Dediğin bastona puset takiliyomu, cihicco nün nün bu dediğin ürününü mu alacaksın bende bakayım
Evet canım zaten ikisini birlikte alacağım ben chicco liteway duo ve plus diye türleri olması lazım aradaki farkı araştırmadım ama kesin bunu düşünüyorum. Baston tek başına 700-800 tl olarak gördüm. İndirimleri araştıracağım bakalım

Chicco Lite Way Plus Bazalı Bebek Arabası
Bu urunmu canım dedigin, hem baston hem oto koltuğu hem puset oluyo çok amaçlı gibi,

Ay çok sağol ya, 13 kg kadar oto koltuğu da oluyo çok iyi hakkaten ya, hem travellerdeki gibi yatar pozisyon hem ileriki yıllarda için baston rahatlığı. Bunu kaydettim , ben hem baston hem oto koltuğu alacaktım, oto koltukları da çok pahalı zaten, bu ürün işimizi gorur.
Uyguna bulduğunda beni de haberdar eder misin, bazen kısa süreli indirimler oluyor

Chicco Lite Way Plus Bazalı Bebek Arabası
Bu urunmu canım dedigin, hem baston hem oto koltuğu hem puset oluyo çok amaçlı gibi,
bu ürün benim dediğim ama biraz pahalanmış sanki geçen trendyolda 1159du en fazla 1300e alırım diye düşünüyordum ama bakıcaz bakalım. Bütün pusetler oto koltuğu olabiliyor 9 yada 13 kga kadar değişiyor

Canım baston gerçekten 1 yaşından sonra filan çok gerekli hem hafif hem yatar pozisyon açısından, bu baston bebek küçükken bile kullanılabiliyormuş ben kesin bunu düşünüyorum, indirimleri yakalayayım haber veririm inşallah..

Ay arkadaşlar şu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilir mi 18.haftamdayım hala bilmiyorum kız mı erkek mi ? Doktor dünkü muayene de %100 değil ama ‘kız’ diyorum şimdilik dedi .
Başka bir doktora gösterdik , o da aynısını dedi...
Ama %100 değil dedikleri için , emin olamıyorum ... tabii ki en önemlisi sağlıklı olsun fakat insan bilmek istiyor !
Ben şunu pipi sandım ama değilmiş galiba . Ay biri yardım etsin nolur

Eklentiler

• 8093B782-40BF-4E9C-B2B6-83DA01B52B89.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 97
Benm basim disim 1 haftadir agriyo parol iciyom ama tik faydasi olmuyo.basina yazma bagla biraz sık.gecms olsun cnm

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebek hareketi hisseden yok mu
Ben bugun doktora sordum hiç hissetmiyorum seyirme bile diye.Erken annesi 18.haftada anca hissedersin dedi.Halbuki diğer gebeliklerimde bu zamanlar çoktan hissetmiştim ama bu pek rahat hiç çıt yok daha

Herhangi bir çıkıntı yok boş görünüyor.Pek anlamam ama herhalde kız

Hakknda hayrlisi olsun saglikli olsun sonra kiz olsun 4 oglunmu vardi cnm senin.kac yasindasin.bide ultrasona girmeden cikolata yesene

Ben bugun doktora sordum hiç hissetmiyorum seyirme bile diye.Erken annesi 18.haftada anca hissedersin dedi.Halbuki diğer gebeliklerimde bu zamanlar çoktan hissetmiştim ama bu pek rahat hiç çıt yok daha

bendede tık yok Bi iki kez hisseder gibi oldum ama devamı gelmedi. inşallah yakındır hissederiz le. ahanda kızım anne anne diyor onunda hareketlerini hissetmek için gün saymıştım

Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğin sağ salim doğar kuzucum dualarım seninle

Canım buzdolabında soguttugun patatesi kabuklarıyla birlikte kalınca dilimleyip başına bağla. Bana iyi geliyor, umarım sana da şifa olur.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebek hareketi hisseden yok mu
Ben hissediyorum şükür balım minnacık tekmelere dönüştü pıt pıtlar ama günde bir iki defa ancak oluyor çünkü 12 14 saat uyuyorlarmış şekerli şeyler yeyince oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…