mesajını okuyunca çok sevindim bende hasta olmaya başladım 2 gündür burun akıntısı balgam beni mahfetti bademciklerimde şişmeye başladı eve gider gitmez deneyeceğim
Devlette hiç iyi doktora denk gelmedim ben. Özelde tatliş bir doktorumuz var. Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği oluşmuş dedi. İkili test için kan verecek misin dedi.Bende ikili üçlü testlere güvenmiyorum hatta inanmıyorum ama doktor içinde kalmasın dedi diye yaptırdım zaten yapılırken kağıt imzalatıyorlar (devlette nasıl bilmiyorum) bu testin kesinlik vermediğini kabul ediyorum diye :) tırt yani. Ama kesinlik veren testler var yurtdışına gidiyor falan ben yaptırmak istemedim ultrasonda ensesi burnu normal çıkmıştı
Hayırlı akşamlar.. tetanoz aşısını kaçıncı haftadan sonra yaptırmak gerekiyor ??
Canım kaç yaşındasın ki ense burun ölçüldü mü rabbim sağlıkla kavuştursun lütfen üzme kendini de bebeği deMerhaba kızlar.Herkes te bir üşütme durumu var demek,ben de hala atamadım.Hatta bugün sesim de kısıldı.İkili test yaptırmayacaktım ama doktorum isteği üzerine yaptırmıştım.Tabiki yaştan dolayı bozuk çıktı sonuçlar.Sabah tepeciğe gittik,kan verdim bakalım.İki haftaya çıkacak sonucu.Amniyosentez yerine yapılıyormuş.Normalde dolar üzerinden paralıymış ama bazı araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş.Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa da vardır bir hayr.
20.haftada canmHayırlı akşamlar.. tetanoz aşısını kaçıncı haftadan sonra yaptırmak gerekiyor ??
39 yaşındayım.Ultrason ölçümleri gayet iyi bir problem yok canım.Sadece kanda çıktı o da yaştan dolayı risk artmış.Yok canım benim umutsuzudegilim asla,tevekkülden başka yapacak birşey yokCanım kaç yaşındasın ki ense burun ölçüldü mü rabbim sağlıkla kavuştursun lütfen üzme kendini de bebeği de
aynen hayırlısı tabi ki ama bu haftaya kadar muhakkak ki belli olması lazımdı. Hiç tahminde yokmuBu arada bebeğim 15+1 di ama 16 haftalık çıktı.Başta satı değiştirmişti doktorum bebek geride diye ama şimdi zamanını yakaladı.Dogum tarihi 12 Mayıs görünüyor şimdi.Cinsiyet için detayliya kadar bekleyeceksin dedi doktorum.Zaten öğrenmek istedigime emin değilim dedim doktoruna.Hayirlisi artık
Kızlar benim ürünler geldi
Bu da erkek galiba.3 erkekten sonra kalbime inmesin diye söylemiyoraynen hayırlısı tabi ki ama bu haftaya kadar muhakkak ki belli olması lazımdı. Hiç tahminde yokmu
Şaka bir yana öğrenmesem daha iyi bence.Çunku sürpriz bir gebelik ve Rabbim ne verdiyse başım üstüneaynen hayırlısı tabi ki ama bu haftaya kadar muhakkak ki belli olması lazımdı. Hiç tahminde yokmu
Merhaba bebek setindeki alt açma bezi nasıl kullanışlı mıKızlar benim ürünler geldi
Bu da erkek galiba.3 erkekten sonra kalbime inmesin diye söylemiyor
Devlette yapilmiyomu bu ayrintili ultrasonYok genelde İsviçre diyorlar ama Türkiyede yapılanlarda varmış bu harmony test mi ney bebeğin dnasına bakılıyormuş anne kanından, ama o kadar paraya gerek yok bişey çıksa nolacak hamileliğimiz zehir olacak sadece. Detaylı iyi birşey tabi parmaklarına kalp kapakçıklarına kadar bakılıyor bütün organları inceleniyor. Ben geçen yıl 350-400 lira civarında duymuştum arkadaşımdan ama şimdi sormadım hiç
Canım ablam şuan çocuğunda kullanıyor oda aldi ve direk kullanmaya başladı hatta ikinci yıl istedi memnun bende baktım güzel ürünler şuan ikinci ürün bir TL zaten bayağı uygun kampayka bitmediyseMerhaba bebek setindeki alt açma bezi nasıl kullanışlı mı
4 numarayi nie aldin cnmKızlar benim ürünler geldi
Yok ta tavırları beni huylandirdi ve sanki bir pipi gördüm gibiya öyle bir diyalogmu geçti aranızda ?
Hım iyi sağol :) erken olmasa bizde alırdıkCanım ablam şuan çocuğunda kullanıyor oda aldi ve direk kullanmaya başladı hatta ikinci yıl istedi memnun bende baktım güzel ürünler şuan ikinci ürün bir TL zaten bayağı uygun kampayka bitmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?