Onu da atlatirsin bence yakında canim,hamilelikten keyif almaya başladım ben son zamanlarda. Sıkıntılar azalınca iyi oldu. Detaylı ultrasondan sonra alışveriş yapmaya baslicam bir an önce o gün gelse inşallah:)

Bugün doktorum ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu almamı istedi sıra bulman zor olur dedi. Gittiğim hastanede yokmuş perinatoloğa git dedi. Devlet hastanesinde doğrudan randevu alamiyorum kadın doğuma gitsem o yönlendiriyor mu kızlar ayrıntılı ultrason için. Bilen var mı?

Devlet hastanesine muayeneye git ona sor. O yönlendirir seni. Normal randevu alınmıyor ona zaten. Uzmanın istek yapması gerekiyor o şekilde gidiliyor.

Devlet hastanesine muayeneye git ona sor. O yönlendirir seni. Normal randevu alınmıyor ona zaten. Uzmanın istek yapması gerekiyor o şekilde gidiliyor.

Evet alamadım uzman isteği gerekiyor. Devletteki yonlendirirse gideyim ona madem

Annem 7 düvele yarın randevum olduğunu söylemiş. Bugünden telefonum susmadı yarını düşünemiyorum
Eşim cinsiyeti kesinleşmeden %100 demeden kimseye söylemeyelim diye tembihledi..bakalım ne olacak

Annem 7 düvele yarın randevum olduğunu söylemiş. Bugünden telefonum susmadı yarını düşünemiyorum
Eşim cinsiyeti kesinleşmeden %100 demeden kimseye söylemeyelim diye tembihledi..bakalım ne olacak
Canım zaten yarın söylese bile tahmin olur ancak, değişebilir. Ben de cumartesi gideceğim ama hiç umudum yok cinsiyet söylemez gibi geliyor.. şimdilik sakinim bakalım yarın gece ne halde olurum. Sen de rahatla, 2li test yaptıracak mısın?

Allah sayısını artırsın canım. Çocuktan sonra hemen hiçbir şey eskisi gibi olmuyor haklısın. :)

gittik gitmesine aklımız evde kaldı .nasıl bişey bu evlatlar . şükür sebeplerimiz. Elhamdülillah çok şükür. birde yağmurda yürüdük. ne iyi geldi. enn son ne zaman yağmurda yürüdük hatırlamıyorum. çovuaklr için hep araba ile git gel yapıyoruz. rahmet iyi geldi.

gittik gitmesine aklımız evde kaldı. nasıl bişey bu evlatlar . şükür sebeplerimiz. Elhamdülillah çok şükür.

Haklısın canım Allah aile sıcaklığından sevgiden merhametten ayırmasın kimseyi mahrum etmesin . İnsan aile olduğunu böyle anlarda daha iyi farkediyor. Evde birileri eksik olunca ya da sen bir yerlere gidince hep aklın geride kalanlarda oluyor. Sevginin gücü işte :)

eşimin bir arkadaşının iki kızı var yaşları yakın. kadın kızlarını annesine bırakıp tatile gitmişler bir hafta. biz şok olduk. çık küçükler diye. 3 yaşında yoklar ikiside. eşim inanamadı nasıl gittiler diye. Tabi anaanne bakıyor gönülleri rahat ama biz bırakamayız :)

Aminnn insallah canım senin bu heyecanın bana umut veriyor:) sen yaz ben mutlu oluyorum

Ben özelde yaptiricam ona rağmen sıra olur diye şimdiden randevu alayım diyorum.devlette nasıl işliyor bende merak ediyorum

Evet canm kadın doğum doktoru yönlendirir bende şimdiden randevu aldım 3ocakta önceden randevu almazsan kaciriyorsun

Ben özelde yaptiricam ona rağmen sıra olur diye şimdiden randevu alayım diyorum.devlette nasıl işliyor bende merak ediyorum
Canım beni yanlış anlama ama aynı îşlem özelde 300-600tl arası devlette bedava ya o paraya bez alırsın kıyafet alırsın:)yinede sen blrsn ama

Yarın tam kaç haftalık oluyo canım.14+2 de söyledi bana erkek dedi 10dakikaya yakın defalarca baktı, hatta %100 erkek dedi. Seninki kaç oluyo , ay Allah gönlüne göre verir inşallah ya:)

Aminnn insallah canım senin bu heyecanın bana umut veriyor:) sen yaz ben mutlu oluyorum

Teşekkürler güzel düşüncelerin için canim :) ruh gibiyken hayata döndüm ,birde karnım çok çıktı çok güzel oldu böyle:) birde zaman hızlı geçiyor ben hamilelige doymak istiyorum, hemen geçmesin istiyorum bir yandan da. Birde bebek beni olgunlastirdi, hayata farklı pencereden bakıyorum, gerçi ruhen 17 gibi hissediyorum. Hatta eşime anneme falanda diyorum anne değilde abla olcakmisim gibi geliyo,sanki bir kardeş doğacakmis gibi . Hakkaten sanki erkek kardeşim oluyo gibi geliyo ne tuhaf:) esimde bu iyi bişey sen çocuk ruhlu olduğundan daha iyi vakit gecirirsin birlikte oynar büyürsunuz dedi:)

Evet canm kadın doğum doktoru yönlendirir bende şimdiden randevu aldım 3ocakta önceden randevu almazsan kaciriyorsun
Sen devlettenmi aldın canım .Ben bi proftan alicam detayliyi. Doktorum yönlendirdi ,devlet Hastanesine çalışan insanlarız uymaz diye düşünmedim hiç, işyerinden izin almak falanda istemiyorum. Her şeyi iş yerinden izne gerek kalmayacak şekilde halletmeye gayret ediyorum.

Evet canım devletten aldım hatta. Geçen sene ablama kuzenlerime hep devletten sırayı ben aldım bir kuruş ödemeden yaptırdık çokşükür hepsininkide iyi çıktı izin işin varsa ayrı tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…