Benim de içim rahat etmez öyle bir durumda. Bir kere çok özlerim bir gün bile kalamam herhalde :))

Devlet Hastanesi'nde yaptırmak için prosedür nasıl oluyo.tam olarak yazabilirmisin canim
Bazi hastanelerde direk peritonoloji ye gidip son adet tarihini söylemen yeterli sekreter sana gün veriyor zaten ama bazı hastanelerde kadın doğum uzmanı yönlendiriyor ben direk randevu aldım 3ocaga daha çok var ama şimdiden almak gerekiyor

İyi akşamlar kızlar baya konuşulmuş okuyamadım hepsini nasılsınız herkes bebişiyle iyidir inşaallah:) benim bebiş iyiymiş çok şükür bunun dışında bi bilgi alamadım bebeciğmi bile göremedim maalesef ense burun ölçtü herhalde çok saçmaydı ya salak doktor sorularıma bile cevap veremedi telefonla konuşmaktan çok sinir oldum test sonucu 10 gün sonraymış o zaman başka doktora gidicem inşaallah bebişimi görürüm :)

Bir bakiyim perinotolji bölümü varmı bana açık görünen, e randevu sisteminden direkt mi aldin

İstediğimiz güne alabiliyormuyuz, yazabilirmisin canım zahmet olmazsa
Evet canm mesela söylüyor ocağın birinden 20sine kdr ne zmn olursa dio sende bugün olursa olurmu diorsn mesela ablamda öğretmen ona uygun yapmışlardı hatta ilk onu aldılar derse yetisti

Bir bakiyim perinotolji bölümü varmı bana açık görünen, e randevu sisteminden direkt mi aldin
Canım sistemden almıyorsun gidip içerdeki sekretere soyluyorsn ben. Detaylı ultrason için randevu almak istyrm diorsn ona sana son adet tarihini soruyor ve 20hafta ile 24hafta arası sanırım o arada gün veriyor sana da hangi gün uyarsa

Bende özele gidiyorum da gittiğim hastanede yokmuş

Benimkinde varda 1000 küsürmus, doktorumda zaten çok para gerek yok , dışarda 500-600e yaptirirsin dedi kendi yönlendirdi. 1000 kusürler verilir mi ya şaka gibi bende bir kısa şok yaşadım duyunca:) resmen 1600 mu ne dediler yanlış hatırlamıyorsam . Bazen istenilen para çokgereksiz geliyo verilecek yer olur verirsin. Birde zaten bebekle ilgili nereye adım atsan para, valla arkadaşlar ikinci üçüncü bebişi yapanların ellerini öpüyorum saygıyla eğiliyorum önlerinde. Maddi ve manevi zor valla, Allah kolaylık versin herkese:) ben birde ıvır zivirlarini hep arkadaşlardan topladım beşiğe vatana kadar. Ona rağmen gözümde buyuyo ihtiyaçları ,sanırım ilk olduğundan kendim dışında hiç başkasına para harcamadim, bebise harcayinca ay ne çok masrafı varmış diye şaşırıyorum:) minicik biseyler ama dünyaya gelmeden hakkimizdan gelecekler bence:)

Kesinlikle haklısın yani 1600 tl asgari ücret bu memlekette.
Ben de tek çocukla kalmaya karar verdim şimdiden Allah yardımcımız olsun :))

Yarın devlete randevu aldım inşallah yönlendirir ayrıntılı ultrason için.
P Pembissanne canım ekler misin?
Sat düzeltme:26 temmuz

Nasip..Çok heyecanliyim ben ya bi umut bekliyorum işte...
2li test yaptirmayacam. 3nse kalınlığı burun kemiği ölçümüne bakar,öyle işte..

Yarın tam kaç haftalık oluyo canım.14+2 de söyledi bana erkek dedi 10dakikaya yakın defalarca baktı, hatta %100 erkek dedi. Seninki kaç oluyo , ay Allah gönlüne göre verir inşallah ya:)
Daha küçük. 12+4 oluyor. Işte bi ihtimal diyorum ya..tahminde bulunursa o da

Benim de içim rahat etmez öyle bir durumda. Bir kere çok özlerim bir gün bile kalamam herhalde :))
Yalan yok dursalar koşa koşa bir yerlere giderim de durmuyorlar 1 numara yine teyzesinde falan durur yaşıt kuzeni var (hatta bugün bana anne ben çok şanslıyım. Ayşe benim kuzenim. Insanın kız kuzeni olması harika değil mi?' Dedi )
2 numara anne baba dışında kimseyle durmuyor baya zor bir durum..

Haaa öyle 1 hafta falan duramam ama 1-2 gün hata 3-5 Saat bile olur

Belliki seni biraz yormuslar canım Allah canlarını sağ etsin az daha buyusunler rahatlarsın aslında ama üçüncü gelince ne olur bilemem benimki şimdi tek ikinci gelince neler düşünürüm kestiremiyorum ama çok yorulacağim ondan şimdiden eminim :)))

Ilk çocuğu olacaklar tecrübesizlik yüzünden baya sıkıntı çekecekler, ağlamak serbest. Bir de eşinizle bayaaaa bi kavga edebilirsiniz o da normal hazır olun yani zamanla her şeye alışıp süper hızla her işinizi halledecksiniz..sabirla sukurle o gunlerin gelmesini beklemek gerek...
2.çocuğu olacaklar aman allahım ben ne kadar rahatmışım? Ne saçma şeyleri kafama takmışım? Buna mı sıkıntı demisim? Diye kendilerini baya sorgulayacaklar durup duruken ağlama krizleri önce size sonra 1 numaralı çocuğunuza girecek ben neye ağlıyordum burası neresi ben kimim modunuz aktiflesecek korkmayın her şey yolunda haaaa siz nasıl tecrübelisiniz eşiniz de öyle..daha bi yardımcı olacak allah'ın izniyle.
Her ikisi için de 40 günü hızlıca atlatmak tek dileğimiz

3.çocukta ne olacak yaşayıp görecem..onu da o zaman yazarım. Tabi o zamana okur yazarlığın kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…