Allah tamamına erdirsinGünaydın kızlar :)
Bugün tekrar doktora gideceğim.
Bu arada dünden beri hareketlerini daha net hissediyorum artık çok şükür
Amin bu hafta cabuk geçsin inş...gozunuz aydınGünaydin hanimlar.
Bu hafta cabuk gecsin oteki hafta gelsin.
Sabirsizlaniyorum.
Bu arada arada sanki bebegin hareketlerini hissediyorum ben
günaydın canım geçmiş olsun. bol bol su iç. neden vajinal muayene olmustunHayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
Allah razi olsun..rahim agzi kısaliğı varmı diye baktırdım ne olur ne olmaz diye..günaydın canım geçmiş olsun. bol bol su iç. neden vajinal muayene olmustun
Çok geçmiş olsun acil şifalar sanaGunaydin kizlar.bn grip oldum ustune bide dis agrisi mahvetti beni
Amin amin Rabbim buradaki bütünanne adaylarinın tek tek dogum yaptıgı haberini almamızi nasip etsin..lütfen hanımlar birbirimize dua edelim..kk deki anneler diyebenimde bu haftta kontrolüm persembe yada cuma gidicem güzel haberler alırız inşallah hepimiz
Geçmiş olsun canım sana da acil şifalar.Ben ilk gebeliğimde geçirmiştim baya da ağır geçirmiştim.İnsallah antibiyotik tedavisine gerek kalmazHayırli sabahlar hanımlar..çok üzgünüm bugün sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum..cuma günü ilk defa vajinal muayene oldum acaba ordanmı kaptım diyorum..varmi daha önce engeksiyon geçiren
Hamileliğin başlarında acayip duygusaldım ota şeye ağlıyordum kendime nazar duaları inşirahlar okuya okuya azalttım hiç yok değil kaygı oluyo bebek iyi mi ne diye ama rabbimize sığınıyoruz işte ben ağladığım zaman birde bu dugguları yaşayamayanlar var diye onlara ağlıyodum :)
Beslenmene dikkat etmeye çalış hastane işi zor iş valla. Bütük fedakarlık ve sabır istiyorBeni zaten o zorluyor kuzum ya hergün fix 8 den 1 e kadar aralıksız iş oluyor hep ayakta eğil kalk bazen yemeğe son anda yetişiyoruz ara öğün bir fırsat bulursam anca çok acıkıyorum idare etmek istemiyolar mecburda değiller ne bileyim napıcam bilmiyorum
Ah bu felaket senaryoları... bilende bilmeyende konuşuyor dün babannem bana diyorki sen önceden kiloluydun senin bebeğin çabuk düşersaçma sapan cahilce şeyler. Her cerrahi işlemin riski var evet ama sen bilgili ellerde olursan oran sıfıra yakın olur balım. Ben doğum sonrasını hiç düşünemiyorum neden bilmem şuan tek derdim bebeği hissetmek ondan galiba. Bol bol dualar oku vesveseler gitsin
İse ne zaman baslicaksin canım, doktor sana nöbet tutamaz raporu versin onu ayarla nöbet tutma en azından, yada heyet raporunu uzatsin daha iyi olur, benim arkadaşımda vardı, o hiç gelmemisti okula heyet raporu ileKanama şuan yok evde dinleniyorum ana arada dışarı çıkınca çok yoğun akıntılar oluyor işe gidince neler olcak bilmiyorum şimdide onu düşünüyorum
Herkese merhaba bende Mayıs annesi olucam inşallah son adet tarihim 13 Ağustos bebeğim erkek 55.6 ile hamile kaldım 12 haftaya kadar kusma ve kanama düşük riskim vardı o sıra 52 kiloya düştüm şuan 59.6yim tüm erkek belirtileri bende tuttu yani 9 yasindaybir kizim var yasim 34 herkese tekrar merhaba ozaman
Bebisimde 14cm 142gr maşallah
ayda 1mi çağırıyor canım bende en son 13 kasımda gitmiştimBizim kontrol cuma günü öğlenden sonra :)
Doktor gececi diye 1 ay geçip gitti en son 7 kasımda gitmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?