Ya nasip..Inşallah inşallah. Valla kv anne gibi sevenini hatta çevreyi kadar sevenini görmedim..Rabbim bana göstersin insallah
Benim kv kız sevmez..sozde, evlat der ama kimse inanmıyor işte onun için varsa yoksa erkek! Neyse..gece gece seetmiim

Ayyyhhh kiskananlar catlasın

size bahsetmiştim benimki erkek ola inan kıskananlar olacaktı. ben kız olduğunu duydum zil takıp oynicaktım. sonra dedim erkek olsa fena olmazdı
meğerse içten içe erkek demesine kendimi alıştırmışım bri haftada. benim yengem annemi annesi gibi sever. annemde kızlarından daha çok ilgilenir desem inan. merhametli cömert görgülü insanlar. haksıza annemler , el kızı diye yengemİ dışlamam. velhasıl inşallah inşallah bizler çok iyiler oluruz. sorunsuz kardeş ilişkilisi bile yokken. idare ederek hayat devam ederken... inşallah herşey çok güzel olur .

Aşiret gelini olsak ağırlığımızca altın takarlardı bize 3 oğlan doğurduk diye

Aşiret gelini olsak ağırlığımızca altın takarlardı bize 3 oğlan doğurduk diye

ahaaahaaa hazır konu altından açılmışken . kendime doğum hediyesi beğeneceğim. eşim akıl edemez o koşuşturmada , diğer ikisinde almadı bişey. ilkinde çiçek almıştı ikincide oda gelmedi

ev yoğurdu ye magnezyum eksikliğinden olabilir . Rabbim şifa versin. doymuyorum ben kızlar ya. oyyy oyyy
Yoğurdumu kendim yapıyorum zaten ve yiyorum da,maden suyu da içiyorum mağnezyum için ama bilemedim neden.Sağol kuzum,inşallah sürmez fazla çok rahatsızlık verici bir şey çünkü

Bnmki bi cicek bile almamisti ilk dogumda bundada alcani sanmiyorum

Bnmki bi cicek bile almamisti ilk dogumda bundada alcani sanmiyorum

ben bu yaz hatırlatma yaptım. aaaa bana uzun süredir çiçek gelmedi dedim. en son ne zaman aldın diye sordum.
haklısın valla ben bile hatırlamıyorum dedi
sonra aldı sağolsun. eskiden kızar tartışırdım. şimdi nazik istiyorum . sonunda alıyor ve diyor ki, sen istedin diye değil , ben istedim diye aldım
I iyi ki anneyim 35 evet ablacım , ne yapayım. kendime beğeneyim ilk kez. şimdiye kadar kıyamadım ona. aldın etsin istemedim ama yaş geçiyor herşeyin bir anısı olsun. maddi anlamda kendine herşeyi alıyor maşallah subhanAllah . kığılıdan ceket aldı baya tuttu. sağlıkla giysin ben kıyafete para ödemem bari bi kolye alayım :)

Yoğurdumu kendim yapıyorum zaten ve yiyorum da,maden suyu da içiyorum mağnezyum için ama bilemedim neden.Sağol kuzum,inşallah sürmez fazla çok rahatsızlık verici bir şey çünkü

şimdi ben alternatif tıpçıyım bilgin olsun
skolyoz başlangıcı vardı 4 yerde. yaşım 30 . bundan 5 yıl önce ev süpüremez hale gelmiştim. oğlumu kucağıma aldım oldu sana 5 katı bilmeyen yoktu. yürüyemez hale geldim. otobüste ayakta durmak işkence oldu. egzersiz yapmak lazımdı. plates kursunaa yazıldım çok iyi geldi. inan anamdan yeni doğmuş gibi oldum. oğlum 1.5 yaşına geldi. ben ilk kez hacamat oldum. bu arada emzirmeden dolayı kulunç oldu . acısı tarif edilemez , hacamat seansları ile acım ağrım gitti. 2 doğumdan sonra baş ve sol diz kapağımda çok ağrı oldu . sanki vucudumda bir yel geziyor gibi. geçen hacamat senaslarına başladım. 2 yıldır ağzıma ilaç almadım. hacamat egzersiz ile geçti.skolyoz elhamdülillah . baş ağrısıolunca kupa kapatıyor eşim. hemen hafifliyor uyuyorum. sizleré tavsiye ederim. bebek içinde çok iyi..gelişimi güzel ilerliyor. kızıma hamşle iken yaptırdım , bundada bir kez nasip oldu. kendimi toparlayayım gideceğim .

Hamileyken yapılmasında sakınca yoksa ben de bakayım bir arastirma yapayım yapan yerleri

Hamileyken yapılmasında sakınca yoksa ben de bakayım bir arastirma yapayım yapan yerleri

güvenilir yer olmalı tatlım. ben bir bayan buldum eli çok iyi geliuor bana . geçen ağustosta yaptım tatile çıkacağım diye. hani gez toz ağrı olabilir skolyozdan dolayı. çok rahat ediyorum. çözdüm olayı. bir iki hafta önce yapınca çok iyi oluyor. hamşle iken yapılır inşallah. ben toparlayayım devam edeceğim inşallah. şifa olsun yapan herkese.

Kizlar iyi geceler bişey soracaktım.
Sizde de yoğurt gibi bir akıntı geliyor mu?
Bende çok geliyor .
Usutmemeye de çalışıyorum ama çok geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…