Benim ultrasona göre biraz önde gidiyor canım. 15+1 bugün.. Belki ondan erken hissetmişimdir. Erkek bebeklerde erken hissediliyor cinsiyeti erkek olabilir.
Ama seninde az kalmıştır bi kaç hafta içinde hissedersin bence. Çok tatlı bi duygu:))

ye hemen şifa olsun erkek büyük ihtimalle kız olsa bu kadar erken hissedilmez diye biliyorum . benimkinden ses seda yok bide derler 3.de daha erken hissedilir . gaz bombasıyım sürekli barskalrım oynuyor
Aramızda bi kaç hafta var canım belki sende 15+0 dan sonra hissetmeye başlarsın..

Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya
banada çıkıntı var erkek dedi . kız aynı şeyleri söylemiş. ben bir hafta sonra gittim kız dedi. Aman ya. bir ay sonra belli.olur tam. inanmıyorum ben kız dedi ama.

banada çıkıntı var erkek dedi . kız aynı şeyleri söylemiş. ben bir hafta sonra gittim kız dedi. Aman ya. bir ay sonra belli.olur tam. inanmıyorum ben kız dedi ama.
Aynisini soyledi cikinti var diye. Ne biliyim ya icim hala kiz diyor. Esim belli etmedi ama kiz babasi olmayi daha cok istiyormus bunu da ogrenmis oldum. Hayirlisi her seyin ama ne bilym ya pek emin olamadim ben

Sabah kahvaltıda 1 muz bi yumurta yarım saat sonra 1 simit ve zeytin yedim. Öğlen okulda 2 tost yedim. akşama allah kerim. Allahım noluyo bana böyle.
Tuvalete çıkma sorunu olan arkadaşlar varsa avokado çok iyi geliyor. Ve bebek için aşırı besleyici.

çoook yorulmuşsun ama subhanAllah sebebi bulunmuş. inşallah şifalı gelir bu doktor sana. sağ salim evine gidersin tatlım. geçmiş gitmiş olsun inşallah .
Amin canım çok teşekkür ederim

Ayyy canım yaaa gerçekten içim rahatladı. Maşallah maşallah barekallah. Her şey çok daha iyi olacak allah'ın izniyle.
İyiyim canım maşallah bebeğimde kocaman olmuş çok mutlu oldum

Aynisini soyledi cikinti var diye. Ne biliyim ya icim hala kiz diyor. Esim belli etmedi ama kiz babasi olmayi daha cok istiyormus bunu da ogrenmis oldum. Hayirlisi her seyin ama ne bilym ya pek emin olamadim ben

Aynen öyle şekerim bakarsın sana birdahakine kız der . baksana çıkıntı demiş sanada 16 haftadan evvel sağlıklı sonuç alınmıyor inanıyorum artık.

bebeğin istiyor demek annesi. .ye şifa olsun.

Diğer iki doktorada gitmeyeceğim bir daha. Böbreklerde kum varmış aylardır enfeksiyon var su iç diyip salladılar beni insanların başına ne geliyosa ihmalkarlıktan çoğu anlamış oldum. Bebek kesin erkek canın doktor özellikle pipisini çekti ekliyorum iletiye :) ultrasonda parmağını emiyodu fındığım el salladı bize :)

Eklentiler

• 81E9AEED-1845-463B-93CB-DB386AA3B94D.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 81
kesinleşti mü cinsiyet erkek demişti sana.
Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü

Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü

tekrar çok geçmiş olsun . inşallah evine geöersin. Allâh bağışlasın korusun bütün melekleri.

Hayırlı olsun sağlıklı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…