O sorun haloldu cok sukur. Aynen sona gelmesi iyi geldi bana da yuruyus oluyor zaten dogum icin iyi cok kilo almam :)
E sana kiz demisti ya kesin degilmi
Canım inşallah sağ salim o günleri görürsek doğum 39.haftada olacak zaten. Ben son izin süresinde gelip doğumu ailemin yanında bekleyeceğim inşallah. Benimki istekli sezaryen görünüyor şimdilik. Belkide mecburi olur şimdilik bilemiyorum. En masraflı ihtimali düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Yeni iklimi duydum yoğun bakım hizmetleri nasıl canım ?
benim bağcılar yeni iklim hastanesi... 1.200 mecburi sezeryan. normal doğum bekliyorum ben. 2.500 dedi ssvd fiyatı. ama mecburİ sezeryan olursa değişebilirim hasteneyİ , son zamanda belli.olacak inşallah.karapisso canim sen hangi hastaneye gidiyosun.
Benim dogum suan 500 evler safak gorunuyor mecburi sezeryan fiyat sanirim 1800 imis
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Annem şeker hastası. Şeker ayağına vurmuş. Ayağı şişmiş ve kızarmış hiç üstüne basamıyordu. Antibiyotiklere cevap vermezse ayağının kesilme riski vardı. Ben eve dönmek zorunda kaldım iznim bitti. Yarın kontrolünde durumu netleşecek. Buna benzer durum yaşayan tanıdıklarınız varsa tedavi konusunda yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
Kızlar doğum şekli son anda belli olur ama şimdiden sorsak doktorla fikir alışverişi yapsak nasıl olur?
Yani ben desem ki mesela nprmal düşünüyorum ama benim için uygun olur mu ?
ben 3 yemek kaşığı sirkeye bir yemek kaşığı bal ekliyorum. bir su bardağınq , üzerine sıcak su.Canım sirke bal ve su miktarı ne kadar olmalı?
yaprıklarırınn resmini ataramısın merak ettim , sonra öğrettttÖğreteyim canım :)
o konuda bilgim yok tatlım. ama medipolle kıyaslanması mümkün değil. .ben ilk doğumumu Medipolde yaptım. bebek yoğun bakımı Çok ilgili temiz. hastane çok çok iyi. sen ara bi sor istersen varmı diye.
Şimdiye dek sadece medipolü aradım canım bir doktor için fiyat istedim sezaryene 3250 dediler. Doğuma kadar daha da yükselir muhtemelen. Bir taraftan da araştırmaya devam ediyorum. İçime sinen bir yer bulamazsam son kararım Medipol olacak sanırım. Yoğun bakım hizmeti çok önemli çünkü.
Kızlar nasılsınız sınavlarım vardı giremedim kk’ya maşallah ne çok sayfa vardı okuyamadım hepsini sıkıntıda olanlara hasta olanlara Rabbim tez vakitte şifa versin.. Bebişler iyidir inşallah ben Cuma günü sonuç göstermeye gittim ilk defa bebeğimi de gördüm çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese yaşatsınbebeğimin kafasının üstünde yatıyordu resmen hareketli olacak herhalde :):) cinsiyet sordum doktora tabiki söylemedi üstelik beni ilgilendirmiyor cinsiyet dedi devlet olunca böyle oluyo herhalde 3 lü taramada yine sorucam inşallah cevap alabilirim :) bi de bebeğim bir hafta geriden geliyo sizce bunu sıkıntı yapmalı mıyım yoksa normal mi ?
Ya ben bu devletin doktorlarına inanamıyorum, belli sonuçta bak işte söyle yani. Benim bi velime hem kızın hem oğlun var niye öğrenmek istiyorsun diye söylememiş bir de okumuş doktor olmuş adam olamamış diyorum ben bunlara. Geriden gelme olayı da şöyle başından beri öyleyse geç döllenmiştir benim de öyleydi 5 gün gerideydi şimdi 3e düştü yavaş yavaş yetişiyor gibi ya da artık 3 gün geriden gelecek hep. Bebek sağlıklıysa bence bir sorun olmuyor doktorlar çok dert etmiyorKızlar nasılsınız sınavlarım vardı giremedim kk’ya maşallah ne çok sayfa vardı okuyamadım hepsini sıkıntıda olanlara hasta olanlara Rabbim tez vakitte şifa versin.. Bebişler iyidir inşallah ben Cuma günü sonuç göstermeye gittim ilk defa bebeğimi de gördüm çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese yaşatsınbebeğimin kafasının üstünde yatıyordu resmen hareketli olacak herhalde :):) cinsiyet sordum doktora tabiki söylemedi üstelik beni ilgilendirmiyor cinsiyet dedi devlet olunca böyle oluyo herhalde 3 lü taramada yine sorucam inşallah cevap alabilirim :) bi de bebeğim bir hafta geriden geliyo sizce bunu sıkıntı yapmalı mıyım yoksa normal mi ?
Ya ben bu devletin doktorlarına inanamıyorum, belli sonuçta bak işte söyle yani. Benim bi velime hem kızın hem oğlun var niye öğrenmek istiyorsun diye söylememiş bir de okumuş doktor olmuş adam olamamış diyorum ben bunlara. Geriden gelme olayı da şöyle başından beri öyleyse geç döllenmiştir benim de öyleydi 5 gün gerideydi şimdi 3e düştü yavaş yavaş yetişiyor gibi ya da artık 3 gün geriden gelecek hep. Bebek sağlıklıysa bence bir sorun olmuyor doktorlar çok dert etmiyor
Bu arada bana da kıza benziyor dedi kızlar hatta büyük ihtimal kız çünkü bir çıkıntı yok, eşim biraz şok olsa da ben bekliyordum ultrasona bakarken hep kız gibi hissediyordum. Kesin demedi doktor ama bence kız, alıştım bile 2kız annesi olma fikrine :)
Ben bu yüzden devletteki kadın doğumculardan nefret ettim iyisi elbet vardır da bulabilene. Ne demek beni ilgilendirmiyor? Zaten seni değil anneyi ilgilendiriyor saçma insanlar. Banada düşük riskin var bol su iç demişti ne mükemmel tıbbi çözümdü :)Kızlar nasılsınız sınavlarım vardı giremedim kk’ya maşallah ne çok sayfa vardı okuyamadım hepsini sıkıntıda olanlara hasta olanlara Rabbim tez vakitte şifa versin.. Bebişler iyidir inşallah ben Cuma günü sonuç göstermeye gittim ilk defa bebeğimi de gördüm çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese yaşatsınbebeğimin kafasının üstünde yatıyordu resmen hareketli olacak herhalde :):) cinsiyet sordum doktora tabiki söylemedi üstelik beni ilgilendirmiyor cinsiyet dedi devlet olunca böyle oluyo herhalde 3 lü taramada yine sorucam inşallah cevap alabilirim :) bi de bebeğim bir hafta geriden geliyo sizce bunu sıkıntı yapmalı mıyım yoksa normal mi ?
Bende sorun yapmıyorum canım Ama başından beri böyle olunca acaba bi sorun varmı diye düşündüm normal olarak inşallah sıkıntı yok dedi doktor size de bi sormak istedim sağol canım cevabın için :)benimde bir hafta geride. ilerde bakacağız kapatır mı açığı. ama sorun değil dedi doktorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?