Yoğurt ekmeğimi yedim geldim.. midemin en rahat ettiği şey. Akşam yemeği menüsünü buna çevirdim. Artık midem 6 aylık gibi şişmiyor
Evetdeğişik bir olay oldu mu? Bir şey kaçırdım mı?
Ben henüz kilo almadım. Önce verdiklerimi alıp 49 kiloya ulaşmam lazımKızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde
Kızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde
oyyy karıştırdım işte . sağ salim kucağına alırsın inşallah .Yok canım ilk :)
Ben henüz kilo almadım. Önce verdiklerimi alıp 49 kiloya ulaşmam lazımnormal yeme düzenine geçince toparlanirim hemencecik.
Benimde küçücük çıktı..Artık dümdüz değil göbeğim hafif bombelendi
Kızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde
Benim bulantılar üç dört haftadır yok arada hafif vuruyor sadece iştahsızlık yaşıyorum neyse ki çok sürmüyor. Onun dışında benim de istahim arttı. Geceleri uyandığımda resmen midem kazınıyor. Bir şeyler atistirmazsam rahat edemiyorum. Çabuk acıkıyorum ve illaki tartiya da yansıyor bu durum. Hamileliğimi öğrendikten sonra bir kilo vermiştim ama şimdi onu da geri aldım. Ve iki gündür karnım çıktı sanki dar giyimsem dışarıdan net anlasilir ama kilo gibi duruyor henüz. Altta olduğu için :)))
bu sürekli açıkma mide kazınması çok hoşuma gidiyor . ne güzel işte anne ben burdayım diyor minikler.
Ben ne yaparsam ondan tiksiniyorumbenimde midem bulanıyor. bir haftdir ilk kez yemek yaptım. midem bulanıyor yiyemedimde . ama başkası yapınca yiyorum. yoğurt ekmek madem iyi geliyor devam et canım. şifa olsun. benim gene başa döndü bulantılar. öğürüyorum sürekli.
49kilomu oy maşallah ne zayifsinBen henüz kilo almadım. Önce verdiklerimi alıp 49 kiloya ulaşmam lazımnormal yeme düzenine geçince toparlanirim hemencecik.
Benimde küçücük çıktı..Artık dümdüz değil göbeğim hafif bombelendi
Ozmn en çok beşinci aya dikkat etmeliukmNormalde açlığa dayanikliyimdir canım ama bu çok acayip bir şey. Sanki onu yemezsem açlıktan fena bir şey başıma gelecekmiş gibi kıyım kıyım kıyılıyor gece yarısı. Birden fazla kilo almamak için doğru tercihler yapmaya çalışıyorum çorba meyve gibi. Beşinci aydan korkuyorum çünkü. En hızlı kilomu o ayda almıştım. Üç haftada üç kilo :)))
Ayyy kesinliklebu sürekli açıkma mide kazınması çok hoşuma gidiyor . ne güzel işte anne ben burdayım diyor minikler.
Ozmn en çok beşinci aya dikkat etmeliukm
Inşallah gülüm inşallah. Valla sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.Şimdiye kadar sabrettiniz hamişler azıcık daha sıkın disinizi güzel bulantisiz günler yakındır inşallah. Benim yemek yapamasam getirecek bir yakınım bile yoktu yanımda ondan olsa gerek Allah merhamet etti de idare edebildim. Sonra da geçti çok şükür artık çok daha iyiyim. Sizler de iyi olacaksınız inşallah .Pisikedii karapisso @Anneadayi89
Normalde açlığa dayanikliyimdir canım ama bu çok acayip bir şey. Sanki onu yemezsem açlıktan fena bir şey başıma gelecekmiş gibi kıyım kıyım kıyılıyor gece yarısı. Birden fazla kilo almamak için doğru tercihler yapmaya çalışıyorum çorba meyve gibi. Beşinci aydan korkuyorum çünkü. En hızlı kilomu o ayda almıştım. Üç haftada üç kilo :)))
O zaman beşinci ayım Ramazan'a denk gelmişti oruç da yok tabi istahim da var. Hem sahura kalkıyorum hem gündüz yiyorum hem de iftar yapıyorum çayın yanında tatlılar da cabası. Haliyle bir gittim doktor kızdı. Hemen kan sekerimi ölçtürdü. Bir daha dikkatli oldum tabi. İştah artınca dikkat etmezsen sonuç bu oluyor canım :))))
Ben ne yaparsam ondan tiksiniyorumannem ve kız kardeşim yaptıkları yemeklerden yolluyorlar sağ olsunlar. Yoksa dışardan yiyoruz hep. Içim de almıyor dışardan yemekleri.. bitsin artık bu bulantı işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?