Valla yine 1 tas yedim oturuyorumKızlar nasılsınız,Pisikedii yoğurtcu seni. yarın ola hele bakalım sana ne diyecek .
Devlet hastanesine muayeneye git ona sor. O yönlendirir seni. Normal randevu alınmıyor ona zaten. Uzmanın istek yapması gerekiyor o şekilde gidiliyor.Bugün doktorum ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu almamı istedi sıra bulman zor olur dedi. Gittiğim hastanede yokmuş perinatoloğa git dedi. Devlet hastanesinde doğrudan randevu alamiyorum kadın doğuma gitsem o yönlendiriyor mu kızlar ayrıntılı ultrason için. Bilen var mı?
Devlet hastanesine muayeneye git ona sor. O yönlendirir seni. Normal randevu alınmıyor ona zaten. Uzmanın istek yapması gerekiyor o şekilde gidiliyor.
Canım zaten yarın söylese bile tahmin olur ancak, değişebilir. Ben de cumartesi gideceğim ama hiç umudum yok cinsiyet söylemez gibi geliyor.. şimdilik sakinim bakalım yarın gece ne halde olurum. Sen de rahatla, 2li test yaptıracak mısın?Annem 7 düvele yarın randevum olduğunu söylemiş. Bugünden telefonum susmadı yarını düşünemiyorum
Eşim cinsiyeti kesinleşmeden %100 demeden kimseye söylemeyelim diye tembihledi..bakalım ne olacak
Allah sayısını artırsın canım. Çocuktan sonra hemen hiçbir şey eskisi gibi olmuyor haklısın. :)
gittik gitmesine aklımız evde kaldı. nasıl bişey bu evlatlar . şükür sebeplerimiz. Elhamdülillah çok şükür.
Haklısın canım Allah aile sıcaklığından sevgiden merhametten ayırmasın kimseyi mahrum etmesin . İnsan aile olduğunu böyle anlarda daha iyi farkediyor. Evde birileri eksik olunca ya da sen bir yerlere gidince hep aklın geride kalanlarda oluyor. Sevginin gücü işte :)
Aminnn insallah canım senin bu heyecanın bana umut veriyor:) sen yaz ben mutlu oluyorumOnu da atlatirsin bence yakında canim,hamilelikten keyif almaya başladım ben son zamanlarda. Sıkıntılar azalınca iyi oldu. Detaylı ultrasondan sonra alışveriş yapmaya baslicam bir an önce o gün gelse inşallah:)
Bugün doktorum ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu almamı istedi sıra bulman zor olur dedi. Gittiğim hastanede yokmuş perinatoloğa git dedi. Devlet hastanesinde doğrudan randevu alamiyorum kadın doğuma gitsem o yönlendiriyor mu kızlar ayrıntılı ultrason için. Bilen var mı?
Evet canm kadın doğum doktoru yönlendirir bende şimdiden randevu aldım 3ocakta önceden randevu almazsan kaciriyorsunBugün doktorum ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu almamı istedi sıra bulman zor olur dedi. Gittiğim hastanede yokmuş perinatoloğa git dedi. Devlet hastanesinde doğrudan randevu alamiyorum kadın doğuma gitsem o yönlendiriyor mu kızlar ayrıntılı ultrason için. Bilen var mı?
Valla yine 1 tas yedim oturuyorum
Valla çok heyecanliyim. Heyecandan bayılmam inşallah
Canım beni yanlış anlama ama aynı îşlem özelde 300-600tl arası devlette bedava ya o paraya bez alırsın kıyafet alırsın:)yinede sen blrsn amaBen özelde yaptiricam ona rağmen sıra olur diye şimdiden randevu alayım diyorum.devlette nasıl işliyor bende merak ediyorum
Annem 7 düvele yarın randevum olduğunu söylemiş. Bugünden telefonum susmadı yarını düşünemiyorum
Eşim cinsiyeti kesinleşmeden %100 demeden kimseye söylemeyelim diye tembihledi..bakalım ne olacak
Aminnn insallah canım senin bu heyecanın bana umut veriyor:) sen yaz ben mutlu oluyorum
Sen devlettenmi aldın canım .Ben bi proftan alicam detayliyi. Doktorum yönlendirdi ,devlet Hastanesine çalışan insanlarız uymaz diye düşünmedim hiç, işyerinden izin almak falanda istemiyorum. Her şeyi iş yerinden izne gerek kalmayacak şekilde halletmeye gayret ediyorum.Evet canm kadın doğum doktoru yönlendirir bende şimdiden randevu aldım 3ocakta önceden randevu almazsan kaciriyorsun
Devlet Hastanesi'nde yaptırmak için prosedür nasıl oluyo.tam olarak yazabilirmisin canimCanım beni yanlış anlama ama aynı îşlem özelde 300-600tl arası devlette bedava ya o paraya bez alırsın kıyafet alırsın:)yinede sen blrsn ama
Evet canım devletten aldım hatta. Geçen sene ablama kuzenlerime hep devletten sırayı ben aldım bir kuruş ödemeden yaptırdık çokşükür hepsininkide iyi çıktı izin işin varsa ayrı tabi canımSen devlettenmi aldın canım .Ben bi proftan alicam detayliyi. Doktorum yönlendirdi ,devlet Hastanesine çalışan insanlarız uymaz diye düşünmedim hiç, işyerinden izin almak falanda istemiyorum. Her şeyi iş yerinden izne gerek kalmayacak şekilde halletmeye gayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?