- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Yapılıyor ama çok yoğunmus şimdiden sıra almak gerekiyormuş.Ben yarın kendimi iyi hissedersem randevu almaya gidicem inşallahDevlette yapilmiyomu bu ayrintili ultrason
Yapılıyormuş ama çok önceden randevu almak gerekiyormuş, geçen yıl arkadaşım denemişti ama çok kalabalık demişti Bursa merkezde sürekli bir yerlere gönderiyorlar filan dedi. ben uğraşamam devlette, zaten çalışıyorum çok fazla vaktim olmuyor..Devlette yapilmiyomu bu ayrintili ultrason
Kim kız onlar? Noldu kiYa bu kendini çok bilmiş kk hatunlarını ne yapacağız. Akşam akşam ??!!
Sinir oldum valla
Devlette uğraştırıyorlarda işte maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın zor valla. Nereye gitsen herkes hasta.Yapılıyormuş ama çok önceden randevu almak gerekiyormuş, geçen yıl arkadaşım denemişti ama çok kalabalık demişti Bursa merkezde sürekli bir yerlere gönderiyorlar filan dedi. ben uğraşamam devlette, zaten çalışıyorum çok fazla vaktim olmuyor..
anoooovvv sen işi çözmüşsün arkadaşYok ta tavırları beni huylandirdi ve sanki bir pipi gördüm gibi
Haklısın ama vaktim olsa belki olabilir de bugün git yarın gel olayı bana uymuyor, bi tarih verse o gün gitsem olabilir. Özelde yapılıyor ve sıra olmuyor diye biliyorum verilen tarihte sorun çıkmıyor.Devlette uğraştırıyorlarda işte maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın zor valla. Nereye gitsen herkes hasta.
Bende bu gidişte soracam bakalım inşaallah özelde yapılıyordur ve sıra yoktur
HayrolaYa bu kendini çok bilmiş kk hatunlarını ne yapacağız. Akşam akşam ??!!
Sinir oldum valla
Sormaya biri dış gebeliği nasıl atlatrın diye sordu anlattığımada yazdığımada pişman oldum tutturmuş dış gebelik kürtaj olmaz.işte bebek değil pıhtıdır.yok işte iğne vurulsada düşük olmaz. Soruyorlar birde cevaplar işine gelmedi mi kızıyorlar.Hayrola
Sormaya biri dış gebeliği nasıl atlatrın diye sordu anlattığımada yazdığımada pişman oldum tutturmuş dış gebelik kürtaj olmaz.işte bebek değil pıhtıdır.yok işte iğne vurulsada düşük olmaz. Soruyorlar birde cevaplar işine gelmedi mi kızıyorlar.
Sorunca yardımcı olayım dedim tamamen iyi niyetle. Ama akıllandım ki :)) amin inşaallahböyle zamanlarda bende hamilelik takvimi var diye cevap yazmaya çekiniyorum. neden derseniz?
insanoğlu olaki üzülür kendi ile kıyas yapar gönlü kalır vs... boşver böyle durumlarda kendin içinde cebap yazmaman en iyisi. güzel konulara bakmak lazım. kendimiz içinde. Allahtan hayırlısı. ve onlarada yardım etsin.
Öyle oluyor valla. Benim bulantılar geçti ama hala et pişiremiyorum. Bayram arası o kadar canım çekti ve yedim ki ondan galibahamileliğimin başından beri evde et pişmiyor . sürekli sebze salata... oğlum okulda eşim öğlen işte yiyor. olan küçük kızçeme oluyor. bu akşam et kavurdum yapmaz olaydım. şimdi istifra ettim. velahasılı mide neyi istemiyorsa zorlayınca sonu hüsran oluyor.
Öyle oluyor valla. Benim bulantılar geçti ama hala et pişiremiyorum. Bayram arası o kadar canım çekti ve yedim ki ondan galiba
Bn ilcede oturuyorum ildeki sehir hastanesinden normal randevu almistim ordan ayrintili icin tekrar randevu alcaktim ama gidemicez maddi sikintidan dolayi sonra gidermiyiz bilmiyomYapılıyor ama çok yoğunmus şimdiden sıra almak gerekiyormuş.Ben yarın kendimi iyi hissedersem randevu almaya gidicem inşallah
Bir şey zarar verecekse insanın canı daha çok istiyor. Çıkarıncada bir daha göresi gelmiyoroyyy senin aklını severim :)))
aslında ben et severdim ama son zamanlarda pek düşkünüm değildim ama bu başka... vucudum istemiyor. oğlumda böyle olmuştum kızımda daha hafifti ete karşı bulantım.
Haydaaa biz de yok daha birşeysanki iki gündür tarif edemeyeceğim şekilde bişeyler hissediyorum :)
inanamıyorum şimdi bile oldu.
I iyi ki anneyim 35 gel vatandaş gel bebeişine selam söyle. öpüyorum sizi.
Şartlar öyle gerektiriyorsa yapacak birşey yok.Çok ta takılma canımBn ilcede oturuyorum ildeki sehir hastanesinden normal randevu almistim ordan ayrintili icin tekrar randevu alcaktim ama gidemicez maddi sikintidan dolayi sonra gidermiyiz bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?