Bende de inanılmaz gaz var neden acaba? Ama hiç karnım yok daha düz hala 5 aya girdim normal mi hiç büyümemesibende senin gibi uzanıyorum dinliyorum
sürekli solda . elimle hissediyorum, ama haraket yok. bomba gibiyim gaz bombası. .sürekli kıpır kıpır gaz hareketleri
O oynayana kadar ben oynatıcamkızlar geç oynar
hadi 3 erkekten sonra bir kızın olsun hayrılsıyla sağlıkla.
O gaz beni de mahvetti.Yesem de yemesem de aynıbende senin gibi uzanıyorum dinliyorum
sürekli solda . elimle hissediyorum, ama haraket yok. bomba gibiyim gaz bombası. .sürekli kıpır kıpır gaz hareketleri
yok yavrum ya inşaallah oynamayızzzzO oynayana kadar ben oynatıcam
Cnm geçen hafta brz acikiyrdm bu hafta istahim yine gitti ağzındaki Tad yüzünden yiyelim gelmiyor normal üç öğün olmeyecrk kadar yiyorum ama akşam ki tartı ile sabah arası bir kilo fark edio sen nsl oldum cnm inşallah biterhaftalrımız aynı.16 da biter inşallah . Bu gecenin hürmetine
.genel ablamda durumun nasıl..bugün bi çalışkanlık geldi çok yordum kendimi. ..iştahın nasıl. ben açıkıyorum sürekli. çovuaklrımı bile yiyesim var.
Ayy gercektenmi ya mangal yapti ve bir lokma vermedimi.birde eltin oluyo.bn mangal yapsam mahalleye kokar insanlarin cani ceker diye utanirim valla.insanlar bu kadar vicdansiz olabilirmi ya.allh islah etsin.bnce hic karisma oyle insanlara.yeme icme degil tabiki mesele ama ortada hamile kadn var yani.cok tuhafima gitti yaaBir o var zaten. Annem babam uzakta. Nasılsın drdiklerinde kötüde olsam iyiyim diyorum üzülmesinler diye.
Kötü niyetli olmak ne kadar kötü bir farketseler.
İlk zamanlar lekelenmem kanamam oldu mide bulantısı tiksinme bir taraftan.
Bir Allah ın kulu çalmadı kapımı Allah razı olsun bir iki komşum var yoksa tam düşerdim. Aynı apartmanda oturuyoruz bir gün balkonda mangal yaptı eltim. İnsan hamile değilken bile et kokar o zaman bir koktu var ya. Demedi ki çağırayım yada vereyim. Yemesinde içmesinde de değilim. O kanamayı lekeyi gördükçe psikolojim bozuldu. Destek olmadılar. Bende diyorum yarın öbür gün rahata erdiğimde gelirlerse o zaman da ven tınlamam.
