Valla onlar eğlenmeye eğleniyorlar da ben sinir oluyorum işte!Bak kendin diyorsun saçma bir şeye diye.Boş tenekeden çok ses çıkar,bırak kendi çapında eğlensin garibanlar
Ya nasip..Inşallah inşallah. Valla kv anne gibi sevenini hatta çevreyi kadar sevenini görmedim..Rabbim bana göstersin insallahGrip oldum ben. nefes alamıyorum . dudağımda kocaman uçuk ile çok çok güzelim ben. .çünkü hamişimmm
Pisikedii sıkma canını ya. millet erkek istiyor olmuyor. inşallah kızın gibi gelinlerin olur. ohhh miss . @Esinimmben sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah . Allâh kolaylıklar versin.
kızlar benim baya göbeğim çıktı. eşim akşam diyor iki günde baya büyü. yarın oğlumun okuluna gideceğim inşallah . 3 haftadır evdeyim. değişiklik iyi gelecektir inşallah. birde iyi hissedersem sabaha elhamdülillah çok şükür ne güzel olur.
Napayım,deli gibi uykum var ama sağ kalçama bir kramp giriyor arada uyutmuyornapıyorsun fıstık.
Ya nasip..Inşallah inşallah. Valla kv anne gibi sevenini hatta çevreyi kadar sevenini görmedim..Rabbim bana göstersin insallah
Benim kv kız sevmez..sozde, evlat der ama kimse inanmıyor işteonun için varsa yoksa erkek! Neyse..gece gece seetmiim
Ayyyhhh kiskananlar catlasın
Aşiret gelini olsak ağırlığımızca altın takarlardı bize 3 oğlan doğurduk diyeYa nasip..Inşallah inşallah. Valla kv anne gibi sevenini hatta çevreyi kadar sevenini görmedim..Rabbim bana göstersin insallah
Benim kv kız sevmez..sozde, evlat der ama kimse inanmıyor işteonun için varsa yoksa erkek! Neyse..gece gece seetmiim
Ayyyhhh kiskananlar catlasın
ev yoğurdu ye magnezyum eksikliğinden olabilir . Rabbim şifa versin. doymuyorum ben kızlar ya. oyyy oyyyNapayım,deli gibi uykum var ama sağ kalçama bir kramp giriyor arada uyutmuyor
Aşiret gelini olsak ağırlığımızca altın takarlardı bize 3 oğlan doğurduk diye
Yoğurdumu kendim yapıyorum zaten ve yiyorum da,maden suyu da içiyorum mağnezyum için ama bilemedim neden.Sağol kuzum,inşallah sürmez fazla çok rahatsızlık verici bir şey çünküev yoğurdu ye magnezyum eksikliğinden olabilir . Rabbim şifa versin. doymuyorum ben kızlar ya. oyyy oyyy
ahaaahaaa hazır konu altından açılmışken . kendime doğum hediyesi beğeneceğim. eşim akıl edemez o koşuşturmada , diğer ikisinde almadı bişey. ilkinde çiçek almıştı ikincide oda gelmedi
Bnmki bi cicek bile almamisti ilk dogumda bundada alcani sanmiyorum
Yoğurdumu kendim yapıyorum zaten ve yiyorum da,maden suyu da içiyorum mağnezyum için ama bilemedim neden.Sağol kuzum,inşallah sürmez fazla çok rahatsızlık verici bir şey çünkü
Hamileyken yapılmasında sakınca yoksa ben de bakayım bir arastirma yapayım yapan yerlerişimdi ben alternatif tıpçıyım bilgin olsun
skolyoz başlangıcı vardı 4 yerde. yaşım 30 . bundan 5 yıl önce ev süpüremez hale gelmiştim. oğlumu kucağıma aldım oldu sana 5 katı bilmeyen yoktu. yürüyemez hale geldim. otobüste ayakta durmak işkence oldu. egzersiz yapmak lazımdı. plates kursunaa yazıldım çok iyi geldi. inan anamdan yeni doğmuş gibi oldum. oğlum 1.5 yaşına geldi. ben ilk kez hacamat oldum. bu arada emzirmeden dolayı kulunç oldu . acısı tarif edilemez , hacamat seansları ile acım ağrım gitti. 2 doğumdan sonra baş ve sol diz kapağımda çok ağrı oldu . sanki vucudumda bir yel geziyor gibi. geçen hacamat senaslarına başladım. 2 yıldır ağzıma ilaç almadım. hacamat egzersiz ile geçti.skolyoz elhamdülillah . baş ağrısıolunca kupa kapatıyor eşim. hemen hafifliyor uyuyorum. sizleré tavsiye ederim. bebek içinde çok iyi..gelişimi güzel ilerliyor. kızıma hamşle iken yaptırdım , bundada bir kez nasip oldu. kendimi toparlayayım gideceğim .
Seninki ümitsiz vaka deseneBnmki bi cicek bile almamisti ilk dogumda bundada alcani sanmiyorum
Hamileyken yapılmasında sakınca yoksa ben de bakayım bir arastirma yapayım yapan yerleri
acaba benim gibi istesemiSeninki ümitsiz vaka desene
Çiçek aşeriyorum : D.
acaba benim gibi istesemi
canım çiçek istiyorrrrrr
Bende var ama usutmeyle değil hamile olduğumdan beri var bazen yoğun oluyor sadeceKizlar iyi geceler bişey soracaktım.
Sizde de yoğurt gibi bir akıntı geliyor mu?
Bende çok geliyor .
Usutmemeye de çalışıyorum ama çok geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?