Yoğurt ekmeğimi yedim geldim.. midemin en rahat ettiği şey. Akşam yemeği menüsünü buna çevirdim. Artık midem 6 aylık gibi şişmiyor

Evet değişik bir olay oldu mu? Bir şey kaçırdım mı?

benimde midem bulanıyor. bir haftdir ilk kez yemek yaptım. midem bulanıyor yiyemedimde . ama başkası yapınca yiyorum. yoğurt ekmek madem iyi geliyor devam et canım. şifa olsun. benim gene başa döndü bulantılar. öğürüyorum sürekli.

Ben henüz kilo almadım. Önce verdiklerimi alıp 49 kiloya ulaşmam lazım normal yeme düzenine geçince toparlanirim hemencecik.
Benimde küçücük çıktı..Artık dümdüz değil göbeğim hafif bombelendi

benimde yok göbek bişey. Kilo almadım daha. yatıyorum bulantı gelince. başka türlü geçmiyor. iştahım yok gene iki gündür. halbuki ne güzel yiyordum bulantılar geçmişti.

Benim bulantılar üç dört haftadır yok arada hafif vuruyor sadece iştahsızlık yaşıyorum neyse ki çok sürmüyor. Onun dışında benim de istahim arttı. Geceleri uyandığımda resmen midem kazınıyor. Bir şeyler atistirmazsam rahat edemiyorum. Çabuk acıkıyorum ve illaki tartiya da yansıyor bu durum. Hamileliğimi öğrendikten sonra bir kilo vermiştim ama şimdi onu da geri aldım. Ve iki gündür karnım çıktı sanki dar giyimsem dışarıdan net anlasilir ama kilo gibi duruyor henüz. Altta olduğu için :)))

bu sürekli açıkma mide kazınması çok hoşuma gidiyor . ne güzel işte anne ben burdayım diyor minikler.

geçmişti gitmişti ne güzel. .şimdi ne diye geri geldi bu bitip gidesi bulantılar

bu sürekli açıkma mide kazınması çok hoşuma gidiyor . ne güzel işte anne ben burdayım diyor minikler.

Normalde açlığa dayanikliyimdir canım ama bu çok acayip bir şey. Sanki onu yemezsem açlıktan fena bir şey başıma gelecekmiş gibi kıyım kıyım kıyılıyor gece yarısı. Birden fazla kilo almamak için doğru tercihler yapmaya çalışıyorum çorba meyve gibi. Beşinci aydan korkuyorum çünkü. En hızlı kilomu o ayda almıştım. Üç haftada üç kilo :)))

Ben ne yaparsam ondan tiksiniyorum annem ve kız kardeşim yaptıkları yemeklerden yolluyorlar sağ olsunlar. Yoksa dışardan yiyoruz hep. Içim de almıyor dışardan yemekleri.. bitsin artık bu bulantı işleri

Ozmn en çok beşinci aya dikkat etmeliukm

Şimdiye kadar sabrettiniz hamişler azıcık daha sıkın disinizi güzel bulantisiz günler yakındır inşallah. Benim yemek yapamasam getirecek bir yakınım bile yoktu yanımda ondan olsa gerek Allah merhamet etti de idare edebildim. Sonra da geçti çok şükür artık çok daha iyiyim. Sizler de iyi olacaksınız inşallah . Pisikedii karapisso @Anneadayi89

Ben yatınca rahmimin bombesi ortaya çıkıyor. Çok komik şuanda tam elim kadar büyüklüğü

Ozmn en çok beşinci aya dikkat etmeliukm

O zaman beşinci ayım Ramazan'a denk gelmişti oruç da yok tabi istahim da var. Hem sahura kalkıyorum hem gündüz yiyorum hem de iftar yapıyorum çayın yanında tatlılar da cabası. Haliyle bir gittim doktor kızdı. Hemen kan sekerimi ölçtürdü. Bir daha dikkatli oldum tabi. İştah artınca dikkat etmezsen sonuç bu oluyor canım :))))

Inşallah gülüm inşallah. Valla sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.

ben gibi bende oğlumda bir kez 3 kilo birden almıştım çok korkmuştum. yediklerin şifa olsun.

ye babam ye yapmışsın. her zamanın tadı ayrı. Bende senin gibi açlığa dayanırım ablam der nasıl duruyorsun. ama bu zamanlarda yemek kadar keyifli olmuyor.

Ben ne yaparsam ondan tiksiniyorum annem ve kız kardeşim yaptıkları yemeklerden yolluyorlar sağ olsunlar. Yoksa dışardan yiyoruz hep. Içim de almıyor dışardan yemekleri.. bitsin artık bu bulantı işleri

inan dışardan yemekde mide bulandırıyor. ev yemeği olsunn istiyor insan. Bende bu düşük riski olana kadar hep kendim yaptım. hep çorba yemek istiyorum en güzeli , birde salata. şifa olsun hepimize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…