Benimde karnım çikmadi hatta bebek nerde merak ediyorum ama bazısı üç ayda bazısı altı ayda çıkıyor canm bence geç çıkanlar şanslı ben açıkçası mutluyum geç çıkmasından çünkü sonra zaten bayağı büyükler:)ben yaşamadım ama kaburgaları ağrıyormus insanın midede Reflü vs yani s her ay başka sorunBende de inanılmaz gaz var neden acaba? Ama hiç karnım yok daha düz hala 5 aya girdim normal mi hiç büyümemesi
Benimki 21-22. Haftalarda kiprasniati :) evet hamileyken gercekten gecmiyor. Ama dogurduktan sonra da hizina yetisemiyorsun :)) bol bol uyuyun. Hamilelikte cok uyuyanin bebesi de cok uyur derlerHamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)
İnsallah :)seneye bu zaman 6 buçuk aylık olacaklar o zaman. Ayy inşallah inşallah
Canim ben oldum lazer 2012 senesinde ama onla dogumun bi alakasi olur mu ki? Benim ilk dogumum olucak hhic aklima gelmemisti etkisinin olabilecegi bi arastirayimKızlar gözünden lazer olanlar varmı ,normal doğum yapanlar,yada doğum yapacak olanlar
Vermedi valla ve bunu iki defa yaptılar. Ben bir şey yapsam çocuklarına kokar ye götürürüm ama onlarda insanlık adına hiç bir şey yok.Ayy gercektenmi ya mangal yapti ve bir lokma vermedimi.birde eltin oluyo.bn mangal yapsam mahalleye kokar insanlarin cani ceker diye utanirim valla.insanlar bu kadar vicdansiz olabilirmi ya.allh islah etsin.bnce hic karisma oyle insanlara.yeme icme degil tabiki mesele ama ortada hamile kadn var yani.cok tuhafima gitti yaa
Annemin bi sözü vardır der kikız oğlum 5 de geliyor elhamdülillah çok şükür okul var yoksa ben bitmiştim. inan babası gelene kadar 1.30 dk içinde yoruluyorum. niye kız istiyorum sanki..kızlar yormaz erkek kadar. 2 posta çamaşır serdim. buşaşıkları hallettim derken baktım akşam oldu. çokda haklısın. ama kimse yok eşim gelince hiçbişey anlamıyoruz. hafta sonu unuttum çalaırlaşrı . oğlumun okul için giyevekelri lazımdı. sen nasılsın. paşAn nasıl. yusuf nasıl. yoruyormu seni. inşallah seninki gibi kolay bir doğumum olur. doğumhaneye aldılar bebek geliuor diye. hadi gözün aydın dedi gül gibi ebem. gelmedi tam 3 saat. aklıma geldin. Dedim seninki gibi sezeryana karar verildi son Anda olur mu olur. ama masada bile baktı doktor 0 dedi. -0 inmedi kız. inşallah bunda olur teyezesi wn kolayı güzeli olur. dua et. :)
Benimki 21-22. Haftalarda kiprasniati :) evet hamileyken gercekten gecmiyor. Ama dogurduktan sonra da hizina yetisemiyorsun :)) bol bol uyuyun. Hamilelikte cok uyuyanin bebesi de cok uyur derlerben hamileyken hic uyumadim simdi de bebe uyumuyor. Dardayim
Günaydınn.. Sonuç açıkara belli ama yapalım evetGünaydın kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
P Pembissanne canım cinsiyet anketi yapalım mı artık.
Bakalım mayıs erkek anneleri mi kız anneleri mi:)
aynen sonuç açık ara belli ama yapalım kızlar oluşturayım ben :) iyiyim Allaha şükür tansiyonum 10-7 -6 geliyor bu aralar ilacımı kullanıyorum ama inşallah gereksiz yere değildir ve bebeğime zararı olmaz dye her gün dua ede ede 3 hafta sonra kontrol bakalımGünaydınn.. Sonuç açıkara belli ama yapalım evetNasıl oldun bu arada P Pembissanne Tansiyonun düzene binmiştir inşallah.
Tansiyonunun normale dönmesine sevindim. İlaçların zararı olmaz inşallah. İmkanın varsa başka bir doktora da gitsene.. Ne olur ne olmaz..aynen sonuç açık ara belli ama yapalım kızlar oluşturayım ben :) iyiyim Allaha şükür tansiyonum 10-7 -6 geliyor bu aralar ilacımı kullanıyorum ama inşallah gereksiz yere değildir ve bebeğime zararı olmaz dye her gün dua ede ede 3 hafta sonra kontrol bakalım
Ben çok zor anne olmuş kişilerde biliyorum sanki o çocuğa kolay kavuşmuş gibi bıkmışlar şükür yok bişey yok. Hatta bu site miydi hatırlamıyorum tam yıllarca beklemiş hamile kalmış bebek erkekmiş gece gündüz dua ediyomuş ağlıyomuş kız olsun diye. Diceğim akıl mantık insanların yaşadıklarıyla çokta alakalı değil bence insanoğlunun nefsi kördür. Zor hamile kalsaydı da unutacaktı karakter o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?