- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Ay gözün aydın, bugün kontrolum vardı doktorum hissediyomusun pitpitlari artık dedi, yok deyince 20 . Haftada en geç hissedersin dedi, muayene esnasında hissettim aleti biraz bastırıyor ya bastırırken minik minik vuruşlar oldu, çok hareketliydi , o an hissettim demekki biraz bastırmak gerekiyordu:) yada hissediyorumdur da ben anlamıyorum:)
Kesin olarak erkek bebek, benden haberler böyle
Canım benim yengeme de birçok olumsuz şey söylediler yok kafası büyük yok böbreği küçük vs ama doğdu hiç bir şeyi yoktu benim yanında çalıştığım bir doktor vardı kadın dogum uzmanı ona danismistm ozmn bana direk dedi ki aman zamanında ultrason mu vardı dedi bazen çok takmak gerek doğumu beklemek gerek dua edelim birşey olmaz Allah in izniyle bence Allah büyük üzülme takma
Kızlar ben iki gün önce hareketlerini hissettiğimi ama emin olamadığımi yazmstm iki gün yine birşey hissedemedm yanildıgimi düşünmstm ama bgn yine hissettim byle gıdıklama tarzı çok değişik ve bir defa çok net eminim aynı duygu çünkü ama okdr az hissediliyor ki dışardan asla değil iicinizde tuhaf bir şey
Ben daha önce alt ekstremiteden ameliyat oldum spinal ile. Genel istemiyorum zaten çoğu doktorda gerekli görmüyor onu isteğe bağlı değildir bence spinal yada epidural daha rahat. İşe 17 sinde başlıcam bugün bir doktora uğrayacağım ağrılarım arttı bebek hareketide hissetmiyorum tedirginim
Ultrasondan değilde doktorların yorumlamasından birde bebeklerin pozisyonlarından kaynaklanıyor sanırım bizimki çok net göstermişti güya daha çok kızlar yanıltıyor sanırım bilemedim gruptaki cesur arkadaşımıza da erkek demişlerdi şimdi kız demişler onada benimde üç hafta oluyo söyleyeli değişirmi bilmem
Korkmayın benzeri daha öncede arkadaşım vardı gebelikte kafası kist var denildi aylar sonra kistleri kayboluyormuş yani geçici bişey hiç sıkıntı olmadan sağlıklı kucağına aldı için ferah tutun Allah ümit kesilmezKızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Merhaba arkdaşlar, günaydın. evet aman diyim cinsiyetlerden emin olun. 1 ay önce doktorum % 99 erkek demişti şimdi net kız diyor ben bile gördüm hala şoktayım. ben heyecandan mobilyalarını bile almıştım neyse ki değiştirebildim. hepsi sağlıkla gelsin
Selam kızlar kontrole gidemedim doktor çok yoğunmuş bizde sağlık ocağına gittik bebişin pıt pıtları yerinde şükür.
Üç dört gündür karnım büyüyor sanki fena kaşınıyor umarım çatlamam birden. Ben size büyümüyor diyorum ama afedersiniz ağda yaparken çok zorlandım göremedim karnımdan çekiştirirkende bir iki tekme yedim sanki ama emin olamadım göbeğin biraz altında iki üç seferlikti
Herkese merhabalar doktordan geldim herşey yolunda elhamdulillah
Cinsiyet belli oldu kesin kızımız olacakmış 15+1 boy biraz uzun mu bilmiyorum 17 cm olmuş kilo 112 gram olmuş
Bana da boy ve kiloyu söyledi ya eşimde bende unuttuk, eşim 4cm olan bacak boyunu normal boyu olarak düşünmüş, diyorum 4 cm olurmu :) erkekler ne kadar düz mantık,bebeğin boyu kaçtı diyorum 4 cm diyo20 kusur cm boyu ,300 ya da 400 lü bişey gramiydi. İkimizde unutmusuz heyecandan:) boyu uzun olacak bence dedi doktor babasına benzicek sanırım dedi, bende inşallah bana benzemez dedim:) şekerliginide senden alsın senin güzelliklerin de bebise gecsin deyince buna da şükür dedim:) boyum olmasa da şekerim diye sevindim o an
Ultrason kağıdında gramı yaziyomu
Canım sakın üzme kendini ve stres yapma..bizim bir tanıdığada bursa zeynep kadın doğumda bebeğin kafası büyük şevket yılmaza git demişler falan ama bişey çıkmadı doğdu maşaallah..Rabbim zor imtihanlardan muhafaza etsin..kürtaj düşünmüyosan ve doğuma kadar çok stres yapıp kendinide bebeğide yıpratmayacaksan amniyosentez yaptırma..ama kendini yıpratacaksan iyi düşünKızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Kızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Canım ultrason kağıdında kilonun yazması lazım. Boyu için de fl simgesini 7 ile carp canım. Çıkan sonuç bebeğin boyueğer 4 dediğiniz şey ise bebeğin boyu 28 cm maşallah :)
Destek için sağolun kızlar.
Iyi Ki varsınız
Canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın. Rabbim evladını sana sağlıkla kavuştursun inşallah..Kızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Kız nerelerdesin sen özledim seni..iyiyim elhamdülillah çok şükür sen nasılsın. hafta sonu temizlikle geçti. senin kontrol yarın demi . hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.
Çok yakın bir zamanda iş yerinden arkadaşım yaşadı birebir aynı durumu. Bu haftalarda görünen kistik yapılar zamanla kayboluyo. Öyle ki doktoru ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti. Arkadaşım ayrıntılıya girdiğinde kistler çoktan kaybolmuştu bile.. sıkma canını inşallah senin de böyle olacak. Naçizane önerim amniyosentez için acele etme. Bi kaç doktora daha git canım.Kızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Allah yardımcınız olsun. İnşaallah geçer gider dua edelim hep beraber. Allah büyüktürKızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?