Öyle cevap mi verilir yaa.sen sonucta doktorsun belli degil de ne bilim daha ilimli cvp ver.bnde devlete gidiyorum ama hic oyle cvp vermedi insallhta vermez bn hemen sogurum cunkuKızlar nasılsınız sınavlarım vardı giremedim kk’ya maşallah ne çok sayfa vardı okuyamadım hepsini sıkıntıda olanlara hasta olanlara Rabbim tez vakitte şifa versin.. Bebişler iyidir inşallah ben Cuma günü sonuç göstermeye gittim ilk defa bebeğimi de gördüm çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese yaşatsınbebeğimin kafasının üstünde yatıyordu resmen hareketli olacak herhalde :):) cinsiyet sordum doktora tabiki söylemedi üstelik beni ilgilendirmiyor cinsiyet dedi devlet olunca böyle oluyo herhalde 3 lü taramada yine sorucam inşallah cevap alabilirim :) bi de bebeğim bir hafta geriden geliyo sizce bunu sıkıntı yapmalı mıyım yoksa normal mi ?
Aynı haftalarda gitmişiz . Bende gttiğimde 17.hafta olacağım inşallah .Gittiğimde 12+6 ydı 1 ay sonra gel dedi o zamana da 17 hafta bitmiş olacak inşallah belli olur inşallah canım :)
Allah bağışlasın cnm hayırlısı olsun boy boy 3 oğlun olur inşallah hayırla kucagımıza alalım benimde 2 oglum var karnımdakilerde Bi kız Bi oglan Rabbim bize öyle takdir etmiş demekki
Hayırlısı olsun,aynen öyle demek istemiş doktorBunun canlı örneği benim.Şu anki belli değil daha ama içime erkek doğuyor nedense
y
yaprıklarırınn resmini ataramısın merak ettim , sonra öğretttt
Tabiki çok sasırdık biraz da korku saldı içimizi o anda cok anlamadık ama ileri yi düşününce illaki Bi endişe oldu. Çogul gebelik riskli gebelik derler hep. Cok bulantı lı ve kanamalı gecti 16.hafyaua kadar epey kilo verdim şükür azaldı biraz yemek yiyiyorum artık gelişimleri iyi görünüyor.agzımdaki su tadın gecmesini istiyorum artık dua eder dua beklerimmaşallah ikizler demek. nasıl şaşırdınız mı ikiz olduğunu öğrenince ve nasıl gidiyor iyimisiniz :)
Oy canım ya emin ol çoğul gebelik zor ama sonra tadı ayrı güzel açıkçası okdr tatlı oluyorlar ki çift yumurta ikizi sizin değilmiş dua edeceğim inşallah rabbim kolaylık versin bizim grubun tek ikizi annesi sensin sanirkmTabiki çok sasırdık biraz da korku saldı içimizi o anda cok anlamadık ama ileri yi düşününce illaki Bi endişe oldu. Çogul gebelik riskli gebelik derler hep. Cok bulantı lı ve kanamalı gecti 16.hafyaua kadar epey kilo verdim şükür azaldı biraz yemek yiyiyorum artık gelişimleri iyi görünüyor.agzımdaki su tadın gecmesini istiyorum artık dua eder dua beklerim
Senin 4 te erkek olursa resmen künde moduna girersin..hayırlısıyla kız olur inşallah.Hayırlısı olsun,aynen öyle demek istemiş doktorBunun canlı örneği benim.Şu anki belli değil daha ama içime erkek doğuyor nedense
Tık yok,paranoyak olucam bu yaştan sonrabakalım hele dur senden ümitliyim kız olacak gibi hissetme durumu ne alemde
AynenSenin 4 te erkek olursa resmen künde moduna girersin..hayırlısıyla kız olur inşallah.
canım ben 15. Hafta icerisindeyim bir kaç gün oldu biteli ve eşzamanlı olarak iştahımda artma olduMerhabalar
Bulantılarınız ne zaman geçti
Kaçıncı haftalarda?
En iyi doktoru bulana kadar bu en iyisi canım istediğim bi doktor var ama ona randevu alamıyorum bi türlü valla onların eline kalınca böyle tersliyorlar insanıÖyle cevap mi verilir yaa.sen sonucta doktorsun belli degil de ne bilim daha ilimli cvp ver.bnde devlete gidiyorum ama hic oyle cvp vermedi insallhta vermez bn hemen sogurum cunku
O zamana belli olur iyi tarafına denk gelirsem bi de süper olurAynı haftalarda gitmişiz . Bende gttiğimde 17.hafta olacağım inşallah .Pisikedii kız maşallah subhanAllah . Allâh bağışlasın hepsini. 4 erkekle ToTO yer görmez daha yerinde olur
aynen cift yumurta ikizi cok benzemeyecekler birbirlerine kardes kadar belki Allah razı olsun bende bütün arkadaslarıma kolaylık lar diliyorum aslında Bi arkadas daha vardı masustan oda ikiz bekliyordu grupta sahi nerelerde acabaOy canım ya emin ol çoğul gebelik zor ama sonra tadı ayrı güzel açıkçası okdr tatlı oluyorlar ki çift yumurta ikizi sizin değilmiş dua edeceğim inşallah rabbim kolaylık versin bizim grubun tek ikizi annesi sensin sanirkm
Bende yaptırmadım. İlk kızımda yaptırdım ve down sendromu riski çok yüksek dediler amniyosentez bile yaptırmama rağmen kızımı kucağıma alana kadar içimde hep bi acaba kaldı beni yedi bitirdi. Zaten çocuğumu aldıramam yine aynı stresi yaşamamak için yaptırmamaya karar verdik eşimleIkili test yaptıranlar var mi ben yaptırmadim da
Bak kendin diyorsun saçma bir şeye diye.Boş tenekeden çok ses çıkar,bırak kendi çapında eğlensin garibanlarŞuanda canım baya sıkkın..saçma bir şeye ama..Öyle işte
Görümcelerimin cinsiyet totemlerinin tutmasına fena bozugum! Grupta 'ben demiştim' muhabbeti okumaktan içim şişti
Bak kendin diyorsun saçma bir şeye diye.Boş tenekeden çok ses çıkar,bırak kendi çapında eğlensin garibanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?