Çok yüksek değilki kuzum takip amaçlı çağırmıştır. Sen farkında olmadan aşı için stres yapmışsındır bol limon tüket yinede. Sağlık ocağına gidincede dinlenmeden ölçtürme ayakta beklemek bile etkiliyor çünküMerhaba hanimlar
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Bugün ilk doz tetenoz aşımı olmak için sağlık ocağına gittim
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler
Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı
12/10 tansiyon, küçük tansiyon çok yüksek
Bir hafta boyunca her gün gel tansiyon takibini yapalım dedi hemsire
Sizce neden böyle olmuş olabilir
Bebeğe zararı var mıdır
Benim tansiyonum genelde 11/7 veya 10/6 çıkardı
Valla kuzum bende bi şey diyemedim öyle diyince 3 lü de sorcam yani onlar herhalde sıkıntı yapacak aileler diye düşünüyo ama benimde ilk bebeğim çok merak ediyorum bi şeyler almak istiyorum bakmak istiyorum artık ama onlar anlamıyo maalesef... geç gelme de başından beri geç geliyo o zaman geç döllenme oluyo dediğine göre sağlık olarak bi problem görmedi çok şükür .Ya ben bu devletin doktorlarına inanamıyorum, belli sonuçta bak işte söyle yani. Benim bi velime hem kızın hem oğlun var niye öğrenmek istiyorsun diye söylememiş bir de okumuş doktor olmuş adam olamamış diyorum ben bunlara. Geriden gelme olayı da şöyle başından beri öyleyse geç döllenmiştir benim de öyleydi 5 gün gerideydi şimdi 3e düştü yavaş yavaş yetişiyor gibi ya da artık 3 gün geriden gelecek hep. Bebek sağlıklıysa bence bir sorun olmuyor doktorlar çok dert etmiyor
O ne öyle ya bir kızın bir oğlun var üçüncüyü bilip napcan ne çıkarsa bahtına :) sanki üçüncü evlat değilYa ben bu devletin doktorlarına inanamıyorum, belli sonuçta bak işte söyle yani. Benim bi velime hem kızın hem oğlun var niye öğrenmek istiyorsun diye söylememiş bir de okumuş doktor olmuş adam olamamış diyorum ben bunlara. Geriden gelme olayı da şöyle başından beri öyleyse geç döllenmiştir benim de öyleydi 5 gün gerideydi şimdi 3e düştü yavaş yavaş yetişiyor gibi ya da artık 3 gün geriden gelecek hep. Bebek sağlıklıysa bence bir sorun olmuyor doktorlar çok dert etmiyor
İlgilenme açısından çok güzel ilgilendi ama cinsiyet için böyle dedi canım çok merak ettiğim için öğrenemiyorum galiba çok fazla hastası vardı belki de ondan böyle dedi bilmiyorum 3 lü de tekrar sorucam yine söylemezse özele giderim öğrenmek için artık... önceki doktora göre çok iyiydi ya o hiç ilgilenmedi bakmadı bile o yüzden bu doktora da pek bi şey diyemiyorumBen bu yüzden devletteki kadın doğumculardan nefret ettim iyisi elbet vardır da bulabilene. Ne demek beni ilgilendirmiyor? Zaten seni değil anneyi ilgilendiriyor saçma insanlar. Banada düşük riskin var bol su iç demişti ne mükemmel tıbbi çözümdü :)
Evet Rabbim nasib ederse ilk çocuk olacak..sizinde haftanız haýırla geçsin inş..Amin inşallah ilk bebeğiniz mi olacak? Ben 18. Haftamdayım
Tam olarak nezaman geçti ??Bulantı bulantı bulantı:)iştahsızlık koku hassasiyeti benim bunlardi
kızlar merhaba bu ara pek giremiyorum iş yoğunluğundan geçen cuma günü kontrole gittim ve bebiş bize el salladı bu arada bebişimin cinsiyeti kesinleşti kızmış
cinsiyet için 16 . haftayı bitirmeyi beklemeni tavsiye ederim tatlım. bana 12. haftada erkek dedi. 13 . haftada kız dediİlgilenme açısından çok güzel ilgilendi ama cinsiyet için böyle dedi canım çok merak ettiğim için öğrenemiyorum galiba çok fazla hastası vardı belki de ondan böyle dedi bilmiyorum 3 lü de tekrar sorucam yine söylemezse özele giderim öğrenmek için artık... önceki doktora göre çok iyiydi ya o hiç ilgilenmedi bakmadı bile o yüzden bu doktora da pek bi şey diyemiyorum
