günaydın kızlar sizde de oluyo mu kontrol günü yaklastıkça bi stres bi sıkıntı ya kötü bişey olduysa kötü bişey duyarsam hissi bu düşünceleri atamıyorum ve cok stres oluyorum strese bağlıda tansiyon fırlıyo muayenede bi türlü sakin kalmayı basaramıyorum

Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah. Sizlere de bu süreçte güç sabır versim. Yavruna sağ salim kavuşursun inşallah

Benim oluyo canım ama tansiyonum çıkmıyo öyle. Baya heyecanlanıyorum nefes nefeseyim bildiğin doktor heyecanlı annemiz gekdi diyo. Bebeğim iyi mi kaygısı da hep oluyo.

Çatlaklar için neler kullanıyorsunuz arkadaşlar..gerçekten çatlamayı engelleyebilirmiyiz sizce
Biraz vücut yapısıyla alakalı bu,çatlayacaksa ne kullanırsan kullan faydası olmuyor.Biz üç kızkardeş birimizin hiç catlamadi çok kilo almasına rağmen.Benim ve küçüğümün çatlaklar oluştu maalesef.Ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum zaten üç gebelikte catlayacagi kadar çatladı

Gel bir de bana sor Dördüncü gebelik olmasına rağmen aynı heyecanlar,korkular.Hepsi ayrı bir can ve macera.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize

Canım stres yapıp üzülmeden önce sakin kal ve başka doktorlara da sor mutlaka.
Bir oğlun varken bir kızın oluyor gibi hissetmişsindir:) değişik bir duygu olur insanda sen birde mobilya falan almışsın, hayırlı olsun sağlıkla doğsun kızın:)
Amin canım cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallah.

Herkese günaydınlar hayırlı günler.. Dün kontrolümüz vardı. Çok şükür bebeğim iyiydi. 205 gr 16 cm olmuştu Ölçümleri kalp atışı gayet iyiydi Rabbime binlerce şükürler olsun.. Bu arada 2. bebeğim olmasına rağmen benimde hala göbeğim doğru düzgün çıkmamıştı ve hareketleri de öyle aman aman yoktu. Arada bi seğirme şeklinde hala daha.. Diyeceğim şu ki benim gibi bu tarz düşünceleri olup endişeli olan anneler hiç merak etmeyin bebeklerimiz gayet iyi. 20. haftada kontrol önerdi doktorum. Kendisi ayrıntılı ultrason bakacakmış sertifikası varmış.. Cinsiyetimiz de hala %100 erkek Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Bizden şimdilik bu kadar..

Rabbim şafi ismiyle muamele etsin o yavrucağa. Anne babasına sabır ihsan etsin. Dua edeceğim inşallah.

kuzummm
iki çocukla hafta sonu nasıl geçiyor seneye anlarsın :) sen nasılsın anneciğin daha iyidir innnşaaAllah.
ben sanki az az hissediyorum bebeğimi çok heç kaldı çokk
Bakalım seneye iki çocukla ne maceralar bekliyor bizi :)
Annem daha iyi çok şükür dün taburcu oldu..

Kızlar benim resimlere de bakar mısınız. Biri 7. haftada çekildi, diğerleri 11. haftada. Bebeğimi gören var mı ? Başı ne tarafta, bedeni ne tarafta? Ben hiç görmedim de ve ultrasonda da görmedim. Lütfen bilen anlayan varsa yazabilir mi yardım bekliyorum .

Eklentiler

• IMG_7774.webp
    33 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_7775.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…