Saol cnm.bnde gitcm sali gunu insallh

Zaman azaldıkça sanırım bende de var stres

Merhaba canım benim de kreatinin ile bun düşük çıktı fazla su tüketiminden mi kaynaklı ?
Canım sebeplerinden biri sadece sıvı alımının çok olması. Hamileliktede düşünüyor zaten. Ama yetersiz beslenme veya başka bir sebepte olabilir tabi doğumdan sonra takip edersin kendini

Canım şimdi bir yere yazdığın mesajı gördüm. Bizde çok bekledik yazmışsın özel değilse neydi sıkıntı. Bende pko vardı adetim çok düzensizdi 1 kere aşılama yapıldı tutmadı. İlaçla hamilr kaldım iki defa geçen sefer dış gebelikti bu seferde çok şükür bugüne kadar gelebildik.

Bndede pko vqr cnm ilk hamileligimde catlatma ignesi ile hamile kaldim.yine zor olur diye hic korunmadik.olursa istiyorduk zaten Allhm bunu da kendisi nasip etti sukur oldu.pko olunca olmaz die bisey yok yani

Bnmde adetlerim cok duzensizdi iki uc ay olmadigini bilirim.ama dogumdan sonra cok duzene bindi gununu hic sasmaz oldu sukur.seninde dogumdan sonra duzene girer

Bnmde adetlerim cok duzensizdi iki uc ay olmadigini bilirim.ama dogumdan sonra cok duzene bindi gununu hic sasmaz oldu sukur.seninde dogumdan sonra duzene girer
İnşaallah ya. Valla adet olmadıkça karın ağrısı kasık ağrısı oluyor. Strese giriyorum. Benim gittiğim kaç doktor tüp bebekle bile hamile kalamazsın dediler.
Evleneli 4 yıl olmak üzere işte çok şükür Allah nasip etti. Diğer çocuğunuz kaç yaşında :) Sağ salim kucaklarımız dolsun inşaallah

2 yasinda kizim.biz 3 ay gittik sadece tedavi icin.ilk catlatma ignesi ile de hamile kaldim.hatta doktor bana biraz zor dedi tup bebege yonlendireyim dedi.ama bnce hic gerek olmuyo.biraz ugrastirir belki ama olsun.bnm yumurtlama sorunum vardi.dogumdan sonra adet duzene girince yumurtlama sorunu ortadan kalkti ve hemen hamile kaldim.

Allah bağışlasın bizde aşılama yaptırdık tutmadı. Sonra aşılma için kullanılan bir hapım vardı kullandım hamile kaldım. Bende de sorun yumurtlamaydı zaten. Yumurtlamayı yakalyınca adet geciksede oluyor. Şu an ikinci aklımın ucundan bile geçmiyor sağ salim bir kucağımıza alalım bunca şeyden sonra. İlerisi için düşünemiyorum.
Ama eğer düzeliyprsa ki inşaallah düzelir o zaman da olursa Allah verirse başım gözüm üstüne

B
Biz ikinciyi istiyoduk ha 2 sene sonra ha 3 sene sonra dedik.korunursak belki daha zor olur sonra dedik.zaten evdeyim cocuga bakiyom ikincide olsun dedik.allhm bos cevirmedi bizi.isteyen herkese nasip etsin allhm

B

Biz ikinciyi istiyoduk ha 2 sene sonra ha 3 sene sonra dedik.korunursak belki daha zor olur sonra dedik.zaten evdeyim cocuga bakiyom ikincide olsun dedik.allhm bos cevirmedi bizi.isteyen herkese nasip etsin allhm
Amin
O kadar çok doktordan üzülerek döndükki anlatamam.
Bu yüzden birazda korkuyorum. Hele bir sağ salim doğsunda o zamanda kardeş kardeş deriz belki :)

Balım benim doğuştan rahim anomalim varmış ilk evlendiğimde genel muayenede öğrenmiştim rahimde septum yani derin bir perde varmış oda tüplere spermin gitmesini engelliyormuş. Normal septumlarda böyle değil tabi benimki çok derinmiş o yüzden. Doktorlar bana hiç uğraşma imkansız dediler histeroskopi olacaktım kesin tanı için çift rahim mi yarım mı gerçekten septum mu diye. Rahmin kendiside küçükmüş zaten. Kime gitsem ameliyatla anca dediler onda da rahim ağzı yetmezliği oluyormuş falan filan. Ruhen baya yıpranmıştım umudum bile yoktu tedavisiz olmayacakmş diye o ay olmuş. Üstelik hormonlarımda sıkıntılıydı prolaktinim baya yüksekti hayıt otu içmiştim. Çok uzattım benim durum patolojikti yani rabbim ol deyince engel kalmıyo demekki

Amin
O kadar çok doktordan üzülerek döndükki anlatamam.
Bu yüzden birazda korkuyorum. Hele bir sağ salim doğsunda o zamanda kardeş kardeş deriz belki :)
Aynn bizde oyle.bn cok aglardim olmucak diye.yeni evlenmistim ama hemen istedik.evlenddikten 6 ay sonra hamile kaldim .

Allah ın işi işte. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallah
Bdnde de perde var ama ince olduğu için sıkıntı olmaz dediler.

Herkese hayırlı akşamlar.pcos belası benim de başımdaydı.Çok şükür bende hamile kalabildim. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mucizelerimizi..amin

Çalışma bikac nedeni var mesela fazla protein ağırlıklı beslenme çok su içme hamilelik bunlar etkili oluyor tiroid bile olabilir
Neredeyse hiç sebze yemiyorum canım ve günde 2,5lt su içiyorum sonuçları doktora göstermedim de düşük olduğunu görünce tedirgin olmuştum teşekkürler

Canım sebeplerinden biri sadece sıvı alımının çok olması. Hamileliktede düşünüyor zaten. Ama yetersiz beslenme veya başka bir sebepte olabilir tabi doğumdan sonra takip edersin kendini
Benimmsu tüketimim fazla da canım sonuçları göstermedim doktora düşük olduğunu görünce tedirgin olmuştum teşekkürler cevabın için

Evet bazen çok düşünüyorum, iyiki sürekli evde değilim, hep haftasonu böyle düşünceler beynimi yiyor, hafta içi çok rahat geçiyor, ortam değişik iş temposu. Evde durmak bana hiç yaramıyor

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ya bu akşam bana bi ağlama geldi. Öylesine bi sebepten. Sanki canımı koparmış gibi nasıl yaş akıyo ama Bi kaç kere daha olmuştu. Şimdi eşim de alıştı ilk ağladığımda eşim kötü bişey olduğunu ondan sakladığımı sanıp çok endişelenmişti sizin de oluyo mu böyle ağlama nöbetleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…