Kesin emin olmadan söylemek istemedi.Hic kafanızı bulandirmayayim dedi Annemin yorumu demek ki erkek oldu duyunca

deyeydin zalım doktor 3 oğlum var elhamdülillah de söle ne tahmin ediyorsun. bana göre kız. erkek olsa ucundan bucağına ille görürdü bişeyler

deyeydin zalım doktor 3 oğlum var elhamdülillah de söle ne tahmin ediyorsun. bana göre kız. erkek olsa ucundan bucağına ille görürdü bişeyler
Bilmiyorum kafam iyice karıştı benim iki numara 7 ay sakladı Doğuma 1,5 ay kala ogrenmistik erkek olduğunu

Hayat öyle tuhaf ki,biz karadenizliyiz.Erkek evlat bir başkadır bizim eskilerde,şimdi pek kalmadı da.Annem iki erkek doğurmuş ilk biri ölmüş.Sonra ben ve benden sonra iki kız daha.En ufakta hep dua edermiş erkek olsun diye.Kadere bak şu an benim kızım olsun diye dualar ediyor kadın

İnşallah bizde gösterirse salı öğreneceğiz cinsiyetini.
Sağlıklı sihhatli olsunda cinsiyeti önemli değil.

Kızlar akıntısı olan var mı? Benim normalde olmazken bugün ağrıyla beraber fazlaca oldu. Üşütme kaynaklı olduğunu düşündüm ama... Var mı aynı durumda olan??

Kızlar akıntısı olan var mı? Benim normalde olmazken bugün ağrıyla beraber fazlaca oldu. Üşütme kaynaklı olduğunu düşündüm ama... Var mı aynı durumda olan??
Gebelikte çok normal ki olması gerekiyor . Eksikliğinde düşük yapan dahi oluyor. Önemli

Üç dört gündür başım çok ağrıyor kızlar parol aldım bir tane faydası yok. Her adet döneminde böyle oluyor. Varmı bir çaresi olan çok kötüyüm. Tansiyon aletimde salaklaşmış ölçmüyor. (( biri bir şey söylesin lütfen nasıl geçecek??

Canım çok enteresan bugün benim de aynı şekilde hafif bi kasık ağrısı oldu ve akıntım normalden çok oldu. Ama ben hiç üşütmedim. Adet dönemim olması gereken günlerdeyim. Ona bağladım biraz.

Canım burda bir arkadaş bardak kapamayı tarif ediyodu ama kimdi unuttum. Msjını görse de bi güzel tarif etse sana keşke.

Kızlar bebek arabasını nasıl bi şey almayı düşünüyorsunuz ben travel sistem olanlara baktım ama bazıları tavsiye etmiyo siz ne düşünüyorsunuz?

Bana arkadaşlar travel alma diyorlar, baston al falan dediler, bu bastonların yatar pozisyona gelenleri oluyomus, hem hafif, hem oturur hem yatar pozisyonda kullanılanları. Detaylı araştırmadim, ama hantal bişey almicam, baston arastiricam hafif bişey alicam, baston daha uzun kullanılıyor diye biliyorum

Ya sen sipaya bak ya merak et diyo resmen, kız olabilir belki:) benimki her gittiğimde dere serpe açiyo erkek:) inş tatlis bir kız geliyodur sana:) genelde kızlar görünmüyor derler açmıyor derler, ne kadar heyecanlı sindir, belli olsa psikolojik rahatlarsin

Sağlıkla gelsin de Rabbim ne uygun gördüyse başım üstüne.Oğullarım,annemler,eşim herkes benden daha fazla merak ediyorlar ve istiyorlar kız olsun.İcime de hiç birşey doğmuyor bakalım hayırlısı hepimiz için.

Aynı düşüncedeyim, baston almak çok mantıklı. Kızımda çift yönlü almıştım ama acayip hantaldı ve koyacak yerimiz olmadığından 3 yaşındayken bi arkadaşa verdik ve istemedik tabiki zaten artık yakın değiliz. Şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum önceden bi arkadaşım önermişti ama onu dinlememiştim sonra çok pişman oldum, elimde ana kucağı olmasına rağmen bastona uyumlu olanını alacağım yaz bebeği olacaklar bebek arabasına takılan puset lazım.. fiyatı da uygun 1100-1300 arası değişiyor

Dediğin bastona puset takiliyomu, cihicco nün nün bu dediğin ürününü mu alacaksın bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…