Ah bu felaket senaryoları... bilende bilmeyende konuşuyor dün babannem bana diyorki sen önceden kiloluydun senin bebeğin çabuk düşerEvet kaygili oluyorum bazen elimde olmadan, sezeryan olursam dikişim iyi olurmu, iz çok belli olurmu , vs ya saçma sapan düşüncelerde oluyorum. Doğum yapan arkadaşlarımın anlattıkları çok etkiliyor , sezeryan olursam epudral olucm dedim, anestezi iyi yapılmazsa felç olma riskini var yapan kişinin çok iyi olması lazım dedi bir arkadaşım ya çok etkilendim, direkt felç olma ihtimali çok yüksek denirmi hamile insana, insanlar normal doğumda bile epudral yaptiriyolar, ya takıyorum bu olumsuz söylemleri
Belki okumuşsundur ben kanamalı geçiriyorum rahim çok gerildiğinden hep karnımın içi acıyor adet ağrısı gibi ağrı var sürekli dinlenerek geçiyor ancak.Aynen öyle canım.
Perdeden dolayı bir sıkıntı yaşadın mı ?
Benim lekelenmeler için doktor ondan da olabilir böbrekteki taştanda olabilir demişti.
Okumuştum geçmedi mi kanamalar yani bitmedi miBelki okumuşsundur ben kanamalı geçiriyorum rahim çok gerildiğinden hep karnımın içi acıyor adet ağrısı gibi ağrı var sürekli dinlenerek geçiyor ancak.
Yok canım abartmaya gerek yok hepiniz yaşayıp göreceksiniz inş, normal doğumu yapamadım benim açılmam olmadı onu anlatıp olumsuz etkilemeyeyim rahat doğum yapan kişileri dinleyin inş normal yapabilirsiniz ama sezaryende karnınızın yarası tabiki acıyor ilk günlerde, bu çok normal özellikle önceden herhangi bir ameliyat olduysanız apandisit bile benziyor yani. O felç riski filan çok küçük ihtimaller onlara kulak asmayın, benim de boynum ağrıdı biraz ama narkoz etkisi geçince geçti birkaç gün sonraDaha önce doğum yapanlar nasıl oldu doğumlar?
Abartıldığı gibi mi acaba çok merak ediyorum?
Cevabın için sağol :)Yok canım abartmaya gerek yok hepiniz yaşayıp göreceksiniz inş, normal doğumu yapamadım benim açılmam olmadı onu anlatıp olumsuz etkilemeyeyim rahat doğum yapan kişileri dinleyin inş normal yapabilirsiniz ama sezaryende karnınızın yarası tabiki acıyor ilk günlerde, bu çok normal özellikle önceden herhangi bir ameliyat olduysanız apandisit bile benziyor yani. O felç riski filan çok küçük ihtimaller onlara kulak asmayın, benim de boynum ağrıdı biraz ama narkoz etkisi geçince geçti birkaç gün sonra
Yani çok ayrıntıya girmeyeyim ama eltin biraz haklı, normal doğum süresi uzun olduğu için zor geçiyor saatler dakikalar, acı eşiği yüksek olanlar yapar ve sonrası rahat diyor yapanlar. sezaryende doğum sürecinde birşey hissetmiyorsun yarım saatte bitiyor ama sonrasında yaran acıyor birkaç gün. Ben sezaryani tercih ediyorum ikisini de tattım ama normal yapmadım acısını çektiğimle kaldım öyle bir ihtimal de var maalesef. Doktorunuzla konuşacaksınız zaten çatınız ve bebğin kilosu uygunsa olabilir yani..Cevabın için sağol :)
Evlenmeden önce evli olanlar ilk geceyi abartırdı şimdide doğum yapmış olanlar doğumu abartıyor.
İnşaallah hakkımızda hayırlı olan olur. Benim eltinin biri iki normalden sonra 3. Çocuğu sezeryan oldu. Diyordu ki sezeryan kadar kolay bir şey yok. Kimide sezeryanı abartıp durıyor.
İnşaallah normal olur diye dua ediyorum bende. Ve bu aralar daha çok düşünür oldum.
Son ana kadar değişebilir tamamen vücuda ve bebeğin duruşuna bağlı.Bir de bence sezaryeni abartanlar normal doğum sancısı çekmeyenler herhalde, özellikle o suni sancıya dayanıp sezaryan yarasına çok acıyor diyorlarsa pes yani. İnşallah kendi sancınız gelir de normal doğurabilirsiniz, yarım saatte doğurup çıkanlarda oluyor umarım herkes rahat bir doğum geçirir
Kanama şuan yok evde dinleniyorum ana arada dışarı çıkınca çok yoğun akıntılar oluyor işe gidince neler olcak bilmiyorum şimdide onu düşünüyorumOkumuştum geçmedi mi kanamalar yani bitmedi mi
Allah yardımcın olsun inşaallah bundan sonra sıkıntı yaşamazsın hiç birimiz yaşamayız.
Allah yardımcın olsun inşaallah duamdasın. İşe ne zaman başlicanKanama şuan yok evde dinleniyorum ana arada dışarı çıkınca çok yoğun akıntılar oluyor işe gidince neler olcak bilmiyorum şimdide onu düşünüyorum
17sinde balım Alllah razı olsunAllah yardımcın olsun inşaallah duamdasın. İşe ne zaman başlican
Çalışırken zor olacak ayakta durman gerekecek fırsat buldukça otur. İyi beslenmeye çalış ki gücün olsun.17sinde balım Alllah razı olsun
Beni zaten o zorluyor kuzum ya hergün fix 8 den 1 e kadar aralıksız iş oluyor hep ayakta eğil kalk bazen yemeğe son anda yetişiyoruz ara öğün bir fırsat bulursam anca çok acıkıyorum idare etmek istemiyolar mecburda değiller ne bileyim napıcam bilmiyorumÇalışırken zor olacak ayakta durman gerekecek fırsat buldukça otur. İyi beslenmeye çalış ki gücün olsun.
Gunaydin kizlar.bn grip oldum ustune bide dis agrisi mahvetti beni
Hayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?