Günaydın kızlar çok kötü grip oldum siz dikkat edin hamileyken gercekten çok çekilmiyor baş ağrısı bulantı .Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hemen geçsin gitsin

Günaydın kızlar çok kötü grip oldum siz dikkat edin hamileyken gercekten çok çekilmiyor baş ağrısı bulantı .Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hemen geçsin gitsin
ikimizede Allâh şifa versin. nasıl oldu anlamadım. şunu fark ettim ne zaman bişeyler yaşasam üzücü beni yıpratan, üstüne hasta oluyorum. Uçuk boğaz ağrısı tıkanıklık , Allah yardımcımız olsun. 3 hafta oldu düşük tehlikesi atlattık . halsizlikten ayağı kalkamadım tamm az kalkıyorum derken böyle oldum.
I iyi ki anneyim 35 ayyy çok hoşsun
çiçek aşeriyommmm ilgi istiyommmmm

çok erken zamanda ikiside kız demiş. 16 haftada netleşir inşallah. çok duydum değişen. banada 12.haftada erkek dedi.1 haftada kız dedi. erken söylemek benziyor demek yanıltıcı , hiç hoşuma gitmedi . şimdi acaba erkekmi diye düşünüyorum . :)

Hosgeldin cnm sonunda grupta aynı kaderi paylaşacağım Bi arkadas daha buldum hayırlı olsun bebeklerin ilk mi kaç yasındasın nasıl gidiyor hersey yolunda inş

canım ben sinüzit olmuştum nefes alamadığım için başıma ağrı yapıyordu. tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çekmeyi önerdi doktor. bu sayede burnum açıldı başımın ağrısı da geçti. yapabiliyorsan tavsiye ediyorum. 1 litre kaynamış soğutulmuş suya 1 tatlı kasığı tuz ve 1 tatlı kasığı karbonat.

Günaydın hanımlar mutlu sabahlar ... ben de grip oldum maalesef Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı baş ağrısı çekilmiyormuş hamilelikte

Bnmde grip olmam an meselesi.esim hasta kizim hasta bana da bulasir kesin

Bende mide bulantısıyla uyandım bugün dünde çok bulanmıştı sağ böbreğim ağrıyor galiba üşüttüm bende

Ts
tşk ederm. Canmm

Merhaba kızlar.Herkes te bir üşütme durumu var demek,ben de hala atamadım.Hatta bugün sesim de kısıldı.İkili test yaptırmayacaktım ama doktorum isteği üzerine yaptırmıştım.Tabiki yaştan dolayı bozuk çıktı sonuçlar.Sabah tepeciğe gittik,kan verdim bakalım.İki haftaya çıkacak sonucu.Amniyosentez yerine yapılıyormuş.Normalde dolar üzerinden paralıymış ama bazı araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş.Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa da vardır bir hayr.

Bu arada bebeğim 15+1 di ama 16 haftalık çıktı.Başta satı değiştirmişti doktorum bebek geride diye ama şimdi zamanını yakaladı.Dogum tarihi 12 Mayıs görünüyor şimdi.Cinsiyet için detayliya kadar bekleyeceksin dedi doktorum.Zaten öğrenmek istedigime emin değilim dedim doktoruna.Hayirlisi artık

Benim de çok iyi çıkmadı sonuçlarım yaştan dolayı değil de kan değerlerim sorunlu çıktı kombine risk 1100lerde ama ikili risk 1/214 çıktı. Amniuosentez dedi bi dr ama tabiki kabul etmedim harmony de yaptırmadın downlu olsa bile herşey Allahtan, kürtaj asla düşünmem. Ensesi normal burun kemiği de var, keşke kan testi filan vermeseydim dedim

Aynen ben de vermeseydim iyiydi ne olursa olsun veren de alan da Allah deyip zaten düşünmem kürtajı.Kafa bulandırmaktan başka birşey değil.Benim de ultrason ölçümleri gayet iyi ama yaş 39 olunca böyle oluyor demek.Ne yapalım sadece prosedüre uydum bu testle,sonucu çok ta bağlanıyor beni açıkçası,her şartta o benim yavrum

Canım kesinlikle kesinlikle ev yapımı elma sirkesi bi mucize. Boğaz için direk gargara yapıp tükürüyosun yutmuyosun. İki saatte bir yapımca 1 günde geçiyo. Burun tıkanıklığı için de burun fısfısını boialttım yıkasım güzelce. İçine yarı yarıya sulandırıp yine sirkeyi koydum. Sabah öğlen akşam günde üç kere birer fıs yapıyosun. O an yakıyo. Ama iyi geliyo.Gerçekten ben çok faydasını gördüm. Yalnızcmarket sirkesiyle denemeyin aşırı alkollü oluyo yarar olacağına zarar olur. Ben sinüzitimi öyle geçirdim. Normalde her sene antibiyotikler kullanırdım mecburiyetten denedim ama çok şükür fayda etti.

Kızlar merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacım var detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyor musun ben açıkcası ikilemde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…