Aynen benimde tek beklentim sormalarıydı. Ama sormadılar ve çok şükür bebeğimiz de beni çok yormadı yani çok kusmadım sadece tiksindim yemek yapamadım. Bebişlerin babası sağolsun kendileri sağlıklı olsunda geçti gitti bak. Ne oldu faydası olana gelip sorana iki dua ettik. Sormayan etmeyende kendi bilir .amin teyzesi, inşallah sağ salim kucağımıza alırız . kaderimiz aynı. Aman be ya. kocişim iyi olsun. istediğim yeme içmek değil. bi geçmiş olsun dileği. bi kapıyı çalıp görmeye gelmeleriydi. canları sağ olsun. Allâh muhtaç etmesin. inşallah 17 hafta gelmeden inanamıyorum kız olduğuna. hayırlı olsun hepimiz için .
Sakin mizaçlı bir çocuğa öyle bi ihtiyacım var ki.. bugün babamın bi tanıdığının mağazasına uğradım çocuklar tabi çılgınlar gibihz yusufun zikrini çek bolca. derin nefes al . şükredecek haldeyiz. sabretmek değil bu haller şükredilecek haller . Allâh sana güç versin. sabır dilemek iyi değil.
Takvimi bile koymaya korkuyorum. Biri öğrenince dua edin diyorum. 13+2 yiz bugün. 1 hafta geri adete göre. Geç yumurtlamadan oda. Benim bağırsaklar bu aralar hareket etmeye üşeniyor ki zaten. Bazen çok çalışıyorlar bazende hiiiç çalışmıyorlar.benim ilk erkekti 13.hftada başladı ve devam etti. Bende kendimİ biliyorum. Barsak hareketi değildi. zaten sonrs gittikçe daha belirgin hissedeceksin. inşallah abartı gelmedi bana. hamilelik takvimin ypk bilmiyorum kaçıncı hafatdasın
inşallah kuzum insallah .Çok haklısın canım biraz hareket de kantıca araya çok kilo problemi yaşanmaz Allah'ın izniyle. :)
Benim anlamadığım bir şey var malum ilk bebiş ve daha önce kimseye alışverişte yardım etmedim. Bu hastane çıkışlarında neler oluyor illa öyle mi giymesi gerekiyor. Onun farkı ne?? Kullanan biri olarak size sormak istedim
Takvimi bile koymaya korkuyorum. Biri öğrenince dua edin diyorum. 13+2 yiz bugün. 1 hafta geri adete göre. Geç yumurtlamadan oda. Benim bağırsaklar bu aralar hareket etmeye üşeniyor ki zaten. Bazen çok çalışıyorlar bazende hiiiç çalışmıyorlar.
Teşekkürler. Giydirmesi rahat olduğundan mı kullanılıyor acabaCanım hastane çıkışları altılı onlu on ikili gibi paketler setler halinde satılıyor ve hepsi takım oluyor . Aşağı yukarı battaniye citcitli badi alt üst iki parça kıyafeti şapkası eldiveni ağız mendili gibi parçalar oluyor içinde. Kısaca takım olduğu için tercih ediliyor daha fazla. Eve geçince onları ayrı ayrı da kullanabilirsin. Ben hala battaniyesini kullanıyorum mesela. Diğerleri küçüldü tabi :)
Takvimi bile koymaya korkuyorum. Biri öğrenince dua edin diyorum. 13+2 yiz bugün. 1 hafta geri adete göre. Geç yumurtlamadan oda. Benim bağırsaklar bu aralar hareket etmeye üşeniyor ki zaten. Bazen çok çalışıyorlar bazende hiiiç çalışmıyorlar.
