Eşim kalır kendi işide başka kimse yok. Amin amin inşaallah
Eee hastanede de bi bayan lazim ama sen dogum yaptiginda bebegi giydirip bakacak olan.ben ameliyatta iken kizim dogmus yarim saat sonra ben odaya gittim gittigimde annm giydrmis yatrmisti bebegi

Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Allah yardımcımız olsun. Yapacak bir şey yok

annen senin hatırına dayanacak o yola tatlım. yol bahane olmamalı annen için. benim cici annem var. gelir normalde ama hasta kadın. ben gene şansımı deneyeceğim. eğer ağır bir hastalığı olmazsa gelecek inşallah
alacağım bileti.
kızım doğduğunda çok ağır bir ameliyat oldu. çok zordu o günler.

Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Sen demeden onlarin sormasi soylemesi lazm ama.esin demiyomu anne gel diye

Bu

3300 iyiymiş , tombikler çok tatlı oluyor ya:)

Eee hastanede de bi bayan lazim ama sen dogum yaptiginda bebegi giydirip bakacak olan.ben ameliyatta iken kizim dogmus yarim saat sonra ben odaya gittim gittigimde annm giydrmis yatrmisti bebegi

bebek hemşiresi oluyor genelde. ve iki doğumumdada çok ilgilendiler. yanlız olsan seni bırakmazlar. yani benim hastane öyleydi.

Yada sen annenin yanina git orda dogum yap.senin ilk dogum sanirim.ama ihmal etme bu durumu.cunku dogum yapinca anlayacaksin bi tas corba bile senin gozunde elmasdan daha degerli olacak

bebek hemşiresi oluyor genelde. ve iki doğumumdada çok ilgilendiler. yanlız olsan seni bırakmazlar. yani benim hastane öyleydi.
Bn devlette dogum yaptm gece 3 te girdim doguma ciktigimda sadece kat temizligiyle ilgilenen bi kadin vardi.beni yataga bile ailem yatrdi

Bende yeerim inşaallah. Öksüz yetim olan kadınlar ne yapsın. Güçlü olmak gerek.

Kızlar bu bebeğin kilo alması için şunu yap bunu ye bunlar tırt genelde.Gebeliklerimde folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmadım.Ağız tadıyla yemek te yiyemezdim ama büyük oğlum 4260,orta 3984,küçük tam 4000 Gr.dogdu.Doktorum senin bunyeden derdi hep,on çocuk doğursan onu da kilolu olur.Bakalim sürpriz yumurtam ne kadar doğacak

Yada sen annenin yanina git orda dogum yap.senin ilk dogum sanirim.ama ihmal etme bu durumu.cunku dogum yapinca anlayacaksin bi tas corba bile senin gozunde elmasdan daha degerli olacak
Öyle bir imkan yok kendi doktorumdan vazgeçemem. Ve çok uzak malesef. Bakalım hayırlısı

Öyle bir ihtimal bile yok zavallım kendi babasının cenazesine yürüyerek gitmiş. Çok uzak bir köyde. Sabsh çıkıp akşam oraya zor varmış
Ciddi derecede araba tutuyor

Ben sırf üst komsularimin terbiyesizliği insan olmamaları yüzünden taşındım,en üst kat iki katı kiraya çıktım, kafam rahat olsun üstte kimse oturmasın diye, bu sefer de altta oturanların bağırış çağıriskari duyuluyor ama çok rahatsız etmiyor , insanın üst katındakiler çok önemli ben çok çektim valla, kurtuldum, darısı başınıza kizlar

Malesef gelebilecek kimse yok
Bir komşum var o gelirse belki. Doğumda yanımda gelecek biri bile yok şu anki durumda

Allah'ın izniyle hele bebeğini sağlıkla kucağına al eşinin desteğiyle gerisini öyle böyle halledersin canım. Belki zorlanirsin ama asarsin. Ben özellikle kimseyi istemedim ilk doğumda. Bebeğimi şimdiye dek tek başıma büyüttüm. Onun annesi sensin kendine güven Allah'a da bol bol dua et kolaylıklar dile inşallah her şey hallolur.

Kürtaj olduğumda görümcem geldi daha ben o halimle kalktım yemek yaptım oda uyudu. Boşuna beklentiye girmiyorum bende.
Aman gelmesin o zaman ne işi var, hem bebek hem misafir uğraşılmaz. Ama bebek hemşireleri ilk doğduğunda giydiriyorlar güzelce, sonra alt değiştirme mama verme olayına girmezler küvezde filan olmazsa odaya gelip besleyip bakmazlar yani. Belki rica edersen bilemem..

Keşke bende kurtulsam Allah izin verirde bebek doğarsa bu gürültüyle uyumaz bile

İnşaallah amin. Bende şimdiye kadar hep yalnızdım inşaallah üstesinden gelirz. Keşke biri gelebilse ama malesef.
Zor olacak ama olsun hele bir doğsunda inşaallah. İşte sezeryan normale göre az daha zor diye duydum ondan sordum

Gittiğim hastanede aşılama yaptığımızda hemşirelerle konuştuk biraz yalnız olana yardım ediyoruz diyorlardı. Eşimede anlatsam yapar ya sağolsun.
Yani gelecekler onlarla uğraşacam daha zor olur. Ondan bir şey beklemiyorum

Aslında benim gördüğüm normal ya da sezaryen her doğum kendine özel. Yakın zamanda eltim sezaryen doğum yaptı öve öve bitiremiyor. Normal doğum yapıp illallah eden var. Ya da tam tersi .... Kısaca doğum kendine özel yaşamadan anlaşılmaz neler olacağı. Biz güzelini isteyelim Rabbimizden. Onun Lütfu bol. İnşallah verir. :) Önemli olan ikinizinde sağlıklı olması. İnan sonrasına çare bir şekilde bulunur. Çok düşünüp üzülme şimdiden. Kimseler olmasa bile sana sımsıkı tutunan bir evladın var. O annesine doğduktan sonra da yardımcı olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…