- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Şuan rapor durumunu zorlamaya çalışıcam direk istifa edemiyorum keşke o cesaret olsaydı insan geleceğin ne getireceğini bilemiyor yılbaşından sonra daha sakin ek bina için dilekçe vericem o zamana kadar idare etsem yeter ama yinede hiçbir şansım kalmazsa cidden istifayı basıp küçük bir karadeniz ili düşünüyoruz eşimle ona kalsa bugün istifa et diyor
Herkesin de anlatacak bı hikayesi var zaten maşallah.Yok kuzum ya herkes kendi derdinde kendimi kurtarayım yeter fikri var herkeste. Merhamet zaten hiç beklemiyorum on gündür raporluyum numaram tüm serviste var whatsapp grubuna da eklemişler tek bir kişi neyin var geçmiş olsun demedi daha da kendi hikayelerini anlatıyorlar ben çok ağır geçirdimde birgün rapor almadımda sen nazlısın falan filan
Şuan rapor durumunu zorlamaya çalışıcam direk istifa edemiyorum keşke o cesaret olsaydı insan geleceğin ne getireceğini bilemiyor yılbaşından sonra daha sakin ek bina için dilekçe vericem o zamana kadar idare etsem yeter ama yinede hiçbir şansım kalmazsa cidden istifayı basıp küçük bir karadeniz ili düşünüyoruz eşimle ona kalsa bugün istifa et diyor
Benmkini bi sorar mısın canm. Herkes farklı fikirde de :)Nub teorisi bilen bi tanıdığıma attım bebeğinizin ultrason görüntüsünü kesin kız dedi canım
Bana da erkek tahmininde bulundu bakalım doğru çıkacak mı ?
Benim de yöneticim demişti senin kadar ağır geçiren de görmedim. İnsanlar saldığını düşünmesinler gel bana gün içerisinde ne yaptıysan rapor ver falan. Saldığını düşünmesinlermiş delirecemYok kuzum ya herkes kendi derdinde kendimi kurtarayım yeter fikri var herkeste. Merhamet zaten hiç beklemiyorum on gündür raporluyum numaram tüm serviste var whatsapp grubuna da eklemişler tek bir kişi neyin var geçmiş olsun demedi daha da kendi hikayelerini anlatıyorlar ben çok ağır geçirdimde birgün rapor almadımda sen nazlısın falan filan
Minicik çok tatlı yahuBenmkini bi sorar mısın canm. Herkes farklı fikirde de :)
Eki Görüntüle 2205604 Eki Görüntüle 2205605
Ya ben günahını almıyim ama bence doktor ticari amaçla yaptırmak istedi diye düşünüyorum. Ben de önceden araştırdığım için korkmadım. Bilmeyen biri yaptırırdı.1.1 çok iyi neyden şüphelendi ki .2.30 üzerinde olursa supheleniyolar, hatta doktorum 3 ve üzeri riskli dedi bana.1.1 çok iyi .
Ya işte bu da kafamı karıştırıyor. Geçen sefer sordum doktora sadece down sendromu için mi dedim evet dedi. Sonra başkasından duydum sizin dediğinizi. Bu defa tekrar sordum down sendromu için istemiyorum ama farklı anomalilere bakılıyorsa yapalım dedim üstüne basa basa ama doktor da ısrarla sadece down için dedi.Canım ikili test sadece down sendromla alakalı değil ki. Allah korusun anne hayatını bile tehlikeye atabilen anamolilerin tespit edilebildiği bir test. Bu oran çok çok düşük zaten. Anne karnındayken alınması gereken şuan anlatamayacagim bebek anamolileri var, ben zaten biliyordum, doktorumda detaylı anlatmıştı, bende ikiliyi down için değilde farklı kromozamal hastalıklar için yaptırdım açıkçası. Zaten seninkinin de ensesi gayet iyi hiç olumsuz düşünme, doktorun biraz karamsar sanırım.rahat ol, Allah bebeğine sağlık versin inşallah:)
Girmeden bir iki dk önce geldi aklıma ama fırsat kalmamıştı. Ama bir saat öncesi şekerli meyve falan yemiştim.Yarım saat önce çikolata yemiştim belki onun faydası olmuştur canım bir sonrası sefere sen de dene istersen. Enerji veriyo ya
İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaBenimde öyle çıktı ve çok iyi dedi. Bende zaten kan vermeyecektim vermedim de.
