İkinci çocuktan sonra en çok uzun uykularimi özleyeceğim kesin. (Şu anda bile en uzun kesintisiz uykum üç saat) önceleri oğlum gece hiç uyumazdi ama bir noktadan sonra ben bedenen iptal ediyordum kendimi oğlan bir tarafta ilgi bekliyor ben baygın uyuyorum. Ayakta uyur hale gelmiştim öyle bir vazgeçilmezim uyku :)) şimdi daha iyi bir durumdayız tabi ama o ilk kırk hatta genel anlamda ilk altı ay inşallah kimseyi kirmam uzmem incitmem :)))

Kızlar günaydın hayırlı Cumalar:) Beli ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri yatakten kalkarken belimin tam ortasına bir ağrı giriyor hamilelikten mi başka şeyden mi bilmiyorum

bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra bu arada birazda olsa rahatladım artık ilaçlarımı da düzene koydom insallah vaktinde sağlıklı sıhhatli kavusuruz hepimiz yavrularımıza kızım 3 yasında her gün dua ediyo kardeşini seviyo konusuyo onunla :) çok güzel bi duygu Rabbim tamamına erdirir insallah

Hayırlı Cumalar kızlar.Kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah.Ben ikili test sonucunu alıcam ama doktorum var mı bilmiyorum.Devlete gidiyorum çünkü.Doktoru ilk görüşümde ayrıntılı ultrasonu da soracağım.Erkenden sıra mı almalıyım yoksa kendisi yönlendirir mi

Günaydın. Hayırlı bol dualı cumalar

Randevu saatine saatler kaldı

Beli karnı ağrıyan ben varım
Hadi bakalım haber et bize de, sana tahminde bulunursa bana da söyler belki bişeyler, günlerimiz yakın. Kendi doktorum olmayacak ama bi ihtimal diyorum

Kızlar günaydın hayırlı Cumalar:) Beli ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri yatakten kalkarken belimin tam ortasına bir ağrı giriyor hamilelikten mi başka şeyden mi bilmiyorum
Canım geçmiş olsun. Benimde geçen ay çok şiddetli bel ağrım vardı. Kalsiyumu artır dediler. Süt ve yoğurda yüklendim geçti çok şükür.. Sende bi dene istersen..

Merhaba.oncelikle geçmiş olsun. Daha önce söylemiz belki kaçırmış olabilirm.bende medikala gidiyorum ve doktor arayışım devam ediyor. Iyi bir doktor buldum demissiniz ya merak ettim doktorunuzu paylaşma şansınız varmıdır:)

kızlar hadi çok güzel haberlerle gelin inşallah. merakla bekliyorum. 0fLu kuzum istanbuldayım , her hastanede yok ayrıntılı. ben araştırma hastanesinden randevu aldım. normal k.d yönlendirir beni inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…