benimde bulana bulana yaptım hep. Allâh yardım ediyor. inşallah bitti bitecek az kaldı.

Cinsiyet öğrenenler ve güzel haberler alanlar gözünüz aydın olsun:) herkese ayrı ayrı yazamıyorum akşama kadar sayfalarca yazılmış:)

_D_O_ canım naptın doktora gidecektin?
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum

Bende 5 kilo verdm canm tiksinme ve bulantılar hala devam ediyor bwnde 1 kilo almışım ama karnım büyüdü ona sayıyorum gerçi ben normalde de kiloluyum.iştahım hala açılmadı böyle iyi yani :)

Ben yatınca rahmimin bombesi ortaya çıkıyor. Çok komik şuanda tam elim kadar büyüklüğü
Kız sen benim sorumu okumadın mı önceki sayfalarda. Yatınca küçük hareketlenmeler görüyor musun bi baksana, özellikle zayıflara sordum ben de 49 kiloyum göbeğin o atımı dışında düzensiz kıpırdanmalar görüyorum bağırsak hareketleri görülür mü dışardan?

çoook yorulmuşsun ama subhanAllah sebebi bulunmuş. inşallah şifalı gelir bu doktor sana. sağ salim evine gidersin tatlım. geçmiş gitmiş olsun inşallah .

bu senin bahsettigin hareketler bebek baya büyüdüğünde görülebilir. Bende zayıfım ama görmedim böyle birşey. bebek kuvvetli bir şekilde hareket eder oda en iyi ihtimalle 16.haftada olabilir. 12 haftada görülmez diye biliyorum. Barsak hareketi sonrasında gaz çıkar illaki bebek hareketinden ben bu şekilde ayırd edebiliyorum.

Ben hiç göremem o zaman :)

Canım çok kuvvetli hareketler değil zaten bunlar, karnım kapalıyken işim varken hissetmiyorum ama uzanıp karnıma bakınca ufak kıpırtılar görüyorum. Göbeğin atımı da çok düzenli zaten anlaşılıyor da bağırsaklarım çok fena ne gaz var ne bişey acayip kabızlık var yine. Bakalım takip edicem biraz daha..

kabızlık için düzenli olarak her sabah aç karnına, sıcağa yakın ılık suya bir yemek kaşığı bal karıştırıp içiyorum. bir hafta içinde düzene girer.

Birde diyorum bende göbek yok ,
şimdi bakayım dedim bendede varmış . aklım nerde benim bilmiyorum ki
birde bi arkadaş vardı çok üşüyorum diyordu. Bende çok üşüyorum bugünlerde.

kabızlık için düzenli olarak her sabah aç karnına, sıcağa yakın ılık suya bir yemek kaşığı bal karıştırıp içiyorum. bir hafta içinde düzene girer.
Yapayım ben de zeytinyağı midemi bulandırıyor, o kadar su içiyorum nasıl oluyor anlamadım, bi türlü geçiremedim şu kabızlığı. Çok fazla da yemiyorum ama rahatsız oluyorum

ben gibi bende oğlumda bir kez 3 kilo birden almıştım çok korkmuştum. yediklerin şifa olsun.

Sağolasın canım. Kilo çok dert değil önemli olan bebişlerin sağlığı sıhhati de yine de kontrollü olmakta fayda var. Şahsen alışkın olduğum bir sınır var ve o sınırı aşınca nefes alamıyorum :)

ye babam ye yapmışsın. her zamanın tadı ayrı. Bende senin gibi açlığa dayanırım ablam der nasıl duruyorsun. ama bu zamanlarda yemek kadar keyifli olmuyor.

Canım bir şey çektiyse ve ulasabiliyorsam asla kendimi durdurmuyorum. En keyifli zamanlarımız bu zamanlar :)

Canım benimde kimsem yok htta Mersin'e yeni geldim burda arkadaşım ailem kaynanam görümcem ablam kimsem yok canım Birgün sarma çekti ya sarma isticektim biri bile yoktu açlıktan ağladım çünkü yemek yapamıyordm tiknsinmekten sağolsun eşim yardımcı oldu ama oda bildiği kdr

Ayyy canım yaaa gerçekten içim rahatladı. Maşallah maşallah barekallah. Her şey çok daha iyi olacak allah'ın izniyle.

Çok sevindim canım sebebinin bulunmasına. Bilinmezle uğraşmak çok yorucu gerçekten. Şimdi en azından nasıl bir yol izlemen gerektiğini daha iyi tayin edersin. Tekrar geçmiş olsun.

Senin ecrin daha fazla oldu inşallah birçoğumuza göre. İçimden sana sarma sarmak geldi inan şu anda. Yakın da sayirlirsin bize. Keşke yapabilseydim çok mutlu olurdum.

Kızlar ben alışverişi Allah nasip ederae 6 7 aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Ama şimdiden hazırlığa başlayanlar reklam olur mu bilmem civilimde çok güzel indirimler var. Bir bakın derim. Keşke zaman hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde su gibi akıp gitse ve o alışveriş zamanı gelse.

Gözümden kaçmış demekki elimi üzerine koyuyorum hiç bir hareketlilik yok. Henüz hareketleri hissetmek için çok erken ki ama..100gr geçmeden anlaşılmaz bağırsak ve gaz hareketleri dışardan görülebilir

Senin ecrin daha fazla oldu inşallah birçoğumuza göre. İçimden sana sarma sarmak geldi inan şu anda. Yakın da sayirlirsin bize. Keşke yapabilseydim çok mutlu olurdum.
Canım ya yapmış kadar oldun Allah razı olsun senden ya ama şimdi anneliği hamileliği anlıyorum ya gerçekten kıratlı anlar rabbim tattirdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…