ben anlayamadım ne gibi bi şikayetiniz vardı da kan uyuşmazlığından hastaneye yatırdılar? benim de eşimle kan uyuşmazlığımız var ama doktor bana 22. haftada kanaman olursa gel iğne vuralım dedi. olmazsa eğer doğumda bebeğin kan grubuna bakılıp ona göre iğne yaparız demişti. yani karındaki bebeği kan uyuşmazlığı etkilemiyor. sadece 2. gebelikte bebeği etkilediği için iğne yapıyorlar anneye. ilk bebekle alakası yok.
_D_O_ çok geçmiş olsun...
Benim kontrolüm de
benim en başından beri gebelik ağrılı kanamalı geçiyordu doktora sorduğumda ilk gebelikte yapılmadına gerek yok dedi ve testide yapmadı ben gidip başka bir hastanede yaptırdım negatifti tabi kanamada mutlaka yapılması gerektiğini bilmiyordum ve testin düzenli takip edilmesi lazımmıs bir daha baktırmamıstım bende. Kanamalar kasılmalar azalmadı arttı testler tekrarlandı reaksiyon göstermiş doktor geç kalmışsın dedi şükür bebek iyi kanama durdu ama rahimde çok fazla kasılma var hala sürekli tekrarlanıcak takiplenicek test. Sonuçları ağır bi durum ve doktorum kanama olunca gözardı etmemeliydi belki bu kadar ilerleyip etkilemezdi. Kanama olmayan ilk gebeliklerde iğneye gerek olmuyor evetben anlayamadım ne gibi bi şikayetiniz vardı da kan uyuşmazlığından hastaneye yatırdılar? benim de eşimle kan uyuşmazlığımız var ama doktor bana 22. haftada kanaman olursa gel iğne vuralım dedi. olmazsa eğer doğumda bebeğin kan grubuna bakılıp ona göre iğne yaparız demişti. yani karındaki bebeği kan uyuşmazlığı etkilemiyor. sadece 2. gebelikte bebeği etkilediği için iğne yapıyorlar anneye. ilk bebekle alakası yok.
dilerim ennnn hayırlı güzel olanı verir Rabbim . bugün ilk kez eşimle yalnız yemeğe gidiyoruz. ikisini bıraktım komşuya. üçleyince herşey daha güzel olacak inşallah. hayalim öyle :)
Canım geldim bir oğlum olacakmış herşey yolunda şükür :)
Benimkide birtek bunu tutturdu ne nub ne şu bu takvimleri hepsi tırt :)Benim fre beta hcg 90 canım:)
Çin takvimi,Rus takvimi,hücre yenileme olayı, ve bu ikilideki free betahcg olayı herşey kız diyordu ama erkek benimki.benim bebiş, bütün hepsini yalanladi:)
İkili test yaptırıyoruz ya canım ordaki hcg değeriHangi değerden bahsediyorsun canım?
gurubun adı mayıs anneleri ve erkekleri olmalı :)Canım geldim bir oğlum olacakmış herşey yolunda şükür :)
benim en başından beri gebelik ağrılı kanamalı geçiyordu doktora sorduğumda ilk gebelikte yapılmadına gerek yok dedi ve testide yapmadı ben gidip başka bir hastanede yaptırdım negatifti tabi kanamada mutlaka yapılması gerektiğini bilmiyordum ve testin düzenli takip edilmesi lazımmıs bir daha baktırmamıstım bende. Kanamalar kasılmalar azalmadı arttı testler tekrarlandı reaksiyon göstermiş doktor geç kalmışsın dedi şükür bebek iyi kanama durdu ama rahimde çok fazla kasılma var hala sürekli tekrarlanıcak takiplenicek test. Sonuçları ağır bi durum ve doktorum kanama olunca gözardı etmemeliydi belki bu kadar ilerleyip etkilemezdi. Kanama olmayan ilk gebeliklerde iğneye gerek olmuyor evet
her zaman olmuyor tabi . evlensiğimden iki evladım olana kadar ilk kez çıktık :)Ne güzel canım keyfini çıkar işte her zaman ele geçmiyor böyle fırsatlar. Dualarına kucak kucak amin diyorum Allah razı olsun :)
Amin canım inşallah :)Çok şükür canım hayırlı haberler almışsın Allah mübarek kılsın oğluşunu sağ selamet kavuşun inşallah :)
Kesinlikle katılıyorum hep kız hissetmiştim ama nasip. Amin inşallah canim:)gurubun adı mayıs anneleri ve erkekleri olmalı :)
gözünüz aydın olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
her zaman olmuyor tabi . evlensiğimden iki evladım olana kadar ilk kez çıktık :)
Benimkide birtek bunu tutturdu ne nub ne şu bu takvimleri hepsi tırt :)
Ben de aynı sen gibi düşünüyorum. En pahalı hastanede de olsa devlette de olsa işini bilen doktorlar denk gelebiliyor, bebek sağlıklı olduktan sonra o kadar para dökmenin anlamı yok. Çok para verince doktor iyi olcak diye bişey yok para için öyle görünüyor da olabilir..Ben çok iyi bir doktor arayışina hiç girmedim çok kotu bir elektrik almadığını sürece her doktor elbet ki bizden çok biliyor o bir gerçek ablam çok dikkat ederim kendisi de İstanbul'da Medical park A gidiyordu okadar çok paralar döktu ki sadece muayene için dogumu da orda yaptı tabi doktoru evden getirecekti ona da ayrı ücret ödedi o akşam doktoru yurtdışına çıkmış ablamın doğum başladı hiç tanımadığı bir doktor. Dogurttu zaten ebe yardım ediyor doktor bir kere dokunuyor okdr ben sadece dua ediyorum rabbim merhametli doktor ile karşılaştirsn
_D_O_ canim öncelikle geçmiş olsun. Ama doktor gerçekten onemli sen mesela çok pahalı ama değer diyordun ama para gerçekten bu gibi konularda önemsiz kalıyor ki senindoktorun bu sorunu nasil goz ardi etmis bir doktorun iyiliği de çok ilgilenmesi ile ilgili değil bizim burda bir doktor ve tek kelime etmez hatta adamın suratına bakmaz ama annemi ameliyat etti ya ben böyle bir doktor görmedim rabbim iyi doktor ile karşılaştirsn
Ben çok iyi bir doktor arayışina hiç girmedim çok kotu bir elektrik almadığını sürece her doktor elbet ki bizden çok biliyor o bir gerçek ablam çok dikkat ederim kendisi de İstanbul'da Medical park A gidiyordu okadar çok paralar döktu ki sadece muayene için dogumu da orda yaptı tabi doktoru evden getirecekti ona da ayrı ücret ödedi o akşam doktoru yurtdışına çıkmış ablamın doğum başladı hiç tanımadığı bir doktor. Dogurttu zaten ebe yardım ediyor doktor bir kere dokunuyor okdr ben sadece dua ediyorum rabbim merhametli doktor ile karşılaştirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?