Ya nefes ve gevşemenin çok önemli olduğunu okuyorum hep. canım ne güzel yöntemmiş gülü kokla mumu üfle ben bunu unutmamBildiğin başka ip uçları varsa paylaşır mısın
Doğum sancısının son anlarında sezeryan istediğin anlar olıyor. Önceden "sezeryan istersem kabul etmeyin" diye bi yazı yazınca eşin arada gösteriyor kağıdı sancı çekmeye devam ediyorsun:))

Kız yorma kendini sonra yine yatak döşek yatacaksın..
Dikkat et hem karnındaki için hemde büyük çocukların için..

Kız yorma kendini sonra yine yatak döşek yatacaksın..
Dikkat et hem karnındaki için hemde büyük çocukların için..

kız oğlum 5 de geliyor elhamdülillah çok şükür okul var yoksa ben bitmiştim. inan babası gelene kadar 1.30 dk içinde yoruluyorum. niye kız istiyorum sanki..kızlar yormaz erkek kadar. 2 posta çamaşır serdim. buşaşıkları hallettim derken baktım akşam oldu. çokda haklısın. ama kimse yok eşim gelince hiçbişey anlamıyoruz. hafta sonu unuttum çalaırlaşrı . oğlumun okul için giyevekelri lazımdı. sen nasılsın. paşAn nasıl. yusuf nasıl. yoruyormu seni. inşallah seninki gibi kolay bir doğumum olur. doğumhaneye aldılar bebek geliuor diye. hadi gözün aydın dedi gül gibi ebem. gelmedi tam 3 saat. aklıma geldin. Dedim seninki gibi sezeryana karar verildi son Anda olur mu olur. ama masada bile baktı doktor 0 dedi. -0 inmedi kız. inşallah bunda olur teyezesi wn kolayı güzeli olur. dua et. :)

Merhamet çok güzel bir duygu aslında hissetseler keşke. Hasta hamile kadına yapılmaz o hareket. Anlıyorum seni bende kanamam vardı ağlıyordum sende çok nazlıymışsın dediler iş yerinde. İnsan bir destek arıyor yanında. Böyle zamanda belli oluyor iyice yalnızlık çöküyor ama onlardan uzak durmaktan başka çaren yok tatlım inan bana sana birşey olsa hiçkimsenin umrunda olmaz kendini boşuna üzme

l

Sen birşey yaptığın için değil. bazılarına Allâh nasip etmiyor yardım sevbını. gönül kazanmayı. .onlar hep kaybetmeye mahkum!!!

ayaklarını kıbleye uzat... az az eğilip kılabilirisn. özürliyüz sonuçta . eksiksiz kabul etsin Rabbim. olmadı uzanarak bile kılınır. işin fıkhi boyutu . namazsız olmaz. ben kanama varken bile oturdum kıldım. Allâh kabul etsin kuzum.

sana nazlı diyen seni kıran , yaşasa aynı durumu o zaman anlar. yoksa analamazlar asla. eşekten düşeni eşekten düşen anlar misali

Umrunda olmayacağını biliyorum zaten. Ya işte arada geliyor böyle sıkıntı. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Kendileri de yaşamış ama kolay hamile kalınca anlamıyorlar. Kimse üzerine alınmasın ama burdakiler öyle.

ben ilk düşük yaptım baktım benimle dalga geçtiler. acımı anlamadılar. .sonra 2 kez daha yaşadım aynı acıyı. kimselere anlatmadım. sonra hamşle kaldım bahsetmedim gene kötü ben oldum
Sakladın bizden diye tartıştı dalga geçen. konuşsun dursun. insan olsa bu şekilde davranmazdı . hele bakalım Mevlam neyler
nelere güzel eyler...

sana nazlı diyen seni kıran , yaşasa aynı durumu o zaman anlar. yoksa analamazlar asla. eşekten düşeni eşekten düşen anlar misali
Kimse düşmesin istemem psikolojik olarak yıpratıcı. anlamasalarda olur yeterki sussunlar şuan görmüyorum kimseyi çok rahatım :)

Ben çok zor anne olmuş kişilerde biliyorum sanki o çocuğa kolay kavuşmuş gibi bıkmışlar şükür yok bişey yok. Hatta bu site miydi hatırlamıyorum tam yıllarca beklemiş hamile kalmış bebek erkekmiş gece gündüz dua ediyomuş ağlıyomuş kız olsun diye. Diceğim akıl mantık insanların yaşadıklarıyla çokta alakalı değil bence insanoğlunun nefsi kördür. Zor hamile kalsaydı da unutacaktı karakter o

Kimse düşmesin istemem psikolojik olarak yıpratıcı. anlamasalarda olur yeterki sussunlar şuan görmüyorum kimseyi çok rahatım :)

yok yanlış ifade ettim sanırım... Tabiki kimse yaşasın istemem . ama kanun bu. eleştiri yağan insan ancak yaşayınca anlar kırdığını üzdüğünü....

yok yanlış ifade ettim sanırım... Tabiki kimse yaşasın istemem . ama kanun bu. eleştiri yağan insan ancak yaşayınca anlar kırdığını üzdüğünü....
İşte benden önce gelmişler oraya kıdemliler ya herşeyi söyleyebilir sanıyorlar insanın gururu kırılıyor insan olabilmek çok mu zor cidden

Aynen hissetmem lazım hep 3 aylik hissettim ben.Dinliyorum pür dikkat,açıyorum karnımı yok,yok Sabırsızlıkla bekliyorum,çok özledim o hareketleri
kızlar geç oynar
hadi 3 erkekten sonra bir kızın olsun hayrılsıyla sağlıkla.

İşte benden önce gelmişler oraya kıdemliler ya herşeyi söyleyebilir sanıyorlar insanın gururu kırılıyor insan olabilmek çok mu zor cidden

tatlım benimle dalga geçen kişi kıdemli ailenin ilkerinden . ve ilk bebeğini doğurur doğrumaz kaybetmiş. düşün ne acılar yaşamış. ama mizacı bu. inan herşey ile dalga geçiyor kadın. ne yapayım atsak olmuyo mevburuz. yakın akraba. iş yerinde olsa sana zararı yoksa hiç altta kalma. söyle lafını. heyet raporu nasıl oldu. ne kadar zaman gitmeyeceksin. izin rapor işinede canları sıkılır şimdi.

Aynen hissetmem lazım hep 3 aylik hissettim ben.Dinliyorum pür dikkat,açıyorum karnımı yok,yok Sabırsızlıkla bekliyorum,çok özledim o hareketleri

bende senin gibi uzanıyorum dinliyorum
sürekli solda . elimle hissediyorum, ama haraket yok. bomba gibiyim gaz bombası. .sürekli kıpır kıpır gaz hareketleri

Biraz sabrettim mizaçları boş konuşmak mı yoksa laf mı sokuyorlar diye. Bigün birşey dedi bana burda yazmıyım beni tanımadan nasıl o karara varabildin dedim sert çıktım eveledi geveledi sen hamilesin duyguların karışık yanlış anlarsın herşeyi diyor bana :) Bir ay raporluyum çok şükür uzak kalıcam o delilerden eminim arkamdan konuşulduğuna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…