Evet kızlar tansiyon sorunu olsn bendim şuan iyiyim elhamdülillah benim zaten doktor kontrolünde stresten heyecandan yüksek çıkıyordu sürekli ilk gebeliğin dede yalnız bunda erken başladı Dr.um alamet başladı şuan iyiyim çok şükür 10-6 civarı

Çook geçmis olsun canım

Kilar 3 4 gundur disim agriyo iki defa agri kesicui ictim.dayanmaya calisiyorum ama beni mahvetti napcam bilmiyom.5 6 ay nasil cekcem bu agriyi

Diş hekimine gitmek için uygun aylardaymışız bi git istersen. Geçmil olsun
Ewet cnm saol.hamileyken dis tedavisi yapilmaz saniyodum ama netten baktm az once 2.trimester donemi en uygun donemmis disciye gitmk icin.once kadin dogumcuya muaneye gitcm ona danisip ordan disciye gitcem.her hastaligin acisi baska oluyo. Hamile olunca insan tereddut ediyo. Allahm kimseye dayanamayacagi dermansiz dert vermesin insallh

Amin canım diş zordur bilirim. Allah şifa versin

Kaçıncı haftanızdasıniz ?? Ben 15. Haftamdayım gunde bitane alfamet içiyorum 12 -7 civarı çok şükür..siz günde iki tane aliyordunuz galiba..kardiyologmu bakıyor tansiyonunuza..

Geçmiş olsun

_D_O_ canım önce kendi doktoruma gidicem canım, sonra saynur hanıma karar kıldım, göz için ikisini de danisicam bakalım yaklaşımları nasıl olucak,ona göre bir yol izliycem inşallah :) bu aralar herşey stres yapiyo, her şeyi kafaya takıyorum, gerekli gereksiz ne varsa sanırım geçici bir şey bu .

Günaydın kızlar herkese :)

Günaydın ben 13. Haftada doktoruma sorarak dişiçiye gittim ve iki dişime kanal tedavisi yapıldı. Dişçiyede sordum ilk 3 ay ve son 3 ay kasılma nedeniyle yapmıyoruz. Yoksa verdiğimiz anestezi bölgesel dağılmıyor dedi.

Aynen devam et canım böbrekler iyi çalışıyor demek değerlerin :) benimde gfr değerim yüksek üre kreatin hep düşüktür çünkü yürüyen damacanayım :)))
Merhaba canım benim de kreatinin ile bun düşük çıktı fazla su tüketiminden mi kaynaklı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…