Çok şükür hiç dert etmiyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum onun için. Dua da ediyorum bundan sonrası tevekkülCanım benim 11+4 te 1.2 çıkmıştı doktor gayet iyi demişti. Ben yine de ikili test yaptırdım gayet güzeldi sonucu da.
Sıkıntı yapma kendine
Çok şükür hiç dert etmiyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum onun için. Dua da ediyorum bundan sonrası tevekkül
Valla benim 11 . Haftada doktorum kararsz kaldı ama dün devlette ikili test için gittim kız dedi ama yanındaki stajere sordu birde kız dimi diye saçma geldi bana emin olmayarak dedi çünkü benim içime erkek doğuyor ultrason resmine göre
İnşaallah. Hiç merak etmeyin ben hamile kalmadan öncede çok sordum araştırdım. Kendi doktorum da özel doktor.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ya işte bu da kafamı karıştırıyor. Geçen sefer sordum doktora sadece down sendromu için mi dedim evet dedi. Sonra başkasından duydum sizin dediğinizi. Bu defa tekrar sordum down sendromu için istemiyorum ama farklı anomalilere bakılıyorsa yapalım dedim üstüne basa basa ama doktor da ısrarla sadece down için dedi.
Teşekkür ederimMerhaba nuba göre bariz kız görünüyor ama bence de erken daha :)
Amin canım duaların için Allah razı olsun sizlerin desteği bana çok iyi geliyorBir anne olarak kendin ve evladın için en doğrusunu düşünürsün elbette canım. Allah yardımcın olsun. Allah kararlarında mahcubiyet yasatmasin.
Gerçekten mi iyi misin şimdi? Çok üzüldüm neyseki rabbim korumuş meleğinide senide. Sormazlar canım ihtiyacın var mı gelelim edelim nezaketen sorsalar o bile yer eder gönülde ama nerdee. Tırnağınvarsa başını kaşı demişler napıcanHerkesin de anlatacak bı hikayesi var zaten maşallah.
Bugün işyerinde merdivenden düştüm. Yarım saat sonra ağrım artınca hastaneye gideyim dedim çünkü icim rahat etmedi. Bir Allah kulu da çıkıp yardıma ihtiyacın var mi demedi sagolsun. Ki ben adet sancilars bı olsa gider ilaç bulurum vs. Anca benim siyle kanamam vardi benim böyle olmustu...
Tek başıma ağlaya ağlaya gidip geldim.
Şükür ki bişey cikmadi. Ama çok icerledim bu tavırlara. İnsanlık gerçekten ölmüş :-[
Sağlık sektöründe merhamet yönü daha çok köreliyor halbuki daha çok olması gerek. Ne yazıkki genelinde duyarlı insana rast gelmek büyük nimet bence. Allah öylelerine rast getirsnCanım kanaman olursa idare etmeye çalışma Allah korusun ,ya insan korkuyo Allah seni ve bebeği korusun,inşallah sana anlayış gösterirler ve rapor alarak idare edersin canım. Ne vicdansizlar ya Allah herkese çektirdiğim cektirdigini buldurur. Ben hamile olan arkadaşlarıma koltuğunu verip sen rahat otur sandalye belini agritir derdim ve bütün iş yerinde tanıdıklarım boyle. Sen nöbet katına çıkma yorma ben idare ederim sen otur diyen insanlar görüyorum ben. Senin çalıştığın yere bütün vicdansizlar toplanmış. Allah kalplerine iyilik versin,fesatliklari alsın.
İnsan kendini niye salsın durduk yere dimi inanmıyorlar işte naz sanıyorlar koskoca hamilelik bu saç teline kadar etkileniyorsun kendileri neler yaşadı kimbilirde unutuyorlarBenim de yöneticim demişti senin kadar ağır geçiren de görmedim. İnsanlar saldığını düşünmesinler gel bana gün içerisinde ne yaptıysan rapor ver falan. Saldığını düşünmesinlermiş delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?