- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Çok şükür iyiyim ben de canım.Evet yarın kontrol,aminnn inşallah bakalımiyiyim elhamdülillah çok şükür sen nasılsın. hafta sonu temizlikle geçti. senin kontrol yarın demi . hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.
22 cm fl ile çarptım canım sağol, 20 li bişey aklımda kalmışti, value de boyu sanırım dimi
:) Terimler ilginç , Türkçe yazsa anlıycaz:)Value ne bilmiyorum canım daha önce hiç karsilasmadim :)
Kız nerelerdesin sen özledim seni..
Allah yardımcınız olsun..Sağolun kizlar ben o mesajı ilk girdiğimde yazmıştım sonra doktorun yanına tekrar girdim ve beni tıbbi genetik uzmanına gönderdi onunla da detaylı konuştum. Esasında bizdeki durum down sendromu değil trizomi 18 miş. Perşembeye kadar düşünüp gitmemi istedi yarın kendi doktorumla görüşeceğim ama bu doktor zaten perinatologdu ve detaylı inceledi. Yani doktora güveniyorum. Hem ultrason hem amniyosentez acısından. Bakalım yarın doktorum ne diyecek
Içini ferah tut kuzum, doktora da güveniyorsun madem o seni en doğru yönlendirecek olandır. Miniğin ve senin için dua ediyorum, Allah hakkınızda hayırlısını versinSağolun kizlar ben o mesajı ilk girdiğimde yazmıştım sonra doktorun yanına tekrar girdim ve beni tıbbi genetik uzmanına gönderdi onunla da detaylı konuştum. Esasında bizdeki durum down sendromu değil trizomi 18 miş. Perşembeye kadar düşünüp gitmemi istedi yarın kendi doktorumla görüşeceğim ama bu doktor zaten perinatologdu ve detaylı inceledi. Yani doktora güveniyorum. Hem ultrason hem amniyosentez acısından. Bakalım yarın doktorum ne diyecek
Içini ferah tut kuzum, doktora da güveniyorsun madem o seni en doğru yönlendirecek olandır. Miniğin ve senin için dua ediyorum, Allah hakkınızda hayırlısını versin
Benim ilk kizimda da kist vardi. Böbreklerinde de genisleme vardi ve kuzeni down sendromlu oldugu icin yüksek ihtimal demişlerdi. Israrla almak istediler biz kabul etmedik ve sıkıntısız doğdu elhamdülillah. Boyle seyler gorulebiliyor bana hamileligim zehir oldu. Aldirmayi düşünmüyorsan lütfen içini rahatlat senin moralini bozan olumsuz konuşan doktora bir daha gitme. Bunlarla karşılaşmak bile bizim icin bir imtihan moralini yüksek tut canım.Evet normaldi ama kalbi ve bobreklerine de baktı risk var dedi. Düşük riski 500 de 1 mis
Canım geçmiş olsun sıkıntı var galiba okuyamadım msrjların hepsini ama Rabbim en güzelini nasip eder inşallah içini ferah tut... Rabbim meleğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinSağolun kizlar ben o mesajı ilk girdiğimde yazmıştım sonra doktorun yanına tekrar girdim ve beni tıbbi genetik uzmanına gönderdi onunla da detaylı konuştum. Esasında bizdeki durum down sendromu değil trizomi 18 miş. Perşembeye kadar düşünüp gitmemi istedi yarın kendi doktorumla görüşeceğim ama bu doktor zaten perinatologdu ve detaylı inceledi. Yani doktora güveniyorum. Hem ultrason hem amniyosentez acısından. Bakalım yarın doktorum ne diyecek
Birkaç haftadır düzenli kullanıyordum ama sanırım çatlıyorum kaşımamaya çalışıyorumKaşımamaya çalış ve doğal nemlendiriciler kullan
