Hanımlar saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum eczanede doğal boya varmış diplerine değil ombre şeklinde. ama hamileyken saç kestirilmez bebeğin ömrü kısalır yok boyatılmaz bebek kanser olur kafayı sıyırtıyolar insana bende işin garibi cesaret edip yaptıramıyorumda sizler ne düşünüyorsunuz yaptıranınız var mı acayip uzadı kırıklarım çok aşırı dökülüyor saçlarım kestirmem lazımki doğuma kadar toparlasın napmalıyım

inşallah sende komşularla daha iyi ol. kendine arkadaş edinmeye çalış. benim kaynana der sen çooook şanslısın
komşuların melek melek... arkadaşların çok iyi ailen çok iyi
Komşularım çok sever zaten. Şiddetli yağmur yağınca korkma diye ararlar. İki gün görmeseler merak eder ararlar.
Canın bir şey çekiyor mu diye soruyorlar sürekli. Ama eltim dibimde ölsem haberi olmayacak o derece. Artık umrumda değil zaten.

Bendede dökülme ve beyazlama var..kestirmek istiyorum ama beyazlara rağmen boyatmayı düşünmüyorum

İnşallah canım, 3 hatta 2,5 nin altında olmadığı sürece risk yok bildiğim kadarıyla ama doğru söylüyorsun bakılması gerek. Bizde malesef 2. hatta 3 kayıptan sonra aklına geliyor herkesin.
Canım benim öyle bir şasım yok yaşım 39 o yüzden cok pimpirikleniyorum..her ihtimali düşünüyorum maalesef..Rabbim yardımcımız olsun..

Ben kestirmem de boyatmam da , tabiki batıl şeyler bunlar ama ne bileyim işte zorunlu değil sonuçta keyfi. Topluyorum genelde örüyorum saçım çok uzayınca, önceki hamileliğimde de yapmamıştım bişey. Boyanın bilimsel açıklaması yok ama risk, kestirme işlemi yapılabilir tabi

Mutlu yıllarınız olsun canım bebişinle inşallah. Kötü hisler hepimizde oluyor bence zaman zaman. Bunu engellemek senin elinde ama. Seneye kutlayacağın doğumgününü düşün bak nasıl iyi gelecek :)
Çok teşekkür ederim

Canm nice senelere inşallah bir dahaki yaş gününu bebeginle kutlarsn ya canm hiç mi gobegn büyümedi benim dışardan hiç ama hiç belli değil ama dar bir badi giyince evde çok net goruyrm
Sağol kuzum yok ya ayva göbeğimden başka bişi yok seninki kadar anca diyim

Kızlar bugün randevum vardı ve yine göstermedi bebişim. 16+3 zor duruyorum zaten meraktan. Yine göstermedi. Sağlığı çok şükür iyiymiş. Bugün öğrenince bi tanecik tulum alıcaktım cinsiyetine göre. Nasip değilmiş

Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Nasıl göstermedi, uyuyor muydu, ben haftaya gidicem kesinleşir diye düşünüyordum. Sana erkeğe benziyor dememiş miydi?

Biz öğrenene kadar gebelik bitecek,doğumda görürüz artık

Bencede gelmesin, zaten öz bile değil hiç kale alma onu bence canım, gelip sinirini bozmasın dansa gelmemesi iyidir:)

Kızlar bende kontrolden geliyorum. Bebeğim 5 gün ileriden geliyor. Suyu gelişimi cok güzel dedi doktorum :) bir de cinsiyete 12 14 de de erkek ama bekleyelim demişti. Şimdi kesinlikle erkek dedi. Kızıma bir erkek kardeş geliyor hayırlısı olsun çok mutluyuz. Adını da emir düşünüyoruz. Allah hepimizin cocuklarına sağlık sıhhat uzun ömür versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…