Günaydın kızlar..
Sabah uyanınca bizim minik tepikliyor hadi acıktım diyo galiba:)
Rabbim evlatlarımızın yokluğunu göstermesin..

ye hemen şifa olsun erkek büyük ihtimalle kız olsa bu kadar erken hissedilmez diye biliyorum . benimkinden ses seda yok bide derler 3.de daha erken hissedilir . gaz bombasıyım sürekli barskalrım oynuyor

kizlar gunaydin elimdeki tek ultrason goruntusu bu nub dan anlayan varsa yorum yapabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-15-09-24-03.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 51
cinsiyeti belli oldumu önce , yolsa bugünmü öğrenecwksin , hayırlı güzel haberlerle gel tatlım .

Aslında ikili test için gittiğimde doktorum tebessüm etti sordum belli mi diye inkar etmedi ama söylemedi bir daha ki gelişinde söylerim dedi inşallah bugün öğrenirim canım :)

Aslında ikili test için gittiğimde doktorum tebessüm etti sordum belli mi diye inkar etmedi ama söylemedi bir daha ki gelişinde söylerim dedi inşallah bugün öğrenirim canım :)

güzel haberlerle gel. Doktorun en iyisini yapmış. Benimki erkek dedi sonra 2 . kntrolde net değil dedi. 3.de kız dedi
yılan hikayesine döndüm , 17.hafta gideceğim inanamıyorum ben nedir ne değildir o zaman belli olur inşallah :)

canım ne mutlu sna durmus inşallah tekrarlamaz. benim ilk gebeliğimde kontrolde stresten 14 oluyordu ama bunda daha da yükseldi aslında evde hep 11/7 12/8 o yuzden gereksiz ilaç kullanmaktan da korkuyorum ama dr. ma güveniyorum erken haftalarda tedbir almak iyi olacak belki Allaha emenetiz artık Rabbim herseyin en hayırlısını bilir sadece dua ediyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz ilerleyen haftalarda bebekte yada bende baştan kontrol altına aldığımız için

Günaydın kızlar.
Resmen zaman geçmiyor. Biran önce yarın olsa ve cinsiyet öğrensem..ya bi ihtimal diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama... Gece uyandım kız mı erkek mi diye düşünmekten uykum kaçtı.. heyecanım bu kadarı

Inşaallah canim benim.
O daha kötüymüş ya bakalım senin ne çıkacak merak ettim :)

Günaydın canım. Benim kontrolüm de yarın. Çok heyecanlıyım aynı zamanda endişeliyim. İnşallah güzel şeyler duyarız. Bir de cinsiyetini netleştirebilirsek ne mutlu bize. Günler geçmek bilmedi zor sabrettim. Neredeyse dayanamayıp dün gidecektim ama neyseki elimde olmayan sebepler çıktı da gidemedim. Böylece belkide yarın daha net gorecegim bebeğimi. İki gün iki gündür :))

Gunaydin hanimlar.
Aklima bisey takildi doktorlar buyuk ihtimal erkek diyo sonradan degisir mi bu ?
13. hafta civarı çok benzer olur ayırdedilmesi zor oluyor deniyor değişenlerde oluyor diye biliyorum ama mesela benimki değişmez bence baya belliydi

Ya kıyamamm :) bende öyleyim kontrolden önceki akşamlar resmen uyuyamıyorum ne olucak ne görücez diye diye sabah oluyor

13. hafta civarı çok benzer olur ayırdedilmesi zor oluyor deniyor değişenlerde oluyor diye biliyorum ama mesela benimki değişmez bence baya belliydi
Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya

Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya
Değşebilirde 2 hafta sonra gitseydin keşke dayanamadım geldim derdin :)

Değşebilirde 2 hafta sonra gitseydin keşke dayanamadım geldim derdin :)
Ay sorma kafam corba oldu resmen ya.
Degisen cokmus sanirim. 13 haftalikken falan tahmin erken diye 16 17 haftada kesinlesirmis. 1 ay bekle bekleyebilirsen. Ya benim icime de hep kiz dogmustu hala kiz diye seeediyorum heralde kiz olsun istedigim icin.

Bende hep kız kız diyordum ama kafamda da hep kız diyorum ya erkek çıkar düşüncesi :) birde bulantımda çok oluyordu kız da çok bulanır derler ya ama :) bariz görmediysen değişebilir bence

İnşallah canım. Başıma geldi biliyorum çok can sıkıcı bir durum ama düşünmemeye çalış. Rabbim şifa versin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…