Devlette hiç iyi doktora denk gelmedim ben. Özelde tatliş bir doktorumuz var. Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği oluşmuş dedi. İkili test için kan verecek misin dedi.
Bende inanmıyorum hocam vermicem dedim. Allah ın izniyle sağlıklı o merak etme dedi. Ki herşey Allahtan .
Kağıtta da öyle yazoyorsa zaten bir anlamı yok ki :))

Canım kaç yaşındasın ki ense burun ölçüldü mü rabbim sağlıkla kavuştursun lütfen üzme kendini de bebeği de

Canım kaç yaşındasın ki ense burun ölçüldü mü rabbim sağlıkla kavuştursun lütfen üzme kendini de bebeği de
39 yaşındayım.Ultrason ölçümleri gayet iyi bir problem yok canım.Sadece kanda çıktı o da yaştan dolayı risk artmış.Yok canım benim umutsuzudegilim asla,tevekkülden başka yapacak birşey yok

Bir önceki gebeliğimde bebeğimin yüksek ense kalınlığıyla kalbinin durmasına rağmen ikili testi yaptırmadım. Yani doktoruma göre risk grubundayım ama bu benim kararım. Rabbim ne demişse odur. İyi dersin imtihan olur köyü dersin kutuluşun olur, Rabbimden gelen başla göz üstüne..Üçlü tarama zorunlu değilse yaptırmayacağım.İkili üçlü ve dörtlü taramada riski öğrenmenin gebeliği sonlandırmayacaksak bize stresten başka bi katkısı olmayacak.İnsanın bebeğinin sağlıksız olduğunu bilmesi ve öyle olacağını düşünmesi kadar zor birşey yok Rabbim kimseye göstermesin olana da yardım etsin hayırlı kapılar açsın. Biraz uzattım ama son olarak ayrıntılı ultrason yaptıracağım çünkü o bize olası bir hastalık durumunda anne karnında ve bebek doğar doğmaz müdalahe ettirme şansı verir

I iyi ki anneyim 35 canım bişey çıkacağını sanmıyorum Allahın izniyle.
kızlar ayrıntılı ultrasona girmedim kızımda oğlumda girmiştim. doğduğunda kalbinde 4 delik vardı düşünün. ama ultrasonda görünmedi. O zaman çok sinir olmuştum. sonucâ bakmıştım kesin sonuç değildir yazıyordu. şaka gibi
kızımda o nedenle yapmadım. doktprumun ultrasonuda çok iyiydi. ama şimdi ne yaparım bilmiyorum kararsızım.

aynen hayırlısı tabi ki ama bu haftaya kadar muhakkak ki belli olması lazımdı. Hiç tahminde yokmu

Devlette yapilmiyomu bu ayrintili ultrason

Merhaba bebek setindeki alt açma bezi nasıl kullanışlı mı
Canım ablam şuan çocuğunda kullanıyor oda aldi ve direk kullanmaya başladı hatta ikinci yıl istedi memnun bende baktım güzel ürünler şuan ikinci ürün bir TL zaten bayağı uygun kampayka bitmediyse

Canım ablam şuan çocuğunda kullanıyor oda aldi ve direk kullanmaya başladı hatta ikinci yıl istedi memnun bende baktım güzel ürünler şuan ikinci ürün bir TL zaten bayağı uygun kampayka bitmediyse
Hım iyi sağol :) erken olmasa bizde alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…