Şimdiye kadar sabrettiniz hamişler azıcık daha sıkın disinizi güzel bulantisiz günler yakındır inşallah. Benim yemek yapamasam getirecek bir yakınım bile yoktu yanımda ondan olsa gerek Allah merhamet etti de idare edebildim. Sonra da geçti çok şükür artık çok daha iyiyim. Sizler de iyi olacaksınız inşallah .Pisikedii karapisso @Anneadayi89
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorumCinsiyet öğrenenler ve güzel haberler alanlar gözünüz aydın olsun:) herkese ayrı ayrı yazamıyorum akşama kadar sayfalarca yazılmış:)
_D_O_ canım naptın doktora gidecektin?
Bende 5 kilo verdm canm tiksinme ve bulantılar hala devam ediyor bwnde 1 kilo almışım ama karnım büyüdü ona sayıyorum gerçi ben normalde de kiloluyum.iştahım hala açılmadı böyle iyi yani :)Kızlar herkese iyi akşamlar ilk üç ay dört kilo vermiştim ve hicbirsey yemedim ama iki haftadır iştahım arttı yine istekli yemiyorum hala porsiyonlarim az midem bulanıyor ama eskisine göre yiyorm ve bgn bir kilo almışım Gobegm benim farkedecegm kadar belirgin ama başkası anlamaz daha küçük tabi .. sizde kilo iştah ne alemde
Kız sen benim sorumu okumadın mı önceki sayfalarda. Yatınca küçük hareketlenmeler görüyor musun bi baksana, özellikle zayıflara sordum ben de 49 kiloyum göbeğin o atımı dışında düzensiz kıpırdanmalar görüyorum bağırsak hareketleri görülür mü dışardan?Ben yatınca rahmimin bombesi ortaya çıkıyor. Çok komikşuanda tam elim kadar büyüklüğü
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Kız sen benim sorumu okumadın mı önceki sayfalarda. Yatınca küçük hareketlenmeler görüyor musun bi baksana, özellikle zayıflara sordum ben de 49 kiloyum göbeğin o atımı dışında düzensiz kıpırdanmalar görüyorum bağırsak hareketleri görülür mü dışardan?
Ben hiç göremem o zaman :)Kız sen benim sorumu okumadın mı önceki sayfalarda. Yatınca küçük hareketlenmeler görüyor musun bi baksana, özellikle zayıflara sordum ben de 49 kiloyum göbeğin o atımı dışında düzensiz kıpırdanmalar görüyorum bağırsak hareketleri görülür mü dışardan?
Canım çok kuvvetli hareketler değil zaten bunlar, karnım kapalıyken işim varken hissetmiyorum ama uzanıp karnıma bakınca ufak kıpırtılar görüyorum. Göbeğin atımı da çok düzenli zaten anlaşılıyor da bağırsaklarım çok fena ne gaz var ne bişey acayip kabızlık var yine. Bakalım takip edicem biraz daha..bu senin bahsettigin hareketler bebek baya büyüdüğünde görülebilir. Bende zayıfım ama görmedim böyle birşey. bebek kuvvetli bir şekilde hareket eder oda en iyi ihtimalle 16.haftada olabilir. 12 haftada görülmez diye biliyorum. Barsak hareketi sonrasında gaz çıkar illaki bebek hareketinden ben bu şekilde ayırd edebiliyorum.
Canım çok kuvvetli hareketler değil zaten bunlar, karnım kapalıyken işim varken hissetmiyorum ama uzanıp karnıma bakınca ufak kıpırtılar görüyorum. Göbeğin atımı da çok düzenli zaten anlaşılıyor da bağırsaklarım çok fena ne gaz var ne bişey acayip kabızlık var yine. Bakalım takip edicem biraz daha..
Yapayım ben de zeytinyağı midemi bulandırıyor, o kadar su içiyorum nasıl oluyor anlamadım, bi türlü geçiremedim şu kabızlığı. Çok fazla da yemiyorum ama rahatsız oluyorumkabızlık için düzenli olarak her sabah aç karnına, sıcağa yakın ılık suya bir yemek kaşığı bal karıştırıp içiyorum. bir hafta içinde düzene girer.
ben gibi bende oğlumda bir kez 3 kilo birden almıştım çok korkmuştum. yediklerin şifa olsun.
ye babam ye yapmışsın. her zamanın tadı ayrı. Bende senin gibi açlığa dayanırım ablam der nasıl duruyorsun. ama bu zamanlarda yemek kadar keyifli olmuyor.
Canım benimde kimsem yok htta Mersin'e yeni geldim burda arkadaşım ailem kaynanam görümcem ablam kimsem yok canım Birgün sarma çekti ya sarma isticektim biri bile yoktu açlıktan ağladım çünkü yemek yapamıyordm tiknsinmekten sağolsun eşim yardımcı oldu ama oda bildiği kdrŞimdiye kadar sabrettiniz hamişler azıcık daha sıkın disinizi güzel bulantisiz günler yakındır inşallah. Benim yemek yapamasam getirecek bir yakınım bile yoktu yanımda ondan olsa gerek Allah merhamet etti de idare edebildim. Sonra da geçti çok şükür artık çok daha iyiyim. Sizler de iyi olacaksınız inşallah .Pisikedii karapisso @Anneadayi89
Ayyy canım yaaa gerçekten içim rahatladı. Maşallah maşallah barekallah. Her şey çok daha iyi olacak allah'ın izniyle.Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Canım benimde kimsem yok htta Mersin'e yeni geldim burda arkadaşım ailem kaynanam görümcem ablam kimsem yok canım Birgün sarma çekti ya sarma isticektim biri bile yoktu açlıktan ağladım çünkü yemek yapamıyordm tiknsinmekten sağolsun eşim yardımcı oldu ama oda bildiği kdr
Gözümden kaçmış demekkiKız sen benim sorumu okumadın mı önceki sayfalarda. Yatınca küçük hareketlenmeler görüyor musun bi baksana, özellikle zayıflara sordum ben de 49 kiloyum göbeğin o atımı dışında düzensiz kıpırdanmalar görüyorum bağırsak hareketleri görülür mü dışardan?
Canım ya yapmış kadar oldun Allah razı olsun senden ya ama şimdi anneliği hamileliği anlıyorum ya gerçekten kıratlı anlar rabbim tattirdi çok şükürSenin ecrin daha fazla oldu inşallah birçoğumuza göre. İçimden sana sarma sarmak geldi inan şu anda. Yakın da sayirlirsin bize. Keşke yapabilseydim çok mutlu olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?