- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
mesajını okuyunca çok sevindim bende hasta olmaya başladım 2 gündür burun akıntısı balgam beni mahfetti bademciklerimde şişmeye başladı eve gider gitmez deneyeceğimCanım kesinlikle kesinlikle ev yapımı elma sirkesi bi mucize. Boğaz için direk gargara yapıp tükürüyosun yutmuyosun. İki saatte bir yapımca 1 günde geçiyo. Burun tıkanıklığı için de burun fısfısını boialttım yıkasım güzelce. İçine yarı yarıya sulandırıp yine sirkeyi koydum. Sabah öğlen akşam günde üç kere birer fıs yapıyosun. O an yakıyo. Ama iyi geliyo.Gerçekten ben çok faydasını gördüm. Yalnızcmarket sirkesiyle denemeyin aşırı alkollü oluyo yarar olacağına zarar olur. Ben sinüzitimi öyle geçirdim. Normalde her sene antibiyotikler kullanırdım mecburiyetten denedim ama çok şükür fayda etti.
özel hastanelere göre kesinlikle yapılmalı ama devlet hastaneler araştırma hastaneleri riskli gebeliklere bakıyorlarmışDetaylı ultrason zorunlu değil miydi
Maşallah umarım yanılmıyoruzdur bende dün akşam uzanınca daha net hissettim.günaydın kızlaaaar ay çok mutluyum bu sbah minik bi tepik yemiş olabailirimama bu sırt ağrısı mahvetti beni kürek kemiğim batıyo sanki boynuma doğru sıcaktan hoslanıyo ağrı ama bi türlü geçmedi
Kızlar diğer konularda yaptırın veya yaptirmayin tercih sizin ama detaylı ultrason gerçekten yapilmaliKızlar merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacım var detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyor musun ben açıkcası ikilemde kaldım
Ben niye hissetmiyorum hemde zayifm:)Maşallah umarım yanılmıyoruzdur bende dün akşam uzanınca daha net hissettim.
Bilmiyorum ki dün akşam gerçekten anlık hissettim ama daha netti. Belki yanılıyoruzdur :)))Ben niye hissetmiyorum hemde zayifm:)
Ben niye hissetmiyorum hemde zayifm:)
Özel hastanelerde de zorunlu değil ki sonuçta ücretli birşey zorunlu diye diretilemez, ben yaptıracağım ama yaptırmak istemezsem kimse zorlayamaz yani. Ben heryerini görmek istediğim için merakımdan yaptıracağım yaniözel hastanelere göre kesinlikle yapılmalı ama devlet hastaneler araştırma hastaneleri riskli gebeliklere bakıyorlarmış
Canım ben de pek itimat etmiyorum bu testlere çünkü o değerleri düşüren yada yükselten başka etkenler olabiliyormuş, öyle bile olsa 1/100 bile çıksa 1 bebek öyle diğer 99 bebek sağlıklı oluyormuş hiç gerek yok aslında dr istedi verdim ben de ama keşke vermeseydim kan filan aldırma düşüncem yok verdiğim paraya ve kendimi üzdüğüme yazık 3’lü 4’lü filan yaptırmayacağım detaylı ultrasona gireceğim sadece. Doğru söylüyorsun dua edelim birbirimizeİkili sonuçları kötü çıkanlar dua edin Allah a emanet yavrularımız. Ben kan vermedim inşaallah hepsi sağlıklı bir şekilde zamanında doğar.
Benim elti ikiliyi yaptırdı yaşı 30.
Risk1/283620 çıktı. Gitmiş 3lüyüde yapmış orda yaş ve down sendromu 1/8 çıkmış.
Bu testler tanı değil tarama ve sonuçlar amerika da değerlendiriliyor. Orda ki hayat şartları ve kadınlar burda ki gibi değil ki. Aramızda dünya kadar fark var.
Bir hastanede bilmem kaç yılda 180 000 kadına bu şekilde teşhis konmuş ve gerçek olan 30 tane. Onlarda gerçekten sorunlu olanlar. Ense kalınlığı falan yüksek çıkanlar.
