Yuh ya.
Bizimkiler ömrümüzün sonuna kadar dibimizde olacak. Keşke imkanımız olsada burdan gidip müstakil bir ev bulsak sadece bize ait olsa. Bahçesi de her yeri.
Onun çocukları yüzünden evin bahçesi dağınık sürekli. Balkona top atıyorlar pencereye top vuruyorlar.
Bütün yaz günlük balkon yıkadım onlar yüzünden çamaşır bile seremiyorum
Balkondan aşşağı sofra bezleri silkiliyor. Ay valla sinir oluyorum ya
Orası öyle tabi benim eltide işte iki ıkınmada çıktı doğum yaptım demem dedi. Görümcemde çok zor normal doğum dedi. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalımda eminim beni çok yormayacak bunca şeye rağmen beni bırakmadı ya. Akıllı uslu bir çocuk olur belki :)Aslında benim gördüğüm normal ya da sezaryen her doğum kendine özel. Yakın zamanda eltim sezaryen doğum yaptı öve öve bitiremiyor. Normal doğum yapıp illallah eden var. Ya da tam tersi .... Kısaca doğum kendine özel yaşamadan anlaşılmaz neler olacağı. Biz güzelini isteyelim Rabbimizden. Onun Lütfu bol. İnşallah verir. :) Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması. İnan sonrasına çare bir şekilde bulunur. Çok düşünüp üzülme şimdiden. Kimseler olmasa bile sana sımsıkı tutunan bir evladın var. O annesine doğduktan sonra da yardımcı olur eminim
Evet bunlarda aynı. Ekmek ufakları yüzünden ortalığı karınca basmıştı bir ara. Malesef gidemicez onlar gitse keşke ama onlarda gitmez ..çünkü kiracı değilizBenimde komsum çamaşır üstüne herşey silkeleniyodu, halı bile. Eşim dayanamadı çocuk yapmadan tasinalim dedik, reziller ya, Allah belanızı versin bile dedim sabrımı tüketip yok yüz yoktu insanlarda. Allah kurtarsın. Psikolojim bozulmuştu valla
Inşallah her şey yolunda gider ve normal doğum olur. Alttan ne kadar dikisin olursa olsun sadece oturup kalkarken dikkat ediyorsun. Sana eziyeti aşırı olmuyor. Her işini tek başına halledebilirsin. Sezaryende hele ki ilk doğumda anne tecrübesiz ve güçsüz,neyi nasıl yapacağını bilmediği gibi kesi yapılan yer bir çok hareketini kısıtlayabilecek bir noktada..yanına bir yardımcı şart. Anne,kv,teyze,hala,yenge vs kimse mı yok?Malasef gelebilecek kimse yok. Dua ediyorum inşaallah normal olur diye.
Sulandırıcı kullananların normal olmaz diyorlar ama eltimin biri de 9 ay kullandı normal doğum yaptı ve bir sorun olmadı. İki ıkınmada çıktı dedi. İnşaallah Allah normali nasip eder dikiş olsada normal daha iyi olur sanki
Canım benim herkes sağmış allah ömürler versin..bence sen boşuna kuruntu ediyorsun,kimse yok gelmez falan diye..doğum bu..yeni bir can meydana gelecek. Annen taşa dişler,ne kadar zorlanırsa zorlansin gelir. Kv de öyle.Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Allah yardımcımız olsun. Yapacak bir şey yok
günaydın bereket yagiyor Mersine dua edelimGunaydin kizlar.hayrli cumalar herkese.burda bi yagmur yagdi gece sanirsin kiyamet koptu
Kızlar ya aranızda sezeryan olan var mı?
Çok mu zor olur ya?
Ben tek başıma üstesinden gelebilir miyim acaba gelip bana bakacak kimsem yok çünkü. Yanımdakilerden de bir şey beklemiyorum
Inşallah her şey yolunda gider ve normal doğum olur. Alttan ne kadar dikisin olursa olsun sadece oturup kalkarken dikkat ediyorsun. Sana eziyeti aşırı olmuyor. Her işini tek başına halledebilirsin. Sezaryende hele ki ilk doğumda anne tecrübesiz ve güçsüz,neyi nasıl yapacağını bilmediği gibi kesi yapılan yer bir çok hareketini kısıtlayabilecek bir noktada..yanına bir yardımcı şart. Anne,kv,teyze,hala,yenge vs kimse mı yok?
