Benimde komsum çamaşır üstüne herşey silkeleniyodu, halı bile. Eşim dayanamadı çocuk yapmadan tasinalim dedik, reziller ya, Allah belanızı versin bile dedim sabrımı tüketip yok yüz yoktu insanlarda. Allah kurtarsın. Psikolojim bozulmuştu valla

Orası öyle tabi benim eltide işte iki ıkınmada çıktı doğum yaptım demem dedi. Görümcemde çok zor normal doğum dedi. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalımda eminim beni çok yormayacak bunca şeye rağmen beni bırakmadı ya. Akıllı uslu bir çocuk olur belki :)

Evet bunlarda aynı. Ekmek ufakları yüzünden ortalığı karınca basmıştı bir ara. Malesef gidemicez onlar gitse keşke ama onlarda gitmez ..çünkü kiracı değiliz

Inşallah her şey yolunda gider ve normal doğum olur. Alttan ne kadar dikisin olursa olsun sadece oturup kalkarken dikkat ediyorsun. Sana eziyeti aşırı olmuyor. Her işini tek başına halledebilirsin. Sezaryende hele ki ilk doğumda anne tecrübesiz ve güçsüz,neyi nasıl yapacağını bilmediği gibi kesi yapılan yer bir çok hareketini kısıtlayabilecek bir noktada..yanına bir yardımcı şart. Anne,kv,teyze,hala,yenge vs kimse mı yok?
Beni yanlış anlama, kimseden yardim isteyemem demissin..yardim istemelisin..Bu durum aşırı farklı bir olay. Kişiyi biraz da olsa mecbur bırakıyor
Rabbim yardımcımız olsun.

Normal doğumda bebekten önce sezaryende bebekten sonra sıkıntı çekiyorsun

Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Allah yardımcımız olsun. Yapacak bir şey yok
Canım benim herkes sağmış allah ömürler versin..bence sen boşuna kuruntu ediyorsun,kimse yok gelmez falan diye..doğum bu..yeni bir can meydana gelecek. Annen taşa dişler,ne kadar zorlanırsa zorlansin gelir. Kv de öyle.
Heee bir de eltim yardim etmez falan demissin ya,eltini tanımıyorum, o da doğumdan sonra gelir. Akıl öğretme işi olunca eniginden cucugune millet dökülüp geliyor. Seeen hiiiic merak etme

Kızlar ya aranızda sezeryan olan var mı?
Çok mu zor olur ya?
Ben tek başıma üstesinden gelebilir miyim acaba gelip bana bakacak kimsem yok çünkü. Yanımdakilerden de bir şey beklemiyorum

Canım bence hiç üzülme Allah kolaylık verir, iki arkadaşım sezeryan olmuştu,ve her işlerini kendileri yaptı normal doğum yapan kuzenim yerinden kalkamazken sezeryan olan arkadaşım hastaneden eve gelince rutin hayatına döndü, ağrıları falan çok olmadı evini temizledi düşün yani. Bu kişiden kişiye değişir,sen içini ferah tut bence, Allah sana kolaylığını verir canim

İki arkadaşım sezeryan oldu ağrı falan öyle birşey çok az yaşadılar, çok rahat ve iyilerdi. Bitanesi hastaneden eve gelip perde falan takip temizlik yapmıştı çünkü doğumu beklenmeyen zamanda olmuştu. Yani kuzenim normal yaptı bir ay oturmamas WC ye giderken agliyodu, hepside ilk dogumdu, inşallah arkadaşımızın da çok güzel olur doğumu , biraz bünye meselesi sanırım

Bizim taraftan kimse yok. Bu taraftanda kimse şimdi rahatken bile yardım etmedi o zamanda etmeyecek. Ben istesemde gelmeyecekler. Hepsi insafsızın teki. Allah yardımcım olsun artık diyelim

Annem hayatta gelemez ablam 3 çocuk doğurdu yengem iki tane. Annem gidemedi malesef. Kv nin inekleri var kürtaj olduğumda dedi ki bizim inek doğuracak dedi. Ben o yüzden gelemicem dedi.laf çarpar gibi iyi gelmeyin biz kaybettik inekte yavrusunu kaybetmesin dedim. Öyle öyle dedi kapattı. Bir akşam çıkıp gelebilirlerdi. Ama gelmediler.Akıl vermek için bile gelmezler eminim ben.
Ben malımı biliyorum buraya gelin geleli 4 yıl olacak neredeyse dar günümde birini yanımda görmedim.

İnşaallah tek umudumuz bu zaten. Sağ salim bir o güne kadar gidelim. Şimdiye kadar kendim yaptım herşeyimi o zaman da Allah güç kuvvet verir diye düşünüyorum.

Günaydın bu arada.
Burayada kaç gündür devamlı yağmur yağıyor.
Benim söylediklerim abartı gelebilir ama değil gerçek. Doğumun ikisinden de korkum yok şu anda yeter ki sağ salim kavuşalım.
Sonrasında da Allah büyüktür.

Günaydın hayırlı cumalar olsun.
Bugün devlette randevum var inşallah bebeğimi gösterir doktor

Hanimlarr gunaydinnn..
Pek ses yok yine buralarda.
Yeni haberler var mi?
Ogleden sonra devlete gidicem insallah kesin olarak cinsiyet ogrenirim artik.
Günaydın
Daha öğrenemediniz mi? İnşaallah öğrenirsiniz tabi gösterirse :)

Hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar arkadaslar..birazdan kontrole gidicem dualarınızı beklerim..inş bir sıkıntı yoktur..yalnız arkadaşlar ben 14+6 oldum ama ne göbek ne bebek hiç bisey görünmüyo..acaba bebeğimmi gelişmedi büyumedi diye korkuyorum..bu arada gittikçe kilo veriyorum 49 kiloya düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…