Benim ultrasona göre biraz önde gidiyor canım. 15+1 bugün.. Belki ondan erken hissetmişimdir. Erkek bebeklerde erken hissediliyor cinsiyeti erkek olabilir.KEVOK dün senin yazdığını okuduğumdan beri dikkat ediyorum ama hala ben hissedemedim bebeğimin hareketlerini. Doğum tarihlerimiz de aynı. Maşallah seninki erkenden hissettirmiş. Forumda daha önce hissettim yazanı görmedim. Her sayfaya bakamadığım oluyor tabi. Neyse devam ediyor mu hissetme. Tam olarak nasıl oluyor. Bu arada benim de 2. gebeliğim. Araştırdım tecrübeli anneler bile bu haftanın sonunda hissedebilir en erken diyodu. Maşallah senin kuzun önden gidiyor
Aramızda bi kaç hafta var canım belki sende 15+0 dan sonra hissetmeye başlarsın..ye hemen şifa olsun erkek büyük ihtimalle kız olsa bu kadar erken hissedilmez diye biliyorum . benimkinden ses seda yok bide derler 3.de daha erken hissedilir . gaz bombasıyım sürekli barskalrım oynuyor
Kız sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor iyi misin?garanti online bankacılığı kullanıyorsan oradan direk şifresiz bağlanabiliyorsun
bana direk erkek dedi . 8 gün sonra kız dediGunaydin hanimlar.
Aklima bisey takildi doktorlar buyuk ihtimal erkek diyo sonradan degisir mi bu ?
Aramızda bi kaç hafta var canım belki sende 15+0 dan sonra hissetmeye başlarsın..
banada çıkıntı var erkek dedi . kız aynı şeyleri söylemiş. ben bir hafta sonra gittim kız dedi. Aman ya. bir ay sonra belli.olur tam. inanmıyorum ben kız dedi ama.Tam 13 haftalikti ihtimal verdi cikinti var dedi ama ne bilym ya bacak arasindaki kordon mudur acaba tam pipiye benzetemedim. Degisir mi acama bi ay nasil beklicem ya
Aynisini soyledi cikinti var diye. Ne biliyim ya icim hala kiz diyor. Esim belli etmedi ama kiz babasi olmayi daha cok istiyormus bunu da ogrenmis oldum. Hayirlisi her seyin ama ne bilym ya pek emin olamadim benbanada çıkıntı var erkek dedi . kız aynı şeyleri söylemiş. ben bir hafta sonra gittim kız dedi. Aman ya. bir ay sonra belli.olur tam. inanmıyorum ben kız dedi ama.
Amin canım çok teşekkür ederimçoook yorulmuşsun ama subhanAllah sebebi bulunmuş. inşallah şifalı gelir bu doktor sana. sağ salim evine gidersin tatlım. geçmiş gitmiş olsun inşallah .
İyiyim canım maşallah bebeğimde kocaman olmuş çok mutlu oldumAyyy canım yaaa gerçekten içim rahatladı. Maşallah maşallah barekallah. Her şey çok daha iyi olacak allah'ın izniyle.
Aynisini soyledi cikinti var diye. Ne biliyim ya icim hala kiz diyor. Esim belli etmedi ama kiz babasi olmayi daha cok istiyormus bunu da ogrenmis oldum. Hayirlisi her seyin ama ne bilym ya pek emin olamadim ben
bebeğin istiyor demek annesi. .ye şifa olsun.Sabah kahvaltıda 1 muz bi yumurta yarım saat sonra 1 simit ve zeytin yedim. Öğlen okulda 2 tost yedim.akşama allah kerim. Allahım noluyo bana böyle.
Tuvalete çıkma sorunu olan arkadaşlar varsa avokado çok iyi geliyor. Ve bebek için aşırı besleyici.
Diğer iki doktorada gitmeyeceğim bir daha. Böbreklerde kum varmış aylardır enfeksiyon var su iç diyip salladılar beni insanların başına ne geliyosa ihmalkarlıktan çoğu anlamış oldum. Bebek kesin erkek canın doktor özellikle pipisini çekti ekliyorum iletiye :) ultrasonda parmağını emiyodu fındığım el salladı bize :)Geçmiş olsun canım, ben demiştim sebebi çok basittir ama doktorun dikkat etmemiştir başka bir doktora daha görün demiştim, çok iyi yapmışsın.bence dooktrunu da değiştir canım, böyle saçmalık mi olur, ya o kasılmalar başka şeylere sebep olsaydı Allah korusun. Çok da sevindim sebebin bulunmasına, en azından için rahat etmiştir.bu doktorları anlamak da zor,bütün ihtimalleri düşünmeleri lazım , valla dikkat et canım haberdar et bizi de. Bu arada cinsiyet için bişey dedimi yeni doktorun artık netlesmistir baya büyüdü bildircin:)
kesinleşti mü cinsiyet erkek demişti sana.Amin canım çok teşekkür ederim
Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tükesinleşti mü cinsiyet erkek demişti sana.
Evet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
Hayırlı olsun sağlıklı olsun canmEvet canım erkek ben hep kız hissediyordum ama hisler tutmuyo herkeste galiba:) birde tıbbi dayanağını bilmiyorum ama ikili test sonucunda değer 50 altıysa erkek 50 üstüyse kız demişlerdi benim 23 tü
Ay bana da oyle dese keske yaa. Sanki o ultrasonda bacak arasindaki.kordon gibi geliyo bana daha simdiden o.kadar buyyk gozukur mu yahu. Bilmiyorum kendimi teselli ediyorum sanirim. Evlat evlattir elbet saglikli hayirli olsun yeterkibana direk erkek dedi . 8 gün sonra kız dedi
Umarim Rabbim icimi biliyor kiz olsa cok daha sevinirdim sanirim.Aynen öyle şekerim bakarsın sana birdahakine kız der . baksana çıkıntı demiş sanada 16 haftadan evvel sağlıklı sonuç alınmıyor inanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?