Aynen benimde tek beklentim sormalarıydı. Ama sormadılar ve çok şükür bebeğimiz de beni çok yormadı yani çok kusmadım sadece tiksindim yemek yapamadım. Bebişlerin babası sağolsun kendileri sağlıklı olsunda geçti gitti bak. Ne oldu faydası olana gelip sorana iki dua ettik. Sormayan etmeyende kendi bilir .
Bizde 7 aralıkta gidecez tekrar sorucam inşaallah.

hz yusufun zikrini çek bolca. derin nefes al . şükredecek haldeyiz. sabretmek değil bu haller şükredilecek haller . Allâh sana güç versin. sabır dilemek iyi değil.
Sakin mizaçlı bir çocuğa öyle bi ihtiyacım var ki.. bugün babamın bi tanıdığının mağazasına uğradım çocuklar tabi çılgınlar gibi adam bana bu çocuk hiç büyümemiş ama hala duvarlara tirmaniyor kızım dedi haaa yook abi o küçüğü senin dediğin bu büyüğü. Adam şoka girdi Allah yardım etsin allah güç versin saydı gitti
Hamdolsun 1 numara biraz duruldu onun yerini 2 numara aldı.. naaapiiim benim kaderime düşen bu..alıştım.

Hayalim büyümüşler akşam kendileri yataklarına gidip yatıyorlar,sabah kalkınca kavga güreş dövüş sesi yok sakın sakın işlerine bakıyorlar öyle işte basit hayaller

Takvimi bile koymaya korkuyorum. Biri öğrenince dua edin diyorum. 13+2 yiz bugün. 1 hafta geri adete göre. Geç yumurtlamadan oda. Benim bağırsaklar bu aralar hareket etmeye üşeniyor ki zaten. Bazen çok çalışıyorlar bazende hiiiç çalışmıyorlar.

Canım hastane çıkışları altılı onlu on ikili gibi paketler setler halinde satılıyor ve hepsi takım oluyor . Aşağı yukarı battaniye citcitli badi alt üst iki parça kıyafeti şapkası eldiveni ağız mendili gibi parçalar oluyor içinde. Kısaca takım olduğu için tercih ediliyor daha fazla. Eve geçince onları ayrı ayrı da kullanabilirsin. Ben hala battaniyesini kullanıyorum mesela. Diğerleri küçüldü tabi :)

hastane çıkışları çık pahalı . ben 5 li yenidoğan takım aldım kızıma. çok uygun civilden. ve birde battaniye aldım kombin yaptım. çoook uygun geldi . ve ben kendim istediğim renklerde aldım. hastane çıkışları çoook minik olabiliyor alt üst olarak. ben büyüklüğüne bakarak aldım. ayrıca ik battaniye daha aldım. indirimi takip ettim hep lcw den almıştım .

Şimdi böyle konuşunca yine aklıma geldi. Ben daha önce dış gebelikten kürtaj oldum. Yine Allah razı olsun sadece komşularım vardı yanımda. aynı binada oturuyoruz eltimin biriyle. O zaman birde üşütmüştüm ciğerlerim sökülmüş gibi öksürüyordum düşman olsa bir bakardı.
Karnımda ki sancılar kalbimdeki sızı kafamda ki karmaşıklık bitik durumdaydım.
O zaman akıllandım soranı sordum arayanı aradım gerisinide salladım.
Şimdide yine aynı şeyi yaptılar.
Ama Allah öyle büyük ki beni bir daha onlara muhtaç etmedi. Çok şükür tüm olumsuzluklara rağmen bir şekilde ayakta durabiliyorum.

Teşekkürler. Giydirmesi rahat olduğundan mı kullanılıyor acaba

okuyorum kendime. bide benim malum üçüncü. göze batıyor . okuyorum ve o suları içiyorum içiyoruz ailece. hiç bişeycik olmaz. olanın gözü kendine olsun. birde gözü olanlara dua ediyorum . onlarada versin Rabbim bizde gözleri kalmasın

Teşekkürler. Giydirmesi rahat olduğundan mı kullanılıyor acaba

Yenidoğan bebeğe uygun dikilmiş oluyorlar zaten canım giydirmesi de kolay evet. Ama şart mı tabiki değil. Sen istersen parça parça kendi zevkine göre de ilk kıyafetlerini hazırlayabilirsin bebeğinin. Böyle daha kolaylık oluyor sadece. Tek paket içinde hepsi var :)

Ben örgüde yaptım battaniye. Ama mayıs soğuk olmayacak kışın kullanırım inşaallah. Bakalım o günler bir gelse hayırlısıyla alırız hepsini. Eşime dedim heves ettiğim herşeyi alıcam doğumdan öncede sonrada. Belki Allah bir daha bu nimeti vermeyecek

güçleniyoruz. takma bende takmamaya çalışıyorum. bebeklerimiz sağ olsun
birde bazı insanlar görgü kural bilmiyor. kötülükten değil yani. kendinden başkasını düşünmüyorlar .

Gözden korusun Allah hepimizi. Ben sağ salim kucağıma alayı diye dua edin diyprum.

Çok çok teşekkür ederim.

Çok çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım hele biraz daha büyüsünler doğuma doğru netlesir kafanda her şey. Ona göre hazırlığını yaparsın inşallah. Hele ilk bebiste o kıyafetleri yıkayıp asmak kurutmak ütülemek yok mu.... Ayrı bir zevk unutulmaz bir anı. Allah ilk bebeği olacak tüm hamişlerimize ağız tadı ile yaşatsın bu anı.

güçleniyoruz. takma bende takmamaya çalışıyorum. bebeklerimiz sağ olsun
birde bazı insanlar görgü kural bilmiyor. kötülükten değil yani. kendinden başkasını düşünmüyorlar .
E tabi kötü olmadan iyiyi siyah olmadan beyazı nasıl anlardık. Hepsi kendini belli etti işte. Allah ellerine düşürmesin inşaallah.
Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin başka bir şey istemem.
Az insan çok huzur. Mesela sizden başka kimse cinsiyeti bilmiyor Allah tan burası var zaman geçiyor sayenizde.

Amiiin inşaalah Allah razı olsun. İlk ve uzun zamandır beklenen bir bebek.
Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.
Hastaneye gittikçe biraz daha büyümüş oluyor daha çok hareket ediyor Allah ın mucizesi. İlk olmasada bizim için evlat çok kıymetli. İlkini kötü bir şekilde kaybedince daha daha kıymetli. Bu yüzden korkuyorum ve tek istediğim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almak.

Amin inşallah canım. Kalbini ne yaşarsan yaşa iyiye güzele alıştır kötüyü dusunmemeye çalış. Olacak olan her türlü oluyor. En azından yaşadığın anın tadını doyasıya varmış olursun. Allah kucağına aldigin günleri de sihhatlice göstersin inşallah :)

Amin amin bekleyen herkes inşaallah.
Kötü düşünmek demeyelimde tedirgin oluyor insan. Elimden geleni yapıyorum dua esiyorum gerisi Allah 'ın elinde zaten. Ben ne desemde boş . Ne zor işmiş annelik :))))

İsim olarak kimler neler düşünüyor. Ben yeni isimleri pek sevmiyorum biraz zorlama oluyor gibi. Kızda olsa erkekte olsa güçlü anlamına gelen isimler arıyorum ben. Çünkü onca olumsuzluğa lekeye kanamaya rağmen bebeğim benimle.
Güçlü bir bebek :-* daha bulamadım ama böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…