Gecmis olsun cnm.

Gunaydn tatli annisler.uyaninca ilk isim buraya girmek oluuo.burda bi kadin dogum yapmis kontrollerdde hep kiz demisler.kadin bi dogurmus bide ne gorsun erkekkk Aallhin isi hersey olabiliyo demekki.
Canım ben nedense bu duruma pek inanmyrm bazısı da nazardan korkuyor ki buna şahit oldum etrafa kız diyorlar doğunca aaa bize doktor kız demişti vs o renkli ultrason da hele çocuğun her şeyi görünüyor eskiden olsa neyse olabilir ultrason gelişmemiş vs tabi köy ortamlarında hala aynı durum vardır o ayri

Bn devlete gidiyorum cnm ve ultrason cihazi oldukca eski.bu dedigimde devlete gitmis hep.Olmis olabilir yani

Çok geçmis olsun canım.
Beni de 20. Haftada çağırdılar.
Bulantilar benimde aynen devam inşallah tez zamanda geçer
18. Haftada geçmemesi de kötü ya umarım çok sürmez yemek görmek bile istemiyorum

Kizlar kabiz olanlar ne durumda.malesef benim hala duzelmedi.bu haftalarda normalmi acaba cocumuz kabizdik

Kizlar kabiz olanlar ne durumda.malesef benim hala duzelmedi.bu haftalarda normalmi acaba cocumuz kabizdik
Ben de aynı şeyi soracaktım, kefire başlayamadım ama çok kötü durumdayım günlerdir yok yediklerim ne oluyor o bağırsakta anlamadım gitti, kusmuyorum da gerçekten telaşlanıyorum bebeği etkilemez inşallah

Herkese merhaba. Parsı tüm gün hastanede dünde yarı baygın ağrılı sancılı bir şekilde evde yattığım için buralardan uzak kaldım. Isim gereği sürekli bar taburesi şeklinde koltuğa otur kalk yaparken yanlış hareket sonucu kanamam oldu. Bide sanırım kas doku zedelenmesi olmuş basamadım. Sonuç olarak serum ve düşük iğnesi ile 2gunu atlattık çok şükür. Bütününde şükür. Hala zorlandansa bir şekilde işe döndüm. Allah hepimizin evladını bağışlasin . Korkusu bile yetti bana

Bende geriden geldiğim için şimdi gördüm. Mutlaka yazanlar olmustur. Benim gittiğim hastanede gayet uygun doktorumda iyi. Florya Biruni hastanesi hazel hanim. Eğer kesin karar verirsen gelmeden ara asistanı kabul edip edemeyeceğini söylüyor

Elma sirkesini nerden temin ediyorsunuz bende denicem tarif mükemmel:)

Merhabalar hamişler :) Aranıza katıldığım için çok mutluyum, 16 haftalık bende hamileyim. Tahmini doğum 12 mayıs gibi duruyor. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu zamana kadar çok ciddi kusma sorunlarım vardı tam anlamıyla bitmiş değil ama baya bir azaldı. Şimdilerde de bir bel ağrısıdır ki sormayın gitsin. İkili test yaptırmak istemiştim ama maalesef kaçırdım yaptıramadım. 4 lü test yaptık onun sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile.

18. Haftada geçmemesi de kötü ya umarım çok sürmez yemek görmek bile istemiyorum

Kesinlikle. Benim yemek yiyememe durumu yok ama yararlı ne varsa tiksindim ve hepsi sevdiğim şeyler et süt yumurta falan. Doktor da geçer demişti ama yok hala geçmiyor o agizdaki tat, bulantı..

Son düzenleme:
Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz hanımlar..

Decavit , devit 3 (d vitamini)
bunları 12. Haftadan beri kullanıyorum 16. Haftadan beri de gyno ferro (kan için) ve magnorm (magnezyum) kullanıyorum.
Kan değerim, vitamin değerim çok güzel olmasına rağmen verdi doktor

Kesinlikle. Benim yemek yiyememe durumu yok ama yararlı ne varsa tiksindim ve hepsi sevdiğim şeyler et süt yumurta falan. Doktor da geçer demişti ama yok hala geçmiyor o agizdaki tat, bulantı..
Çevremde benim gibi bulantılı kanamalı gebe hiç görmedim doğal olarak onlarda beni garipsiyor şunu ye bunu iç yapamıyorumki bünyeye ağır geliyor belliki ben gebelikten önce ağrı kesici bilmezdim şimdi kullanmadığım şey kalmadı ağzımdaki demir tadı bir geçse iştahım açılsa keşke çocuğu besleyemicem diye de ödüm kopuyor

Ayyy geçmiş olsun..ama korktum şimdi 18 haftadadamı geçmiyo
Korkma canım sende öyle olacak değil benim bi gidip bi geliyo iştahsızlık problemim en başından beri var oda etkiliyor ama sende kabızlık varmış sanırım inşallah etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…