Hayırlısıyla inşallah.Yolum uzun şimdi çıkacağım
Canım doktor bir problem gorseydi söylerdi..sanırım sadece ultrason biraz kalitesiz görüntü ondan net değildirKızlar benim resimlere de bakar mısınız. Biri 7. haftada çekildi, diğerleri 11. haftada. Bebeğimi gören var mı ? Başı ne tarafta, bedeni ne tarafta? Ben hiç görmedim de ve ultrasonda da görmedim.Lütfen bilen anlayan varsa yazabilir mi yardım bekliyorum .
Siz gördünüz mü?Canım doktor bir problem gorseydi söylerdi..sanırım sadece ultrason biraz kalitesiz görüntü ondan net değildir
Hayir sor neden ben bebeği net göremiyorum diye..zaten biz ultrason çıktılarını net anlayamayız doktorlar daha iyi bilir canım telaş etmeSiz gördünüz mü?Bu pazartesi sorsam bi sıkıntı olur mu? Bu resimleri gösterip, ay çekiniyorum
Masallah sağlıkla kucağına al. Sağ üst taraf başı olması gerekiyor.Kızlar benim resimlere de bakar mısınız. Biri 7. haftada çekildi, diğerleri 11. haftada. Bebeğimi gören var mı ? Başı ne tarafta, bedeni ne tarafta? Ben hiç görmedim de ve ultrasonda da görmedim.Lütfen bilen anlayan varsa yazabilir mi yardım bekliyorum .
Hangi resimde peki? İki görüntü olanda mı?Masallah sağlıkla kucağına al. Sağ üst taraf başı olması gerekiyor.
İlk resimde birşey anlaşılmıyor ama ikinci de sağ taraf başı gibi sanki, daha küçük olduğu için mi ne anlayamadımKızlar benim resimlere de bakar mısınız. Biri 7. haftada çekildi, diğerleri 11. haftada. Bebeğimi gören var mı ? Başı ne tarafta, bedeni ne tarafta? Ben hiç görmedim de ve ultrasonda da görmedim.Lütfen bilen anlayan varsa yazabilir mi yardım bekliyorum .
Kızlar benim resimlere de bakar mısınız. Biri 7. haftada çekildi, diğerleri 11. haftada. Bebeğimi gören var mı ? Başı ne tarafta, bedeni ne tarafta? Ben hiç görmedim de ve ultrasonda da görmedim.Lütfen bilen anlayan varsa yazabilir mi yardım bekliyorum .
Ya gerçekten miiCanım ikinci resme göre başı solda sağdaki toparlak kısım göbüşü bacaklar görünmüyo ama. Maşallah fasülye gibi kıvrık yatıyo gördüm ben
Bebek gayet iyi,bacakları bir kapamis doktor ne yaptıysa açmadı sıpakontrolu olan arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.
I iyi ki anneyim 35 hadi inşallah merakla bekliyorum
Ne güzel canım Rabbim daim etsin inşallah :) diş ağrın ve gribin de bi an önce geçsin inşallahKizlar cok sukur bebegim iy haftasiylada uyumlu.cinsiyet kesin erkek.sadece 500 gram almisimdisimde enfeksiyon kapmis antibiyotik verdi agri gecmezse p.tesi cekecek.gribim azdi.parol ictim ama faydasi yok malesef.bizdn boyle
Eminsiniz dimi?Canım ikinci resme göre başı solda sağdaki toparlak kısım göbüşü bacaklar görünmüyo ama. Maşallah fasülye gibi kıvrık yatıyo gördüm ben
Bebek gayet iyi,bacakları bir kapamis doktor ne yaptıysa açmadı sıpaHaber bekliyorum şu nipt sonuçları çıksın onla beraber yine gidicem.Sanirim on güne çıkar.Sanirim sen benden önce öğrenicen cinsiyeti
Bende sürekli bakıyorum netten. Herkes farklı bir şey diyor. Bilen kullanan varsa fikir verebilir :))Kızlar bebek arabasını nasıl bi şey almayı düşünüyorsunuz ben travel sistem olanlara baktım ama bazıları tavsiye etmiyo siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?