- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Amin amin bekleyen herkes inşaallah.
Kötü düşünmek demeyelimde tedirgin oluyor insan. Elimden geleni yapıyorum dua esiyorum gerisi Allah 'ın elinde zaten. Ben ne desemde boş . Ne zor işmiş annelik :))))
İsim olarak kimler neler düşünüyor. Ben yeni isimleri pek sevmiyorum biraz zorlama oluyor gibi. Kızda olsa erkekte olsa güçlü anlamına gelen isimler arıyorum ben. Çünkü onca olumsuzluğa lekeye kanamaya rağmen bebeğim benimle.
Güçlü bir bebek :-* daha bulamadım ama böyle düşünüyorum.
Bencede yoktur. Hamilelik başlı başına kendinde vazgeçmek zaten. Doğum desen zaten apayrı bir şey. Öyle büyük nimet ki galiba ondan doğumda ölenlere şehit diyorlar. Doğumdan sonrası zaten hiç söylemiyorum bile. Ama şanslıyız işte ne ladar zor olsada. Bu sadece bize özgü. Ağaç dalına şekil verir gibi evlatlarımıza yön vericez. Doğruyu iyiyi bizden öğrenecekler.Dünyada bu kadar gönüllü yapılan zor bir iş daha yoktur herhalde. Ne bileyim. Ona emek verirken çok yoruluyorsun ama en sonunda diyorsun ki iyi ki var/lar
Aynen benimde tek beklentim sormalarıydı. Ama sormadılar ve çok şükür bebeğimiz de beni çok yormadı yani çok kusmadım sadece tiksindim yemek yapamadım. Bebişlerin babası sağolsun kendileri sağlıklı olsunda geçti gitti bak. Ne oldu faydası olana gelip sorana iki dua ettik. Sormayan etmeyende kendi bilir .
Bizde 7 aralıkta gidecez tekrar sorucam inşaallah.
Okuyunca anılarım canlandı hakkaten, 5 yıl olmuş ama dün gibi evdeki o sabun tozu kokusu. Ütülerken giydiği günleri hayal etmek, şimdi hepsi küçülmüş kardeşine olur mu diye düşünüyoruz vay beee.. zaman su gibi.. anın tadını çıkarmak lazımRica ederim canım hele biraz daha büyüsünler doğuma doğru netlesir kafanda her şey. Ona göre hazırlığını yaparsın inşallah. Hele ilk bebiste o kıyafetleri yıkayıp asmak kurutmak ütülemek yok mu.... Ayrı bir zevk unutulmaz bir anı. Allah ilk bebeği olacak tüm hamişlerimize ağız tadı ile yaşatsın bu anı.
Güzel isimler ikiside ismiyle büyür inşaallah. Rüyasında isim görenlerde oluyor eüerki öyle olmazsa erkek olursa fatih yada yiğit. Ama kız isimlerinde bulamadım anlamı güçlü olan. Tavsiye vermek isteyen olursa her türlü açığım.Çok güzel düşünmüşsün canım. İnşallah gönlüne göre bir isim bulabilirsin. Erkek olursa ya Ömer Faruk ya da Yunus Emre olacak inşallah. Ama kız konusunda henüz netlik yok. Eşimin bir hayali var kiz ismi olarak ama ben şu an emin değilim :)
Tabiki kötülüğe kötülük yapmıyorumda bazen benimde canıma tak ediyor. Benimde dilim sivri :))aynen öyle . bizim olumlu düşünmeye ihtiyacımız var minikler için. stres yasak bize. dua ederiz gene. aynı seviyeye düşmek istemem. iyiliğe iyilik her kişinin!!!!
kötülüğe iyilik Er kişinin karıdır! kızarım ama birşey olsa ilk koşan olurum. öbür taraf için çalışmak lazım. bu dünya geçici. keşke dilimi tutup tam kazansam
Ben örgüde yaptım battaniye. Ama mayıs soğuk olmayacak kışın kullanırım inşaallah. Bakalım o günler bir gelse hayırlısıyla alırız hepsini. Eşime dedim heves ettiğim herşeyi alıcam doğumdan öncede sonrada. Belki Allah bir daha bu nimeti vermeyecek
Benim bebeklik fotoğrafım bile yok nerse battaniye.ooooh maşallah hamarat hatun benim kendi bebeklik battaniyem var ikiside kullandı darısı bu bebişime
Okuyunca anılarım canlandı hakkaten, 5 yıl olmuş ama dün gibi evdeki o sabun tozu kokusu. Ütülerken giydiği günleri hayal etmek, şimdi hepsi küçülmüş kardeşine olur mu diye düşünüyoruz vay beee.. zaman su gibi.. anın tadını çıkarmak lazım
Güzel isimler ikiside ismiyle büyür inşaallah. Rüyasında isim görenlerde oluyor eüerki öyle olmazsa erkek olursa fatih yada yiğit. Ama kız isimlerinde bulamadım anlamı güçlü olan. Tavsiye vermek isteyen olursa her türlü açığım.
Doktor karından da alttanda baktı erkek dedi. Değişir mi dedim hayır dedi hatta ben kız hissesiyordum senin bebeğini dedi. Güldü.Kabaca düşündüm ama aklıma gelen bir isim olmadi canım inşallah bulursun. Ya da belki de bulmana gerek kalmaz oğlan gelir :)
Teşekkürler yinede düşğndüm demen bile yeter.Kabaca düşündüm ama aklıma gelen bir isim olmadi canım inşallah bulursun. Ya da belki de bulmana gerek kalmaz oğlan gelir :)
Doktor karından da alttanda baktı erkek dedi. Değişir mi dedim hayır dedi hatta ben kız hissesiyordum senin bebeğini dedi. Güldü.
Ama belli mi olur değişen oluyor.
Tabiki kötülüğe kötülük yapmıyorumda bazen benimde canıma tak ediyor. Benimde dilim sivri :))
Hak edene ettiğini veriyorum. Niyet önemli gerçi ağzımla kuş tutsan yaranamayacağım kadar nankörler de işte büyüklük bende kalsın.
Böyle diye diye şu yaşımda kemdimi 40 yaşında gibi hissediyorum.
Dua ederken de öyle diyorum hayırlı sağlıklı olsun inşaallah.Hangisi hayırlı olacaksa Rabbim onu nasip etsin canım. En geç 16. Haftada hele ki erkekse kesinleşir inşallah. :)
Aynen ya. Bende farkettim benziyoruz :))Oğlakne çok benzer yönümüz var. burcun ne senin. ben 31 . yaşıma giriyorum yarın inşallah. sivriyimdir içimde kalırsa çstlarım :)
abbbovvvv abla de bana şaka şaka. akreb benim burcum. ben 22 de evlendim 25 bitti oğlumu kucağıma aldim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . duacıyım sana özel. :)Aynen ya. Bende farkettim benziyoruz :))Oğlakbende 23 e girecem inşaallah.
bazen cm bazende mm olarak yaziyorlar bence ondandirBenim de 0.11 yazıyor doktor söylerken 1.1 dedi. Normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?