Haydaaa biz de yok daha birşeyZaten bebeğim erkek olursa hakkat bütün teorilere kafa tutacak.Kardesim bakmış çin,Rus,maya,japon takvimlerinde kız görünüyormuş.Nuba kız dedi arkadaş,e hareket te yok,hamilelik değişik.Devrelerimi yakacak bu uşak Aleyküm selam
Şartlar öyle gerektiriyorsa yapacak birşey yok.Çok ta takılma canım
Kizlar iyi geceler
Benim bugun saglik ocaginda izlem vardi normalde kendi jinekologuma ayrica 2 haftada bir muayene oluyorum ama saglik ocagindan da cagirmislardi bugun bi cihazla sanirim doppler ile kalp atisini dinledik bebisin ama ultrason gibi degil biraz zor yakaladi hemsire ama duyduk cok sukur :)
Aminnn canım inşallah.Bir daha 1 ay sonra.Kardeşim alem hakikaten sen diyor pipi göre göre gördüğün kordonu bile pipi sanarsınvalla emin değilim. okkkadar çok gaz
barsak hareketleri varki. 15.5 haftalık olduk da el insaf bebişler insan bi ses eder
kardeşinde alem
Nub'q görede kıza benzetmişler. sen pipiyi nerde gördün
bir dahaki kontrol ne zaman. hayrılsıyla sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
aynenTamamdir çok teşekkürler cevabiniz için
Yaklaşık 4. Aya dogru yani
Aynı durum bendede var..hiç et yiyemedim başından beri Allahtan eşim okulda bir öğün yiyor helak oldu adam benimle..2 ay evde bırakın et yemek pişmedi..işte bir haftadir hafif bişeyler pisiyo..nezaman geçecek şu kokularhamileliğimin başından beri evde et pişmiyor . sürekli sebze salata... oğlum okulda eşim öğlen işte yiyor. olan küçük kızçeme oluyor. bu akşam et kavurdum yapmaz olaydım. şimdi istifra ettim. velahasılı mide neyi istemiyorsa zorlayınca sonu hüsran oluyor.
Aynı durum bendede var..hiç et yiyemedim başından beri Allahtan eşim okulda bir öğün yiyor helak oldu adam benimle..2 ay evde bırakın et yemek pişmedi..işte bir haftadir hafif bişeyler pisiyo..nezaman geçecek şu kokular
Gunaydn tatli annisler.uyaninca ilk isim buraya girmek oluuo.burda bi kadin dogum yapmis kontrollerdde hep kiz demisler.kadin bi dogurmus bide ne gorsun erkekkkAallhin isi hersey olabiliyo demekki.
Bende 4. ayımdayım inş dört bitince biter..ama hep dediğimiz gibi onlar sağlıklı olsunda biz katlanırız dimi4.aydayım bakalım ne zaman bitecek . sağlıkla geçsin gitsin. bide son kaç gecedir uyuyamıyorum gripten
Valla bnde sasirdim kontrollerde hicmi anlamadilar.bi kac kere yanilma payi olsa bile ayirt edilmesi lazim sanki ama bilmiyomGünaydın :)
Ya ben bu olayları duyuyorum hep merak ediyorum. Ultrason cihazı kalitesi mi etkiliyor anlamadım :)
ben de bu duyduklarımdan dolayı açıkcası yaptırmayı pek düşünmüyorum bazen gereksiz yere insanın psikolojisini bozuyorlar bazen çocuk sağlam olduğu halde şusu var busu var diyip insanı etkiliyorlar çocuk doğuyor çocukta hiç bişe çıkmıyor boyle çok örneğe şahit oldumI iyi ki anneyim 35 canım bişey çıkacağını sanmıyorum Allahın izniyle.
kızlar ayrıntılı ultrasona girmedim kızımda oğlumda girmiştim. doğduğunda kalbinde 4 delik vardı düşünün. ama ultrasonda görünmedi. O zaman çok sinir olmuştum. sonucâ bakmıştım kesin sonuç değildir yazıyordu. şaka gibi
kızımda o nedenle yapmadım. doktprumun ultrasonuda çok iyiydi. ama şimdi ne yaparım bilmiyorum kararsızım.
Valla bnde sasirdim kontrollerde hicmi anlamadilar.bi kac kere yanilma payi olsa bile ayirt edilmesi lazim sanki ama bilmiyom
Günaydın kızlar sağlık ocağından çağırdılar gittim kan aldılar tetanozu vurdular proluton iğnemi vurdurdum heryerim delindikan ilacı yazdı bide doktor. Sabah bulantısı geçmişti bikaç gündür geri geldi yolun ortasında kustum ya ağlıcaktım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?