- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kızlar ben alışverişi Allah nasip ederae 6 7 aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Ama şimdiden hazırlığa başlayanlar reklam olur mu bilmem civilimde çok güzel indirimler var. Bir bakın derim. Keşke zaman hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde su gibi akıp gitse ve o alışveriş zamanı gelse.
Bende ailemden çok uzaktayım. Neyseki buralara alıştım ve Allah bin kere razı olsun komşularım var. Biri sormasa biri soruyordu canının istediği bir şey var mı diye. Yemeğe çağırdılar sürekli. Eşimin sülale burda ama biri hariç kimse nasılsın diye sormuyor. Kv geçenlerde çok zayıflamışsın diyor bende dedim ki bu yine iyi halim komşularım olmasa ölürdüm. Sustu?!!Canım benimde kimsem yok htta Mersin'e yeni geldim burda arkadaşım ailem kaynanam görümcem ablam kimsem yok canım Birgün sarma çekti ya sarma isticektim biri bile yoktu açlıktan ağladım çünkü yemek yapamıyordm tiknsinmekten sağolsun eşim yardımcı oldu ama oda bildiği kdr
Canım ya yapmış kadar oldun Allah razı olsun senden ya ama şimdi anneliği hamileliği anlıyorum ya gerçekten kıratlı anlar rabbim tattirdi çok şükür
Aynen banada bildirim geldi. Kargoyu karşılayacak kimse yok mu valla bu indirim kaçmaz. Yakın bir zaman olsaydı alırdım ama daha ne olup biteceği belli değil. KorkuyorumAğzımdan aldin canım bana da bildirim gelmiş az önce bebek bezlerinde sleepy düşmüş iyice :)) bahtıma bu hafta evde değilim yoksa oğluma bez kullanıyorum toplu sipariş verirdim çok iyi olurdu. Ben dönene kadar kesin kampanya biter. :)
Canım bir şey çektiyse ve ulasabiliyorsam asla kendimi durdurmuyorum. En keyifli zamanlarımız bu zamanlar :)
Aynen banada bildirim geldi. Kargoyu karşılayacak kimse yok mu valla bu indirim kaçmaz. Yakın bir zaman olsaydı alırdım ama daha ne olup biteceği belli değil. Korkuyorumbebek arabası falan bakıyorum ama sadece bakmakla kalıyorum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah. Sağ salim zamanı gelince hayırlısıyla kucağımıza alalım hep beraber.
Aynen banada bildirim geldi. Kargoyu karşılayacak kimse yok mu valla bu indirim kaçmaz. Yakın bir zaman olsaydı alırdım ama daha ne olup biteceği belli değil. Korkuyorumbebek arabası falan bakıyorum ama sadece bakmakla kalıyorum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah. Sağ salim zamanı gelince hayırlısıyla kucağımıza alalım hep beraber.
Bende ailemden çok uzaktayım. Neyseki buralara alıştım ve Allah bin kere razı olsun komşularım var. Biri sormasa biri soruyordu canının istediği bir şey var mı diye. Yemeğe çağırdılar sürekli. Eşimin sülale burda ama biri hariç kimse nasılsın diye sormuyor. Kv geçenlerde çok zayıflamışsın diyor bende dedim ki bu yine iyi halim komşularım olmasa ölürdüm. Sustu?!!
Çok şükür ki o günler geçti normalde kiloluyum ama 6 kilo verdim. Allah yalnız olan hamilelere yardım etsin inşaallah. Kimsenin midesi bulansın istemem ama özellikle yalnız olanların hiç bulanmasın İNŞAALLAH
sınırı aşmamayı bilmekte çok mühim. bazı insanlar doymak bilmiyor sınır yok . çok kilo geliyor sonra gitmiyor. bana diyorlar sen zayifsın . halbuki yediğinin çeyreğini ancak yiyebiliyorum. şifa olsun inşallah . az az sık sık yemek iyidir gebişken .
