bende senin gibi uzanıyorum dinliyorum
sürekli solda . elimle hissediyorum, ama haraket yok. bomba gibiyim gaz bombası. .sürekli kıpır kıpır gaz hareketleri
Bende de inanılmaz gaz var neden acaba? Ama hiç karnım yok daha düz hala 5 aya girdim normal mi hiç büyümemesi

Cnm geçen hafta brz acikiyrdm bu hafta istahim yine gitti ağzındaki Tad yüzünden yiyelim gelmiyor normal üç öğün olmeyecrk kadar yiyorum ama akşam ki tartı ile sabah arası bir kilo fark edio sen nsl oldum cnm inşallah biter

Ayy gercektenmi ya mangal yapti ve bir lokma vermedimi.birde eltin oluyo.bn mangal yapsam mahalleye kokar insanlarin cani ceker diye utanirim valla.insanlar bu kadar vicdansiz olabilirmi ya.allh islah etsin.bnce hic karisma oyle insanlara.yeme icme degil tabiki mesele ama ortada hamile kadn var yani.cok tuhafima gitti yaa

Ben
Bende de inanılmaz gaz var neden acaba? Ama hiç karnım yok daha düz hala 5 aya girdim normal mi hiç büyümemesi
Benimde karnım çikmadi hatta bebek nerde merak ediyorum ama bazısı üç ayda bazısı altı ayda çıkıyor canm bence geç çıkanlar şanslı ben açıkçası mutluyum geç çıkmasından çünkü sonra zaten bayağı büyükler:)ben yaşamadım ama kaburgaları ağrıyormus insanın midede Reflü vs yani s her ay başka sorun

Hamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)
Benimki 21-22. Haftalarda kiprasniati :) evet hamileyken gercekten gecmiyor. Ama dogurduktan sonra da hizina yetisemiyorsun :)) bol bol uyuyun. Hamilelikte cok uyuyanin bebesi de cok uyur derler ben hamileyken hic uyumadim simdi de bebe uyumuyor. Dardayim

Vermedi valla ve bunu iki defa yaptılar. Ben bir şey yapsam çocuklarına kokar ye götürürüm ama onlarda insanlık adına hiç bir şey yok.

Biz iki gun sonra kontrole gidecegiz cinsiyetini merak ediyorum ikinci bebegim bakalım insallah söyler bu hafta

Annemin bi sözü vardır der ki
Dünya işi bitmez ama sen bitersin..
Bazen akışına bırakmaz lazım..
Bi biz kadınlarda var evim dörtdörtlük olsun çocuklarım şöyle olsun..
Ama ömürden candan gidiyor..
Bazen haftaiçi sadece mutfak ve banyo tuvalet temizliğiyle ilgileniyorum.
Hafta sonu eşimle beraber heryeri güzelce temizliyorum..
Çalışan anne oluncada zor oluyor.

Günaydın kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
P Pembissanne canım cinsiyet anketi yapalım mı artık.
Bakalım mayıs erkek anneleri mi kız anneleri mi:)
Günaydınn.. Sonuç açıkara belli ama yapalım evet Nasıl oldun bu arada P Pembissanne Tansiyonun düzene binmiştir inşallah.

Günaydınn.. Sonuç açıkara belli ama yapalım evet Nasıl oldun bu arada P Pembissanne Tansiyonun düzene binmiştir inşallah.
aynen sonuç açık ara belli ama yapalım kızlar oluşturayım ben :) iyiyim Allaha şükür tansiyonum 10-7 -6 geliyor bu aralar ilacımı kullanıyorum ama inşallah gereksiz yere değildir ve bebeğime zararı olmaz dye her gün dua ede ede 3 hafta sonra kontrol bakalım

Tansiyonunun normale dönmesine sevindim. İlaçların zararı olmaz inşallah. İmkanın varsa başka bir doktora da gitsene.. Ne olur ne olmaz..

Bende buna benzerbisey okudum.erkek olucagini söylemiş doktor, acaba değişirmi bir mucize olurmu diye yazmıştı,kanım dondu okuyunca. O bebeğin varlığı mucize zaten ne aptal insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…