Direk içiyor musun yiyeceklere mi katıyosun balımCanım benimde d bitti düşük ve çok kasılmaların oluyordu bel ağrısı vs günde 4 kere altı damla yani 24damla oluyor zaten okudum ben normal ki güneşi gormyrz ve zaten çokta etkisi olmuş maalesef
O zaman yapacak bisey yokmus grrcekten.sevmeye gelincede inegin yavrusunu sevsin.allh kimseyi kimseye muhtac etmesin.bn is yapmadm cunku kaynananm annem yanmdaydi ama olmasalar mecbur kalkip yapacaktm.insan in durumu neyi gerektiriyosa ona alisiyo.is basa dusunce eminim ustesinden gelirsin.esin biraz yardimci olsun amaAnnem hayatta gelemez ablam 3 çocuk doğurdu yengem iki tane. Annem gidemedi malesef. Kv nin inekleri var kürtaj olduğumda dedi ki bizim inek doğuracak dedi. Ben o yüzden gelemicem dedi.laf çarpar gibi iyi gelmeyin biz kaybettik inekte yavrusunu kaybetmesin dedim. Öyle öyle dedi kapattı. Bir akşam çıkıp gelebilirlerdi. Ama gelmediler.Akıl vermek için bile gelmezler eminim ben.
Ben malımı biliyorum buraya gelin geleli 4 yıl olacak neredeyse dar günümde birini yanımda görmedim.
okurken sinirim zıpladı kv ye resmen. Benim annemde kv ile otururken beni doğurmaya babamla tek gitmiş sonrada bırakıp memlekete gitmişler. Yazık işte değerlerini kaybediyorlar. Rabbim iyi insanlara denk getirsin. Eşin yanında olsun gerisi mühim değil bence.Annem hayatta gelemez ablam 3 çocuk doğurdu yengem iki tane. Annem gidemedi malesef. Kv nin inekleri var kürtaj olduğumda dedi ki bizim inek doğuracak dedi. Ben o yüzden gelemicem dedi.laf çarpar gibi iyi gelmeyin biz kaybettik inekte yavrusunu kaybetmesin dedim. Öyle öyle dedi kapattı. Bir akşam çıkıp gelebilirlerdi. Ama gelmediler.Akıl vermek için bile gelmezler eminim ben.
Ben malımı biliyorum buraya gelin geleli 4 yıl olacak neredeyse dar günümde birini yanımda görmedim.
İyi ki doğdun canım nice senelere ailenle. Allah bebeğine de sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. bende 18 deyim. bende de ses seda yok :) kötü düşünme sakın bişi yoktur.Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
Yeni yaşın hayırlı olsun sana bebişinle beraber.Hiç endiselenme ilk gebelikte geç hissetmen gayet normal.Cok kafana takarsan doktoruna görün istersen.Ben bile 4.gebelik ve 16 hafta olmasına rağmen birşey hissetmiyorum.Hala bekliyorum sabırla.Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
Valla netlesmedi doktor şimdi belli olmaz dedi..bu devlet doktorlari cok gicık..Kontrolü olanlar çok güzel haberlerle dönerler inşallah cinsiyetler netleşir :)
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle inşaallahHayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
İşte mecbur diyorum da abartıyorum gibi görünüyor. Durum böyle eşim sağolsun yardım eder. Şimdi bile elinden geldiğini yapıyorO zaman yapacak bisey yokmus grrcekten.sevmeye gelincede inegin yavrusunu sevsin.allh kimseyi kimseye muhtac etmesin.bn is yapmadm cunku kaynananm annem yanmdaydi ama olmasalar mecbur kalkip yapacaktm.insan in durumu neyi gerektiriyosa ona alisiyo.is basa dusunce eminim ustesinden gelirsin.esin biraz yardimci olsun ama
O zamanda psikolojik olarak desteğe çok ihtiyacım vardı kimse yanımda olmadı ve hala böyle devam ediypr.okurken sinirim zıpladı kv ye resmen. Benim annemde kv ile otururken beni doğurmaya babamla tek gitmiş sonrada bırakıp memlekete gitmişler. Yazık işte değerlerini kaybediyorlar. Rabbim iyi insanlara denk getirsin. Eşin yanında olsun gerisi mühim değil bence.
Bir insanda vicdan yoksa o insan çöptür benim gözümde. Bebeği kaybetmiş kadına o lafı diyen nasıl hesap verecek yarın hakkın divanında ya. Eski insanlarda var ne varsa diyolar ama tırt bi işe yaramazlar. Benim kaynanam kapımı bile açmadı kanamam var raporluyum kocama diyoki yata yata doğurcak işten atarlar onu :) benimle konusmadı bile gecmis olsun hak getire. Muhtemelen çocuğumuda görmeye gelmez.Annem hayatta gelemez ablam 3 çocuk doğurdu yengem iki tane. Annem gidemedi malesef. Kv nin inekleri var kürtaj olduğumda dedi ki bizim inek doğuracak dedi. Ben o yüzden gelemicem dedi.laf çarpar gibi iyi gelmeyin biz kaybettik inekte yavrusunu kaybetmesin dedim. Öyle öyle dedi kapattı. Bir akşam çıkıp gelebilirlerdi. Ama gelmediler.Akıl vermek için bile gelmezler eminim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?