Ben kestirdim saçımı hamile olduğumu öğrenmeden önce de sonrada. Bence saçma yani Allah ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşar onlarda bizlerdeBende kestirmek istedim, arkadaşım bebeğin ömrü kısa olur derler bence o riski alma dedi içime kurt düşürdü, insan etkileniyor
ay sorma asla inanmıyrum ama insanın içine bi olumsuzluk yüklüyolar yapıccağın şeydende korkuyosunBende kestirmek istedim, arkadaşım bebeğin ömrü kısa olur derler bence o riski alma dedi içime kurt düşürdü, insan etkileniyor
Günaydinňn hanimlaarr.
Dun yazdim.mi ben buraya hastaneden sonda hatirlayamadm.
Bizim bebek ters durmus gostermedi yine kesin ogrenemedim ama gram olmaya baslamis o gram aldikca ben kilo aliyorum sanirim.
Canm bence işte ne eminim diyebilirim nede değilim ama böyle bağırsak şeyine benzemiyordu devamı gelirse emin olabilirm nasıl birşey olduğunu tarif edemyrm çok anlık oldu Müslüm filmine gittik girmeden önce yemek yemistik filmde de çok ağladım bilemiyorum yinedebenim ikinci olduğu halde bazen emin olamıyorum cnm hayırlı olsun (= çok değişik bi duygu içinde bişylerin kıpırdanması
Demekki sıvı tüketimin normalmiş canım gfr düşük olmasında yüksek olsun normal o. Diğerlerinin de düşük olması problem değilSağol kuzum geldim. Doktor sonuçlar güzel sorun yok dedi ama üre ve kreatinin düşük, gfr ve ph yüksekti tahlillerde normal dedi. Gebelikte normal kabul ediliyor demekki
Günaydın:)Günaydinňn hanimlaarr.
Dun yazdim.mi ben buraya hastaneden sonda hatirlayamadm.
Bizim bebek ters durmus gostermedi yine kesin ogrenemedim ama gram olmaya baslamis o gram aldikca ben kilo aliyorum sanirim.
bağırsak hareketiyle çok farklı onu ayırt edebiliyorsun ama ben bile bazen "acaba" diyorum..tatlı yenilince oynuo felsefesi doğrumu ya gerçekten (=Canm bence işte ne eminim diyebilirim nede değilim ama böyle bağırsak şeyine benzemiyordu devamı gelirse emin olabilirm nasıl birşey olduğunu tarif edemyrm çok anlık oldu Müslüm filmine gittik girmeden önce yemek yemistik filmde de çok ağladım bilemiyorum yinede
Hangi doktora gideceksin önceki mi?Günaydın:)
Tatlı yeseydin keşke hareket ediyorlar çünkü yarım saat önce yesem yeterli, bende hafta içi gidicem tatlı yicem gerçi erkek benimki ama hareket ettiğini göreyim:) biraz daha merak edeceksin sanırım:)
Bende çarşamba günü vurdurdum canım 17 den itibaren yapılabiliyormuş bende ağrı ateş yapmadı inşallah sende de yapmaz :)bu arada bana dün tetenoz aşısının birinci dozunu yaptılar vurduran varmı
O iğne tek doz değil mi ?Bende çarşamba günü vurdurdum canım 17 den itibaren yapılabiliyormuş bende ağrı ateş yapmadı inşallah sende de yapmaz :)
Yok kuzum 2 doz ikincisi bir ay sonra yapılıyor 17 hafta bitince vurulabiliyor yani sıkıntı yok rutini 20 ve 24O iğne tek doz değil mi ?
Bana 20.haftada gel demişlerdi
Hım bilmiyorum ki sağlık ocağında öyle dediler. Gerçi gider sorarım yineYok kuzum 2 doz ikincisi bir ay sonra yapılıyor 17 hafta bitince vurulabiliyor yani sıkıntı yok rutini 20 ve 24
Benim de oluyor gaz ve kabızlık şikayetim çok benim ondan dolayı.Muhtemelen ondandır senin de.Hanımlar bütün karında ağrı yaşıyormusunuz..acaba benim gaz sancılarımı anlayamıyorum
Banada 20.hafta dediler ama doktorum karar verecek yaptirip yaptirmayacagima bidahaki muayenede zaten detayli ultrasona girdikten sonra gel bakalim duruma gore dediO iğne tek doz değil mi ?
Bana 20.haftada gel demişlerdi
Hanımlar bütün karında ağrı yaşıyormusunuz..acaba benim gaz sancılarımı anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?