Beni yanlış anlama, kimseden yardim isteyemem demissin..yardim istemelisin..Bu durum aşırı farklı bir olay. Kişiyi biraz da olsa mecbur bırakıyor
Rabbim yardımcımız olsun.
Normal doğumda bebekten önce sezaryende bebekten sonra sıkıntı çekiyorsun
Bizim taraftan kimse yok. Bu taraftanda kimse şimdi rahatken bile yardım etmedi o zamanda etmeyecek. Ben istesemde gelmeyecekler. Hepsi insafsızın teki. Allah yardımcım olsun artık diyelimInşallah her şey yolunda gider ve normal doğum olur. Alttan ne kadar dikisin olursa olsun sadece oturup kalkarken dikkat ediyorsun. Sana eziyeti aşırı olmuyor. Her işini tek başına halledebilirsin. Sezaryende hele ki ilk doğumda anne tecrübesiz ve güçsüz,neyi nasıl yapacağını bilmediği gibi kesi yapılan yer bir çok hareketini kısıtlayabilecek bir noktada..yanına bir yardımcı şart. Anne,kv,teyze,hala,yenge vs kimse mı yok?
Beni yanlış anlama, kimseden yardim isteyemem demissin..yardim istemelisin..Bu durum aşırı farklı bir olay. Kişiyi biraz da olsa mecbur bırakıyor
Rabbim yardımcımız olsun.
Normal doğumda bebekten önce sezaryende bebekten sonra sıkıntı çekiyorsun
Annem hayatta gelemez ablam 3 çocuk doğurdu yengem iki tane. Annem gidemedi malesef. Kv nin inekleri var kürtaj olduğumda dedi ki bizim inek doğuracak dedi. Ben o yüzden gelemicem dedi.laf çarpar gibi iyi gelmeyin biz kaybettik inekte yavrusunu kaybetmesin dedim. Öyle öyle dedi kapattı. Bir akşam çıkıp gelebilirlerdi. Ama gelmediler.Akıl vermek için bile gelmezler eminim ben.Canım benim herkes sağmış allah ömürler versin..bence sen boşuna kuruntu ediyorsun,kimse yok gelmez falan diye..doğum bu..yeni bir can meydana gelecek. Annen taşa dişler,ne kadar zorlanırsa zorlansin gelir. Kv de öyle.
Heee bir de eltim yardim etmez falan demissin ya,eltini tanımıyorum, o da doğumdan sonra gelir. Akıl öğretme işi olunca eniginden cucugune millet dökülüp geliyor. Seeen hiiiic merak etme
İnşaallah tek umudumuz bu zaten. Sağ salim bir o güne kadar gidelim. Şimdiye kadar kendim yaptım herşeyimi o zaman da Allah güç kuvvet verir diye düşünüyorum.Canım bence hiç üzülme Allah kolaylık verir, iki arkadaşım sezeryan olmuştu,ve her işlerini kendileri yaptı normal doğum yapan kuzenim yerinden kalkamazken sezeryan olan arkadaşım hastaneden eve gelince rutin hayatına döndü, ağrıları falan çok olmadı evini temizledi düşün yani. Bu kişiden kişiye değişir,sen içini ferah tut bence, Allah sana kolaylığını verir canim
Hayırlı cumalr güzel haberlerle dönersiniz inşaallahGünaydın hayırlı cumalar olsun.
Bugün devlette randevum var inşallah bebeğimi gösterir doktor
GünaydınHanimlarr gunaydinnn..
Pek ses yok yine buralarda.
Yeni haberler var mi?
Ogleden sonra devlete gidicem insallah kesin olarak cinsiyet ogrenirim artik.
Öncelik sağlık ve hayırlı olması tabi ki daha çok var ama öğrenince yazıcam :):):)Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin canım öğrenince bize de haber ver bakalım tutuyor mu rüya totemi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?