Canım geçmiş olsun bende dün öyleydim sinüzit olmuştum ama bgn okdr ağrım olmadı ben bir tencerede su kaynattm tülbentle buhari çektim biraz açıldım sende dene istersen
Bende hatirlayamadim artık o kendisini hatırlatır belkiYok canım estağfurullah,ben arkadaşın adını hatırlayamadım ya ondan
Bende hatirlayamadim artık o kendisini hatırlatır belki
Cinsiyeti belli miSelamlar geçen gece benimde içimdeki sevgi tomurcuğu minik bir tepik attı sanki.
Çok multu oldum.
Çok sukrettim.
Hepimiz sıhhatli bir şekilde de kucagimiza alırız insallai
Tamamdır canımP Pembissanne merhaba müsait olunca Benim bilgileri de düzenler misiniz 5+5 kese 9+3 kalp atışı cinsiyet erkek. Bir de şehir istanbul değil antalya :)
Evet kızlar tansiyon sorunu olsn bendim şuan iyiyim elhamdülillah benim zaten doktor kontrolünde stresten heyecandan yüksek çıkıyordu sürekli ilk gebeliğin dede yalnız bunda erken başladı Dr.um alamet başladı şuan iyiyim çok şükür 10-6 civarı
Kilar 3 4 gundur disim agriyo iki defa agri kesicui ictim.dayanmaya calisiyorum ama beni mahvetti napcam bilmiyom.5 6 ay nasil cekcem bu agriyi
Ewet cnm saol.hamileyken dis tedavisi yapilmaz saniyodum ama netten baktm az once 2.trimester donemi en uygun donemmis disciye gitmk icin.once kadin dogumcuya muaneye gitcm ona danisip ordan disciye gitcem.her hastaligin acisi baska oluyo. Hamile olunca insan tereddut ediyo. Allahm kimseye dayanamayacagi dermansiz dert vermesin insallhDiş hekimine gitmek için uygun aylardaymışız bi git istersen. Geçmil olsun
Ewet cnm saol.hamileyken dis tedavisi yapilmaz saniyodum ama netten baktm az once 2.trimester donemi en uygun donemmis disciye gitmk icin.once kadin dogumcuya muaneye gitcm ona danisip ordan disciye gitcem.her hastaligin acisi baska oluyo. Hamile olunca insan tereddut ediyo. Allahm kimseye dayanamayacagi dermansiz dert vermesin insallh
Bunu saglik ocagindan da soylediler kendi doktorunuzla gorusun gerek gormezse yaptirmazsiniz seklinde doktorum yaptir demedi 20.hafta geldiginde gorusuruz bunu dediNasıl yani yapılmama gibi bir durumda mı var
Kaçıncı haftanızdasıniz ?? Ben 15. Haftamdayım gunde bitane alfamet içiyorum 12 -7 civarı çok şükür..siz günde iki tane aliyordunuz galiba..kardiyologmu bakıyor tansiyonunuza..Evet kızlar tansiyon sorunu olsn bendim şuan iyiyim elhamdülillah benim zaten doktor kontrolünde stresten heyecandan yüksek çıkıyordu sürekli ilk gebeliğin dede yalnız bunda erken başladı Dr.um alamet başladı şuan iyiyim çok şükür 10-6 civarı
Geçmiş olsunEwet cnm saol.hamileyken dis tedavisi yapilmaz saniyodum ama netten baktm az once 2.trimester donemi en uygun donemmis disciye gitmk icin.once kadin dogumcuya muaneye gitcm ona danisip ordan disciye gitcem.her hastaligin acisi baska oluyo. Hamile olunca insan tereddut ediyo. Allahm kimseye dayanamayacagi dermansiz dert vermesin insallh
Günaydın ben 13. Haftada doktoruma sorarak dişiçiye gittim ve iki dişime kanal tedavisi yapıldı. Dişçiyede sordum ilk 3 ay ve son 3 ay kasılma nedeniyle yapmıyoruz. Yoksa verdiğimiz anestezi bölgesel dağılmıyor dedi.Ewet cnm saol.hamileyken dis tedavisi yapilmaz saniyodum ama netten baktm az once 2.trimester donemi en uygun donemmis disciye gitmk icin.once kadin dogumcuya muaneye gitcm ona danisip ordan disciye gitcem.her hastaligin acisi baska oluyo. Hamile olunca insan tereddut ediyo. Allahm kimseye dayanamayacagi dermansiz dert vermesin insallh
Merhaba canım benim de kreatinin ile bun düşük çıktı fazla su tüketiminden mi kaynaklı ?Aynen devam et canım böbrekler iyi çalışıyor demek değerlerin :) benimde gfr değerim yüksek üre kreatin hep düşüktür çünkü yürüyen damacanayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?