- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
ikimizede Allâh şifa versin. nasıl oldu anlamadım. şunu fark ettim ne zaman bişeyler yaşasam üzücü beni yıpratan, üstüne hasta oluyorum. Uçuk boğaz ağrısı tıkanıklık , Allah yardımcımız olsun. 3 hafta oldu düşük tehlikesi atlattık . halsizlikten ayağı kalkamadım tamm az kalkıyorum derken böyle oldum.Günaydın kızlar çok kötü grip oldum siz dikkat edin hamileyken gercekten çok çekilmiyor baş ağrısı bulantı .Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hemen geçsin gitsin
çok erken zamanda ikiside kız demiş. 16 haftada netleşir inşallah. çok duydum değişen. banada 12.haftada erkek dedi.1 haftada kız dedi. erken söylemek benziyor demek yanıltıcı , hiç hoşuma gitmedi . şimdi acaba erkekmi diye düşünüyorum . :)Merhaba kızlar. Bende ikiz Bebiş bekliyorum. İki hafta önce preinatoloğa gittiğimde ikisi de %70 kız ama değişebilir demişti. Sizlerin de değiştiği oldumu acaba İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Hosgeldin cnm sonunda grupta aynı kaderi paylaşacağım Bi arkadas daha buldum hayırlı olsun bebeklerin ilk mi kaç yasındasın nasıl gidiyor hersey yolunda inşMerhaba kızlar. Bende ikiz Bebiş bekliyorum. İki hafta önce preinatoloğa gittiğimde ikisi de %70 kız ama değişebilir demişti. Sizlerin de değiştiği oldumu acaba İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
canım ben sinüzit olmuştum nefes alamadığım için başıma ağrı yapıyordu. tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çekmeyi önerdi doktor. bu sayede burnum açıldı başımın ağrısı da geçti. yapabiliyorsan tavsiye ediyorum. 1 litre kaynamış soğutulmuş suya 1 tatlı kasığı tuz ve 1 tatlı kasığı karbonat.Günaydın kızlar çok kötü grip oldum siz dikkat edin hamileyken gercekten çok çekilmiyor baş ağrısı bulantı .Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hemen geçsin gitsin
Bncede cnm umitsiz vaka.annem git kizlarima cicek yaptr dedigi halde almamistiSeninki ümitsiz vaka desene
tşk ederm. Canmmcanım ben sinüzit olmuştum nefes alamadığım için başıma ağrı yapıyordu. tuzlu ve karbonatlı suyu burnuma çekmeyi önerdi doktor. bu sayede burnum açıldı başımın ağrısı da geçti. yapabiliyorsan tavsiye ediyorum. 1 litre kaynamış soğutulmuş suya 1 tatlı kasığı tuz ve 1 tatlı kasığı karbonat.
Benim de çok iyi çıkmadı sonuçlarım yaştan dolayı değil de kan değerlerim sorunlu çıktı kombine risk 1100lerde ama ikili risk 1/214 çıktı. Amniuosentez dedi bi dr ama tabiki kabul etmedim harmony de yaptırmadın downlu olsa bile herşey Allahtan, kürtaj asla düşünmem. Ensesi normal burun kemiği de var, keşke kan testi filan vermeseydim dedimMerhaba kızlar.Herkes te bir üşütme durumu var demek,ben de hala atamadım.Hatta bugün sesim de kısıldı.İkili test yaptırmayacaktım ama doktorum isteği üzerine yaptırmıştım.Tabiki yaştan dolayı bozuk çıktı sonuçlar.Sabah tepeciğe gittik,kan verdim bakalım.İki haftaya çıkacak sonucu.Amniyosentez yerine yapılıyormuş.Normalde dolar üzerinden paralıymış ama bazı araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş.Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa da vardır bir hayr.
Aynen ben de vermeseydim iyiydi ne olursa olsun veren de alan da Allah deyip zaten düşünmem kürtajı.Kafa bulandırmaktan başka birşey değil.Benim de ultrason ölçümleri gayet iyi ama yaş 39 olunca böyle oluyor demek.Ne yapalım sadece prosedüre uydum bu testle,sonucu çok ta bağlanıyor beni açıkçası,her şartta o benim yavrumBenim de çok iyi çıkmadı sonuçlarım yaştan dolayı değil de kan değerlerim sorunlu çıktı kombine risk 1100lerde ama ikili risk 1/214 çıktı. Amniuosentez dedi bi dr ama tabiki kabul etmedim harmony de yaptırmadın downlu olsa bile herşey Allahtan, kürtaj asla düşünmem. Ensesi normal burun kemiği de var, keşke kan testi filan vermeseydim dedim
Günaydın kızlar çok kötü grip oldum siz dikkat edin hamileyken gercekten çok çekilmiyor baş ağrısı bulantı .Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı hemen geçsin gitsin
Kızlar merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacım var detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyor musun ben açıkcası ikilemde kaldım
canım ben 15. Hafta icerisindeyim bir kaç gün oldu biteli ve eşzamanlı olarak iştahımda artma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?