Bilmiyorum kuzum bende zayıfım zayıfların daha çabuk çıkması gerekir ama iç karın diye birşey varmış benim hala yok senin 4 haftan var daha çıkar belki birdenMutlu yaşlar canim...valla bende ne göbek ne bebek bisey yok 14 haftaliğım güya...acaba cok zayıfım ondanmi ??boyum 160 kilom 49
İçimi rahatlattın valla çok tenks çok muckAynen öyle canım telaş yapma.Vakti gelince öyle hissettirecek ki kendini hiç meraklanma
Çok teşekkür ederim kuzum. Bizim sağlık ocağı kalp atışı dinletmiyomuş olmadı hafta içi kendi doktoruma giderim inşallah gerek kalmaz detaylıya kadar da yoksa doktor beni kovalar bu seferCanım doğum günün kutlu olsun bu günün tadını cikar, buyumemesi normal iç karnın geniştir, hareket bende de yok, bir arkadaşım 20 kusurlerde hissetmişti. Rahat ol, doktor kontrolüne gittin zaten yakın zamanda, sağlık ocağında ki hemşire istediğinde gel kalp atışını dinleteyim demişti bazen tedirgin olabilirsin demisti, sende öyle yapabilirsin
İçimi rahatlattın valla çok tenks çok muck
Üzülme balım bendr kum döküyomuşum böbrek ağrım vardı damardan antibiyotik verdi iki kere doktor geçti bebeğe bir etkisi yok tabi tedavi edilirse.Tahlillerde böbreklerde sıkıntı var gibi benim. Kan uyuşmazlığı tahlili daha çıkmamış çıksaydı öğleden sonra doktora götürecektim. Pazartesi uzak bi yerde poliklinikte nasıl gidecem bilmiyorum
Üzülme balım bendr kum döküyomuşum böbrek ağrım vardı damardan antibiyotik verdi iki kere doktor geçti bebeğe bir etkisi yok tabi tedavi edilirse.
Ters duruyomus goremedim bisey. En son 13. Haftada erkege benziyo demisti.Günaydın
Daha öğrenemediniz mi? İnşaallah öğrenirsiniz tabi gösterirse :)
Sırt üstü ve sola yatınca seyiriyo ama hemşireye sordum daha küçük bağırsaktır o demişti sabah kahvaltıda daha çok oluyo bu hareketler bebek mi acaba ben bu seyirmeleri 15. Haftada falan hissediyordum şimdi sayısı daha fazla oluyo tabi ama gücü artmadı tekme falan değil minicik pıt pıt güçlenmeyince bebek değildir diyorum bendoğum günün yeni yaşın hayırlara vesile olsun arkadaşım. hiç canını sıkma. benimde ilkde hissettikten sonra baya hissetmediğm zamanlar olmuştu normal demişlerdi. Allâh sana bağışlasın.
inşallah gene seyirir. sırt üstü uzan ayaklarını kendine doğru çek. bakalım ses vercekmi?
Insallah canım, bakalım gidiyorum şimdi doktor ne diyecek. Senle sorunlar benziyor bizim :)Üzülme balım bendr kum döküyomuşum böbrek ağrım vardı damardan antibiyotik verdi iki kere doktor geçti bebeğe bir etkisi yok tabi tedavi edilirse.
Nasıl yani bebek te mi var bir sıkıntı ?
Benim böbreklerde canlarımCanım cok gecmiş olsun senin böbreklerdemi bebektemi
İstemeden bakmıyorlar canım. Ben de önceki operasyonlarımdan dolayı risk var diye özellikle söylüyorum öyle bakıyorlar. Genelde bir sıkıntı olmadığı için önemsenmiyor sanırım. Kaç mm çıktı peki senin?Arkadaşlar doktorlarınız serviks uzunluğunuza bakıyorlarmı ??özellikle devlete gidenler ??ben söylemeden bakmadı bugün baktırdim..sizlerde isteyin Allah korusun düşukle sonuçlanabilir
Mutlu yıllarınız olsun canım bebişinle inşallah. Kötü hisler hepimizde oluyor bence zaman zaman. Bunu engellemek senin elinde ama. Seneye kutlayacağın doğumgününü düşün bak nasıl iyi gelecek :)Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.Insallah canım, bakalım gidiyorum şimdi doktor ne diyecek. Senle sorunlar benziyor bizim :)
Benim böbreklerde canlarım
ya deme öyle nasıl üzüldüm. olmasın boşver. valla ben senin arkasın olayım ya inan içim buruldu. vicdan cok önemli gercekten.O zamanda psikolojik olarak desteğe çok ihtiyacım vardı kimse yanımda olmadı ve hala böyle devam ediypr.
Geçenlerde keyfi bir düğüne geldiler bana diyor ki ne kadar zayıflamışsın yüzün çökmüş bende dedim gelipte bir yemek yapacak kimse yoktu ne yapalım buna şükür.
Nasıl kimse gelmedi diyor dalga geçer gibi??!!
Komşularım olmasa ölürdüm dedim sustu.
İyi kalpli insanlarla karşılaştırsın Allah hepimizi.
Üzülme canım ben alıştım. Varsa yanınızda iyi insanlar kıymetini bilin gerçekten kapıyı çalan eş dost akraba çok önemli.ya deme öyle nasıl üzüldüm. olmasın boşver. valla ben senin arkasın olayım ya inan içim buruldu. vicdan cok önemli gercekten.Allah uzak etsin böylesinden
Üzülme canım ben alıştım. Varsa yanınızda iyi insanlar kıymetini bilin gerçekten kapıyı çalan eş dost akraba çok önemli.
inşallah sende komşularla daha iyi ol. kendine arkadaş edinmeye çalış. benim kaynana der sen çooook şanslısın
komşuların melek melek... arkadaşların çok iyi ailen çok iyi
Kuru ekmek ile daha iyi çünkü yağlı ben ekmeğin üstüne damlatyrm canmDirek içiyor musun yiyeceklere mi katıyosun balım
36 mm inş bir sıkıntı yasamayız..oysaki bakilması gerek herkesin başina gelebilirİstemeden bakmıyorlar canım. Ben de önceki operasyonlarımdan dolayı risk var diye özellikle söylüyorum öyle bakıyorlar. Genelde bir sıkıntı olmadığı için önemsenmiyor sanırım. Kaç mm çıktı peki senin?
Canm nice senelere inşallah bir dahaki yaş gününu bebeginle kutlarsn ya canm hiç mi gobegn büyümedi benim dışardan hiç ama hiç belli değil ama dar bir badi giyince evde çok net goruyrmHayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
pentiden penye sutyen aldım hamileler için olan çok rahat ama daha da büyümesin ya babannem gibi sarkık göğüs istememBen onuda sordum normal dedi:) hatta telsizlerden kullan süt bezi gelişimi için dedi. Sadece penye olsun dedi. Beden olarakda görüntü olarakda değişiklik oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?