Demekki sıvı tüketimin normalmiş canım gfr düşük olmasında yüksek olsun normal o. Diğerlerinin de düşük olması problem değil

Tamam canım sağolasın rahatladım :)
Sıvı tüketimim gayet iyi :)

Tamam canım sağolasın rahatladım :)
Sıvı tüketimim gayet iyi :)
Aynen devam et canım böbrekler iyi çalışıyor demek değerlerin :) benimde gfr değerim yüksek üre kreatin hep düşüktür çünkü yürüyen damacanayım :)))

Aynen devam et canım böbrekler iyi çalışıyor demek değerlerin :) benimde gfr değerim yüksek üre kreatin hep düşüktür çünkü yürüyen damacanayım :)))

Tamam canım
Ben normalde de öyleydim gebelikte iyice arttı. Sonuç kavgada gin geçirmek olsa da :))

ben fena grip oldum... burnum şırıl şırıl... gece yatmadan zyrtec al dedi doktorum burun akıntısı için bir de minoset eğer ateş çıkarsa. Ben dün gece minoset aldım mecburen ama alerji ilacını alamadım korktum... aslında doktora da güvenmiceksem niye soruyorum yani, kendime de kızdım... yarın da dinlenicem inşallah daha iyi olurum. Baya moralim bozuldu hasta olunca...
bir de sanki karnım arada kasılıyor gibi, canım falan acımıyor da böyle garip bir his oluyor... belki psikolojiktir moralim bozuldu ya..

Bizim cok erken olmasina rağmen bebeğin hareketlerini hissediyorum bir kizim var onda 19. Haftada hissetmiştim aynı durumda olan var mii?

Bizim cok erken olmasina rağmen bebeğin hareketlerini hissediyorum bir kizim var onda 19. Haftada hissetmiştim aynı durumda olan var mii?
İkinci bebekler genelde daha çabuk hissedilir.Bir de erkek bebekler erken hissediliyor.Allah kalbinize göre ve hayırlısını versin

Canim.gecmis olsun içebilirsin çünkü zytec çocuklardada kullanılan bir ilaç ben o şekilde bakıyorum mesela Parol şurup aldım doktorda kullanabilirsin demişti biz bebeklerdede bu ilacı kullanabiliyoruz yani çok mecburi kalınca kullanılabilir

Selam canıım bugün gğn boyu başım ağrıdı usul usul. Ne arttı ne geçti. Sinüzitten mii hamilelik hormonlarından mı bilemedim. Geçer inşallah. Sen napıyosun canım
Canım geçmiş olsun bende dün öyleydim sinüzit olmuştum ama bgn okdr ağrım olmadı ben bir tencerede su kaynattm tülbentle buhari çektim biraz açıldım sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…