- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Ilk çocuğu olacaklar tecrübesizlik yüzünden baya sıkıntı çekecekler, ağlamak serbest. Bir de eşinizle bayaaaa bi kavga edebilirsiniz o da normalhazır olun yani zamanla her şeye alışıp süper hızla her işinizi halledecksiniz..sabirla sukurle o gunlerin gelmesini beklemek gerek...
2.çocuğu olacaklar aman allahım ben ne kadar rahatmışım? Ne saçma şeyleri kafama takmışım? Buna mı sıkıntı demisim? Diye kendilerini baya sorgulayacaklardurup duruken ağlama krizleri önce size sonra 1 numaralı çocuğunuza girecek ben neye ağlıyordum burası neresi ben kimim modunuz aktiflesecek korkmayın her şey yolunda haaaa siz nasıl tecrübelisiniz eşiniz de öyle..daha bi yardımcı olacak allah'ın izniyle.
Her ikisi için de 40 günü hızlıca atlatmak tek dileğimiz
3.çocukta ne olacak yaşayıp görecem..onu da o zaman yazarım. Tabi o zamana okur yazarlığın kalırsa
Benim de yarın. Yavaştan heyecan basıyor, çok rahattım ama. Şu ense kalınlığı filan merak ediyorum, geriliyorumgünaydın, bugün kontrolü olanlara güzel haberler diliyorum... benim ki de yarın, bugün nasıl geçicek bilmiyorum....
Hadi bakalım haber et bize de, sana tahminde bulunursa bana da söyler belki bişeyler, günlerimiz yakın. Kendi doktorum olmayacak ama bi ihtimal diyorumGünaydın. Hayırlı bol dualı cumalar
Randevu saatine saatler kaldı
Beli karnı ağrıyan ben varım
Canım geçmiş olsun. Benimde geçen ay çok şiddetli bel ağrım vardı. Kalsiyumu artır dediler. Süt ve yoğurda yüklendim geçti çok şükür.. Sende bi dene istersen..Kızlar günaydın hayırlı Cumalar:) Beli ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri yatakten kalkarken belimin tam ortasına bir ağrı giriyor hamilelikten mi başka şeyden mi bilmiyorum
Senin kadar heyecanla bekliyoruz canım.. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah..Günaydın. Hayırlı bol dualı cumalar
Randevu saatine saatler kaldı
Beli karnı ağrıyan ben varım
Merhaba.oncelikle geçmiş olsun. Daha önce söylemiz belki kaçırmış olabilirm.bende medikala gidiyorum ve doktor arayışım devam ediyor. Iyi bir doktor buldum demissiniz ya merak ettim doktorunuzu paylaşma şansınız varmıdır:)Canım Allah razı olsun merak etmişsin. Bugün medicalparktaki doktora gittim bana net bir açıklama yapamadı şu sebepten falan diye yatışın yapılması lzım dedi ama tatmin olamadım ve geceliği bin tl imiş. Sonra diğer tahlil yaptırdığım doktora gittim oda yatış veremem nöbet tutmuyorum dedi rapor verip başından salladı. Bende iyi bi doktor araştırıp buldum sağolsun çok tatlı dilli ilgili bir kadın bir makineyle baktılar rahim kasılması çok fazlaymış biraz muayene etti eşimle kan uyuşmazlığımız vardı sebebi oymuş yani aylardır ben şuncacık şey için oyalanıp durdum resmen dünyanında parasını dökmüşüm boş yere. Yatışım yapıldı 3 4 gün gözlem yapılcakmış bir sürü iğne yaptılar çok acıyor ama rahatladım gerçekten kimdi biri sebebi belki çok basittir demişti hakkaten ufacık şey gözden nasıl kaçar bilmiyorum
Benim de yarın. Yavaştan heyecan basıyor, çok rahattım ama. Şu ense kalınlığı filan merak ediyorum, geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?