Bebek doğunca daha çok özleniyor hamilelik günleri, o yüzden tadını çıkarmak lazım hakkaten. Günler çok çabuk geçiyor
Banada geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor ya. Daha ne zamandı 4 5 haftalıktık. Kalp atışı kese telaşı vardı. Şimdide cinsiyet ve hareket hissetme. Bir aya hazırlıklar başlar.

Oyle tabi bu halileligimde ben hamile oldugumu bilmiyorken diger odadan cekyati tasidim kardesimle surüye sürüye.olsa o zaman olurdu.allhim korusun hepimizin cocugunu

İki göğsümün arasına yumruk atmışlar sanki.
Can sıkıntısından galiba.
Bu arada göğüs demişken benim uçlar fena ya ne sürsek acep? Tecrübeli olanlar ne iyi gelir

Oyle tabi bu halileligimde ben hamile oldugumu bilmiyorken diger odadan cekyati tasidim kardesimle surüye sürüye.olsa o zaman olurdu.allhim korusun hepimizin cocugunu
amin
Evet aynen. Azıcık dikkat ettin mi bir şey olmaz inşaallah.

Bu arada göğüs demişken benim uçlar fena ya ne sürsek acep? Tecrübeli olanlar ne iyi gelir
Aynen benim de uçları çok acıyor, ilk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki bu aylarda acımamıştı sanki.. zamanla geçer bişey sürmeye gerek yok bence

Aynen benim de uçları çok acıyor, ilk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki bu aylarda acımamıştı sanki.. zamanla geçer bişey sürmeye gerek yok bence
Hım öyle mi diyorsun. Bazen ansızın iğne batıyor gibi oluyor. Bol bol sütümüz olur inşaallah

Uykumda çok fena kaşıtmaktan yara etmiştim acıyodu aklıma geldikçe krem sürdüm düzeldi canım

Biz varız kuzum bize yaz üzülme o insanlar hepimizin hayatında var ve bitmeyecek ne yazıkki. Geçecek herşey sabret

Noldu ki derken. Sıkıntıyı spruyorsan arada böyle arabeske bağlıyorum. Göğüs uçlarını soruyorsan çatlamış sanki sızlıyor
ucunu sormustum.gecmis olsun cnm.sanirim bu haftada oluyo gibi bnmde oyle cunku aciyo.

Hım öyle mi diyorsun. Bazen ansızın iğne batıyor gibi oluyor. Bol bol sütümüz olur inşaallah
İnşallah inşallah en büyük duamız o olacak o zaman gelince ve asıl sızlama acıma nasıl oluyor anlayacak bilmeyenler. Ne büyük nimet süt biriktikçe sızlıyor bebek emdikçe hem rahatlanıyor hem de yavrun doyuyor. Allahım çok özledim, gece kalkmalara da razıyım sağlıklı sıhhatli doğsunlar emsinler inş

İnşaallah inşaallah

Allah razı olsun yazıyorum kafaları şişiriyorum. İnşaallah geçer.
Bebekler doğunca kafaya takmayacağız hiçbirşeyi emin ol ben kimseyle görüşmüyorum rahatım birtek annem babam var bir iki tanede arada bir görüşebildiğim arkadaşlar. Ben bol bol eşimin kafasını şişiriyorum sende eşine odaklan başka kimseye ihtiyacın kalmaz

Kızlar kandil gecesi namaz kılamadım eğilip kalkamıyorum malum ama kuranımı okudum hepinize dua ettim amin deyin inşallah rabbim kabul etsin. Ne sıkıntımız varsa gitsin. Sağ salım evlatlarımıza kavuşalım.

Bir o var zaten. Annem babam uzakta. Nasılsın drdiklerinde kötüde olsam iyiyim diyorum üzülmesinler diye.
Kötü niyetli olmak ne kadar kötü bir farketseler.
İlk zamanlar lekelenmem kanamam oldu mide bulantısı tiksinme bir taraftan.
Bir Allah ın kulu çalmadı kapımı Allah razı olsun bir iki komşum var yoksa tam düşerdim. Aynı apartmanda oturuyoruz bir gün balkonda mangal yaptı eltim. İnsan hamile değilken bile et kokar o zaman bir koktu var ya. Demedi ki çağırayım yada vereyim. Yemesinde içmesinde de değilim. O kanamayı lekeyi gördükçe psikolojim bozuldu. Destek olmadılar. Bende diyorum yarın öbür gün rahata erdiğimde gelirlerse o zaman da ven tınlamam.

Amin Allah razı olsun.

Canım biraz önce bende okdr zorlandım ki ağlamaklı dua ettim ya keşke duzelsek artık yarabbim dua ile
haftalrımız aynı.16 da biter inşallah . Bu gecenin hürmetine
.genel ablamda durumun nasıl..bugün bi çalışkanlık geldi çok yordum kendimi. ..iştahın nasıl. ben açıkıyorum sürekli. çovuaklrımı bile yiyesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…