Canım tek doktor car perinatolog

Kızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum.ama nasil goruyo kisti.belki yalns flan gormustur.baska bi doktora daha gorunsen

Ense kalınlığı ve burun kemiği normal miydi? Kürtaj düşünmüyorsan amniyosenteze ne gerek var, herşey Allahtan. Benim de 2li testte risk normalden biraz fazla çıktı bi doktor hemen amniyosentez dedi ama hemen reddettim, araştır istersen o işlemin riskleri var diye biliyorum..

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum.ama nasil goruyo kisti.belki yalns flan gormustur.baska bi doktora daha gorunsen

Canım bakan perinatolog zaten önceki doktor göndermişti radyoloji ayrıntılı bakmıştı

Evet normaldi ama kalbi ve bobreklerine de baktı risk var dedi. Düşük riski 500 de 1 mis

Evet normaldi ama kalbi ve bobreklerine de baktı risk var dedi. Düşük riski 500 de 1 mis
Ben 200 de 1 diye duymuştum ve anneye de bebeğe de zararı olabiliyormuş diye biliyorum. Şöyle düşün ya bebeğin sağlıklıysa ve bu işlemden sonra bi sorun çıkarsa ? Seni etkilemek istemem tabi ama çok iyi araştır ve eşinle konuş ölç tart öyle karar ver

Annesi hiç korkma o sana nasıl gelirse gelsin senin için en güzel hediye olacak. Biz elbetteki Allah'tan sağlık ve afiyet talep ediyoruz. Umuyoruz ki bir yanılma olmuş olsun ya da geçici bir durum olsun. İnşallah bebeğin sağlıklıdır da bu bir şüphe olarak geçip gider hayatınızdan. Ama aksi bile olsa sen anne olarak onu tüm kalbinle hatta hayatınla seversin. Çünkü biz anneler bize verilen hediyeler için bunu beğenmedim bana daha güzelini verin demeyiz hiçbir zaman. Hediyemizi kucaklar ve onu nasıl olurlarsa olsunlar koşulsuz sevmeye devam ederiz.

Ne güzel yazmışsın çok duygulandım. Ben 2li test sonucumu aldığım gün çok ağlamıştım ama sonra ne olursa olsun diye düşünmeye başladım her şekilde o bana bir hediye, bir mucize. Bugün engelliler günü ve her yerde yazıyor herkes bir engelli adayıdır diye ama bunu ne kadar idrak edebiliyoruz. Bol bol dua edelim Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Aksi takdirde bile her şeyde vardır bir hayır

Ay gözün aydın, bugün kontrolum vardı doktorum hissediyomusun pitpitlari artık dedi, yok deyince 20 . Haftada en geç hissedersin dedi, muayene esnasında hissettim aleti biraz bastırıyor ya bastırırken minik minik vuruşlar oldu, çok hareketliydi , o an hissettim demekki biraz bastırmak gerekiyordu:) yada hissediyorumdur da ben anlamıyorum:)
Kesin olarak erkek bebek, benden haberler böyle

Canım geçmiş olsun,üzülme sakın.İnsallah yoktur ve düzelir diyorum.Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın.

Destek için sağolun kızlar.
Iyi Ki varsınız
Canım benim yengeme de birçok olumsuz şey söylediler yok kafası büyük yok böbreği küçük vs ama doğdu hiç bir şeyi yoktu benim yanında çalıştığım bir doktor vardı kadın dogum uzmanı ona danismistm ozmn bana direk dedi ki aman zamanında ultrason mu vardı dedi bazen çok takmak gerek doğumu beklemek gerek dua edelim birşey olmaz Allah in izniyle bence Allah büyük üzülme takma

Kızlar ben iki gün önce hareketlerini hissettiğimi ama emin olamadığımi yazmstm iki gün yine birşey hissedemedm yanildıgimi düşünmstm ama bgn yine hissettim byle gıdıklama tarzı çok değişik ve bir defa çok net eminim aynı duygu çünkü ama okdr az hissediliyor ki dışardan asla değil iicinizde tuhaf bir şey

Doktor bile böyle dediyse yani gerçekten hiç güvenirliği yok bu testlerin, kayınvalidemin komşusu var kadın 45 yaşında hamile kaldı geliniyle aynı zamanda, bir yada iki kere gitmiş ultrasona o kadar kaygısızmış ama sapasağlam doğmuş bebeği. Ben gidiyorum yok kafası büyük mü kolu bacağı kısa mı diye bi ton soru soruyorum yani niye böyleyiz anlamadım

Ben hem engelli adayıyım hem de bir engelli annesiyim. O yüzden anneliğin en zor yüzüyle yüzleşmiş biri olarak diyorum ki yine olsa yine oğlumun annesi olmak isterdim. Yine olsa annelikten bir an olsun vazgeçmezdim. Çünkü dediğin gibi her işte mutlaka bir hayr vardır. Bize zaman zaman kabullenmek zor gelse de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…