Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Nasıl göstermedi, uyuyor muydu, ben haftaya gidicem kesinleşir diye düşünüyordum. Sana erkeğe benziyor dememiş miydi?
Yarıya geldik sayılır daha tık ta yok,bakalımAy valla öyle olacak. İyice kıymetlendirdi bebişler
O ne oluyo canım?
rahim agzi uzunluğuO ne oluyo canım?
Okdr değişik bir şey ki ilk defa bugün hareketlerini hissediyorum çok değişik bir duygu hem çok eminim hemde acaba mi diorm bakalım devamı gelecek mi :)))))?
Bu haftalarda çok mu uyuyorlar ondan mı az acaba. Benim bahsettiğim arkadaş çok güçlü tekmeler olduğunu söylüyor gece uyanıyomuş hatta. Nisan annelerinide okuyorum arada onlarda maşallah hep tekmeler falan konusuyor ki bizden 1 2 hafta öndeler bende korktum gelişmedi mi iyi mi diye onca sıkıntıdan sonra zaten aklımdan hiç çıkmıyor
Çok teşekkür ederim kuzum. Bizim sağlık ocağı kalp atışı dinletmiyomuş olmadı hafta içi kendi doktoruma giderim inşallah gerek kalmaz detaylıya kadar da yoksa doktor beni kovalar bu sefer
Hanımlar saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum eczanede doğal boya varmış diplerine değil ombre şeklinde. ama hamileyken saç kestirilmez bebeğin ömrü kısalır yok boyatılmaz bebek kanser olur kafayı sıyırtıyolar insana bende işin garibi cesaret edip yaptıramıyorumda sizler ne düşünüyorsunuz yaptıranınız var mı acayip uzadı kırıklarım çok aşırı dökülüyor saçlarım kestirmem lazımki doğuma kadar toparlasın napmalıyım
Canm inanmayın hurafe kesinlikle inanmayın ya ömür o şekilde mi uzar yada kısalır tövbe dimi amaBende kestirmek istedim, arkadaşım bebeğin ömrü kısa olur derler bence o riski alma dedi içime kurt düşürdü, insan etkileniyor
boyama konusunda bitkisel olsa bile güvenmem benYa
Canm inanmayın hurafe kesinlikle inanmayın ya ömür o şekilde mi uzar yada kısalır tövbe dimi ama
Bu ruyanin aynisi bnde gordum elimi karnima koyuyodum resmen ayagi avucumun icine geliyodu. hem kizimda da gormustum.anlamina baktim cok hayrli bi ruyaymis.dogan evlat hayrli bi evlat olurmus.ve bebek annesini gorur hissedermis.Bizde hissederiz sanırım.kizlar geç olur diyorlardı , 18. Hafta oldu ,rüyamda hissediyorum bu aralar:) minicik ayakları elime geliyor göbeğimin içinde:) anca ruyada iste
Doğumda yanımda sadece kendi ailemi görmek istiyorum inşallah öyle olur o halimle sevmediğim insanları ağırlamak istememBencede gelmesin, zaten öz bile değil hiç kale alma onu bence canım, gelip sinirini bozmasın dansa gelmemesi iyidir:)
Demekki her bebek her hamilelik farklı ben mesela hiç gebelik belirtileri yaşamamıştım :) bende rüyamda görüyorum çok güzel bir çocuk. Kendi çocuğummuş sarılıyoruz öpüyorum onu bol bol. Çok tuhaf bir duygu iki gündür etkisindeyim hatta çocuk kız çocuğu gibi görünüyor ama erkek o senin oğlun diyolarBizde hissederiz sanırım.kizlar geç olur diyorlardı , 18. Hafta oldu ,rüyamda hissediyorum bu aralar:) minicik ayakları elime geliyor göbeğimin içinde:) anca ruyada iste
Ya
Canm inanmayın hurafe kesinlikle inanmayın ya ömür o şekilde mi uzar yada kısalır tövbe dimi ama
Ay anlamına bakmamistim, çok sağol, yerim onu,aynen ayakları avucumda ay ne sevimliydi ,yarım saattir sessizce karnıma odaklandım belki bir seyirme olur diye biseycik yokBu ruyanin aynisi bnde gordum elimi karnima koyuyodum resmen ayagi avucumun icine geliyodu. hem kizimda da gormustum.anlamina baktim cok hayrli bi ruyaymis.dogan evlat hayrli bi evlat olurmus.ve bebek annesini gorur hissedermis.
Demekki her bebek her hamilelik farklı ben mesela hiç gebelik belirtileri yaşamamıştım :) bende rüyamda görüyorum çok güzel bir çocuk. Kendi çocuğummuş sarılıyoruz öpüyorum onu bol bol. Çok tuhaf bir duygu iki gündür etkisindeyim hatta çocuk kız çocuğu gibi görünüyor ama erkek o senin oğlun diyolar
benim ikinci olduğu halde bazen emin olamıyorum cnm hayırlı olsun (= çok değişik bi duygu içinde bişylerin kıpırdanmasıOkdr değişik bir şey ki ilk defa bugün hareketlerini hissediyorum çok değişik bir duygu hem çok eminim hemde acaba mi diorm bakalım devamı gelecek mi :)))))?
oohh hayırlı olsun sende bizdensin ablamıza erkek kardeş geliyor (=Kızlar bende kontrolden geliyorum. Bebeğim 5 gün ileriden geliyor. Suyu gelişimi cok güzel dedi doktorum :) bir de cinsiyete 12 14 de de erkek ama bekleyelim demişti. Şimdi kesinlikle erkek dedi. Kızıma bir erkek kardeş geliyor hayırlısı olsun çok mutluyuz. Adını da emir düşünüyoruz. Allah hepimizin cocuklarına sağlık sıhhat uzun ömür versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?