İçini ferah tut ins hayırlı haber alirsınBen daha önce alt ekstremiteden ameliyat oldum spinal ile. Genel istemiyorum zaten çoğu doktorda gerekli görmüyor onu isteğe bağlı değildir bence spinal yada epidural daha rahat. İşe 17 sinde başlıcam bugün bir doktora uğrayacağım ağrılarım arttı bebek hareketide hissetmiyorum tedirginim
Hiç bir fikrim yok şu anda bile şüpheliyim.Çıkıntı var dediler şimdide kız. bazen dudak kısmını pipi sanabiliyorlarmış.İşte bende bunun için soruyorum. Kordonu mu pipi sandılar onların ne iş anlamadım.
Sağ ol canım teşekkür ederim. 14 -15 haftadaydım. tek bildiğim inanılmaz ekşi yediğim tatlıyı ağzıma sürmezdim şaşırırlardı. bi ordan acabamı diyorduk. onun dısında da karnım sivri büyüyorCanım hayırlısı olsun inşallah..
Net erkek diyince kaçıncı haftandaydın?
Hayırlı olsun canım. demek ki bu haftalar en net haftalar oluyor :)bizim de cinsiyetimiz belli oldu :) 12. haftada kız demişti ama pipisinin vesikalık fotosuyla evime geldim :))))
Hayırlı olsun canım. demek ki bu haftalar en net haftalar oluyor :)
20. Haftaya kadar yapılıyor ikilin riskli mi çıktı
Biri sormamış ayrıntılıda ve devletteki doktor olduğu için söylememiş. Ötekine sormadım. Ama çok saçma ya bu kadar zaman erkek deyip sonra kız demesi. Benim görümcemde geçen yıl ilk erkek dediler 6. Aydan sonra kız dediler kız doğdu. Ayrıntılıda inşaallah sorarım bende. İnsan heyecanlanıp unutuyor :) sağlıklı olsunlar ama bu bilinmezlik yorar insanı ya
Çok sevindim,en azından için rahatladı canım.Darisi bize bakalım ne hareket ne bişey var dahaSelam kızlar kontrole gidemedim doktor çok yoğunmuş bizde sağlık ocağına gittik bebişin pıt pıtları yerinde şükür.
Üç dört gündür karnım büyüyor sanki fena kaşınıyor umarım çatlamam birden. Ben size büyümüyor diyorum ama afedersiniz ağda yaparken çok zorlandım göremedim karnımdan çekiştirirkende bir iki tekme yedim sanki ama emin olamadım göbeğin biraz altında iki üç seferlikti
Kaşımamaya çalış ve doğal nemlendiriciler kullanSelam kızlar kontrole gidemedim doktor çok yoğunmuş bizde sağlık ocağına gittik bebişin pıt pıtları yerinde şükür.
Üç dört gündür karnım büyüyor sanki fena kaşınıyor umarım çatlamam birden. Ben size büyümüyor diyorum ama afedersiniz ağda yaparken çok zorlandım göremedim karnımdan çekiştirirkende bir iki tekme yedim sanki ama emin olamadım göbeğin biraz altında iki üç seferlikti
Devlette oluyor maalesef böyle aksamalar.Hayirli haberler al inşallahBende bekliyorum kızlar. 14.54 de randevum vardi mhrs den almıştım yerime hastaneden bi hastayı aktarıp sıramı 14.58 e çekmişler. Randevu saatim geçti dedim sizin randevu 14.58 diyorlar bir de insani salak yerine koyar gibi
Acayip sinirliyim bekliyorum öyle.
Hadi hayırlı olsun kızlar çoğalsın artık ya.Herkese merhabalar doktordan geldim herşey yolunda elhamdulillah
Cinsiyet belli oldu kesin kızımız olacakmış 15+1 boy biraz uzun mu bilmiyorum 17 cm olmuş kilo 112 gram olmuş
Devlette oluyor maalesef böyle aksamalar.Hayirli haberler al inşallah
canm gözün aydın bu arada bende nerde diordm senin için hoşgeldin herkes kilosunu yazsinzaten 16. haftadan önce net bir şey söyleyemem demişti kız dediğinde de. kordon mu diye de kontrol etti. emin oldu. erkek çok istiyorduk :) .ok mutlu olduk. bu arada kilo takibi sayfama da beklerim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mayis-2019-anneleri-kilo-takibi.1096134/
Mhrs biriminde çalışıyorum her hastaneler farklı olabilir o doktor kendisi hasta olabilir yada işi çıktı gelmemiş olabilir o yüzden hastaları sizin doktor bakmak için aktarılmış olabilir hayırlı haber ile gelin inşallahBende bekliyorum kızlar. 14.54 de randevum vardi mhrs den almıştım yerime hastaneden bi hastayı aktarıp sıramı 14.58 e çekmişler. Randevu saatim geçti dedim sizin randevu 14.58 diyorlar bir de insani salak yerine koyar gibi
Acayip sinirliyim bekliyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?