Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Nasıl göstermedi, uyuyor muydu, ben haftaya gidicem kesinleşir diye düşünüyordum. Sana erkeğe benziyor dememiş miydi?

Erkeğe benziyor ama tam da göremedim dedi yine. Bi ara kıpırdandı sonra uykuya bi daldı uyandırabilene aşkılsun. Bi saat uğraştı doktor. Özele gidiyorum canım. Hafta içi bir daha uğrıycam artık meraktan sabrım tükendi.

Okdr değişik bir şey ki ilk defa bugün hareketlerini hissediyorum çok değişik bir duygu hem çok eminim hemde acaba mi diorm bakalım devamı gelecek mi :)))))?

Bende sürekli denetliyorum karnimin içini tık yok, sanırım çok uslu olacaklar:) ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum.

Çok teşekkür ederim kuzum. Bizim sağlık ocağı kalp atışı dinletmiyomuş olmadı hafta içi kendi doktoruma giderim inşallah gerek kalmaz detaylıya kadar da yoksa doktor beni kovalar bu sefer

Bizde hissederiz sanırım.kizlar geç olur diyorlardı , 18. Hafta oldu ,rüyamda hissediyorum bu aralar:) minicik ayakları elime geliyor göbeğimin içinde:) anca ruyada iste

Bende kestirmek istedim, arkadaşım bebeğin ömrü kısa olur derler bence o riski alma dedi içime kurt düşürdü, insan etkileniyor

Yarın hafta sonu ve benn bir değişiklik yapıp evde oturmaya karar verdim
sizlerde plan Program varmı ?
varsada size kalsın çünkü gezenlerİ çok pis kıskanıyorum :)
şaka bir yana gerçekten evde oturmaktan bunaldım ben

Bizde hissederiz sanırım.kizlar geç olur diyorlardı , 18. Hafta oldu ,rüyamda hissediyorum bu aralar:) minicik ayakları elime geliyor göbeğimin içinde:) anca ruyada iste
Bu ruyanin aynisi bnde gordum elimi karnima koyuyodum resmen ayagi avucumun icine geliyodu. hem kizimda da gormustum.anlamina baktim cok hayrli bi ruyaymis.dogan evlat hayrli bi evlat olurmus.ve bebek annesini gorur hissedermis.

Bencede gelmesin, zaten öz bile değil hiç kale alma onu bence canım, gelip sinirini bozmasın dansa gelmemesi iyidir:)
Doğumda yanımda sadece kendi ailemi görmek istiyorum inşallah öyle olur o halimle sevmediğim insanları ağırlamak istemem

Demekki her bebek her hamilelik farklı ben mesela hiç gebelik belirtileri yaşamamıştım :) bende rüyamda görüyorum çok güzel bir çocuk. Kendi çocuğummuş sarılıyoruz öpüyorum onu bol bol. Çok tuhaf bir duygu iki gündür etkisindeyim hatta çocuk kız çocuğu gibi görünüyor ama erkek o senin oğlun diyolar

Bu ruyanin aynisi bnde gordum elimi karnima koyuyodum resmen ayagi avucumun icine geliyodu. hem kizimda da gormustum.anlamina baktim cok hayrli bi ruyaymis.dogan evlat hayrli bi evlat olurmus.ve bebek annesini gorur hissedermis.
Ay anlamına bakmamistim, çok sağol, yerim onu,aynen ayakları avucumda ay ne sevimliydi ,yarım saattir sessizce karnıma odaklandım belki bir seyirme olur diye biseycik yok

İnş yakın zamanda gerçeğini de görürsün canım:) hepimizin bebeği çok tatlı olacak zaten yicez onları:)

oohh hayırlı olsun sende bizdensin ablamıza erkek kardeş geliyor (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…