İlk bebeğime alışveriş yapmaya yedinci ayda başlamıştım bunda daha da geç yapacağım çünkü fazla bir eksiği olmayacak inşallah. Hele ki erkek olursa çok çok az şey alırım :) kargoyu karşılayacak kimse yok canım olsaydi iyiydi ama nasip. :)
İnşaallah o günlerde nasip olur. Hayırlısı olsun.İlk bebeğime alışveriş yapmaya yedinci ayda başlamıştım bunda daha da geç yapacağım çünkü fazla bir eksiği olmayacak inşallah. Hele ki erkek olursa çok çok az şey alırım :) kargoyu karşılayacak kimse yok canım olsaydi iyiydi ama nasip. :)
Şuanda resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Allahım peygamberlere verdiğin sabirdan ver sen annelere. Şuan aklımı sorguluyorum..2 çocuğun ağlamasına sabrım tükeniyor 1de bebek eklenince ben ne olacam? Anti-depresanı bana damardan verirler heralde
Benimde kanamam oluyordu lekelenmeler çok oldu. Ve bizim bu bebeği nasıl istediğimizi nasıl uğraştığımızı bildikleri halde kapıyı çalan olmadı. Hep dua ediyorum Allah ım o sorup duran komşularımı yardım edenleri darda bırakmasın inşaallah. Eşimde yapıyordu Allah razı olsun. İşi yoğun olunca eve geç geliyordu çoktan yemiş olurdum.sanki beni anlatmışsın . hele son On gündür yatmam gerekiyor . kapımı açan olmadı eşimin ailesinden. komşularım olmasa eşim yapardı mecburen. hep bir çorba yemek tatlı ne varsa getirdiler. Allâh böyle iyilerin sayısını çoğaltsın bizleride iyilerden eylesin. bu arada benim bebeğime dün kız dedi doktor :)
Yatağa uzanınca karnımda bir şey hissediyorum genelde akşamları aynı yerde. Kendi kendimi avutuyorum acaba bebiş mi diyedeğildir ama ben vücudumu çok iyi tanıyorum. Hamile kalmadan önce yumurtlama ağrısını ve kasıktan yuvarlanmayı bile hissettim. Hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra bir iki gün sonra kasığımda ki ağrı ortaya göbeğimin altına geldi. Ve lavaboda peçeteye çok hafif kahverengi akıntı geldi ve kasıktaki ağrım geçti. Doktora anlattım inanmıyorum dedi nasıl hissettin dedi. Buda bana bebekmiş gibi geliyor bir kaç gündür hissediyorum :)))))
benimde aynı. sonlara doğru almıştım eksikleri. eğer kız olursa sadece hastane çıkışı alırım ilk giydiği ona ait olsun. kızımın öyle güzel yeni Doğanları varki . pamuklu battaniyeleri . çok hediye geldi bende çok aldım. erkek olursa hepsini vercem , yeniden alacağım. ayy heecanlanıyorum. .inşallah çok güzel günler bizleri bekliyor.
Abartıyor gibi gelebilir ama bunlar gerçekkendini iyi tanıyorsun, bebiştir o.
maşallah size
Benim anlamadığım bir şey var malum ilk bebiş ve daha önce kimseye alışverişte yardım etmedim. Bu hastane çıkışlarında neler oluyor illa öyle mi giymesi gerekiyor. Onun farkı ne?? Kullanan biri olarak size sormak istedimBen de hastane çıkışını ne olursa olsun yeniden almak istiyorum canım. Zaten son zamanlara doğru bir dokecegim oğlanın kuculenlerini ne var ne yok ihtiyaç listesi çıkarırım ona göre bir şeyler daha alırım inşallah. Ama benimki kız olursa çok tuhaf hissedeceğim kendimi mavilere gözüm öyle çok alıştı ki :) kendimi pembiş rengarenk tüllü çiçekli elbiseler alırken hayal edemiyorum. Düşünürken bile heyecanlandım. Kaldı iki günüm cuma günü gösterirse görürüz inşallah miniğimi :))
Benimde kanamam oluyordu lekelenmeler çok oldu. Ve bizim bu bebeği nasıl istediğimizi nasıl uğraştığımızı bildikleri halde kapıyı çalan olmadı. Hep dua ediyorum Allah ım o sorup duran komşularımı yardım edenleri darda bırakmasın inşaallah. Eşimde yapıyordu Allah razı olsun. İşi yoğun olunca eve geç geliyordu çoktan yemiş olurdum.
Hayırlısı olsun inşaallah kız istiyordun zaten. Umarım değişmez sağlıcakla gelsin miniğin miniklerimiz.
Abartıyor gibi gelebilir ama bunlar gerçekinşaallah yanılmıyorumdur. Daha kuvvetli hissetmek nasip olur inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?