Hayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
günaydın canım geçmiş olsun. bol bol su iç. neden vajinal muayene olmustun

Hayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
Geçmiş olsun canım sana da acil şifalar.Ben ilk gebeliğimde geçirmiştim baya da ağır geçirmiştim.İnsallah antibiyotik tedavisine gerek kalmaz

İyi hatırlattın canım okuya okuya ezberlemiştim ben de inşirah suresini. Okuyayım onu yine

Günaydın kızlar kaç gündür sabah uyanamıyorum sizde de var mı ?
Önce acıkıpta erken uyanıyordum şimdide acıkıyorum ama kalkamıyorum. Kalkıncada kızoyorum kendime bebekde acıkmıştır diye

Beslenmene dikkat etmeye çalış hastane işi zor iş valla. Bütük fedakarlık ve sabır istiyor

Bizim kontrol cuma günü öğlenden sonra :)
Doktor gececi diye 1 ay geçip gitti en son 7 kasımda gitmiştik.

Ben sezeryan olursa genel istemiyorum, inş hayırlı güzel doğumlar yaşarız, önemli olan bebeği sağlıkla kucagimiza almak, sen genel anestezi ile mi olacaksın sezeryani canım?
Bugün doktor kontrolümuz var, bebeğin gramını ve boyunu sorucam ilk kez bakalım kaç gram:)

Kanama şuan yok evde dinleniyorum ana arada dışarı çıkınca çok yoğun akıntılar oluyor işe gidince neler olcak bilmiyorum şimdide onu düşünüyorum
İse ne zaman baslicaksin canım, doktor sana nöbet tutamaz raporu versin onu ayarla nöbet tutma en azından, yada heyet raporunu uzatsin daha iyi olur, benim arkadaşımda vardı, o hiç gelmemisti okula heyet raporu ile

Merhaba, Hoşgeldin Allah bağışlasın oğlunu da sağlıkla kucaklarsın inşallah :)

Herkese hayırlı günler

Hastalara şifa kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Güzel bir gün ve hafta başlangıcı olsun inşallah. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun. Ben dün geceden beri çok mutluyum çünkü artık miniğimi hissediyorum. Bugün artık 18+0 haftadayız. İkinci gebelik olunca nihayet hissedebildim diyorum. İlk gebeligimde 20+0 da hissetmiştim . O yüzden ilk gebeliği olup hala hissedemeyenler endişe etmesinler. Yakındır o minik dokunuşları hissetmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…