Evet önce 15 günde birdi şimdi ayda bir. 6 ay bitinceye kadar böyle olacak galiba. Bugün 16+0 17+1 de 4 ay bitiyormuş.ayda 1mi çağırıyor canım bende en son 13 kasımda gitmiştim
Ben daha önce alt ekstremiteden ameliyat oldum spinal ile. Genel istemiyorum zaten çoğu doktorda gerekli görmüyor onu isteğe bağlı değildir bence spinal yada epidural daha rahat. İşe 17 sinde başlıcam bugün bir doktora uğrayacağım ağrılarım arttı bebek hareketide hissetmiyorum tedirginimBen sezeryan olursa genel istemiyorum, inş hayırlı güzel doğumlar yaşarız, önemli olan bebeği sağlıkla kucagimiza almak, sen genel anestezi ile mi olacaksın sezeryani canım?
Bugün doktor kontrolümuz var, bebeğin gramını ve boyunu sorucam ilk kez bakalım kaç gram:)
Ultrasondan değilde doktorların yorumlamasından birde bebeklerin pozisyonlarından kaynaklanıyor sanırım bizimki çok net göstermişti güya daha çok kızlar yanıltıyor sanırım bilemedim gruptaki cesur arkadaşımıza da erkek demişlerdi şimdi kız demişler onada benimde üç hafta oluyo söyleyeli değişirmi bilmemİki kişiye doktor erkek demişti birinin doğumuna 16 gün var birininde 45 gün falan. İkisinede şimdi kız demişler bu nasıl oluyor kızlar. Devletin ulrtasonları bu kadar yanıltıcı mı acaba?
Sağlıklı olsunlar sağ salim doğsunlar inşaallah ama sonuna kadar kız yada erkek diye sevip son anda değişmesi kötü olmaz mı ya ??
Merhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsinUltrasondan değilde doktorların yorumlamasından birde bebeklerin pozisyonlarından kaynaklanıyor sanırım bizimki çok net göstermişti güya daha çok kızlar yanıltıyor sanırım bilemedim gruptaki cesur arkadaşımıza da erkek demişlerdi şimdi kız demişler onada benimde üç hafta oluyo söyleyeli değişirmi bilmem
Bende gidince sorucamda. Hayır hazırlık bile yapamayız o şekilde. Birde ben değilde eşim oğlum oğlum diye seviyor. Değişirse diyorum o zamanda kızım diye severim diyor.Doktor pipi gösterdi ben dikkat etmedim. Nasıl karıştırıyorlar anlamadım daUltrasondan değilde doktorların yorumlamasından birde bebeklerin pozisyonlarından kaynaklanıyor sanırım bizimki çok net göstermişti güya daha çok kızlar yanıltıyor sanırım bilemedim gruptaki cesur arkadaşımıza da erkek demişlerdi şimdi kız demişler onada benimde üç hafta oluyo söyleyeli değişirmi bilmem
İşte bende bunun için soruyorum. Kordonu mu pipi sandılar onların ne iş anlamadım.Merhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsin
:) bu hangi uygulamaGünaydın kızlar..
Güzel haberler alacağımız birgün olsun inşallah
Bebek hareketleriyle ilgili küçük bir bilgi..
yaaa bizim dr da %99 erkek dedi pipiyi gösterdi güya da.. biz heyecandan anlamadık tabi neye benzediğini :) renklıde gördü..esya almamak için zor duruyorum kontrol 2 hafta sonraMerhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsin
Aaaa inanmıyorum :)Merhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsin
İki kişiye doktor erkek demişti birinin doğumuna 16 gün var birininde 45 gün falan. İkisinede şimdi kız demişler bu nasıl oluyor kızlar. Devletin ulrtasonları bu kadar yanıltıcı mı acaba?
Sağlıklı olsunlar sağ salim doğsunlar inşaallah ama sonuna kadar kız yada erkek diye sevip son anda değişmesi kötü olmaz mı ya ??
Biri sormamış ayrıntılıda ve devletteki doktor olduğu için söylememiş. Ötekine sormadım. Ama çok saçma ya bu kadar zaman erkek deyip sonra kız demesi. Benim görümcemde geçen yıl ilk erkek dediler 6. Aydan sonra kız dediler kız doğdu. Ayrıntılıda inşaallah sorarım bende. İnsan heyecanlanıp unutuyor :) sağlıklı olsunlar ama bu bilinmezlik yorar insanı yaCanım ayrıntılı ultrasonda da mı anlaşılmamışşaşırdım valla
Play store da hamilelik rehberi:) bu hangi uygulama
Canım hayırlısı olsun inşallah..Merhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsin
Sağol canım ben gün gün gebelik takibini kullanıyorum onada bakayımPlay store da hamilelik rehberi
Bende aksam cok erken uyuyurumGünaydın kızlar kaç gündür sabah uyanamıyorum sizde de var mı ?
Önce acıkıpta erken uyanıyordum şimdide acıkıyorum ama kalkamıyorum. Kalkıncada kızoyorum kendime bebekde acıkmıştır diye
Erken uyusamda geç uyusamda aynı son bir kaç gündür sabah kalkamkyorum sonrada başım ağrıyorBende aksam cok erken uyuyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?