- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Kesin emin olmadan söylemek istemedi.Hic kafanızı bulandirmayayim dedikısmet Bakalıö benimde en güne kadar kontrol. hiç göstermedi demek..benzetmedemi yapmadı.
iyisiniz ya maşallah subhanAllah . .
Kesin emin olmadan söylemek istemedi.Hic kafanızı bulandirmayayim dediAnnemin yorumu demek ki erkek oldu duyunca
amin inşallahZaman nasılda geçiyor maşallah. Daha dün gibi test yaptığım kan verdiğim gün. 1 ay sonra bu güzel yolculuğun yarısı bitmiş olacak inşaallah.
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım minklerimizi inşaallah
Bilmiyorum kafam iyice karıştı benim iki numara 7 ay sakladıdeyeydin zalım doktor 3 oğlum var elhamdülillah de söle ne tahmin ediyorsun. bana göre kız. erkek olsa ucundan bucağına ille görürdü bişeyler
Hayat öyle tuhaf ki,biz karadenizliyiz.Erkek evlat bir başkadır bizim eskilerde,şimdi pek kalmadı da.Annem iki erkek doğurmuş ilk biri ölmüş.Sonra ben ve benden sonra iki kız daha.En ufakta hep dua edermiş erkek olsun diye.Kadere bak şu an benim kızım olsun diye dualar ediyor kadındeyeydin zalım doktor 3 oğlum var elhamdülillah de söle ne tahmin ediyorsun. bana göre kız. erkek olsa ucundan bucağına ille görürdü bişeyler
Gebelikte çok normal ki olması gerekiyor . Eksikliğinde düşük yapan dahi oluyor. ÖnemliKızlar akıntısı olan var mı? Benim normalde olmazken bugün ağrıyla beraber fazlaca oldu. Üşütme kaynaklı olduğunu düşündüm ama... Var mı aynı durumda olan??
Ben benim fazlaca varKızlar akıntısı olan var mı? Benim normalde olmazken bugün ağrıyla beraber fazlaca oldu. Üşütme kaynaklı olduğunu düşündüm ama... Var mı aynı durumda olan??
Kızlar akıntısı olan var mı? Benim normalde olmazken bugün ağrıyla beraber fazlaca oldu. Üşütme kaynaklı olduğunu düşündüm ama... Var mı aynı durumda olan??
Üç dört gündür başım çok ağrıyor kızlar parol aldım bir tane faydası yok. Her adet döneminde böyle oluyor. Varmı bir çaresi olan çok kötüyüm. Tansiyon aletimde salaklaşmış ölçmüyor.(( biri bir şey söylesin lütfen nasıl geçecek??
Ayy ben korkarım ki onu yapmaya yakarım kendimi. Eşimde evde değilCanım burda bir arkadaş bardak kapamayı tarif ediyodu ama kimdi unuttum. Msjını görse de bi güzel tarif etse sana keşke.
Kızlar bebek arabasını nasıl bi şey almayı düşünüyorsunuz ben travel sistem olanlara baktım ama bazıları tavsiye etmiyo siz ne düşünüyorsunuz?
Bebek gayet iyi,bacakları bir kapamis doktor ne yaptıysa açmadı sıpaHaber bekliyorum şu nipt sonuçları çıksın onla beraber yine gidicem.Sanirim on güne çıkar.Sanirim sen benden önce öğrenicen cinsiyeti
Aynı düşüncedeyim, baston almak çok mantıklı. Kızımda çift yönlü almıştım ama acayip hantaldı ve koyacak yerimiz olmadığından 3 yaşındayken bi arkadaşa verdik ve istemedik tabiki zaten artık yakın değiliz. Şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum önceden bi arkadaşım önermişti ama onu dinlememiştim sonra çok pişman oldum, elimde ana kucağı olmasına rağmen bastona uyumlu olanını alacağım yaz bebeği olacaklar bebek arabasına takılan puset lazım.. fiyatı da uygun 1100-1300 arası değişiyorBana arkadaşlar travel alma diyorlar, baston al falan dediler, bu bastonların yatar pozisyona gelenleri oluyomus, hem hafif, hem oturur hem yatar pozisyonda kullanılanları. Detaylı araştırmadim, ama hantal bişey almicam, baston arastiricam hafif bişey alicam, baston daha uzun kullanılıyor diye biliyorum
Kesin emin olmadan söylemek istemedi.Hic kafanızı bulandirmayayim dediAnnemin yorumu demek ki erkek oldu duyunca
Aynı düşüncedeyim, baston almak çok mantıklı. Kızımda çift yönlü almıştım ama acayip hantaldı ve koyacak yerimiz olmadığından 3 yaşındayken bi arkadaşa verdik ve istemedik tabiki zaten artık yakın değiliz. Şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum önceden bi arkadaşım önermişti ama onu dinlememiştim sonra çok pişman oldum, elimde ana kucağı olmasına rağmen bastona uyumlu olanını alacağım yaz bebeği olacaklar bebek arabasına takılan puset lazım.. fiyatı da uygun 1100-1300 arası değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?