demekki göbeğinin içinde yer var bebek oraya büyüyor. ne güzel işte bütün kıyafetlerin hala oluyordur.

Mcz09 canım senin için zor bir durum yaşayan bilir. Doğum zamanı çevrende güvendiğin bir teyze ücretli olarak gündüzleri 3-4 gün destek olursa eşinde geceleri kolay atlatırsın bu süreci. Çünkü tek başına bebeği yıkayamazsın dikişlerden dolayı bilen biri yanında olmalı. Birde lahusa kafası eklenince biraz yardımsız zor olur..

_D_O_ Canım doğum günün kutlu olsun.. Rabbim eksiltmesin çoğaltsın inşallah..
Göbek çıkması ve bebek hareketi herkesde değişir. Kıyaslama kimseyle kendini. Ben ilk hamileliğim de tam 20 haftalıkken hissettim. Bunda ilk ben hissettim galiba 14 haftalıktı. Şimdi karnımda kıpır kıpır çok şükür..

Kendiside kim bilir kaç defa kürtaj olmuştur. Ve bu uzun süre beklenen bir bebekti. 2 ayda zor topladım kendimi psikolojik olarak. Gelmelerini beklemiyorum zaten.

Memleketlim olan bir komşum var eğer ki burda olursa bir tek o gelebilir.
Yapacak bir şey yok malesef

demekki göbeğinin içinde yer var bebek oraya büyüyor. ne güzel işte bütün kıyafetlerin hala oluyordur.
Oluyor ama kotlar belden sıkıyor likralıları hala rahat giyebiliyorum gittim hevesli hevesli hamile taytları aldım göbüşü de görsem rahata ericem :)

Ay ne güzel maşallah tosuna ben seğirme gibi hareketler hissediyorum ama bebek mi ne anlamıyorum gün içinde bir iki kez olduğu için. Onun dışında bişey yok. Hafta içi gidicem kontrole bekleyemicem sanırım.

Benim dayımın gelini iki doğum yaptı.İkisinde de gazı varmış gibi bir karınla doğuma gitti Muhtemelen sen de öyle olucan,benim de yok daha göbek sadece midem rahatsız olduğu için yukarda şişkinlik oluyor gün içi sabah kalktığımda o da yok

Önce seğirme gibi oluyor. Birde ilk zamanlar günde bir iki kere anca hissediyorsun sonra zamanla 5-6 oluyor.

Neyi çok istersen olmaz ya benim çok istediklerim olmaz pek. Böyle kocaman göbekli eli yüzü tombış bir hamile olmak istedim tam tersi yüzüm kücücük kaldı ellerm bile kücüldü yüzüklerim düsüyo neyse napalım belki son ay şişerim ama senin 4. Olcak demekki ilk gebelikle falan alakası yok hareketlerin dimi

Kendiside kim bilir kaç defa kürtaj olmuştur. Ve bu uzun süre beklenen bir bebekti. 2 ayda zor topladım kendimi psikolojik olarak. Gelmelerini beklemiyorum zaten.
Şimdi anladm demekki ona göre normal birşey sen daha duygusal yaklaştığın için yinede öyle ineğim doğurcak demeseymiş keşke

Önce seğirme gibi oluyor. Birde ilk zamanlar günde bir iki kere anca hissediyorsun sonra zamanla 5-6 oluyor.
Bu haftalarda çok mu uyuyorlar ondan mı az acaba. Benim bahsettiğim arkadaş çok güçlü tekmeler olduğunu söylüyor gece uyanıyomuş hatta. Nisan annelerinide okuyorum arada onlarda maşallah hep tekmeler falan konusuyor ki bizden 1 2 hafta öndeler bende korktum gelişmedi mi iyi mi diye onca sıkıntıdan sonra zaten aklımdan hiç çıkmıyor

Mutlu yaşlar canim...valla bende ne göbek ne bebek bisey yok 14 haftaliğım güya...acaba cok zayıfım ondanmi ??boyum 160 kilom 49

Tahlillerde böbreklerde sıkıntı var gibi benim. Kan uyuşmazlığı tahlili daha çıkmamış çıksaydı öğleden sonra doktora götürecektim. Pazartesi uzak bi yerde poliklinikte nasıl gidecem bilmiyorum

Aynen öyle canım telaş yapma.Vakti gelince öyle hissettirecek ki kendini hiç meraklanma

Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum

Canım doğum günün kutlu olsun bu günün tadını cikar, buyumemesi normal iç karnın geniştir, hareket bende de yok, bir arkadaşım 20 kusurlerde hissetmişti. Rahat ol, doktor kontrolüne gittin zaten yakın zamanda, sağlık ocağında ki hemşire istediğinde gel kalp atışını dinleteyim demişti bazen tedirgin olabilirsin demisti, sende öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…