- 3 Mayıs 2018
- 234
- 201
- 33
Ne güzel. Bir dua doğru diyorsun benim oğlum olsa kesinlikle eşine yardım etmesini isterim bugün okdr sürat yaptım ki:) en son evi sildi çamaşırlari topladı ütü yaptı ama istyrm ki kendi halimi görüyor ben demeden yapsın en azından brz yardım etmeli benim burda bir komşum bile yok çalışan bayan olunca sabah git akşam gel kimseyi gormuyorz ailede uzakta de kimden yardım isticem çok dertliyim içimi döktüm:)
Bende vardı. Hamilelikten sanıyordum dişimdenmiş. Tedavi ettirdim geçti çok şükür.Su agzınızdaki kötü tat gittimi kızlar benimki gecmedi Bi türlü yediğim hiç birseyin tadını alamiyorum. Ne yersem aynı tat
he ya demi:) Birde detaylida bambaşka çıkan oluyomus, yani kız senin detaylida erkek yada tam tersi olan . Bikac yerde denk geldim okudum çok sasirdim, bakalım senin bicirik ne olacak bu hafta:)
ben sakız çiğniyorum o tat gitsin diye. azaldı benimki elhamdülillah. ama bitmedi. şekersiz sakız dene tatlım.Su agzınızdaki kötü tat gittimi kızlar benimki gecmedi Bi türlü yediğim hiç birseyin tadını alamiyorum. Ne yersem aynı tat
Kızlar 13 haftanin içindeyim ve 2 buçuk kilo fazla gorunuyorum...ben bunu haftalarca kullandığım hormon ilaclarina bağlıyorum. Çünkü 3 haftadr ilaç almıyorum ve kilom 3 haftdr aynı.yani 9 hafta içinde almışım o kiloları.şişkinlik hissediyorum. kaynanam çok almışsın dedi. çok kilo alma her yerin sarkar dedi
he ya demi
bu hafta erkek derse hiç şaşmam.
Alla eşinle arandaki muhabbetİ daim etsin korusun sizi. bebim kp çok yardımcı olmuş. yemekler yaparmış . çocukalrı yıkarımış.
ama benim kv inkar eder hiç bir zaman iyiydi demez. kısacası nankör. benn nankör olmim Allahım. çok şükür iyidir Allâh kabul etsin yaptıklarını razı olsun iki cihanda. bazen sallıyor evet ama çocuklarına düşkün evine düşkün kıyamaz bana. rahmetli anacım çok dua ederdi bana
Allâh mekanını cennet eylesin. Yemek yerken veya meyvé , hep önce bana verirdi , ikram ederdi..çok şükür şimdi eşim öyle yapıyor çok hoşuma gidiyor. illa bana verir yada çocuklara. bizim kv ila aramız bozuktu ilk başlarda. sonra oğlum oldu dedim annelik hatrına oğlun için ailen için affet ve önüne bak. ama bu günlerde gene sinirliyim. bir kez gelip geçmiş olsun demedi . 2 hafta oldu yatıyorum. bir hafta eşim evde baktı. haberi var ama gelmedi. kırgınım
Canım söylemeden bizdede yapılmıyor ki:) ben söylemeye alıştım artık normal geliyo, çamaşır asılacak demezsem makinede çürür çamaşır:) bu normal çünkü erkekler akıl edemiyor,edeni binde bir
Canım gelmesin daha iyi sende gitmezsin, birde hem sorunlu olup hemde zırt pırt gelenler oluyo huzur bozan cinsten, Allah sana muhtaç etmesin napiyosun yapsın öyle dua et canim
aslında büyük sronunumuz yok. sadece çok şikayetçi dayanamıyorum bu halde. gelse aslında isterim. seviyorum yani
ama işte düşüncesizdir. aradı beni bir kez geçmiş olsun demek için. kendi derdini anlatıyor bende sinir oldum kızdım. Ondanda gelmedi. inşallah ben iyi kaynana olurum ce iyi gelinlerimiz damatlarımız olur .
Aynen canm ki ben önceden düşük yaşadım düşmesin diye de ilaç aldım yattim gunlerce.ordan kalan 2 kilom vardı.ki bebek sadece 7 haftalikti.vermeden hamile kaldim tekrar ilac etkisi diye düşünüyorum..neyse kaynanam iyi bir kadın da patavatsz bazen..illa fikrini soylicek .ben de bazen cvp vermiyorum.napim.Canım ilaç aldırdiysa napabilirsin, bebeğin sağlıklı sen sağlıklı ol gerisi olur,kilo alınır verilir, kayinvalden de çok patavatsız mis afedersin, her yerin sarkar demek ne demek ya,sanki sarkan yerlerini o görecek tövbe yarabbim, insan moral verir. Benim arkadaşım 155 boyda hamileyken 80 kere çıkmıştı, sonra bir yıl içinde 50 ye düştü ve hicbiyeri sarkmadi ,sanki benim annem 4 doğum yapmış kilo alıp vermiş sarkmamis biyeri , yani insan moral bozar mı ya, sen bakma bu laflara,ay bana noldu çok sinirlendim, bende 16 hafta bitti iki kilo aldım önde göbek baya var, yani sen dikkat et canım bundan sonra ,mecbur ilaç alır da kilo yaparsa yapacak biseyin yok, sağlık olsun canim
Sakız Daha cok bulantı yapmıyormu cnmben sakız çiğniyorum o tat gitsin diye. azaldı benimki elhamdülillah. ama bitmedi. şekersiz sakız dene tatlım.
Senle günümüz hemen hemen aynıymış, benim de düşük tehlikem vardı yeni bıraktım progestanı. Doktor ilişki yasak filan dememişti ama biz tedbir için uzak durduk kardeş gibiydik, hala da bişey yok çok da canım istemiyor açıkçası. Hamileyken eşim de rahat edemiyor zaten zor oluyor yaniYine dusuk tehkikem var diye cinsel ilişki yasak dedi dr ama ne zamana kadar yasak demedi :) kontrol cumartesi..yalnız bn içtiğim östrojen haplrindan midir nedir fena durumdayım.zaten vücut da fazla üretiyor artık hormonları. Bu kadar ara vedikten sonra bebis varken nasil olur onu da bilmiyorum
Ben de Protestan kullandım bu haftaya kadar 4 kilo almışım Seher çok fazla aslında ama bebeğimiz sağlıklı olsun napalımAynen canm ki ben önceden düşük yaşadım düşmesin diye de ilaç aldım yattim gunlerce.ordan kalan 2 kilom vardı.ki bebek sadece 7 haftalikti.vermeden hamile kaldim tekrar ilac etkisi diye düşünüyorum..neyse kaynanam iyi bir kadın da patavatsz bazen..illa fikrini soylicek .ben de bazen cvp vermiyorum.napim.
Aman kızlar dert ettiğiniz seye bak ben ilk dogumuma 2017 de 120 kilo ile girdimSezaryen oldum
70 e kadar düştüm 1 senede ama bi çay kullandım sadece 6 ay emzirebildim
Şimdi yine hamileyim 14 haftalık 76 kiloyum dert ettikce kalır kilolar etmezseniz gider :) Evlatlarimiz sağlıklı olsun gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?