Teşekkürler. Giydirmesi rahat olduğundan mı kullanılıyor acaba
Ben örgüde yaptım battaniye. Ama mayıs soğuk olmayacak kışın kullanırım inşaallah. Bakalım o günler bir gelse hayırlısıyla alırız hepsini. Eşime dedim heves ettiğim herşeyi alıcam doğumdan öncede sonrada. Belki Allah bir daha bu nimeti vermeyecekhastane çıkışları çık pahalı . ben 5 li yenidoğan takım aldım kızıma. çok uygun civilden. ve birde battaniye aldım kombin yaptım. çoook uygun geldi . ve ben kendim istediğim renklerde aldım. hastane çıkışları çoook minik olabiliyor alt üst olarak. ben büyüklüğüne bakarak aldım. ayrıca ik battaniye daha aldım. indirimi takip ettim hep lcw den almıştım .
güçleniyoruz. takma bende takmamaya çalışıyorum. bebeklerimiz sağ olsunŞimdi böyle konuşunca yine aklıma geldi. Ben daha önce dış gebelikten kürtaj oldum. Yine Allah razı olsun sadece komşularım vardı yanımda.aynı binada oturuyoruz eltimin biriyle. O zaman birde üşütmüştüm ciğerlerim sökülmüş gibi öksürüyordum düşman olsa bir bakardı.
Karnımda ki sancılar kalbimdeki sızı kafamda ki karmaşıklık bitik durumdaydım.
O zaman akıllandım soranı sordum arayanı aradım gerisinide salladım.
Şimdide yine aynı şeyi yaptılar.
Ama Allah öyle büyük ki beni bir daha onlara muhtaç etmedi. Çok şükür tüm olumsuzluklara rağmen bir şekilde ayakta durabiliyorum.
Gözden korusun Allah hepimizi. Ben sağ salim kucağıma alayı diye dua edin diyprum.okuyorum kendime. bide benim malum üçüncü. göze batıyor . okuyorum ve o suları içiyorum içiyoruz ailece. hiç bişeycik olmaz. olanın gözü kendine olsun. birde gözü olanlara dua ediyorum . onlarada versin Rabbim bizde gözleri kalmasın
Çok çok teşekkür ederim.Yenidoğan bebeğe uygun dikilmiş oluyorlar zaten canım giydirmesi de kolay evet. Ama şart mı tabiki değil. Sen istersen parça parça kendi zevkine göre de ilk kıyafetlerini hazırlayabilirsin bebeğinin. Böyle daha kolaylık oluyor sadece. Tek paket içinde hepsi var :)
Çok çok teşekkür ederim.
E tabi kötü olmadan iyiyi siyah olmadan beyazı nasıl anlardık. Hepsi kendini belli etti işte. Allah ellerine düşürmesin inşaallah.güçleniyoruz. takma bende takmamaya çalışıyorum. bebeklerimiz sağ olsun
birde bazı insanlar görgü kural bilmiyor. kötülükten değil yani. kendinden başkasını düşünmüyorlar .
Amiiin inşaalah Allah razı olsun. İlk ve uzun zamandır beklenen bir bebek.Rica ederim canım hele biraz daha büyüsünler doğuma doğru netlesir kafanda kafanda her şey. Ona göre hazırlığını yaparsın inşallah. Hele ilk bebiste o kıyafetleri yıkayıp aşmak kurutmak ütülemek yok mu.... Ayrı bir zevk unutulmaz bir anı. Allah ilk bebeği olacak tüm hamişlerimize ağız tadı ile yaşatsın bu anı.
Amiiin inşaalah Allah razı olsun. İlk ve uzun zamandır beklenen bir bebek.
Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.
Hastaneye gittikçe biraz daha büyümüş oluyor daha çok hareket ediyor Allah ın mucizesi. İlk olmasada bizim için evlat çok kıymetli. İlkini kötü bir şekilde kaybedince daha daha kıymetli. Bu yüzden korkuyorum ve tek istediğim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almak.
Amin amin bekleyen herkes inşaallah.Amin inşallah canım. Kalbini ne yaşarsan yaşa iyiye güzele alıştır kötüyü dusunmemeye çalış. Olacak olan her türlü oluyor. En azından yaşadığın anın tadını doyasıya varmış olursun. Allah kucağına aldigin günleri de sihhatlice göstersin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?