- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
eşimin bir arkadaşının iki kızı var yaşları yakın. kadın kızlarını annesine bırakıp tatile gitmişler bir hafta. biz şok olduk. çık küçükler diye. 3 yaşında yoklar ikiside. eşim inanamadı nasıl gittiler diye. Tabi anaanne bakıyor gönülleri rahat ama biz bırakamayız :)
Bazi hastanelerde direk peritonoloji ye gidip son adet tarihini söylemen yeterli sekreter sana gün veriyor zaten ama bazı hastanelerde kadın doğum uzmanı yönlendiriyor ben direk randevu aldım 3ocaga daha çok var ama şimdiden almak gerekiyorDevlet Hastanesi'nde yaptırmak için prosedür nasıl oluyo.tam olarak yazabilirmisin canim
Evet canım devletten aldım hatta. Geçen sene ablama kuzenlerime hep devletten sırayı ben aldım bir kuruş ödemeden yaptırdık çokşükür hepsininkide iyi çıktı izin işin varsa ayrı tabi canım
Bazi hastanelerde direk peritonoloji ye gidip son adet tarihini söylemen yeterli sekreter sana gün veriyor zaten ama bazı hastanelerde kadın doğum uzmanı yönlendiriyor ben direk randevu aldım 3ocaga daha çok var ama şimdiden almak gerekiyor
Evet canm mesela söylüyor ocağın birinden 20sine kdr ne zmn olursa dio sende bugün olursa olurmu diorsn mesela ablamda öğretmen ona uygun yapmışlardı hatta ilk onu aldılar derse yetistiİstediğimiz güne alabiliyormuyuz, yazabilirmisin canım zahmet olmazsa
Canım sistemden almıyorsun gidip içerdeki sekretere soyluyorsn ben. Detaylı ultrason için randevu almak istyrm diorsn ona sana son adet tarihini soruyor ve 20hafta ile 24hafta arası sanırım o arada gün veriyor sana da hangi gün uyarsaBir bakiyim perinotolji bölümü varmı bana açık görünen, e randevu sisteminden direkt mi aldin
Ben özelde yaptiricam ona rağmen sıra olur diye şimdiden randevu alayım diyorum.devlette nasıl işliyor bende merak ediyorum
Canım sistemden almıyorsun gidip içerdeki sekretere soyluyorsn ben. Detaylı ultrason için randevu almak istyrm diorsn ona sana son adet tarihini soruyor ve 20hafta ile 24hafta arası sanırım o arada gün veriyor sana da hangi gün uyarsa
Evet canm kadın doğum doktoru yönlendirir bende şimdiden randevu aldım 3ocakta önceden randevu almazsan kaciriyorsun
Bende özele gidiyorum da gittiğim hastanede yokmuş
Benimkinde varda 1000 küsürmus, doktorumda zaten çok para gerek yok , dışarda 500-600e yaptirirsin dedi kendi yönlendirdi. 1000 kusürler verilir mi ya şaka gibi bende bir kısa şok yaşadım duyunca:) resmen 1600 mu ne dediler yanlış hatırlamıyorsam . Bazen istenilen para çokgereksiz geliyo verilecek yer olur verirsin. Birde zaten bebekle ilgili nereye adım atsan para, valla arkadaşlar ikinci üçüncü bebişi yapanların ellerini öpüyorum saygıyla eğiliyorum önlerinde. Maddi ve manevi zor valla, Allah kolaylık versin herkese:) ben birde ıvır zivirlarini hep arkadaşlardan topladım beşiğe vatana kadar. Ona rağmen gözümde buyuyo ihtiyaçları ,sanırım ilk olduğundan kendim dışında hiç başkasına para harcamadim, bebise harcayinca ay ne çok masrafı varmış diye şaşırıyorum:) minicik biseyler ama dünyaya gelmeden hakkimizdan gelecekler bence:)
Nasip..Çok heyecanliyim ben yaCanım zaten yarın söylese bile tahmin olur ancak, değişebilir. Ben de cumartesi gideceğim ama hiç umudum yok cinsiyet söylemez gibi geliyor.. şimdilik sakinim bakalım yarın gece ne halde olurum. Sen de rahatla, 2li test yaptıracak mısın?
2 de. Zaman geçmiyorBen bile heyecanlandım senin adına kaçta kontrolün canim
Daha küçük. 12+4 oluyor. Işte bi ihtimal diyorum ya..tahminde bulunursa o daYarın tam kaç haftalık oluyo canım.14+2 de söyledi bana erkek dedi 10dakikaya yakın defalarca baktı, hatta %100 erkek dedi. Seninki kaç oluyo , ay Allah gönlüne göre verir inşallah ya:)
Yalan yok dursalar koşa koşa bir yerlere giderim de durmuyorlarBenim de içim rahat etmez öyle bir durumda. Bir kere çok özlerim bir gün bile kalamam herhalde :))
Yalan yok dursalar koşa koşa bir yerlere giderim de durmuyorlar1 numara yine teyzesinde falan durur yaşıt kuzeni var (hatta bugün bana anne ben çok şanslıyım. Ayşe benim kuzenim. Insanın kız kuzeni olması harika değil mi?' Dedi )
2 numara anne baba dışında kimseyle durmuyorbaya zor bir durum..
Haaa öyle 1 hafta falan duramam ama 1-2 gün hata 3-5 Saat bile olur
Ilk çocuğu olacaklar tecrübesizlik yüzünden baya sıkıntı çekecekler, ağlamak serbest. Bir de eşinizle bayaaaa bi kavga edebilirsiniz o da normalBelliki seni biraz yormuslar canım Allah canlarını sağ etsin az daha buyusunler rahatlarsın aslında ama üçüncü gelince ne olur bilemem benimki şimdi tek ikinci gelince neler düşünürüm kestiremiyorum ama çok yorulacağim ondan şimdiden eminim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?