Eee hastanede de bi bayan lazim ama sen dogum yaptiginda bebegi giydirip bakacak olan.ben ameliyatta iken kizim dogmus yarim saat sonra ben odaya gittim gittigimde annm giydrmis yatrmisti bebegiEşim kalır kendi işide başka kimse yok. Amin amin inşaallah
Annem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Allah yardımcımız olsun. Yapacak bir şey yok
Sen demeden onlarin sormasi soylemesi lazm ama.esin demiyomu anne gel diyeAnnem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Ben bu dediklerini ancak 20. Haftadan sonra yapabilirim şimdi yesem bile hemen kusarım yumurtayı ağzıma alamıyorum kokusu midemi bulandırıyor, balık haftada bir gün ama o da ucundan kıyısından yani doyumluk değil tavuk köfte da aynı tadımlık azar azar ama avokadoyu ilk defa duydum Bebeğin kilo alması için fındık yenmeli diye duymuştum ceviz zaten yiyorum ama fındık düzenli değil ileriki aylarda uygulamak lazım ben 39+1 de 3300 doğurdum kızımı bu tombik olur inş :)
Maşallah maşallah baya büyümüş karnin çok güzel olmuş
Eee hastanede de bi bayan lazim ama sen dogum yaptiginda bebegi giydirip bakacak olan.ben ameliyatta iken kizim dogmus yarim saat sonra ben odaya gittim gittigimde annm giydrmis yatrmisti bebegi
Yada sen annenin yanina git orda dogum yap.senin ilk dogum sanirim.ama ihmal etme bu durumu.cunku dogum yapinca anlayacaksin bi tas corba bile senin gozunde elmasdan daha degerli olacakAnnem var ama çok uzak ve arabaya dayanamıyor. O gelemez kaynanam var görümce elti bolda kimse gelmez.
Bn devlette dogum yaptm gece 3 te girdim doguma ciktigimda sadece kat temizligiyle ilgilenen bi kadin vardi.beni yataga bile ailem yatrdibebek hemşiresi oluyor genelde. ve iki doğumumdada çok ilgilendiler. yanlız olsan seni bırakmazlar. yani benim hastane öyleydi.
Bende yeerim inşaallah. Öksüz yetim olan kadınlar ne yapsın. Güçlü olmak gerek.benim ablam yurt dışında burda ols abiler çalışıyorum diye gelmezdi. diğer ablam normalde de gelmez. huyu öyle . bakmayı işi gücü sevmez. eşimin ailesinden herkes müsait nadiren bişeyler yaptılar. amman Rahman bizlere ana olmayı layık görmüş. inan öyle güçlüyüzkİ!
bi fark etsek
ben Allahın izniyle herşeye yeterim evet arada Moral istiyorum ama yoksa onuda burda arkadaşlarımdan alırım :)
sağlıklı olalım hepsi güzelce hallolur.
Öyle bir imkan yok kendi doktorumdan vazgeçemem. Ve çok uzak malesef. Bakalım hayırlısıYada sen annenin yanina git orda dogum yap.senin ilk dogum sanirim.ama ihmal etme bu durumu.cunku dogum yapinca anlayacaksin bi tas corba bile senin gozunde elmasdan daha degerli olacak
Öyle bir ihtimal bile yok zavallım kendi babasının cenazesine yürüyerek gitmiş. Çok uzak bir köyde. Sabsh çıkıp akşam oraya zor varmışannen senin hatırına dayanacak o yola tatlım. yol bahane olmamalı annen için. benim cici annem var. gelir normalde ama hasta kadın. ben gene şansımı deneyeceğim. eğer ağır bir hastalığı olmazsa gelecek inşallah
alacağım bileti.
kızım doğduğunda çok ağır bir ameliyat oldu. çok zordu o günler.
Kürtaj olduğumda görümcem geldi daha ben o halimle kalktım yemek yaptım oda uyudu. Boşuna beklentiye girmiyorum bende.Sen demeden onlarin sormasi soylemesi lazm ama.esin demiyomu anne gel diye
Amin benimde eltim var Allah ım hayvan desen hayvana ayıp olacak. Ne akşam ne sabah bir rahat vermiyorlar. Çarpan kapılar mı dersin ansızın gelen korkutucu gürültüler mi dersin. Sabah uykumdan onlar yüzünden uyanıyorum. Çocukları merdivenden öyle bir inip çıkıyor ki yani merdivenin dili olsa isyan eder o derece. Ve dış kapıyı bir çarpıyorlar. Uykudan sıçrayıp uyanıyorum.
Kaç kere dedim siz kirada oturuyor olsanız ikinci hafta evden atarlar diye ama anlayan kim. Arsızlar
Malesef gelebilecek kimse yok
Bir komşum var o gelirse belki. Doğumda yanımda gelecek biri bile yok şu anki durumda
Aman gelmesin o zaman ne işi var, hem bebek hem misafir uğraşılmaz. Ama bebek hemşireleri ilk doğduğunda giydiriyorlar güzelce, sonra alt değiştirme mama verme olayına girmezler küvezde filan olmazsa odaya gelip besleyip bakmazlar yani. Belki rica edersen bilemem..Kürtaj olduğumda görümcem geldi daha ben o halimle kalktım yemek yaptım oda uyudu. Boşuna beklentiye girmiyorum bende.
Keşke bende kurtulsam Allah izin verirde bebek doğarsa bu gürültüyle uyumaz bileBen sırf üst komsularimin terbiyesizliği insan olmamaları yüzünden taşındım,en üst kat iki katı kiraya çıktım, kafam rahat olsun üstte kimse oturmasın diye, bu sefer de altta oturanların bağırış çağıriskari duyuluyor ama çok rahatsız etmiyor , insanın üst katındakiler çok önemli ben çok çektim valla, kurtuldum, darısı başınıza kizlar
İnşaallah amin. Bende şimdiye kadar hep yalnızdım inşaallah üstesinden gelirz. Keşke biri gelebilse ama malesef.Allah'ın izniyle hele bebeğini sağlıkla kucağına al eşinin desteğiyle gerisini öyle böyle halledersin canım. Belki zorlanirsin ama asarsin. Ben özellikle kimseyi istemedim ilk doğumda. Bebeğimi şimdiye dek tek başıma büyüttüm. Onun annesi sensin kendine güven Allah'a da bol bol dua et kolaylıklar dile inşallah her şey hallolur.
Gittiğim hastanede aşılama yaptığımızda hemşirelerle konuştuk biraz yalnız olana yardım ediyoruz diyorlardı. Eşimede anlatsam yapar ya sağolsun.Aman gelmesin o zaman ne işi var, hem bebek hem misafir uğraşılmaz. Ama bebek hemşireleri ilk doğduğunda giydiriyorlar güzelce, sonra alt değiştirme mama verme olayına girmezler küvezde filan olmazsa odaya gelip besleyip bakmazlar yani. Belki rica edersen bilemem..
İnşaallah amin. Bende şimdiye kadar hep yalnızdım inşaallah üstesinden gelirz. Keşke biri gelebilse ama malesef.
Zor olacak ama olsun hele bir doğsunda inşaallah. İşte sezeryan normale göre az daha zor diye duydum ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?