Siz hemşirenin dediği gibi hergün mutlaka ölçtürün inş bişey çıkmaz..kaçıncı ayınızdasınız?? Zira gebelikte 5 aydan sonra gebelik tansiyonu olabiliyor çok nadirde olsa..Merhaba hanimlar
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Bugün ilk doz tetenoz aşımı olmak için sağlık ocağına gittim
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler
Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı
12/10 tansiyon, küçük tansiyon çok yüksek
Bir hafta boyunca her gün gel tansiyon takibini yapalım dedi hemsire
Sizce neden böyle olmuş olabilir
Bebeğe zararı var mıdır
Benim tansiyonum genelde 11/7 veya 10/6 çıkardı
Bende onu merak ediyorum ondan bir ağzını arim :)şimdi çok erken tatlım . ilerleyen haftalarda konuşursun. Doktorun normal doğum destekçisimi yoksa sezeryan ynalısımı öğrenmeye çalış. bazıları sudan sebepten şeylerle normal doğum mümkün değil diyor. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Bende onu merak ediyorum ondan bir ağzını arim :)
Gerçi ne derse ona bırakırım kendimi ama söylediği sebeplere bakarım bi. Erken olduğunu biliyorum ne olup biteceği belli değil daha
Bizim doktoruda tercih eden çok. Hastanr başlı başına iyi bir hastane. Her iki şekilde de doğum yapan var. Heyecandan unutmazsam soracağım. Acı eşiğim yüksektir ve katlanırım diyorum. Tabi bir sağlık sorunu olmazsa ikimizde.benim gittiğim doktorun kapısında sıra beklerken çok kişi normal doğum yanlısı diye geliyorum demişti . ordan bile içim rahatı etmişti . ben bile şimdiden konuşmadım , kısmet neyse o dedim doktora. ama denemek istiyorum dedim. Son haftalarda belli olur bakarız dedi. plasenta geçsin yerine hayırlısıyla inşallah nasip olur.
Siz hemşirenin dediği gibi hergün mutlaka ölçtürün inş bişey çıkmaz..kaçıncı ayınızdasınız?? Zira gebelikte 5 aydan sonra gebelik tansiyonu olabiliyor çok nadirde olsa..
Çok yüksek değilki kuzum takip amaçlı çağırmıştır. Sen farkında olmadan aşı için stres yapmışsındır bol limon tüket yinede. Sağlık ocağına gidincede dinlenmeden ölçtürme ayakta beklemek bile etkiliyor çünkü
Geçmedi canm benim ama azaldı çok çok kötü günler geçirdim şimdi buna şükür mesela şuan yemek yedim ağzımın içi zehir gibi ve bulantı da yemekten sonra devam önceden her gün herdk her saniyeTam olarak nezaman geçti ??
Gittiğimde 12+6 ydı 1 ay sonra gel dedi o zamana da 17 hafta bitmiş olacak inşallah belli olur inşallah canım :)cinsiyet için 16 . haftayı bitirmeyi beklemeni tavsiye ederim tatlım. bana 12. haftada erkek dedi. 13 . haftada kız dedi
enn iyisi 4.ayda gitmek.
İlahi kız beni güldürdün, sağlıklı sıhhatli olsun canım benim de 2. Kız geliyor büyük ihtimal :) hayırlı evlat olsunlarSelam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. 3.Oğlum yolda. Doktor, 3 erkek birde eşin 4! Oh oh oh! Sırtın yere gelmez dedi ve güldü..Sanirim toton yer görmez demek istedi
Allah bağışlasın cnm hayırlısı olsun boy boy 3 oğlun olur inşallah hayırla kucagımıza alalım benimde 2 oglum var karnımdakilerde Bi kız Bi oglan Rabbim bize öyle takdir etmiş demekkiSelam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. 3.Oğlum yolda. Doktor, 3 erkek birde eşin 4! Oh oh oh! Sırtın yere gelmez dedi ve güldü..Sanirim toton yer görmez demek istedi
Hayırlısı olsun,aynen öyle demek istemiş doktorSelam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. 3.Oğlum yolda. Doktor, 3 erkek birde eşin 4! Oh oh oh! Sırtın yere gelmez dedi ve güldü..Sanirim toton yer görmez demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?