Bir anne olarak kendin ve evladın için en doğrusunu düşünürsün elbette canım. Allah yardımcın olsun. Allah kararlarında mahcubiyet yasatmasin.

Herkesin de anlatacak bı hikayesi var zaten maşallah.
Bugün işyerinde merdivenden düştüm. Yarım saat sonra ağrım artınca hastaneye gideyim dedim çünkü icim rahat etmedi. Bir Allah kulu da çıkıp yardıma ihtiyacın var mi demedi sagolsun. Ki ben adet sancilars bı olsa gider ilaç bulurum vs. Anca benim siyle kanamam vardi benim böyle olmustu...
Tek başıma ağlaya ağlaya gidip geldim.
Şükür ki bişey cikmadi. Ama çok icerledim bu tavırlara. İnsanlık gerçekten ölmüş :-[

Canım kanaman olursa idare etmeye çalışma Allah korusun ,ya insan korkuyo Allah seni ve bebeği korusun,inşallah sana anlayış gösterirler ve rapor alarak idare edersin canım. Ne vicdansizlar ya Allah herkese çektirdiğim cektirdigini buldurur. Ben hamile olan arkadaşlarıma koltuğunu verip sen rahat otur sandalye belini agritir derdim ve bütün iş yerinde tanıdıklarım boyle. Sen nöbet katına çıkma yorma ben idare ederim sen otur diyen insanlar görüyorum ben. Senin çalıştığın yere bütün vicdansizlar toplanmış. Allah kalplerine iyilik versin,fesatliklari alsın.

Benim de yöneticim demişti senin kadar ağır geçiren de görmedim. İnsanlar saldığını düşünmesinler gel bana gün içerisinde ne yaptıysan rapor ver falan. Saldığını düşünmesinlermiş delirecem

1.1 çok iyi neyden şüphelendi ki .2.30 üzerinde olursa supheleniyolar, hatta doktorum 3 ve üzeri riskli dedi bana.1.1 çok iyi .
Ya ben günahını almıyim ama bence doktor ticari amaçla yaptırmak istedi diye düşünüyorum. Ben de önceden araştırdığım için korkmadım. Bilmeyen biri yaptırırdı.

Ya işte bu da kafamı karıştırıyor. Geçen sefer sordum doktora sadece down sendromu için mi dedim evet dedi. Sonra başkasından duydum sizin dediğinizi. Bu defa tekrar sordum down sendromu için istemiyorum ama farklı anomalilere bakılıyorsa yapalım dedim üstüne basa basa ama doktor da ısrarla sadece down için dedi.

Merhaba nuba göre bariz kız görünüyor ama bence de erken daha :)

İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
İnşaallah. Hiç merak etmeyin ben hamile kalmadan öncede çok sordum araştırdım. Kendi doktorum da özel doktor.
Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş dedi. İkili için kağıt uzattı bende hocam ben yaptırmak istemiyorum zaten stresli biriyim. O sonuç çıkıncaya kadar kalpten giderim dedim. Doktor da her şey iyi Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inşaallah dedi. Ve bu testler tarama testi. Tanı veya tedavi değil. Ayrıca Allah korusun bir sorun çıksada aldıracak mısın ki?benim bir tanıdık yaptırdı ikiliyi birde üçlüyü yaptı iki sonuç arasında uçurum var. Hamileliğini kendine zehir etti.
Hepimiz dua edelim bir birimize sağ salim kucağımızda görmek nasip olsun inşaallah.

Ya canım doktorun aşırı ilginç.bende sadece down saniyodum sadece onun için olsa yaptirmicaktim, doktor en kötüsünden en iyisine ihtimalleri detaylı anlattı.bir anamolileri vardı 20 yılda 3 defa karşılaştım dedi.onda bebeğin kesin alınması gerekiyomus mesela,çünkü bebekte ağır durum oluyo detayını anlattı,ben ağzıma bile almak istemiyorum, yani sırf bu yüzden yaptırdık bizde. Yoksa doktorum down olsa bile aldirmazsiniz diye düşünüyorum dedi tabiki dedik.yani ben herşeyi anlatmakla yukumluyum, siz sakın korkmayın binde bir oluyo ciddi anamoliler, bunu da ancak bu şekilde anlayabiliyoruz dedi. Anlattıklarıyla güven verdi eşimle yaptıralım dedik.zaten ensesi iyi çıkınca çok rahatlamistik. Seninkinin de gayet iyi zaten Allah'ın izniyle hicbisey olmaz canım .

Bir anne olarak kendin ve evladın için en doğrusunu düşünürsün elbette canım. Allah yardımcın olsun. Allah kararlarında mahcubiyet yasatmasin.
Amin canım duaların için Allah razı olsun sizlerin desteği bana çok iyi geliyor

Gerçekten mi iyi misin şimdi? Çok üzüldüm neyseki rabbim korumuş meleğinide senide. Sormazlar canım ihtiyacın var mı gelelim edelim nezaketen sorsalar o bile yer eder gönülde ama nerdee. Tırnağınvarsa başını kaşı demişler napıcan

Sağlık sektöründe merhamet yönü daha çok köreliyor halbuki daha çok olması gerek. Ne yazıkki genelinde duyarlı insana rast gelmek büyük nimet bence. Allah öylelerine rast getirsn

İnsan kendini niye salsın durduk yere dimi inanmıyorlar işte naz sanıyorlar koskoca hamilelik bu saç teline kadar etkileniyorsun kendileri neler yaşadı kimbilirde unutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…