İçini ferah tut ins hayırlı haber alirsın

İşte bende bunun için soruyorum. Kordonu mu pipi sandılar onların ne iş anlamadım.
Hiç bir fikrim yok şu anda bile şüpheliyim.Çıkıntı var dediler şimdide kız. bazen dudak kısmını pipi sanabiliyorlarmış.
1-2 haftaya renkli ultrasona giricem inşallah yine değişmez

Canım hayırlısı olsun inşallah..
Net erkek diyince kaçıncı haftandaydın?
Sağ ol canım teşekkür ederim. 14 -15 haftadaydım. tek bildiğim inanılmaz ekşi yediğim tatlıyı ağzıma sürmezdim şaşırırlardı. bi ordan acabamı diyorduk. onun dısında da karnım sivri büyüyor

İnsan psikolojisini ayarlıyor gerçekten. Kızxannesi erkek annesiyim diye. Alışveriş kısmı da cabası. Sağlıklı olsunlar da artık ne diyelim. Şaşırma oluyo demek. Kimi doktorlar ilk garanti olmadan söylemiyorlar ya. Haklılar aslında

Selam kızlar kontrole gidemedim doktor çok yoğunmuş bizde sağlık ocağına gittik bebişin pıt pıtları yerinde şükür.
Üç dört gündür karnım büyüyor sanki fena kaşınıyor umarım çatlamam birden. Ben size büyümüyor diyorum ama afedersiniz ağda yaparken çok zorlandım göremedim karnımdan çekiştirirkende bir iki tekme yedim sanki ama emin olamadım göbeğin biraz altında iki üç seferlikti

kızlar banada cinsiyet söylendiğinde 15+2 idim şimdi benimde aklım karıştı ayrıntılıda belli olur umarım

Çok sevindim,en azından için rahatladı canım.Darisi bize bakalım ne hareket ne bişey var daha

Bende bekliyorum kızlar. 14.54 de randevum vardi mhrs den almıştım yerime hastaneden bi hastayı aktarıp sıramı 14.58 e çekmişler. Randevu saatim geçti dedim sizin randevu 14.58 diyorlar bir de insani salak yerine koyar gibi
Acayip sinirliyim bekliyorum öyle.

Kaşımamaya çalış ve doğal nemlendiriciler kullan

Devlette oluyor maalesef böyle aksamalar.Hayirli haberler al inşallah

Mhrs biriminde çalışıyorum her hastaneler farklı olabilir o doktor kendisi hasta olabilir yada işi çıktı gelmemiş olabilir o yüzden hastaları sizin doktor bakmak için aktarılmış olabilir hayırlı haber ile gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…