Çok yüksek değilki kuzum takip amaçlı çağırmıştır. Sen farkında olmadan aşı için stres yapmışsındır bol limon tüket yinede. Sağlık ocağına gidincede dinlenmeden ölçtürme ayakta beklemek bile etkiliyor çünkü

Valla kuzum bende bi şey diyemedim öyle diyince 3 lü de sorcam yani onlar herhalde sıkıntı yapacak aileler diye düşünüyo ama benimde ilk bebeğim çok merak ediyorum bi şeyler almak istiyorum bakmak istiyorum artık ama onlar anlamıyo maalesef... geç gelme de başından beri geç geliyo o zaman geç döllenme oluyo dediğine göre sağlık olarak bi problem görmedi çok şükür .

O ne öyle ya bir kızın bir oğlun var üçüncüyü bilip napcan ne çıkarsa bahtına :) sanki üçüncü evlat değil

İlgilenme açısından çok güzel ilgilendi ama cinsiyet için böyle dedi canım çok merak ettiğim için öğrenemiyorum galiba çok fazla hastası vardı belki de ondan böyle dedi bilmiyorum 3 lü de tekrar sorucam yine söylemezse özele giderim öğrenmek için artık... önceki doktora göre çok iyiydi ya o hiç ilgilenmedi bakmadı bile o yüzden bu doktora da pek bi şey diyemiyorum

cinsiyet için 16 . haftayı bitirmeyi beklemeni tavsiye ederim tatlım. bana 12. haftada erkek dedi. 13 . haftada kız dedi
enn iyisi 4.ayda gitmek.

Siz hemşirenin dediği gibi hergün mutlaka ölçtürün inş bişey çıkmaz..kaçıncı ayınızdasınız?? Zira gebelikte 5 aydan sonra gebelik tansiyonu olabiliyor çok nadirde olsa..

Bende onu merak ediyorum ondan bir ağzını arim :)
Gerçi ne derse ona bırakırım kendimi ama söylediği sebeplere bakarım bi. Erken olduğunu biliyorum ne olup biteceği belli değil daha

Bende onu merak ediyorum ondan bir ağzını arim :)
Gerçi ne derse ona bırakırım kendimi ama söylediği sebeplere bakarım bi. Erken olduğunu biliyorum ne olup biteceği belli değil daha

benim gittiğim doktorun kapısında sıra beklerken çok kişi normal doğum yanlısı diye geliyorum demişti . ordan bile içim rahatı etmişti . ben bile şimdiden konuşmadım , kısmet neyse o dedim doktora. ama denemek istiyorum dedim. Son haftalarda belli olur bakarız dedi. plasenta geçsin yerine hayırlısıyla inşallah nasip olur.

Bizim doktoruda tercih eden çok. Hastanr başlı başına iyi bir hastane. Her iki şekilde de doğum yapan var. Heyecandan unutmazsam soracağım. Acı eşiğim yüksektir ve katlanırım diyorum. Tabi bir sağlık sorunu olmazsa ikimizde.
İlk amacımız sağ salim kavuşmak :)

Siz hemşirenin dediği gibi hergün mutlaka ölçtürün inş bişey çıkmaz..kaçıncı ayınızdasınız?? Zira gebelikte 5 aydan sonra gebelik tansiyonu olabiliyor çok nadirde olsa..

5.ayın içindeyim canım
İnşallah öyle bir şey değildir bakalım bir haftada nasıl olacak

Sağlık ocağına gidince yarım saat kadar oturdum sıra bekledim canim, dinlenmiştim yani.
Belki dediğin gibi stres yapmış olabilirim farkında olmadan.

Ben gebelik öncesinde ve gebelik başından beri de hep düşük tansiyonluydm
9/6 10/6 11/7 gibi çıkardı tansiyonum
Hatta bir kere küçük tansiyonum 9 olmuştu o bile yüksek gelmişti bana.
Büyüğü de 12 ilk kez gördüm bakalım inşallah anlık bir şeydir

Selam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. 3.Oğlum yolda. Doktor, 3 erkek birde eşin 4! Oh oh oh! Sırtın yere gelmez dedi ve güldü..Sanirim toton yer görmez demek istedi
İlahi kız beni güldürdün, sağlıklı sıhhatli olsun canım benim de 2. Kız geliyor büyük ihtimal :) hayırlı evlat olsunlar

Selam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. 3.Oğlum yolda. Doktor, 3 erkek birde eşin 4! Oh oh oh! Sırtın yere gelmez dedi ve güldü..Sanirim toton yer görmez demek istedi
Allah bağışlasın cnm hayırlısı olsun boy boy 3 oğlun olur inşallah hayırla kucagımıza alalım benimde 2 oglum var karnımdakilerde Bi kız Bi oglan Rabbim bize öyle takdir etmiş demekki

Hayırlısı olsun,aynen öyle demek istemiş doktor Bunun canlı örneği benim.Şu anki belli değil daha ama içime erkek doğuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…