Allah ın izniyle bir şeycik olmaz hepimiz dua edelim birbirimize
Yani aslında tedavisi olan bir şey değil çıkan sonuçlar.Canım ben de pek itimat etmiyorum bu testlere çünkü o değerleri düşüren yada yükselten başka etkenler olabiliyormuş, öyle bile olsa 1/100 bile çıksa 1 bebek öyle diğer 99 bebek sağlıklı oluyormuş hiç gerek yok aslında dr istedi verdim ben de ama keşke vermeseydim kan filan aldırma düşüncem yok verdiğim paraya ve kendimi üzdüğüme yazık 3’lü 4’lü filan yaptırmayacağım detaylı ultrasona gireceğim sadece. Doğru söylüyorsun dua edelim birbirimize
Detaylıya lafım yok benim zaten. Ama ikili üçlünün tedavisi yok diye biliyorum. Detaylıda ne var ne yok hepsine gösterirse bakılıyorKızlar ikiliyi üçlüyü bilmemde detaylıyı mutlaka yaptırın sadece down olarak bakmayın buna bütün organlar inceleniyor anne karnında müdahele bile edilebiliyor bebeğin yaşamsal fonksiyonları tek tek inceleniyor downla falan ilgisi yok
Bende ikili üçlü testlere güvenmiyorum hatta inanmıyorum ama doktor içinde kalmasın dedi diye yaptırdım zaten yapılırken kağıt imzalatıyorlar (devlette nasıl bilmiyorum) bu testin kesinlik vermediğini kabul ediyorum diye :) tırt yani. Ama kesinlik veren testler var yurtdışına gidiyor falan ben yaptırmak istemedim ultrasonda ensesi burnu normal çıkmıştıDetaylıya lafım yok benim zaten. Ama ikili üçlünün tedavisi yok diye biliyorum. Detaylıda ne var ne yok hepsine gösterirse bakılıyor
Yok genelde İsviçre diyorlar ama Türkiyede yapılanlarda varmış bu harmony test mi ney bebeğin dnasına bakılıyormuş anne kanından, ama o kadar paraya gerek yok bişey çıksa nolacak hamileliğimiz zehir olacak sadece. Detaylı iyi birşey tabi parmaklarına kalp kapakçıklarına kadar bakılıyor bütün organları inceleniyor. Ben geçen yıl 350-400 lira civarında duymuştum arkadaşımdan ama şimdi sormadım hiçBende ikili üçlü testlere güvenmiyorum hatta inanmıyorum ama doktor içinde kalmasın dedi diye yaptırdım zaten yapılırken kağıt imzalatıyorlar (devlette nasıl bilmiyorum) bu testin kesinlik vermediğini kabul ediyorum diye :) tırt yani. Ama kesinlik veren testler var yurtdışına gidiyor falan ben yaptırmak istemedim ultrasonda ensesi burnu normal çıkmıştı
Evet genelde o fiyat aralıklarında benim sorduklarımda. Devlette ücretsizmişYok genelde İsviçre diyorlar ama Türkiyede yapılanlarda varmış bu harmony test mi ney bebeğin dnasına bakılıyormuş anne kanından, ama o kadar paraya gerek yok bişey çıksa nolacak hamileliğimiz zehir olacak sadece. Detaylı iyi birşey tabi parmaklarına kalp kapakçıklarına kadar bakılıyor bütün organları inceleniyor. Ben geçen yıl 350-400 lira civarında duymuştum arkadaşımdan ama şimdi sormadım hiç
2008 yılında küçük oğlumda yaptırmıştır onu o gerekli hakikaten.Eltimin bebeğinin kalbinde problem olduğu orada anlaşıldı.Ocakta doğum yapacak ve bebek ameliyat edilecek hemenKızlar ikiliyi üçlüyü bilmemde detaylıyı mutlaka yaptırın sadece down olarak bakmayın buna bütün organlar inceleniyor anne karnında müdahele bile edilebiliyor bebeğin yaşamsal fonksiyonları tek tek inceleniyor downla falan ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?