- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Sağolun kizlar ben o mesajı ilk girdiğimde yazmıştım sonra doktorun yanına tekrar girdim ve beni tıbbi genetik uzmanına gönderdi onunla da detaylı konuştum. Esasında bizdeki durum down sendromu değil trizomi 18 miş. Perşembeye kadar düşünüp gitmemi istedi yarın kendi doktorumla görüşeceğim ama bu doktor zaten perinatologdu ve detaylı inceledi. Yani doktora güveniyorum. Hem ultrason hem amniyosentez acısından. Bakalım yarın doktorum ne diyecek
günaydın kızlar sizde de oluyo mu kontrol günü yaklastıkça bi stres bi sıkıntı ya kötü bişey olduysa kötü bişey duyarsam hissi bu düşünceleri atamıyorum ve cok stres oluyorum strese bağlıda tansiyon fırlıyo muayenede bi türlü sakin kalmayı basaramıyorum
Biraz vücut yapısıyla alakalı bu,çatlayacaksa ne kullanırsan kullan faydası olmuyor.Biz üç kızkardeş birimizin hiç catlamadi çok kilo almasına rağmen.Benim ve küçüğümün çatlaklar oluştu maalesef.Ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum zaten üç gebelikte catlayacagi kadar çatladıÇatlaklar için neler kullanıyorsunuz arkadaşlar..gerçekten çatlamayı engelleyebilirmiyiz sizce
Gel bir de bana sorgünaydın kızlar sizde de oluyo mu kontrol günü yaklastıkça bi stres bi sıkıntı ya kötü bişey olduysa kötü bişey duyarsam hissi bu düşünceleri atamıyorum ve cok stres oluyorum strese bağlıda tansiyon fırlıyo muayenede bi türlü sakin kalmayı basaramıyorum
Benim de 14:50 gece uyku tutmadı.Ne diyecek doktor,nasıl iyi mi diye.Hepimize hayırlı haberler inşallahGunaydn kizlar.10 50 de randevum var heyecan basti
Canım stres yapıp üzülmeden önce sakin kal ve başka doktorlara da sor mutlaka.Kızlar ben geldim ve hayırlı haberler yok malesef bebegimin kafasinda kist varmış ve bu down sendromu olabilirmiş 2 ve 3 lü test gayet iyiydi halbuki. Doktor amniyosentez önerdi bu hafta içinde karar vermem lazımmış
Amin canım cümlemizin ki sağlıkla gelsin inşallah.Bir oğlun varken bir kızın oluyor gibi hissetmişsindir:) değişik bir duygu olur insanda sen birde mobilya falan almışsın, hayırlı olsun sağlıkla doğsun kızın:)
hepimiz yanı duyguları yasıyoruz galiba hayırlısıyla güzel haberlerle döneriz insallah hepimizBenim de 14:50 gece uyku tutmadı.Ne diyecek doktor,nasıl iyi mi diye.Hepimize hayırlı haberler inşallah
Güzel haberlerle dönersiniz inşaalalhGunaydn kizlar.10 50 de randevum var heyecan basti
Onu birdaha unutmam sanırım:) minicikler ya, Allah herkesin bebeğinin sağlıkla doğmasını büyümesini nasip etsin.dogduktan sonrası çok çok önemli.
Bir komsumun 5 aylık bebeği kanser teşhisiyle hastaneye yatırıldı onu duyunca çok üzüldüm, sizlerde dua ederken o bebeğe de edin kimin duası kabul olur belli olmaz, inş sağlığına kavuşur yavrucak.
Bakalım seneye iki çocukla ne maceralar bekliyor bizi :)kuzummm
iki çocukla hafta sonu nasıl geçiyor seneye anlarsın :) sen nasılsın anneciğin daha iyidir innnşaaAllah.
ben sanki az az hissediyorum bebeğimi çok heç kaldı çokk
Hadi güzel haberlerle gel inşallah..Gunaydn kizlar.10 50 de randevum var heyecan basti
İnşallah güzel haberler alırsın.. Cinsiyeti de öğrenirsin inşallah..Benim de 14:50 gece uyku tutmadı.Ne diyecek doktor,nasıl iyi mi diye.Hepimize hayırlı haberler inşallah
Hayırlısıyla inşallah.Yolum uzun şimdi çıkacağımİnşallah güzel haberler alırsın.. Cinsiyeti de öğrenirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?