Amin amin bekleyen herkes inşaallah.
Kötü düşünmek demeyelimde tedirgin oluyor insan. Elimden geleni yapıyorum dua esiyorum gerisi Allah 'ın elinde zaten. Ben ne desemde boş . Ne zor işmiş annelik :))))

Dünyada bu kadar gönüllü yapılan zor bir iş daha yoktur herhalde. Ne bileyim. Ona emek verirken çok yoruluyorsun ama en sonunda diyorsun ki iyi ki var/lar

Çok güzel düşünmüşsün canım. İnşallah gönlüne göre bir isim bulabilirsin. Erkek olursa ya Ömer Faruk ya da Yunus Emre olacak inşallah. Ama kız konusunda henüz netlik yok. Eşimin bir hayali var kiz ismi olarak ama ben şu an emin değilim :)

Dünyada bu kadar gönüllü yapılan zor bir iş daha yoktur herhalde. Ne bileyim. Ona emek verirken çok yoruluyorsun ama en sonunda diyorsun ki iyi ki var/lar
Bencede yoktur. Hamilelik başlı başına kendinde vazgeçmek zaten. Doğum desen zaten apayrı bir şey. Öyle büyük nimet ki galiba ondan doğumda ölenlere şehit diyorlar. Doğumdan sonrası zaten hiç söylemiyorum bile. Ama şanslıyız işte ne ladar zor olsada. Bu sadece bize özgü. Ağaç dalına şekil verir gibi evlatlarımıza yön vericez. Doğruyu iyiyi bizden öğrenecekler.

aynen öyle . bizim olumlu düşünmeye ihtiyacımız var minikler için. stres yasak bize. dua ederiz gene. aynı seviyeye düşmek istemem. iyiliğe iyilik her kişinin!!!!
kötülüğe iyilik Er kişinin karıdır! kızarım ama birşey olsa ilk koşan olurum. öbür taraf için çalışmak lazım. bu dünya geçici. keşke dilimi tutup tam kazansam

Okuyunca anılarım canlandı hakkaten, 5 yıl olmuş ama dün gibi evdeki o sabun tozu kokusu. Ütülerken giydiği günleri hayal etmek, şimdi hepsi küçülmüş kardeşine olur mu diye düşünüyoruz vay beee.. zaman su gibi.. anın tadını çıkarmak lazım

Güzel isimler ikiside ismiyle büyür inşaallah. Rüyasında isim görenlerde oluyor eüerki öyle olmazsa erkek olursa fatih yada yiğit. Ama kız isimlerinde bulamadım anlamı güçlü olan. Tavsiye vermek isteyen olursa her türlü açığım.

Tabiki kötülüğe kötülük yapmıyorumda bazen benimde canıma tak ediyor. Benimde dilim sivri :))
Hak edene ettiğini veriyorum. Niyet önemli gerçi ağzımla kuş tutsan yaranamayacağım kadar nankörler de işte büyüklük bende kalsın.
Böyle diye diye şu yaşımda kemdimi 40 yaşında gibi hissediyorum.

ooooh maşallah hamarat hatun benim kendi bebeklik battaniyem var ikiside kullandı darısı bu bebişime

Her bebek ayrı bir heyecan ama bazı hisler gercekten sadece ilk çocukta yasaniyor. Çünkü başına geleceklere dair en ufak bir tecrübe yok kendine ait olan. Gerçekten zamanı doğru yaşamak tadına varmak gerek. Allah ömür verirse bundan yirmi yıl sonra geriye dönüp baktığımda iyi ki demek en büyük hayallerimden biri. :)

Kabaca düşündüm ama aklıma gelen bir isim olmadi canım inşallah bulursun. Ya da belki de bulmana gerek kalmaz oğlan gelir :)

Kızlar 2 sorum var ;1.si çatlaklar için önerisi olanlar kullanılan ürünler ..2.si de toz zencefili bulantı için kullanan varsa nasıl kullandı acaba ?

Kabaca düşündüm ama aklıma gelen bir isim olmadi canım inşallah bulursun. Ya da belki de bulmana gerek kalmaz oğlan gelir :)
Doktor karından da alttanda baktı erkek dedi. Değişir mi dedim hayır dedi hatta ben kız hissesiyordum senin bebeğini dedi. Güldü.
Ama belli mi olur değişen oluyor.

Doktor karından da alttanda baktı erkek dedi. Değişir mi dedim hayır dedi hatta ben kız hissesiyordum senin bebeğini dedi. Güldü.
Ama belli mi olur değişen oluyor.

Hangisi hayırlı olacaksa Rabbim onu nasip etsin canım. En geç 16. Haftada hele ki erkekse kesinleşir inşallah. :)

ne çok benzer yönümüz var. burcun ne senin. ben 31 . yaşıma giriyorum yarın inşallah. sivriyimdir içimde kalırsa çstlarım :)

Hangisi hayırlı olacaksa Rabbim onu nasip etsin canım. En geç 16. Haftada hele ki erkekse kesinleşir inşallah. :)
Dua ederken de öyle diyorum hayırlı sağlıklı olsun inşaallah.
Kesinleşir o zaman bizim sonraki kontrolde yanlış hesaplamadıysam 16+ larda olacak inşaalah o zaman.

Aynen ya. Bende farkettim benziyoruz :))Oğlak bende 23 e girecem inşaallah.
abbbovvvv abla de bana şaka şaka. akreb benim burcum. ben 22 de evlendim 25 bitti oğlumu kucağıma aldim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . duacıyım sana özel. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…