Bende oluyoo canım, ozellikle haftasonu kendimle başbaşa kaldığımda ,yalnızken falan çok oluyo, bebek üzülürmu diye bu sefer ona da ağlıyorum:)İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ya bu akşam bana bi ağlama geldi. Öylesine bi sebepten. Sanki canımı koparmış gibi nasıl yaş akıyo amaBi kaç kere daha olmuştu. Şimdi eşim de alıştı ilk ağladığımda eşim kötü bişey olduğunu ondan sakladığımı sanıp çok endişelenmişti sizin de oluyo mu böyle ağlama nöbetleriniz
Ağlama nöbeti değil ama duygusallık çok. Aklıma bir şey geliyor gözlerim doluyor hemen. Hormonlar tavan yapmış galiba:))İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ya bu akşam bana bi ağlama geldi. Öylesine bi sebepten. Sanki canımı koparmış gibi nasıl yaş akıyo amaBi kaç kere daha olmuştu. Şimdi eşim de alıştı ilk ağladığımda eşim kötü bişey olduğunu ondan sakladığımı sanıp çok endişelenmişti sizin de oluyo mu böyle ağlama nöbetleriniz
Benim de oluyor bir filmin olur olmaz bir sahnesine filan ağlayasım geliyor gözlerim doluyor ufak tefek şeylere, adet zamanlarında da öyle olurdum ben. İşte bunlar hep hormon :)İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ya bu akşam bana bi ağlama geldi. Öylesine bi sebepten. Sanki canımı koparmış gibi nasıl yaş akıyo amaBi kaç kere daha olmuştu. Şimdi eşim de alıştı ilk ağladığımda eşim kötü bişey olduğunu ondan sakladığımı sanıp çok endişelenmişti sizin de oluyo mu böyle ağlama nöbetleriniz
Benim de haftada bir bı ağlama nobetim var maalesefİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız. Ya bu akşam bana bi ağlama geldi. Öylesine bi sebepten. Sanki canımı koparmış gibi nasıl yaş akıyo amaBi kaç kere daha olmuştu. Şimdi eşim de alıştı ilk ağladığımda eşim kötü bişey olduğunu ondan sakladığımı sanıp çok endişelenmişti sizin de oluyo mu böyle ağlama nöbetleriniz
Bende oluyoo canım, ozellikle haftasonu kendimle başbaşa kaldığımda ,yalnızken falan çok oluyo, bebek üzülürmu diye bu sefer ona da ağlıyorum:)
B
Bende de oluyor duygusal filmler müzikler açıp kendi kendime ağlıyorum :)
Benim de haftada bir bı ağlama nobetim var maalesefbugün de sabahtan öğlene kadar sürdü. Bebegi strese soktugumu dusunup ona da ayrıca ağlıyorum hatta. Beni bu hormonlar bitirecek sanırım sonunda...
Ben bazan ağlıyorum bazan da çok sinirli oluyorum. Sınırlarda yaşıyorum bu ara genelde mutlu ve duygusalım.
Yok kendi doktorum verdi onun takibimdeyim sadce kardiyologa giymedim size kadın doğumdunuz mu verdi 17. Haftadayım bu aradaKaçıncı haftanızdasıniz ?? Ben 15. Haftamdayım gunde bitane alfamet içiyorum 12 -7 civarı çok şükür..siz günde iki tane aliyordunuz galiba..kardiyologmu bakıyor tansiyonunuza..
Ay ben de biraz ağlayınca kasığım acıdı. Bi tur da bebek etkilendi diye ağladım
Değişik bir duygusal değişim oluyo, doğumu emzirmeyi vs herşeyi çok fazla düşünmeye başladım bu hafta sonu hiç iyi gelmedi bana:) ruhum sıkıldı can sıkıntısından öldüm, hafta içi hiç aglamiyorum:) noluyosa hafta sonu oluyo
Öyle kuzum ama hormonlardan tamamen birazda bebek iyi olsun kaygısı. Herşeyi atlatıcaz Allahın izniyle.Evet bazen çok düşünüyorum, iyiki sürekli evde değilim, hep haftasonu böyle düşünceler beynimi yiyor, hafta içi çok rahat geçiyor, ortam değişik iş temposu. Evde durmak bana hiç yaramıyor
Benim de hafta sonu oluyo. Hafta içi çalışmaydı yemekti yorgunluktan kendimizi dinlemeye vakit kalmıyo demek ki.Eşime göre hafta sonları hasta da oluyomuşum hafta içi geçiyomuş
Hafif olanlarda sıkıntı olmuyormuş kuzum bebek büyüdükçe normal halini alıyormuş yiyecek ekmekleri varsa hiçbirşey engel değil rabbim ne dilerse o oluyor.Allah ın işi işte. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallah
Bdnde de perde var ama ince olduğu için sıkıntı olmaz dediler.
Öyle kuzum ama hormonlardan tamamen birazda bebek iyi olsun kaygısı. Herşeyi atlatıcaz Allahın izniyle.
Aynen öyle canım.Hafif olanlarda sıkıntı olmuyormuş kuzum bebek büyüdükçe normal halini alıyormuş yiyecek ekmekleri varsa hiçbirşey engel değil rabbim ne dilerse o oluyor.
Hamileliğin başlarında acayip duygusaldım ota şeye ağlıyordum kendime nazar duaları inşirahlar okuya okuya azalttım hiç yok değil kaygı oluyo bebek iyi mi ne diye ama rabbimize sığınıyoruz işte ben ağladığım zaman birde bu dugguları yaşayamayanlar var diye onlara ağlıyodum :)Benim de hafta sonu oluyo. Hafta içi çalışmaydı yemekti yorgunluktan kendimizi dinlemeye vakit kalmıyo demek ki.Eşime göre hafta sonları hasta da oluyomuşum hafta içi geçiyomuş
Ben de haftasonu çok iyiyim, evde dinlenmek iyi geliyor hafta içi çok yoruluyorum eve geliyorum hiç dinlenemiyorum gibi geliyor, bir de kızımla ilgileniyorum hiç aklıma bişeyler getirecek vaktim olmuyor. Doğum emzirme gibi düşünceleri hiç aklınıza getirmeyin hepsi kendiliğinden içgüdüsel oluyor ilk defa altını değiştirirken kendime inanamamıştım sanki daha önceden biliyor gibiydim, rahat olun herşey oluyor zamanı gelince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?