Canım doktor bir problem gorseydi söylerdi..sanırım sadece ultrason biraz kalitesiz görüntü ondan net değildir

Masallah sağlıkla kucağına al. Sağ üst taraf başı olması gerekiyor.

İlk resimde birşey anlaşılmıyor ama ikinci de sağ taraf başı gibi sanki, daha küçük olduğu için mi ne anlayamadım

Biz daha çok merak ediyoruz, hadi bakalım haberleri bekliyoruz. Benimki taa haftaya perşembe nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..

Canım ikinci resme göre başı solda sağdaki toparlak kısım göbüşü bacaklar görünmüyo ama. Maşallah fasülye gibi kıvrık yatıyo gördüm ben

Kızlar bebek arabasını nasıl bi şey almayı düşünüyorsunuz ben travel sistem olanlara baktım ama bazıları tavsiye etmiyo siz ne düşünüyorsunuz?

kontrolu olan arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.
I iyi ki anneyim 35 hadi inşallah merakla bekliyorum
Bebek gayet iyi,bacakları bir kapamis doktor ne yaptıysa açmadı sıpa Haber bekliyorum şu nipt sonuçları çıksın onla beraber yine gidicem.Sanirim on güne çıkar.Sanirim sen benden önce öğrenicen cinsiyeti

Kizlar cok sukur bebegim iy haftasiylada uyumlu.cinsiyet kesin erkek.sadece 500 gram almisimdisimde enfeksiyon kapmis antibiyotik verdi agri gecmezse p.tesi cekecek.gribim azdi.parol ictim ama faydasi yok malesef.bizdn boyle
Ne güzel canım Rabbim daim etsin inşallah :) diş ağrın ve gribin de bi an önce geçsin inşallah

kısmet Bakalıö benimde en güne kadar kontrol. hiç göstermedi demek..benzetmedemi yapmadı.
iyisiniz ya maşallah subhanAllah . .

Kızlar bebek arabasını nasıl bi şey almayı düşünüyorsunuz ben travel sistem olanlara baktım ama bazıları tavsiye etmiyo siz ne düşünüyorsunuz?
Bende sürekli bakıyorum netten. Herkes farklı bir şey diyor. Bilen kullanan varsa fikir verebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…