valla emin değilim. okkkadar çok gaz
barsak hareketleri varki. 15.5 haftalık olduk da el insaf bebişler insan bi ses eder
kardeşinde alem
Nub'q görede kıza benzetmişler. sen pipiyi nerde gördün
bir dahaki kontrol ne zaman. hayrılsıyla sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .

Kizlar iyi geceler
Benim bugun saglik ocaginda izlem vardi normalde kendi jinekologuma ayrica 2 haftada bir muayene oluyorum ama saglik ocagindan da cagirmislardi bugun bi cihazla sanirim doppler ile kalp atisini dinledik bebisin ama ultrason gibi degil biraz zor yakaladi hemsire ama duyduk cok sukur :)

iki haftada bir neden doktora gidiyorsun . Benimki ayda bir çağırıyor. ayy o cihazda zor bulunuyor kalp atışı.
senin cinsiyet bellimi. belkide yazdın kaçırdım

Aminnn canım inşallah.Bir daha 1 ay sonra.Kardeşim alem hakikaten sen diyor pipi göre göre gördüğün kordonu bile pipi sanarsın

Aynı durum bendede var..hiç et yiyemedim başından beri Allahtan eşim okulda bir öğün yiyor helak oldu adam benimle..2 ay evde bırakın et yemek pişmedi..işte bir haftadir hafif bişeyler pisiyo..nezaman geçecek şu kokular

4.aydayım bakalım ne zaman bitecek . sağlıkla geçsin gitsin. bide son kaç gecedir uyuyamıyorum gripten

Gunaydn tatli annisler.uyaninca ilk isim buraya girmek oluuo.burda bi kadin dogum yapmis kontrollerdde hep kiz demisler.kadin bi dogurmus bide ne gorsun erkekkk Aallhin isi hersey olabiliyo demekki.

Gunaydn tatli annisler.uyaninca ilk isim buraya girmek oluuo.burda bi kadin dogum yapmis kontrollerdde hep kiz demisler.kadin bi dogurmus bide ne gorsun erkekkk Aallhin isi hersey olabiliyo demekki.

Günaydın :)
Ya ben bu olayları duyuyorum hep merak ediyorum. Ultrason cihazı kalitesi mi etkiliyor anlamadım :)

ben de bu duyduklarımdan dolayı açıkcası yaptırmayı pek düşünmüyorum bazen gereksiz yere insanın psikolojisini bozuyorlar bazen çocuk sağlam olduğu halde şusu var busu var diyip insanı etkiliyorlar çocuk doğuyor çocukta hiç bişe çıkmıyor boyle çok örneğe şahit oldum

günaydın kızlar, bize de dün doktorumuz kız dedi! Bizim ilk çocuğumuz zaten o yüzden heyecanlıyız çok. sağlıklı olsun yeter tabiki ama benim içimden birazcık daha fazla kız geçiyordu hep.. çok sevindik eşim de ben de. O günün anısına bir tane tulum aldık yenidoğan. Böylece ilk bebek alışverişimi yapmış oldum.

Ayrıca ben de ikili test yaptırmadım. Ense kalınlığı ölçümü güzeldi ama gene de kan testi yaptırdım sonuçlar amerika'ya gitti bakalım 3-4 güne gelmesi lazım içimi ferah tutuyorum ama insan gene de meraklanıyor stres oluyor... benim de yaşım 37 o yüzden yaptırmayı seçtik. Bu arada hastanelerde bu testi sigortalar karşılamıyor diyorlar ama özel sigortanız var ise karşılanıyor haberiniz olsun.

Detaylı ultrason için de ocak ayına gün aldık...

Benim şu ana kadarki kısıtlı annelik tecrübemden anladığım bu işin çok tevekkül gerektirdiği. Elimizde olan çok az şey var, sabretmek, şükretmek lazım bol bol.

Güzel günler olsun hepinize!

Günaydın kızlar sağlık ocağından çağırdılar gittim kan aldılar tetanozu vurdular proluton iğnemi vurdurdum heryerim delindi kan ilacı yazdı bide doktor. Sabah bulantısı geçmişti bikaç gündür geri geldi yolun ortasında kustum ya ağlıcaktım nerdeyse

Çok geçmis olsun canım.
Beni de 20. Haftada çağırdılar.
Bulantilar benimde aynen devam inşallah tez zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…