Banada geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor ya. Daha ne zamandı 4 5 haftalıktık. Kalp atışı kese telaşı vardı. Şimdide cinsiyet ve hareket hissetme. Bir aya hazırlıklar başlar.Bebek doğunca daha çok özleniyor hamilelik günleri, o yüzden tadını çıkarmak lazım hakkaten. Günler çok çabuk geçiyor
Oyle tabi bu halileligimde ben hamile oldugumu bilmiyorken diger odadan cekyati tasidim kardesimle surüye sürüye.olsa o zaman olurdu.allhim korusun hepimizin cocugunuE tabi onunda size ihtiyacı var. Merdivenden çıkınca öyle olmuştur. Şöyle düşünün bazı kadınlar çok zor işlerde çalışıyor birşey olmuyor. Sizde evladınızo düşünmek zorundasınız korkmayın. Dinlenince geçer. İlk zamanlar düşük olmasın diye doktorlar ağır kaldırma diyorlar. Yoksa biz ev kadınları neler kaldırıyoruz neler. Demi ama ?
Noldukiİki göğsümün arasına yumruk atmışlar sanki.
Can sıkıntısından galiba.
Bu arada göğüs demişken benim uçlar fena ya ne sürsek acep? Tecrübeli olanlar ne iyi gelir
aminOyle tabi bu halileligimde ben hamile oldugumu bilmiyorken diger odadan cekyati tasidim kardesimle surüye sürüye.olsa o zaman olurdu.allhim korusun hepimizin cocugunu
Noldu ki derken. Sıkıntıyı spruyorsan arada böyle arabeske bağlıyorum. Göğüs uçlarını soruyorsan çatlamış sanki sızlıyorNolduki
Aynen benim de uçları çok acıyor, ilk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki bu aylarda acımamıştı sanki.. zamanla geçer bişey sürmeye gerek yok benceİki göğsümün arasına yumruk atmışlar sanki.
Bu arada göğüs demişken benim uçlar fena ya ne sürsek acep? Tecrübeli olanlar ne iyi gelir
Hım öyle mi diyorsun. Bazen ansızın iğne batıyor gibi oluyor. Bol bol sütümüz olur inşaallahAynen benim de uçları çok acıyor, ilk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki bu aylarda acımamıştı sanki.. zamanla geçer bişey sürmeye gerek yok bence
Uykumda çok fena kaşıtmaktan yara etmiştim acıyodu aklıma geldikçe krem sürdüm düzeldi canımİki göğsümün arasına yumruk atmışlar sanki.
Biz varız kuzum bize yaz üzülme o insanlar hepimizin hayatında var ve bitmeyecek ne yazıkki. Geçecek herşey sabretMübarek gün ya iyice duygusallaştım.
Tvde bir program var günah işleyen kendi annesi yada teyzesine eğer ki yoksada her hangi bir yaşlı kadının elini öpsün dua alsın diyor. Allah her şeyi ne güzel yaratmış ama biz insanlar şükretmeyi bilmiyoruz unutuyoruz. O kadar kötü niyetli insanla karşılaştım ki şimdiye kadar..
Allah korkum var deyip can yakanlar...
Ay ay baya duygusalım dokunsalar ağlayacağım. Kendimi çok yalnız hissediyorum
Noldu ki derken. Sıkıntıyı spruyorsan arada böyle arabeske bağlıyorum. Göğüs uçlarını soruyorsan çatlamış sanki sızlıyor
Allah razı olsun yazıyorum kafaları şişiriyorum. İnşaallah geçer.Biz varız kuzum bize yaz üzülme o insanlar hepimizin hayatında var ve bitmeyecek ne yazıkki. Geçecek herşey sabret
İnşallah inşallah en büyük duamız o olacak o zaman gelince ve asıl sızlama acıma nasıl oluyor anlayacak bilmeyenler. Ne büyük nimet süt biriktikçe sızlıyor bebek emdikçe hem rahatlanıyor hem de yavrun doyuyor. Allahım çok özledim, gece kalkmalara da razıyım sağlıklı sıhhatli doğsunlar emsinler inşHım öyle mi diyorsun. Bazen ansızın iğne batıyor gibi oluyor. Bol bol sütümüz olur inşaallah
Böyle pişik olmuş gibi. Yanmış gibiucunu sormustum.gecmis olsun cnm.sanirim bu haftada oluyo gibi bnmde oyle cunku aciyo.
İnşaallah inşaallahİnşallah inşallah en büyük duamız o olacak o zaman gelince ve asıl sızlama acıma nasıl oluyor anlayacak bilmeyenler. Ne büyük nimet süt biriktikçe sızlıyor bebek emdikçe hem rahatlanıyor hem de yavrun doyuyor. Allahım çok özledim, gece kalkmalara da razıyım sağlıklı sıhhatli doğsunlar emsinler inş
Bebekler doğunca kafaya takmayacağız hiçbirşeyi emin ol ben kimseyle görüşmüyorum rahatım birtek annem babam var bir iki tanede arada bir görüşebildiğim arkadaşlar. Ben bol bol eşimin kafasını şişiriyorum sende eşine odaklan başka kimseye ihtiyacın kalmazAllah razı olsun yazıyorum kafaları şişiriyorum. İnşaallah geçer.
Bir o var zaten. Annem babam uzakta. Nasılsın drdiklerinde kötüde olsam iyiyim diyorum üzülmesinler diye.Bebekler doğunca kafaya takmayacağız hiçbirşeyi emin ol ben kimseyle görüşmüyorum rahatım birtek annem babam var bir iki tanede arada bir görüşebildiğim arkadaşlar. Ben bol bol eşimin kafasını şişiriyorum sende eşine odaklan başka kimseye ihtiyacın kalmaz
Amin Allah razı olsun.Kızlar kandil gecesi namaz kılamadım eğilip kalkamıyorum malum ama kuranımı okudum hepinize dua ettim amin deyin inşallah rabbim kabul etsin. Ne sıkıntımız varsa gitsin. Sağ salım evlatlarımıza kavuşalım.
haftalrımız aynı.16 da biter inşallah . Bu gecenin hürmetineCanım biraz önce bende okdr zorlandım ki ağlamaklı dua ettim ya keşke duzelsek artık yarabbim dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?