Senin de gözün aydın canım :) ilk gebeligimde ben de endişelenmiştim neden hissetmiyorum diye. Hatta doktora da sormuştum. Yakında hissedersin demişti. Hemen ertesi gün o minik dokunuşlar hayatıma değmişti. :) O hissi hiç unutamıyorum. Yine nasip etti Rabbim çok şükür. İnşallah sağlıkla kavusmak da nasip olur her birimize :)

Bana da dedi canım bunları

Canım birkaç gün önce ben de pek emin olamıyordum ikinci gebelik olmasına rağmen. Günde bir defa saniyelik hissediyordum sonra iki gün ses yok vs. Şüpheye düşüyordum haliyle ama çok şükür iki gündür sıklaştı hareketler ve daha net hissediyorum. Eğer gerçekten bebeginse hissettiğin birkaç güne netlesecektir

Ay canım geçmiş olsun, gittinmi doktora , bende hareket hissetmiyorum normalde, inş güzel haberlerle gel canım muhakkak yaz bize

Spinalle epudral arasında fark ne, ikiside uyuşturuyor hangisi daha iyi acaba

14+2 de %100 erkek dedi, bugün 18+2 yine erkek, sanırım doktor tecrübesi ve makinenin kalitesi falan şaşırtıyor sanırım.
Bende de acaba vardı hep değişiyor diye duyuyordum bugün artık tamam dedim, zaten yarım saat bakiyo iyice goruyodu:)

Korkmayın benzeri daha öncede arkadaşım vardı gebelikte kafası kist var denildi aylar sonra kistleri kayboluyormuş yani geçici bişey hiç sıkıntı olmadan sağlıklı kucağına aldı için ferah tutun Allah ümit kesilmez

Bir oğlun varken bir kızın oluyor gibi hissetmişsindir:) değişik bir duygu olur insanda sen birde mobilya falan almışsın, hayırlı olsun sağlıkla doğsun kızın:)

Hadi gözün aydın,kafanda acaba olursa direkt sağlık ocağına git canım, doktorumda bugün pıt pıt dokunur dedi:) ultrason cihazıyla bastırırken pitpitlari hissettim ilk kez, birde doktor diyetisyene yönlendirdi, muhakkak git dedi, 3 kilo aldım toplamda. Görünürde gayet iyisin ama tatlı hamur işi falan ağır şeyler yemeyip 3 kilo Alman fazla dedi,geceleri aç yatıyorum nasıl aldım anlamadım dedim:) diyetisyene gidicem bu yüzden, osteocare diye calsiyum,magnezyum,D3 içeren bir hap, birde feramat demir hapı verdi, gün aşırı kullan,20. Haftada hergun alicakmisim, doktor kontrolün ne zaman canim

Herkese merhabalar doktordan geldim herşey yolunda elhamdulillah
Cinsiyet belli oldu kesin kızımız olacakmış 15+1 boy biraz uzun mu bilmiyorum 17 cm olmuş kilo 112 gram olmuş

Bana da boy ve kiloyu söyledi ya eşimde bende unuttuk, eşim 4cm olan bacak boyunu normal boyu olarak düşünmüş, diyorum 4 cm olurmu :) erkekler ne kadar düz mantık,bebeğin boyu kaçtı diyorum 4 cm diyo 20 kusur cm boyu ,300 ya da 400 lü bişey gramiydi. İkimizde unutmusuz heyecandan:) boyu uzun olacak bence dedi doktor babasına benzicek sanırım dedi, bende inşallah bana benzemez dedim:) şekerliginide senden alsın senin güzelliklerin de bebise gecsin deyince buna da şükür dedim:) boyum olmasa da şekerim diye sevindim o an

Ultrason kağıdında gramı yaziyomu

Canım ultrason kağıdında kilonun yazması lazım. Boyu için de fl simgesini 7 ile carp canım. Çıkan sonuç bebeğin boyu eğer 4 dediğiniz şey ise bebeğin boyu 28 cm maşallah :)

Canım sakın üzme kendini ve stres yapma..bizim bir tanıdığada bursa zeynep kadın doğumda bebeğin kafası büyük şevket yılmaza git demişler falan ama bişey çıkmadı doğdu maşaallah..Rabbim zor imtihanlardan muhafaza etsin..kürtaj düşünmüyosan ve doğuma kadar çok stres yapıp kendinide bebeğide yıpratmayacaksan amniyosentez yaptırma..ama kendini yıpratacaksan iyi düşün

Bu

Canım kalbini ferah tut, eğer imkanın varsa özel bir yerde tekrarlat testi , bazen doktora göre bile değişebiliyor, benim arkadaşım üç defa yaptırmıştı detayliyi guvenemeyip, ve gayet sağlıklı bir oğlu var. Hemen aminiyosentez yaptırma derim, bir defa daha baktır , belki de çok çok iyidir, yanilmistir bu doktor, Allah güzel haberler aldırsin canım,dualarımız bebeğinle Allah minik meleği korusun

Destek için sağolun kızlar.
Iyi Ki varsınız

Canım ne demek, keşke elimizden daha iyi şeyler gelse, Allah sıkıntını alsın ve bebeğin çok çok sağlıklı olsun inşallah, bir başka perinatologa daha görün derim ben eğer imkanın varsa, özelde bu işi yapan güvenilir uzmanlar var. Kadın doğum doktorum , her perinatolog anlamiyo yanlış yönlendirebiliyor demişti, bence gayet sağlıklı bebeğin içimde nedense hiç olumsuz bir duygu olmadı yazını ilk okuduğumda.

Canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Rabbim evladını sana sağlıkla kavuştursun inşallah..

Çok yakın bir zamanda iş yerinden arkadaşım yaşadı birebir aynı durumu. Bu haftalarda görünen kistik yapılar zamanla kayboluyo. Öyle ki doktoru ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti. Arkadaşım ayrıntılıya girdiğinde kistler çoktan kaybolmuştu bile.. sıkma canını inşallah senin de böyle olacak. Naçizane önerim amniyosentez için acele etme. Bi kaç doktora daha git canım.

Allah yardımcınız olsun. İnşaallah geçer gider dua edelim hep beraber. Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…