Canım geldim bir oğlum olacakmış herşey yolunda şükür :)

Bizde de var geçen ay kan testi yaptı kanama olmadıkça sorun yok dedi bana da canım. Yani senin dediklerini söyledi

_D_O_ çok geçmiş olsun...

Benim kontrolüm de
benim en başından beri gebelik ağrılı kanamalı geçiyordu doktora sorduğumda ilk gebelikte yapılmadına gerek yok dedi ve testide yapmadı ben gidip başka bir hastanede yaptırdım negatifti tabi kanamada mutlaka yapılması gerektiğini bilmiyordum ve testin düzenli takip edilmesi lazımmıs bir daha baktırmamıstım bende. Kanamalar kasılmalar azalmadı arttı testler tekrarlandı reaksiyon göstermiş doktor geç kalmışsın dedi şükür bebek iyi kanama durdu ama rahimde çok fazla kasılma var hala sürekli tekrarlanıcak takiplenicek test. Sonuçları ağır bi durum ve doktorum kanama olunca gözardı etmemeliydi belki bu kadar ilerleyip etkilemezdi. Kanama olmayan ilk gebeliklerde iğneye gerek olmuyor evet

dilerim ennnn hayırlı güzel olanı verir Rabbim . bugün ilk kez eşimle yalnız yemeğe gidiyoruz. ikisini bıraktım komşuya. üçleyince herşey daha güzel olacak inşallah. hayalim öyle :)

Ne güzel canım keyfini çıkar işte her zaman ele geçmiyor böyle fırsatlar. Dualarına kucak kucak amin diyorum Allah razı olsun :)

Benim fre beta hcg 90 canım:)
Çin takvimi,Rus takvimi,hücre yenileme olayı, ve bu ikilideki free betahcg olayı herşey kız diyordu ama erkek benimki.benim bebiş, bütün hepsini yalanladi:)
Benimkide birtek bunu tutturdu ne nub ne şu bu takvimleri hepsi tırt :)

Ilk gebelikte vücut bebeği farketmediği için sorun olmuyor normalde ama kanama olduğu anda vücut bebeği tanır ve yabancı madde olarak düşünüp atmaya çalışırmış ben baya araştırmıştım. Ama 2. Bebekte vücut bebegi tanıdığı için önceden iğne yapılıyor. Ben kanama yaşamayınca sorun olmadi canım neyse ki geç farketmemissin rabbim şifalar versin

Çok şükür canım hayırlı haberler almışsın Allah mübarek kılsın oğluşunu sağ selamet kavuşun inşallah :)
Amin canım inşallah :)

gurubun adı mayıs anneleri ve erkekleri olmalı :)
gözünüz aydın olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kesinlikle katılıyorum hep kız hissetmiştim ama nasip. Amin inşallah canim:)

Benimkide birtek bunu tutturdu ne nub ne şu bu takvimleri hepsi tırt :)

Aynen birdaha hamile kalsam hicbiseye bakmam :) zaten ben kız olacak diyenlere şey diyodum, bütün hurafeler kız diyor. Eğer erkek olursa, helal olsun herşeye inat geldin ver elini opem:) aynen doğunca opucem ,Allah sağlıkla dogmalarini, sağlıkla yaşamalarını nasip etsin.bizlere evlatlarımızın hiç bir acı gününü göstermesin, akıllı efendi ahlaklı çalışkan birer adam olsunlar inşallah:)

_D_O_ canim öncelikle geçmiş olsun. Ama doktor gerçekten onemli sen mesela çok pahalı ama değer diyordun ama para gerçekten bu gibi konularda önemsiz kalıyor ki senindoktorun bu sorunu nasil goz ardi etmis bir doktorun iyiliği de çok ilgilenmesi ile ilgili değil bizim burda bir doktor ve tek kelime etmez hatta adamın suratına bakmaz ama annemi ameliyat etti ya ben böyle bir doktor görmedim rabbim iyi doktor ile karşılaştirsn

Ben çok iyi bir doktor arayışina hiç girmedim çok kotu bir elektrik almadığını sürece her doktor elbet ki bizden çok biliyor o bir gerçek ablam çok dikkat ederim kendisi de İstanbul'da Medical park A gidiyordu okadar çok paralar döktu ki sadece muayene için dogumu da orda yaptı tabi doktoru evden getirecekti ona da ayrı ücret ödedi o akşam doktoru yurtdışına çıkmış ablamın doğum başladı hiç tanımadığı bir doktor. Dogurttu zaten ebe yardım ediyor doktor bir kere dokunuyor okdr ben sadece dua ediyorum rabbim merhametli doktor ile karşılaştirsn

Ben de aynı sen gibi düşünüyorum. En pahalı hastanede de olsa devlette de olsa işini bilen doktorlar denk gelebiliyor, bebek sağlıklı olduktan sonra o kadar para dökmenin anlamı yok. Çok para verince doktor iyi olcak diye bişey yok para için öyle görünüyor da olabilir..

Birde ben şunu tecrübe ettim, gebelik normal ilerlerken her doktor iyi oluyo çünkü sıkıntı yok, gebelikte doktorun iyiliği olağan dışı şeylerde nasıl davrandığı bunu bir arkadaşımda da yaşamıştım.hakkaten Allah sıkıntısız gecirsin bundan sonraki donemlerimizi. Sevgili _D_O_ sende zararın neresinden dönersek kar durumunu yaşadın. Bundan sonrası daha güzel olur zaten ben inanıyorum.

Anneadayi89 canım senin bulantilar ne durumda

R rkndmt canimm benim bulantılar geçen haftaya göre biraz azaldı ama sürekli tansiyonum düşüyor ayrna içiyorum düzeliyor sonra biraz zaman geçiyor tekrar. Düşüyor şimdide bu başladı tabi düşüncede midemde bulanıyor

Bende hastaneye karar vermiştim, üç doktor vardı doktorlara şöyle bir baktım nette, biraz inceledim. Sonra Suna bir muayene olayım dedim Şubat ayı falandı, sonra acayip elektriğim tuttu, daha doğum nasıl olur nasıl eder falan hiç bunlari konuşmadık , akışına bıraktım açıkçası. Eşimde tanışınca doktorun tavrı tarzı iyi dedi öyle kaldım bir doktorda, normalde hamile olmadan önce birkaç doktora gidip karar verecektim ama hiç kafamı da bulandirmak istemedim.arkadasimin doktoru vardı iki tane memnundu, hem daha uygun muayene ve doğum ücreti vardı ama ,eşim kızıyor başka doktora gerek yok biz kararı verdik kafanı niye kurcalicaksin rahat ol dedi bende öyle bıraktım oluruna. Doktor işi şans, birinin memnun olduğu diğerine uymuyor falan.
Benim arkadaş dediğin hastanede doğum yaptı bebeği kakasını yemiş hiç farketmemisler normalde takiple bunu önleyip sezeryana alınması gerekirken normal için çok vakit harcayinca , iki haftaya yakın yoğun bakımda kaldı antibiyotik tedavisi ciğer temizlemesi falan, yani Allah hayırlı doğum versin, bu işte ebesinden hizmetlisine herkese iş düşüyor,kızlar bol bol dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…