Gecmis olsun cnm.Günaydın kızlar sağlık ocağından çağırdılar gittim kan aldılar tetanozu vurdular proluton iğnemi vurdurdum heryerim delindikan ilacı yazdı bide doktor. Sabah bulantısı geçmişti bikaç gündür geri geldi yolun ortasında kustum ya ağlıcaktım nerdeyse
Canım ben nedense bu duruma pek inanmyrm bazısı da nazardan korkuyor ki buna şahit oldum etrafa kız diyorlar doğunca aaa bize doktor kız demişti vs o renkli ultrason da hele çocuğun her şeyi görünüyor eskiden olsa neyse olabilir ultrason gelişmemiş vs tabi köy ortamlarında hala aynı durum vardır o ayriGunaydn tatli annisler.uyaninca ilk isim buraya girmek oluuo.burda bi kadin dogum yapmis kontrollerdde hep kiz demisler.kadin bi dogurmus bide ne gorsun erkekkkAallhin isi hersey olabiliyo demekki.
Bn devlete gidiyorum cnm ve ultrason cihazi oldukca eski.bu dedigimde devlete gitmis hep.Olmis olabilir yaniCanım ben nedense bu duruma pek inanmyrm bazısı da nazardan korkuyor ki buna şahit oldum etrafa kız diyorlar doğunca aaa bize doktor kız demişti vs o renkli ultrason da hele çocuğun her şeyi görünüyor eskiden olsa neyse olabilir ultrason gelişmemiş vs tabi köy ortamlarında hala aynı durum vardır o ayri
18. Haftada geçmemesi de kötü ya umarım çok sürmez yemek görmek bile istemiyorumÇok geçmis olsun canım.
Beni de 20. Haftada çağırdılar.
Bulantilar benimde aynen devam inşallah tez zamanda geçer
Ben de aynı şeyi soracaktım, kefire başlayamadım ama çok kötü durumdayım günlerdir yok yediklerim ne oluyor o bağırsakta anlamadım gitti, kusmuyorum da gerçekten telaşlanıyorum bebeği etkilemez inşallahKizlar kabiz olanlar ne durumda.malesef benim hala duzelmedi.bu haftalarda normalmi acaba cocumuz kabizdik
Bende geriden geldiğim için şimdi gördüm. Mutlaka yazanlar olmustur. Benim gittiğim hastanede gayet uygun doktorumda iyi. Florya Biruni hastanesi hazel hanim. Eğer kesin karar verirsen gelmeden ara asistanı kabul edip edemeyeceğini söylüyorKızlar hayırlı geceler.
Bir süredir yoğundum ara ara baktım yazdıklarınıza ama ben yazamadım. Bebişimden hala ses seda yok. İkinci gebelik 17 haftalık olduk ama çok sessiziz. Yakın zamanda bir hareketlilik bekliyorum inşallah.
Bu arada İstanbul Avrupa yakasında bana makul bir hastane onerebilecek var mi ? Sezaryen doğum ve beni 35.haftada kabul edebilecek bir doktor arıyorum. Başka bir şehirde yaşıyorum doğum için uçak izninin son vaktinde İstanbul'a geleceğim inşallah. Ama hala bir hastane doktor bulamadım. Fiyatlar acayip uçmuş yolculuk masrafı da cabası olacak o yüzden orta karar bir doktor arıyorum. 3000 civarı . Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Ayyy geçmiş olsun..ama korktum şimdi 18 haftadadamı geçmiyo18. Haftada geçmemesi de kötü ya umarım çok sürmez yemek görmek bile istemiyorum
Elma sirkesini nerden temin ediyorsunuz bende denicem tarif mükemmel:)evel gece minik kızım uyumadı uykusuz kaldım. inanın dün gece burnum tıkalı diye uyuyamadım. tam daldım gene tıkanıklıkla uyandım. sabah namaza kadar devam etti. sonra uyumuşum . oğlumu okula yolcu ettim. bakalım uyuyabilrisem devam edeyim... dün geceden beri canım tost istiyor. gitti mide bulantısı geldi aşermeler .
prasa istedim dün. kızlar salataya bri yemek kaşığı Elma sirkesi ekliyorum bayılıyorum o tad nasıl birşey. oyyyyy...
şimdi elma sirkeli ballı sıcak suyumu içtim. acayip barsak çalıştırıyor. bir iki saat sonra yerim kahvaltıyı . akşama kadar az az rahatlatıyor beni. umarım sizede işe yarar . deneyenler faydası olunca yazsın şekerler.
canım ben ferrum fort (kan için) vacium d3 (kalsiyum, magnezyum ve d vit. içeriyo) ve balık yağı kullanıyorumElma sirkesini nerden temin ediyorsunuz bende denicem tarif mükemmel:)
18. Haftada geçmemesi de kötü ya umarım çok sürmez yemek görmek bile istemiyorum
Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz hanımlar..
Çevremde benim gibi bulantılı kanamalı gebe hiç görmedim doğal olarak onlarda beni garipsiyor şunu ye bunu iç yapamıyorumki bünyeye ağır geliyor belliki ben gebelikten önce ağrı kesici bilmezdim şimdi kullanmadığım şey kalmadı ağzımdaki demir tadı bir geçse iştahım açılsa keşke çocuğu besleyemicem diye de ödüm kopuyorKesinlikle. Benim yemek yiyememe durumu yok ama yararlı ne varsa tiksindim ve hepsi sevdiğim şeyler et süt yumurta falan. Doktor da geçer demişti ama yok hala geçmiyor o agizdaki tat, bulantı..
Dvit3 decavit ve bugünde demir ilacına başlattı rutin şeyler bebek için anne için değil aslındaVitamin olarak neler kullanıyorsunuz hanımlar..
Korkma canım sende öyle olacak değil benim bi gidip bi geliyo iştahsızlık problemim en başından beri var oda etkiliyor ama sende kabızlık varmış sanırım inşallah etkilemezAyyy geçmiş olsun..ama korktum şimdi 18 haftadadamı geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?