Günaydın kızlar..
Sabah uyanınca bizim minik tepikliyor hadi acıktım diyo galiba:)
Rabbim evlatlarımızın yokluğunu göstermesin..
Hadi güzel haberlerle gel canım.
Amin inşallah tesekkür ederim ❤Mutlu sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan.. Günaydın
cinsiyeti belli oldumu önce , yolsa bugünmü öğrenecwksin , hayırlı güzel haberlerle gel tatlım .Amin inşallah tesekkür ederim ❤
cinsiyeti belli oldumu önce , yolsa bugünmü öğrenecwksin , hayırlı güzel haberlerle gel tatlım .
Hayırlısı olsun canım.Bende kız hissediyordum erkeğe benzetti. Bakalım nasıl netleşecek.
Aslında ikili test için gittiğimde doktorum tebessüm etti sordum belli mi diye inkar etmedi ama söylemedi bir daha ki gelişinde söylerim dedi inşallah bugün öğrenirim canım :)
canım ne mutlu sna durmus inşallah tekrarlamaz. benim ilk gebeliğimde kontrolde stresten 14 oluyordu ama bunda daha da yükseldi aslında evde hep 11/7 12/8 o yuzden gereksiz ilaç kullanmaktan da korkuyorum ama dr. ma güveniyorum erken haftalarda tedbir almak iyi olacak belki Allaha emenetiz artık Rabbim herseyin en hayırlısını bilir sadece dua ediyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz ilerleyen haftalarda bebekte yada bende baştan kontrol altına aldığımız içinMutlu sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan.. Günaydın
Günaydın P Pembissanne çok şükür benim tansiyonum durdu daha artış olmadı. Sende daha önceden varmıydı böyle bir durum? Doktorum 20 haftadan önceki tansiyonun gebelikle alakalı olmadığını söylemişti. İnşallah seninkide kalıcı olmaz. Ama doktor ilacı kullan diyorsa bence korkma kullan. Devam etse bende kullanmayı düşünüyordum. Bir önceki gebeliğimde glifor (şeker ilacı) ile hamile kalmıştım. Doktorum 12. haftaya kadar kullanmamamı söylemişti. Ben kullanmak istememiştim. O zamanki doktorum bir ilaç öneriyorsak bunu kullanmanız gerekir. Hiç bir doktor gebelikte ilaç önermek istemez. Demek ki bebeğe zararından çok yararı olacak demişti. Böyle düşün ferahla. Rabbim büyük o korusun yavrularımızı
güzel haberlerle gel. Doktorun en iyisini yapmış. Benimki erkek dedi sonra 2 . kntrolde net değil dedi. 3.de kız dedi
yılan hikayesine döndüm , 17.hafta gideceğim inanamıyorum ben nedir ne değildir o zaman belli olur inşallah :)
Günaydın kızlar.
Resmen zaman geçmiyor. Biran önce yarın olsa ve cinsiyet öğrensem..ya bi ihtimal diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama... Gece uyandım kız mı erkek mi diye düşünmekten uykum kaçtı.. heyecanım bu kadarı
13. hafta civarı çok benzer olur ayırdedilmesi zor oluyor deniyor değişenlerde oluyor diye biliyorum ama mesela benimki değişmez bence baya belliydiGunaydin hanimlar.
Aklima bisey takildi doktorlar buyuk ihtimal erkek diyo sonradan degisir mi bu ?
Ya kıyamamm :) bende öyleyim kontrolden önceki akşamlar resmen uyuyamıyorum ne olucak ne görücez diye diye sabah oluyorGünaydın kızlar.
Resmen zaman geçmiyor. Biran önce yarın olsa ve cinsiyet öğrensem..ya bi ihtimal diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama... Gece uyandım kız mı erkek mi diye düşünmekten uykum kaçtı.. heyecanım bu kadarı
Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya13. hafta civarı çok benzer olur ayırdedilmesi zor oluyor deniyor değişenlerde oluyor diye biliyorum ama mesela benimki değişmez bence baya belliydi
Değşebilirde 2 hafta sonra gitseydin keşke dayanamadım geldim derdin :)Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya
Ay sorma kafam corba oldu resmen ya.Değşebilirde 2 hafta sonra gitseydin keşke dayanamadım geldim derdin :)
garanti online bankacılığı kullanıyorsan oradan direk şifresiz bağlanabiliyorsunYok e devlet şifresi olması gerekiyor PTT den alıyosun e devlet şifreni
Bende hep kız kız diyordum ama kafamda da hep kız diyorum ya erkek çıkar düşüncesi :) birde bulantımda çok oluyordu kız da çok bulanır derler ya ama :) bariz görmediysen değişebilir benceAy sorma kafam corba oldu resmen ya.
Degisen cokmus sanirim. 13 haftalikken falan tahmin erken diye 16 17 haftada kesinlesirmis. 1 ay bekle bekleyebilirsen. Ya benim icime de hep kiz dogmustu hala kiz diye seeediyorum heralde kiz olsun istedigim icin.
İnşallah canım. Başıma geldi biliyorum çok can sıkıcı bir durum ama düşünmemeye çalış. Rabbim şifa versin. Amincanım ne mutlu sna durmus inşallah tekrarlamaz. benim ilk gebeliğimde kontrolde stresten 14 oluyordu ama bunda daha da yükseldi aslında evde hep 11/7 12/8 o yuzden gereksiz ilaç kullanmaktan da korkuyorum ama dr. ma güveniyorum erken haftalarda tedbir almak iyi olacak belki Allaha emenetiz artık Rabbim herseyin en hayırlısını bilir sadece dua ediyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz ilerleyen haftalarda bebekte yada bende baştan kontrol altına aldığımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?