Bende 6 verip 2 geri aldım zaten bu ayda 2 3 kilo normal yazıyo bebek gelişimi şeysinde. Çoğu zaman aç yatmamıza rağmen alıcaz mecbur birde vitamin ilacı var çünkü. Takılma kiloya boşver yeterki oğlun iyi olsun. Pıt pıt eden elleri ayakları yicez daha doğunca:) haftaya gidicem normalde kontrolüm haftayaydı zaten gitmişken detaylıyıda halledeyim diyorum bakalımHadi gözün aydın,kafanda acaba olursa direkt sağlık ocağına git canım, doktorumda bugün pıt pıt dokunur dedi:) ultrason cihazıyla bastırırken pitpitlari hissettim ilk kez, birde doktor diyetisyene yönlendirdi, muhakkak git dedi, 3 kilo aldım toplamda. Görünürde gayet iyisin ama tatlı hamur işi falan ağır şeyler yemeyip 3 kilo Alman fazla dedi,geceleri aç yatıyorum nasıl aldım anlamadım dedim:) diyetisyene gidicem bu yüzden, osteocare diye calsiyum,magnezyum,D3 içeren bir hap, birde feramat demir hapı verdi, gün aşırı kullan,20. Haftada hergun alicakmisim, doktor kontrolün ne zaman canim
Şimdi farkettim bişey öğrenmiş oldum 17 cm değilmiş ama 17 yazıyor yani 1,7 ile 7 çarpı yaptım 11,9 cm çıktı normalmiş gram yazıyor canım ultrason kağıdında voule yazan yer ordan yazıyorBana da boy ve kiloyu söyledi ya eşimde bende unuttuk, eşim 4cm olan bacak boyunu normal boyu olarak düşünmüş, diyorum 4 cm olurmu :) erkekler ne kadar düz mantık,bebeğin boyu kaçtı diyorum 4 cm diyo20 kusur cm boyu ,300 ya da 400 lü bişey gramiydi. İkimizde unutmusuz heyecandan:) boyu uzun olacak bence dedi doktor babasına benzicek sanırım dedi, bende inşallah bana benzemez dedim:) şekerliginide senden alsın senin güzelliklerin de bebise gecsin deyince buna da şükür dedim:) boyum olmasa da şekerim diye sevindim o an
Ultrason kağıdında gramı yaziyomu
Bende 6 verip 2 geri aldım zaten bu ayda 2 3 kilo normal yazıyo bebek gelişimi şeysinde. Çoğu zaman aç yatmamıza rağmen alıcaz mecbur birde vitamin ilacı var çünkü. Takılma kiloya boşver yeterki oğlun iyi olsun. Pıt pıt eden elleri ayakları yicez daha doğunca:) haftaya gidicem normalde kontrolüm haftayaydı zaten gitmişken detaylıyıda halledeyim diyorum bakalım
:) Terimler ilginç , Türkçe yazsa anlıycaz:)
Şimdi farkettim bişey öğrenmiş oldum 17 cm değilmiş ama 17 yazıyor yani 1,7 ile 7 çarpı yaptım 11,9 cm çıktı normalmiş gram yazıyor canım ultrason kağıdında voule yazan yer ordan yazıyor
Merak ettim baktım en son ultrason kağıdıma şimdiye dek hiç dikkat etmemişim meğer value teriminevalue değer demekmiş canım bebeğin kilosu boyu vs. Bende de kilosunu gösteriyor daha doğrusu şimdilik gramini
Bende boyle bi mucize isterdim.Ultrasondan değilde doktorların yorumlamasından birde bebeklerin pozisyonlarından kaynaklanıyor sanırım bizimki çok net göstermişti güya daha çok kızlar yanıltıyor sanırım bilemedim gruptaki cesur arkadaşımıza da erkek demişlerdi şimdi kız demişler onada benimde üç hafta oluyo söyleyeli değişirmi bilmem
B Berayege canım rabbim yardımcın olsun bebişe sağlık sıhhat versin umarım iyidir sonucun güzel çıkar bana kalırsa testi yaptırmalısın çünkü downdan çok daha riskli bir sendrom burda yazmaya gerek yok herkes biliyodur. Ama içime kötü bir his doğmadı kuzum inşallah hayırlı haberlerle dön. Ben şeyi merak ettim İkilide ve ölçümlerde normal miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?