Çok sağolun kızlar iki tane hamile arkadaşım var birisiyle haftam aynı diğeri iki hafta önde karınları baya baya belli sizlerinde belli nette bakıyorum kocaman göbekler benimki hala tahta gibi bi gram olmaz mı anlamıyorum hareketler için hadi bir iki hafta var diyelim. Boyut olarak büyük patates kadar diyodu 18 hafta için nereme kaçmış acaba
Kendiside kim bilir kaç defa kürtaj olmuştur. Ve bu uzun süre beklenen bir bebekti. 2 ayda zor topladım kendimi psikolojik olarak. Gelmelerini beklemiyorum zaten.Bir insanda vicdan yoksa o insan çöptür benim gözümde. Bebeği kaybetmiş kadına o lafı diyen nasıl hesap verecek yarın hakkın divanında ya. Eski insanlarda var ne varsa diyolar ama tırt bi işe yaramazlar. Benim kaynanam kapımı bile açmadı kanamam var raporluyum kocama diyoki yata yata doğurcak işten atarlar onu :) benimle konusmadı bile gecmis olsun hak getire. Muhtemelen çocuğumuda görmeye gelmez.
Memleketlim olan bir komşum var eğer ki burda olursa bir tek o gelebilir.Mcz09 canım senin için zor bir durum yaşayan bilir. Doğum zamanı çevrende güvendiğin bir teyze ücretli olarak gündüzleri 3-4 gün destek olursa eşinde geceleri kolay atlatırsın bu süreci. Çünkü tek başına bebeği yıkayamazsın dikişlerden dolayı bilen biri yanında olmalı. Birde lahusa kafası eklenince biraz yardımsız zor olur..
Oluyor ama kotlar belden sıkıyor likralıları hala rahat giyebiliyorum gittim hevesli hevesli hamile taytları aldım göbüşü de görsem rahata ericem :)demekki göbeğinin içinde yer var bebek oraya büyüyor. ne güzel işte bütün kıyafetlerin hala oluyordur.
Ay ne güzel maşallah tosuna_D_O_ Canım doğum günün kutlu olsun.. Rabbim eksiltmesin çoğaltsın inşallah..
Göbek çıkması ve bebek hareketi herkesde değişir. Kıyaslama kimseyle kendini. Ben ilk hamileliğim de tam 20 haftalıkken hissettim. Bunda ilk ben hissettim galiba 14 haftalıktı. Şimdi karnımda kıpır kıpır çok şükür..
Benim dayımın gelini iki doğum yaptı.İkisinde de gazı varmış gibi bir karınla doğuma gittiÇok sağolun kızlar iki tane hamile arkadaşım var birisiyle haftam aynı diğeri iki hafta önde karınları baya baya belli sizlerinde belli nette bakıyorum kocaman göbekler benimki hala tahta gibi bi gram olmaz mı anlamıyorum hareketler için hadi bir iki hafta var diyelim. Boyut olarak büyük patates kadar diyodu 18 hafta için nereme kaçmış acaba
Allah yardımcın olsun.Bunlari fazla düşünme hamileliğin tadını çıkarmaya çalış.Hersey olur gider,sen kendini uzdugunle kalırsın.Memleketlim olan bir komşum var eğer ki burda olursa bir tek o gelebilir.
Yapacak bir şey yok malesef
Önce seğirme gibi oluyor. Birde ilk zamanlar günde bir iki kere anca hissediyorsun sonra zamanla 5-6 oluyor.Ay ne güzel maşallah tosunaben seğirme gibi hareketler hissediyorum ama bebek mi ne anlamıyorum gün içinde bir iki kez olduğu için. Onun dışında bişey yok. Hafta içi gidicem kontrole bekleyemicem sanırım.
Neyi çok istersen olmaz ya benim çok istediklerim olmaz pek. Böyle kocaman göbekli eli yüzü tombış bir hamile olmak istedim tam tersi yüzüm kücücük kaldı ellerm bile kücüldü yüzüklerim düsüyo neyse napalım belki son ay şişerimBenim dayımın gelini iki doğum yaptı.İkisinde de gazı varmış gibi bir karınla doğuma gittiMuhtemelen sen de öyle olucan,benim de yok daha göbek sadece midem rahatsız olduğu için yukarda şişkinlik oluyor gün içi sabah kalktığımda o da yok
Şimdi anladm demekki ona göre normal birşey sen daha duygusal yaklaştığın için yinede öyle ineğim doğurcak demeseymiş keşkeKendiside kim bilir kaç defa kürtaj olmuştur. Ve bu uzun süre beklenen bir bebekti. 2 ayda zor topladım kendimi psikolojik olarak. Gelmelerini beklemiyorum zaten.
Bu haftalarda çok mu uyuyorlar ondan mı az acaba. Benim bahsettiğim arkadaş çok güçlü tekmeler olduğunu söylüyor gece uyanıyomuş hatta. Nisan annelerinide okuyorum arada onlarda maşallah hep tekmeler falan konusuyor ki bizden 1 2 hafta öndeler bende korktum gelişmedi mi iyi mi diye onca sıkıntıdan sonra zaten aklımdan hiç çıkmıyorÖnce seğirme gibi oluyor. Birde ilk zamanlar günde bir iki kere anca hissediyorsun sonra zamanla 5-6 oluyor.
Mutlu yaşlar canim...valla bende ne göbek ne bebek bisey yok 14 haftaliğım güya...acaba cok zayıfım ondanmi ??boyum 160 kilom 49Bu haftalarda çok mu uyuyorlar ondan mı az acaba. Benim bahsettiğim arkadaş çok güçlü tekmeler olduğunu söylüyor gece uyanıyomuş hatta. Nisan annelerinide okuyorum arada onlarda maşallah hep tekmeler falan konusuyor ki bizden 1 2 hafta öndeler bende korktum gelişmedi mi iyi mi diye onca sıkıntıdan sonra zaten aklımdan hiç çıkmıyor
Aynen öyle canım telaş yapma.Vakti gelince öyle hissettirecek ki kendini hiç meraklanmaNeyi çok istersen olmaz ya benim çok istediklerim olmaz pek. Böyle kocaman göbekli eli yüzü tombış bir hamile olmak istedim tam tersi yüzüm kücücük kaldı ellerm bile kücüldü yüzüklerim düsüyo neyse napalım belki son ay şişerimama senin 4. Olcak demekki ilk gebelikle falan alakası yok hareketlerin dimi
Hayırlı cumalar kızlar bugün benim doğum günüm ama canım epey sıkkın ne karnım büyüdü ne hareket var bugün 18 haftam bitiyor içimi bi korku kapladı neden bilmiyorum
Nasıl yani bebek te mi var bir sıkıntı ?Tahlillerde böbreklerde sıkıntı var gibi benim. Kan uyuşmazlığı tahlili daha çıkmamış çıksaydı öğleden sonra doktora götürecektim. Pazartesi uzak bi yerde poliklinikte nasıl gidecem bilmiyorum
Canım cok gecmiş olsun senin böbreklerdemi bebektemiTahlillerde böbreklerde sıkıntı var gibi benim. Kan uyuşmazlığı tahlili daha çıkmamış çıksaydı öğleden sonra doktora götürecektim. Pazartesi uzak bi yerde poliklinikte nasıl gidecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?