dedin gibi ennnn hayırlısı olsun . inşallah birdahakine netleşir alışveriş İşleri lohusa takımları araştırmalar başlar.Umarim Rabbim icimi biliyor kiz olsa cok daha sevinirdim sanirim.
canım geçmiş olsun çok.. Rabbim korusun hepimizin meleklerini inşallah.. benim ikilide free hcg 53 ama kesin erkek bebek dedi birer hafta arayla baktı :)Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
Diğer iki doktorada gitmeyeceğim bir daha. Böbreklerde kum varmış aylardır enfeksiyon var su iç diyip salladılar beni insanların başına ne geliyosa ihmalkarlıktan çoğu anlamış oldum. Bebek kesin erkek canın doktor özellikle pipisini çekti ekliyorum iletiye :) ultrasonda parmağını emiyodu fındığım el salladı bize :)
Selam kızlar bugün başka bir dr a gitmek durumunda kaldım. Çok şükür bebisim iyi...ikili test zamanı gelmiş dedi yani yarım dk sürdü bakması ense kalinligini olctum bile dedi. nt 0.11 yazıyor gösterdi.kagit verdi kan ver dedi..ciktim. .bu değer normal mi sizce.. sallamasyon gibi geldi ... 0.11 nasıl bir değer acaba
Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
Hangi değerden bahsediyorsun canım?Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
Söylemesi gerekiyor çoğu kişi 12. Haftadan başladı öğrenmeye ben 15 haftalık olucam öğrenemedim henüzŞu cinsiyet muhabbetlerinize Ben de katılmak için can atıyorum doktorum hiçbirşey söylemedi henüz salı günü 16+1 olacağız sizce artik söyler mi
söylemesi gerekir. eğer bebeğin gösterirse .Şu cinsiyet muhabbetlerinize Ben de katılmak için can atıyorum doktorum hiçbirşey söylemedi henüz salı günü 16+1 olacağız sizce artik söyler mi
söyledilerde ne oldu kuzum , bi erkek bi kız. kafamız karıştı. sende öğrenirsin inşallah.Söylemesi gerekiyor çoğu kişi 12. Haftadan başladı öğrenmeye ben 15 haftalık olucam öğrenemedim henüz
Yarın öğrenirim umarım
Kızlar nasılsınız,Pisikedii yoğurtcu seni. yarın ola hele bakalım sana ne diyecek .
kız ben neticemin üstüne oturdum mecnunun dediği gibi. inşallah sanaPisikedii ye net bişey söyler.sağlıkla güzel habelerler ver bize.
Inşallah hayırlısı olsun hakkınızda sağlıklı olsunlar hepsi deSöylemesi gerekiyor çoğu kişi 12. Haftadan başladı öğrenmeye ben 15 haftalık olucam öğrenemedim henüz
Yarın öğrenirim umarım
İnşallah canım. Sağlık haberini alıp bir de cinsiyetini ogrenirsem gerçekten çok mutlu olacağım inşallah :)
Inşallah gösterir. Geçen sefer karnimda çok yağ olduğu için net göremediğini söylemişti bebeği ama alttan bakmaya da gerek duymuyorsöylemesi gerekir. eğer bebeğin gösterirse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?