Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
canım geçmiş olsun çok.. Rabbim korusun hepimizin meleklerini inşallah.. benim ikilide free hcg 53 ama kesin erkek bebek dedi birer hafta arayla baktı :)

_D_O_ çok geçmiş olsun...

Benim kontrolüm de cumartesi.... günler geçmiyor, 3 haftadır da görmedim, öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Çok stresliyim ben galiba, her kontrol öncesi mideme metal bir ağırlık çöküyor sanki, çok geriliyorum....
En son 10+1 de gitmiştim şimdi bakalım 2'li test ense kalınlığı stresi...

Benim ilk çocuğum olucak inşallah (öncesinde bir düşük yaşadım), Allahım bir hissetmeye başlasam, bir görünse artık dışarıdan, belki biraz rahatlarım o zaman...

Bir de benim en ufak fikrim yok ne almak lazım, neye ihtiyaç var... Şöyle bir 25. haftalara gelelim çok hevesleniyorum ben de bebek alışverişi yapmaya....

Ay yerim ya parmak emiyor:) artık rahat edersin psikolojinde düzelir ağrıların azaldıkça , bebeğin keyfini çıkar canim

benim 0.63 çıkmıştı. normal hatta çok iyi bi değer

ben anlayamadım ne gibi bi şikayetiniz vardı da kan uyuşmazlığından hastaneye yatırdılar? benim de eşimle kan uyuşmazlığımız var ama doktor bana 22. haftada kanaman olursa gel iğne vuralım dedi. olmazsa eğer doğumda bebeğin kan grubuna bakılıp ona göre iğne yaparız demişti. yani karındaki bebeği kan uyuşmazlığı etkilemiyor. sadece 2. gebelikte bebeği etkilediği için iğne yapıyorlar anneye. ilk bebekle alakası yok.

Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü

Benim fre beta hcg 90 canım:)
Çin takvimi,Rus takvimi,hücre yenileme olayı, ve bu ikilideki free betahcg olayı herşey kız diyordu ama erkek benimki.benim bebiş, bütün hepsini yalanladi:)

Şu cinsiyet muhabbetlerinize Ben de katılmak için can atıyorum doktorum hiçbirşey söylemedi henüz salı günü 16+1 olacağız sizce artik söyler mi
Söylemesi gerekiyor çoğu kişi 12. Haftadan başladı öğrenmeye ben 15 haftalık olucam öğrenemedim henüz
Yarın öğrenirim umarım

Söylemesi gerekiyor çoğu kişi 12. Haftadan başladı öğrenmeye ben 15 haftalık olucam öğrenemedim henüz
Yarın öğrenirim umarım
söyledilerde ne oldu kuzum , bi erkek bi kız. kafamız karıştı. sende öğrenirsin inşallah.

Kızlar nasılsınız, Pisikedii yoğurtcu seni. yarın ola hele bakalım sana ne diyecek .

Hamdolsun canım sen nasılsın heyecanla kontrolümü bekliyorum yarın benim için de önemli bir gün . İçimde öğrenemeyecekmişim gibi bir his var ama neyse. Fazla beklenti içine girdiğim için böyle düşünüyorum sanırım. B Berayege ne yaptı acaba kontrolü vardı bugün :)

kız ben neticemin üstüne oturdum mecnunun dediği gibi. inşallah sana Pisikedii ye net bişey söyler.sağlıkla güzel habelerler ver bize.

kız ben neticemin üstüne oturdum mecnunun dediği gibi. inşallah sana Pisikedii ye net bişey söyler.sağlıkla güzel habelerler ver bize.

İnşallah canım. Sağlık haberini alıp bir de cinsiyetini ogrenirsem gerçekten çok mutlu olacağım inşallah :)

İnşallah canım. Sağlık haberini alıp bir de cinsiyetini ogrenirsem gerçekten çok mutlu olacağım inşallah :)

dilerim ennnn hayırlı güzel olanı verir Rabbim . bugün ilk kez eşimle yalnız yemeğe gidiyoruz. ikisini bıraktım komşuya. üçleyince herşey daha güzel olacak inşallah. hayalim öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…